Results 4,891 to 4,905 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-03-2010, 08:50 #4891
Kαλημέρα,ευαγγελισμένες μου!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες κοντά σε αγαπημένους!
Νομίζω είχαμε πολύ ωραίο καιρό,παντού στη χώρα,οπότε μου λιαστήκατε!
Εγώ έμεινα μέσα,να γκρινιάζω σε όσους φίλους πήγαν για καφέ και βολτούλα!
Και τώρα θα κάνω τη βαλιτσούλα μου,να πάω μετανάστης στη Τζερμάνια!
Θα πάρω το λαπτοπάκι μου,οπότε δε χανόμαστε...Θα μπαίνω να σας διαβάζω
τα βράδια,που εκεί κοιμούνται παρέα με τις κότες...Δε χανόμαστε(κι ας ψιλοσκορπίσαμε)
Χαίρομαι που τα μπάνια ξύπνησαν ορέξεις μέσα σας.Το καλύτερο θα ήταν Ζορζέτ μου,
όχι μόνο να τις είχαμε τις μπανιέρες αυτές των οργίων,αλλά και να τις γεμίζαμε...
Όσες είστε με τους καλούς σας και ζείτε μαζί,μην περιοριστείτε στη χωρητικότητα
της μπανιέρας και χάσετε την υπέροχη αίσθηση ενός κοινού μπάνιου ή έστω ντουζ...
Κεράκια,μουσικούλα χαλαρή και πάνω απ'όλα αγαπησιάρικη διάθεση θα κάνουν το θαύμα τους!
Αλλάζω θέμα για να με ξενερώσω πρωϊνιάτικα:"σπίτι και διακόσμηση!"Αλεκουζάκι μου,
κι εμένα είναι λατρεμένο μου χόμπυ αυτό,να διαμορφώνω χώρους,να κάνω αλλαγές...
Μη με βάλεις να κουβαλήσω στη διακόσμηση όμως!ʼσε μου όλα τα άλλα,την καλλιτεχνική επιμέλεια.
Το μπαρμπουνόσπιτο είναι όντως μέσα στο χρώμα και τη χαρά!Ειδικά τα παιδικά δωμάτια
έχουν πολύ τέχνη μέσα,με αποκορύφωμα φυσικά τα μπαρμπουνόπαιδα!
Αλλά πραγματικά μόλις μπήκα,ένιωσα λιγότερο εξωγήινη για το δικό μου σπίτι,
το γεμάτο χρώμα και πραγματάκια πραγματούδια!Έχουμε και λέμε για τοίχους:
Γραφείο:Γκαρής,φίλος Γουίνι.Τουτ'έστιν έντονο ροζ με λιλά.(+μαύρα έπιπλα)Ευτυχώς το σπίτι
έχει δοκάρια κι εναλλάσονται οι διχρωμίες σε κάθε δωμάτιο.Πάμε δίπλα τώρα:
Σαλόνι:Το λιλά του Γκαρή(για να δένει)με το ίδιο του σε πιο απαλό για χαλάρωμα
(+άσπρα έπιπλα+λίγο μαύρο)Εδώ έχουμε έναν πίνακα μεγάλο με νούφαρα του Μονέ,
απ'όπου πήραμε το έντονο γαλάζιο και το πρασινοοινοπνευματί
για το χωλ και τον διάδρομο.
Η κουζίνα στο χρώμα του κρόκου προς πορτοκαλί(+φούξια κουρτίνες),
ένα δωμάτιο σε χρώμα ψιλοαδιάφορο(είναι ντουλάπες,διάδρομος
και όποτε φιλοξενώ κάποιον,ο Ναταλώνας-κατά το ξενώνας).
Και πάμε κρεβατοκάμαρα,όπου έχουμε μαύρα κυρίως(και δύο κόκκινα)έπιπλα,
φούξια έντονο τοίχο πάνω από το κρεβάτι,φούξια και κόκκινες κουρτίνες
και τον τοίχο απέναντι του κρεβατιού γεμάτο ασπόμαυρες φωτογραφίες του Παρισακίου μου,
να είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω με το που ξυπνώ,αφού ακόμα αλανιάζει ο καλός μου!
Γέμισε τώρα το σπίτι με αμέτρητα αγγελάκια,καρδούλες,κεράκι α,κρεμαστά,μαξιλάρια,
βιβλία,φυτά κι ένα σωρό τσαχπινές και πες μου ποιά μέρα της εβδομάδας σε βολέυει
να έρχεσαι για καθάρισμα!Να ξέρεις πάντως πως κάθε εκατοστό του έχει αξιοποιηθεί!
Αυτός είναι και ο λόγος που είτε πρέπει να το αγοράσω είτε ν'αφήσω εδώ τα κόκκαλα μου,
γιατί μετακόμιση δεν παλεύεται!Κυριολεκτώ!
Λοιπόν,ξέφυγα πάλι στο χρόνο μου και ήδη άρχισαν τα τηλέφωνα τελευταίας στιγμής για καλό ταξίδι
κι εγώ θα προσπαθώ να γεμίσω βαλίτσα,να ποτίσω φυτά κλπ κλπ...Να έχουμε μια υπέροχη Παρασκευή!
Πολύ καλό μας Σαββατοκύριακο και φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις αγαπημένες μου!
Κάτι παραπάνω στην χθεσινή εορτάζουσα,που με το να τη λέω όπως τη λέω,ξέχασα το κοσμικό της όνομα...
Να σας προσέχετε,πολύτιμές μου!Φρανκφούρτη,σου'ρχομαι, ετοιμάσου!Byeeeeeeeeeeeeeeee!!!
- 26-03-2010, 10:02 #4892
Kαλη μέρα κι από εμένα σε όλα το ομορφοκόριτσα
ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ κουκλίτσα μου και να περάσεις super......
μπαρμπουνάκι μου τι διαβάζω έχουμε το ίδιο ζώδιο κι εγώ παρθένος είμαι με ωροσκόπο τοξότη ...
φιλιά πολλά σε όλες τις όμορφες να έχετε ένα υπέροχο σκ...
26-03-2010, 10:56 #4893
Originally posted by ANNEZINA
Kαλη μέρα κι από εμένα σε όλα το ομορφοκόριτσα
ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ κουκλίτσα μου και να περάσεις super......
μπαρμπουνάκι μου τι διαβάζω έχουμε το ίδιο ζώδιο κι εγώ παρθένος είμαι με ωροσκόπο τοξότη ...
φιλιά πολλά σε όλες τις όμορφες να έχετε ένα υπέροχο σκ...
Κι εγώ παρθένος με ωροσκόπο τοξότη!!!
Ναταλάκι να περάσεις όμορφα, να ξεκουραστείς, να ξεσαλώσεις να να να να να ........
Φιλάκια πολλά σε όλες να έχουμε καλό ΣΚ και βέβαια καλή μεγάλη εβδομάδα.
27-03-2010, 20:32 #4894
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ την βαρεσαμε τη διαλυση...........καλο Σκ σε ολες......
29-03-2010, 01:22 #4895
Καλησπέρα κοριτσάκια μου.!
Οτι θα έπεφτα και σε τόσες παρθενοτοξότες ε αυτό πια δεν το πίστευα!
Βέβαια έπρεπε να το είχα φανταστεί τουλάχιστον για το μπαρμπούνι μας...
Καλά να είσαστε όλες κορίτσια, μια χαρά είναι και τα μεταβλητά όχι σαν εμάς
τις αμετακίνητες του σταθερού! Έλεος πια, μας τσάκισε φέτος, αει στο καλό....
Η Barbie μας έχασε βάρος? τι καλά , μπράβο βρε μπαρμπουνάκι έτσι τέτοια θέλω.!
Μιας και τόφερε η κουβέντα κι εγώ έχασα και το άλλο κιλάκι μου, είμαι πια 60 ακριβώς και μένει
να χάσω τα 2 κιλάκια της καβάτζας και να τα σταθεροποιήσω. Έχει ο Θεός.
Όσο για τα μπάνια, μπράβο μπράβο με αφησατε στην απέξω! Φταίω εγώ τώρα να διαλέξω όποιο μου αρέσει
να το πάρω και να φύγω? :P
ʼς μη μιλήσω, ας το αφήσω έτσι.... Αλλά φυσικά το μαύρο διαλέγω εννοείται!
Και για τα διακοσμητικά μου ταλέντα, θα σας μιλήσω μια άλλη φορά, σε πιο κατάλληλη ώρα!
Ναταλάκι μου καλά να περνάς όπου και να είσαι!
Σας φιλώ όλες καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!
Τώρα να δείς που θα αρχίσετε μια μια να μου φεύγετε και θα μείνω σαν τον κούκο μόνη εδώ μεσα, έτυχε βλέπεις όλες τις μετακινήσεις μου να τις κάνω νωρίτερα!!
29-03-2010, 01:58 #4896
Καλησπερα κοριτσια.
Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να συνεχιζουμε εδω δυναμικα ολες μαζι να κατακτησουμε τον στοχο μας!
Ναταλακι... εφυγες?
Ολα καλα καριτσακι?
Καληνυχτα, ονειρα γλυκα!
29-03-2010, 02:10 #4897
Συγχαρητήρια,Λιλένια μου!Πρέπει να το γιορτάσουμε,που λέει και το αρκουδάκι μας!
Ελπίζω να σου έχεις κατά νου ένα ξεχωριστό δώρο για το επίτευγμα σου
κι ας μην είναι ακόμα το ταξίδι που λαχταράς κι ας κατακτήθηκε μέσα από τα δυσάρεστα...
Και μη μιλάτε για διάλυση της επιχείρησης ούτε για πτώχευση ούτε για εκποίηση
ούτε πως τ'αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όλα(μπανιέρες,πλακάκια,
είδη υγιεινής,που τρώει κι η άντζελα)τζάμπα!Κι εγώ είμαι γκρινιαρένια
(αν το χρησιμοποιήσει αυτό καμιά σύζυγος εις βάρος μου θα το αρνηθώ!)
αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω...Και μια που το γυρίσαμε στην αστρολογία
(καλή σου ώρα εκεί που είσαι,Ονειρένια μας)για πες δυό λογάκια παραπάνω
για όσους έχουν ωροσκόπο Τοξότη ή είναι μόνο σε συνάρτηση με το ζώδιο;
Πότε θα δούμε άσπρη μέρα ξέξασπρη κι από τον ήλιο ξεξασπρότερη;
Εμένα πότε με αφήνεις να χειρουργθώ ακριβώς;Αυτός που προορισμό της ζωής του έχει
να με λατρεύει πότε επιτέλους θα σταματήσει να με κερατώνει δεξιά κι αριστερά και θα έρθει να με βρει;
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;(ως κι η Δημητρούλα στο τέλος έγινε!)Ξεκίνα από αυτά κι έπεται συνέχεια...
Και μια ακόμα ερώτηση: ένας κούκλος αφρικανασιάτης,που μου κόλλησε στο αεροδρόμιο
και μετά από πολλά παρακάλια για το τηλέφωνο μου,του έδωσα το mail μου,να βγω μαζί του
αν επικοινωνήσει(που θα επικοινωνήσει);Εντωμεταξύ εγώ στο κακό μου το χάλι,άβαφη,χάλια ντυμένη
κι ιδρωμένη επειδή ντύθηκα σαν το κρεμύδι από τον ελληνικό καύσωνα για να αντέξω τον παγετό της Γερμανίας!
Κι εκείνος λέει,με είδε από πίσω,τρελάθηκε,με ακολούθησε,με έφτασε στις αποσκευές,μου έφερε καροτσάκι,
μου σήκωσε τη βαλίτσα και με φλόμωσε στα κοπλιμέντα...Εγώ,ο κλασσικός κομπλεξικός εαυτός μου!
Πάντως αυτή η τρελή επιτυχία,που έχουν τα κιλά μου στους...μελαμψούς(είναι πολιτικά ορθό αυτό;)
μου υπενθυμίζει για άλλη μια φορά πως ζω σε λάθος χώρα!Εδώ μου είπε πως είμαι κι ελαφριά για εκείνον!
Πού να του πω πως ετοιμάζομαι να κόψω στομάχι για να αδυνατίσω!Θα με περάσει για τρελή!
Τέλος πάντων!Πάλι sex and the city το έκανα!Η πόλη έχει ουρανοξύστες,εγώ να γίνω Κάρυ;
Δεν είπα Σαμάνθα!Για έναν καφέ μιλάμε,μην πάει αλλού ο νους ο πονηρός,ξημερώνει και μεγάλη Δευτέρα!
Ντεπονάκι,αν διαβάζεις το μπάνιο κι είσαι κάπου κοντά μου,θα μείνω άλλες 12 μέρες στην Φρανκφούρτη,να ξέρεις!
Όλο τον κόσμο θα γυρίσω μέχρι όλες να σας συναντήσω!Σα να έχει ρίμα ή μου φαίνεται;
ʼντε,καληνυχτώ προς το παρόν!Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες τις όμορφες,όπου κι αν ακτινοβολούν!
29-03-2010, 02:16 #4898
Μαίρη Λουλού μου κι ό,τι σε σκεφτόμουν όσο έγραφα!
Α,ρε μεγάλο πνεύμα ή μάλλον βρυκόλακα τέτοια ώρα που κυκλοφορείς!
Είμαι πολύ καλύτερα τώρα που ήρθα εδώ,άλλαξα παραστάσεις κι είμαι με τα μωρά μου...
Εσύ πώς είσαι,κουκλί μου;Πώς πάνε οι ετοιμασίες;Τραγούδι εναλλακτικό βρήκαμε;
Για πες κανένα νέο,γυναίκα μυστήριο!Καταχράσαι ακόμα περισσότερο την παρέα μας;
(κοινώς αδυνάτισες κι άλλο;)Πάντως Θεσσαλονίκη δε μας ήρθες,που έλεγες...
Ελπίζω να επιφυλάσσεσαι σύντομα!Να σε προσέχεις!Πάω να ξαπλώσω κι εγώ...Φιλάκιαααααα
29-03-2010, 02:30 #4899
Ναταλακι μου... απο κιλα τιποτα! δεν εχασα, ειμαι οπως με γνωρισες!
Θεσσαλονικη δεν βολεψε τελικα αν και το θελα τρελα!!!...
Απο τραγουδια εχω καποια στο μυαλο μου.. αλλα... θα δουμε.!
Χαιρομαι που περνας καλα κοριτσακι, εισαι υπεροχη και αξιζεις τα καλυτερα.
φιλια πολλα, καληνυχτα και ονειρα γλυκα γλυκα σαν και σενα!
29-03-2010, 08:14 #4900
και απο οτι φαινεται, ειμαι η πρωτη που θα σας πει καλημερα μετα απο τις παραπανω καληνυχτες
ναταλια μη το συζητας, να πας για καφε. αν μη τι αλλο, εμπειριες απο ξενα μερη θα παρεις!! αν μη τι αλλο. και που ξερεις, μπορει να ειναι και η τυχη σου!!! να γλυτωσεις και το νυστερι!!! γιατι αν σε θελει ετσι, γιατι οχι?? αν πληρει τις προυποθεσεις εγω μαζι σου!!!
λιλυ, βλεπω με χαρα οτι εφτασες στο στοχο σου!! κουκλα, κουκλα και αξια. τα καταφερες βρε θηριο. αντε δωσε και σε εμας λιγο δυναμη να συνεχισουμε. γιατι εγω πετυχα εκεινο το 83,9 αλλά μετα απο μια εθνικη γιορτη και ενα σαββατοκυριακο, δεν τολμαω να ζυγιστω. να περασουν 2-3 μερες και μετα.....
αντε φιλακια σε ολες τις παρουσες και απουσες και να περασετε μια υπεροχη μερα σας ευχομαι!!!
29-03-2010, 10:10 #4901
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες και καλή ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ..
ναταλία θα συμφωνήσω απόλυτα με την μπαρμπουνίτσα .... ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία΄.. με πείραξε την ώρα που σχολούσα από το σχολείο και είπα στις κολλητές μου κορίτσια θα πάω να του μιλήσω ΑΥΤΟΥΝΟΥ για να σπάσουμε πλάκα ...
τελικά μόνο πλάκα δεν έκανα ...
σου εύχομαι ότι καλύτερο να περνάς καλά εκεί στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ και δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα βαμμένες και χτενισμένες στην τρίχα για να μας προσέξουνε ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΜΕ darling και αυτό έχει μεγάλη σημασία.....
φιλιά πολλά...
μπαρμπουνάκι μου τι κάνεις τι έκανες το σκ????? συνταγή για τσουρέκια δεν έχεις στείλει..
εγώ το σκ έκανα κουλουράκία έτσι για το καλό καλά μου έγιναν όχι που δεν θα δοκίμαζα..
κατά τα άλλα ήταν ένα ήσυχο σκ, το σάββατο πήγα για ψώνια με την κόρη μου .. είχα κόσμο στο σπίτι έχω και δυο παιδάκια και έρχονται οι νονοί με τις λαμπάδες...
αλήθεια εσεις οι βόρεις κούκλες είχατε το σάββατο ημέρα χαμηλών τιμών για πείτε κανένα νέο..
λιλάκι ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το κατόρθωμα σου κοριτσάκι μου...
βάσια μου πως πας όλα καλά????
γεωργία αλεξάνδρα μαίρη λου και όλες οι υπόλοιπες κοπελιές παρούσες και απούσες φιλιά πολλά
29-03-2010, 11:55 #4902
Kαλημέρα,ηλιολουσμένες μου(φαντάζομαι τουλάχιστον,γιατί εδώ έχει κρύο και βροχή)
Βλέπω ήδη έχουμε τις πρώτες απαντήσεις στο δημοψήφισμα του τι να κάνω...
Μπαρμπουνέλι μου,δεν την κάνω την επέμβαση για κανέναν άντρα(όπως άλλωστε και κάθε άλλη αλλαγή).
Επίσης μην ξεχνάς πως στα δικά μου κιλά το τελευταίο είναι η αισθητική.Μιλάμε για καθημερινούς πόνους
και δυσκολία ή αδυναμία να κάνω πολλά πράγματα,να μην αναφέρω το άγχος για τον δακτύλιο μέσα μου...
Αννεζινέλι,τελικά αυτή η πλάκα μόνο πλάκα δεν ήταν!Πραγματικά ποτέ δεν ξέρουμε την εξέλιξη...
Βέβαια,στη δική μου περίπτωση,δεν πιστεύω να θέλετε να μείνω μετανάστης στη Γερμανία να τραγουδώ Νταλάρα...
Εδώ παραπονιόμαστε που δεν κατοικούν την ίδια πόλη στη χώρα μας αυτοί που πιθανόν μας ενδιαφέρουν,
όχι να το κάνουμε international...Τέλος πάντων,δε με βλέπω...Δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος...
Απλά είπα να ανεβάσω τη θερμοκρασία στο μπάνιο λιγάκι και σας το είπα...Καλέ,είμαι εγώ για τέτοια;
Είπαμε πως τελευταία είμαι πιο ανοικτή σε εμπειρίες,αλλά μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας!'Ασε που στη χειραψία
με πόνεσε πολύ,που δε μου άφηνε το χέρι...Φαντάζεσαι να με ψάχνετε μετά στον Ερυθρό Σταυρό;
Εντωμεταξύ,βλέπω τα ποστς μου έγιναν με αυτά και μ'αυτά 5000!Και μ'έκαναν και χαρτονόμισμα
στη γειτονική χώρα,που θέλει να ονομάζεται ίδια με το γεωγραφικό μου διαμέρισμα...Αίσχος και ντροπή!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις αγαπημένες μου!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!Να σας προσέχετε,ομορφιές μου!
29-03-2010, 12:10 #4903
Κοριτσακια μου καλημερα, μετα απο μια μικρη απουσια μου ξανα στις επαλξεις,
σας διαβασα γρηγορα γρηγορα,
ολο επιτυχιες βλεπω, το μπαρμπουνακι 83, το λιλακι 60, η προεδρος γνωστη σεξοβομβα,
τι καλα που θα μιλαμε μεσω Γερμανιας, νομιζα πως θα σε χασουμε.
εγω ειμαι χαλια απο αναγουλες, ζαλαδες και τα λοιπα ωραια της εγκυμοσυνης, ειδικα εχθες ημουν τοσο χαλια που δεν εφαγα σχεδον τιποτα και ηπια και δυο γουλιες ντεπον αναβραζον, γιατι δεν μπορουσα ουτε να σηκωσω τα ματια μου.
κατα το απογευμα συνηλθα λιγο απο τον πονοκεφαλο αλλα το στομαχι δεν περναει με τιποτα.
και σημερα μια απο τα ιδια, το εχω ξαναδει το εργο, για 2 μηνες ετσι θα παμε τωρα..........
μπαρμπουνακι καλα που δεν ηρθατε, ημουν πολυ χαλια, καλα οι κουμπαροι ολα τα λεφτα.........
κατα τα αλλα αυτα.......
29-03-2010, 12:29 #4904
Originally posted by basia
Κοριτσακια μου καλημερα, μετα απο μια μικρη απουσια μου ξανα στις επαλξεις,
σας διαβασα γρηγορα γρηγορα,
ολο επιτυχιες βλεπω, το μπαρμπουνακι 83, το λιλακι 60, η προεδρος γνωστη σεξοβομβα,
τι καλα που θα μιλαμε μεσω Γερμανιας, νομιζα πως θα σε χασουμε.
εγω ειμαι χαλια απο αναγουλες, ζαλαδες και τα λοιπα ωραια της εγκυμοσυνης, ειδικα εχθες ημουν τοσο χαλια που δεν εφαγα σχεδον τιποτα και ηπια και δυο γουλιες ντεπον αναβραζον, γιατι δεν μπορουσα ουτε να σηκωσω τα ματια μου.
κατα το απογευμα συνηλθα λιγο απο τον πονοκεφαλο αλλα το στομαχι δεν περναει με τιποτα.
και σημερα μια απο τα ιδια, το εχω ξαναδει το εργο, για 2 μηνες ετσι θα παμε τωρα..........
μπαρμπουνακι καλα που δεν ηρθατε, ημουν πολυ χαλια, καλα οι κουμπαροι ολα τα λεφτα.........
κατα τα αλλα αυτα.......
Ειναι θαυματουργό Η δράση του είναι άμεση και δεν πειράζει καθόλου στομάχι.
Θα κάνεις υπομονή ειπαμε το πρώτο 3μηνο.
Δε θυμάμαι έχεις άλλο παιδάκι ή είναι το πρώτο σου?
29-03-2010, 12:32 #4905
Και αφού έγραψα στο Βασουλίνι, λέω τώρα μία μεγάλη καλημέρα σε όλες και όλους γεμάτη ευχές για μια καλή Μεγάλη Εβδομάδα.
Οχι Ναταλάκι μη μείνεις στην ξενιτιά. Χαθηκαν δηλ τοσοι Ελληνες??????????
Στη Θεσσαλονικη μπορεί να με αξιώσει ο Θεός να έρθω κάποια στιγμή, στη Γερμανία δε νομίζω!!!!!!!!!
Κορίτσαροι πολλά φιλάκια
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....