ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 328
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 328 of 2553 FirstFirst ... 2282783183263273283293303383784288281328 ... LastLast
Results 4,906 to 4,920 of 38289
    Senior Member
    Mη φοβάσαι,Ζορζέτ μου!Εδώ στερούμαι το Παρισάκι μου για την Ελλάδα,
    θα στερηθώ και την Ελλάδα για τη Γερμανία,που σιχαίνομαι και τη γλώσσα
    και τη νοοτροπία τους;Βέβαια,πεντακάθαροι,τ� �κτικοί,οργανωμένοι,με τα ωραία
    σπιτάκια και τις αυλές τους,είναι και τα μωρά μου εδώ,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση,
    μην ανησυχείς!Θεσσαλονίκη και πάλι Θεσσαλονίκη ή έστω κάπου αλλού στην Ελλάδα.
    Να σε δούμε όμως κι εσένα καμιά φορά,ε;Μη χαντακώνω αυτό το κορμί άδικα στη χώρα
    όπου ομορφιά θεωρείται η ξανθιά λεπτή γυναίκα!Πόσο πίσω είμαστε,Θεέ μου!Ο Μι Τζι!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    ;Μη χαντακώνω αυτό το κορμί άδικα στη χώρα
    όπου ομορφιά θεωρείται η ξανθιά λεπτή γυναίκα!Πόσο πίσω είμαστε,Θεέ μου!Ο Μι Τζι!

Σιγά μη συγκρίνω μια χειμώδη (ελπίζω να το γράφω σωστά) φουλ ερωτική ελληνίδα με μια ξενέρωτη ξανθολεπτογερμανίδα!!!
    Και εσυ από ό,τι κατάλαβα δεσποινις μου μεταδίδετε πολύ ερωτισμό!!!!!

Senior Member
    Originally posted by basia

εγω ειμαι χαλια απο αναγουλες, ζαλαδες και τα λοιπα ωραια της εγκυμοσυνης, ειδικα εχθες ημουν τοσο χαλια που δεν εφαγα σχεδον τιποτα και ηπια και δυο γουλιες ντεπον αναβραζον, γιατι δεν μπορουσα ουτε να σηκωσω τα ματια μου.
    κατα το απογευμα συνηλθα λιγο απο τον πονοκεφαλο αλλα το στομαχι δεν περναει με τιποτα.
    και σημερα μια απο τα ιδια, το εχω ξαναδει το εργο, για 2 μηνες ετσι θα παμε τωρα..........
    ΜΑΝΑ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
    Ευτυχώς βγάζεις και πανέμορφα μωρά!Χαλάλι η ταλαιπωρία!
    Ομορφαίνεις κι αυξάνεις τη χώρα!Για την Ελλάδα,ρε γαμώ το!

Senior Member
    Originally posted by GeorgiaP
    Originally posted by NADINE
    ;Μη χαντακώνω αυτό το κορμί άδικα στη χώρα

Σιγά μη συγκρίνω μια χειμώδη (ελπίζω να το γράφω σωστά) φουλ ερωτική ελληνίδα με μια ξενέρωτη ξανθολεπτογερμανίδα!!!
    Και εσυ από ό,τι κατάλαβα δεσποινις μου μεταδίδετε πολύ ερωτισμό!!!!!
    Ε,ναι,αν ο ερωτισμός πάει με τα κιλά...έχω κάπου στα 160 κιλά ερωτισμό να μεταδώσω!
    Ποιός να μπορέσει να αντισταθεί στο εκτόπισμα μου,Ζορζέτ μου;Δεν έχουν ελπίδα οι καημένοι!

Senior Member
    καλά αυτό δεν υπάρχει με το φαινόμενο nadine
    Πως ειναι δυνατόν να βρίσκεις πάντα την κατάλληλη εικόνα για την κάθε περίπτωση!!!!!

Senior Member
    nadine

έχω πέσει κάτω και γελάω με τις ατάκες και τις φώτο σου. Είσαι απίστευτη. Και σίγουρα πολύ ερωτική λόγω του σούπερ γρήγορου μυαλου και του χιούμορ.

Senior Member
    καλε τι γινεται εδω?? εχουμε κινηση?
    ε δεν το πιστευω...
    ειδικα η γερμανιδα μας αντι να κυκλοφορει γραφει!!! πως να μη την κανουν νομισμα μετα....

λοιπον ναι, εδω εχουμε ηλιολουστη μερα αν και χθες ηταν χαλια.

βασια 83,9 για λιγο ηταν και δεν τολμω να ξαναζυγιστω. παντως καλα καναμε που δεν ηρθαμε. πρωτον ο αντρας μου βρηκε τα λογια του αντρα σου πολυ λογικα και θελει να τον γνωρισει (σε κανα δυο μηνες φανταζομαι που θα συνελθεις!!!!) δευτερον ειχε χαλια μερα και θα κλεινομασταν καπου μεσα τριτον εφαγα ωραια ψαρακια που μαλλον δεν θα ετρωγα οπου θα πηγαιναμε....

αννεζινα μου μετα απο τοσα που ειπατε να μη μαγειρευω και να κανω και να μη τρωω κλπ, δεν εκανα τιποτε απολυτως. μαλιστα εχω μια φοβερη βαρεμαρα και δεν εχω ορεξη για τιποτε εκτος απο βολτες στην αγορα!! σημερα ολο το απογευμα και αυριο επισης. τσουρεκια αποφασισα να μη κανω γιατι βαριεμαι και θα κανω τσουρεκοκεικ σε ταψακια να μοιρασω (μην αγοραζω κιολας και τα πληρωνω ακριβα ε?)
    τη συνταγη ομως τη κουβαλαω εδω και μερες στην τσαντα και ηρθε η ωρα να σας τη γραψω!!!

Senior Member
    Καλημεροκαλησπερα κ απο μενα κοριτσια....
    Ναταλακι μου τι διαβαζουν τα υπεροχα μπιρμπιλοτα μου ματακια....χμμμ επιτυχια με εγχρωμο αγορι στο αεροδρομιο?????ε ναι κοριτσακι μου κ βεβαια θα βγεις για καφεδακι....μπορει να ειναι ο μαυρουλης πριγκιπας σου στο ασπρο του αλογακι.....κ αν σου εσφιξε το χερι τοοοοσο δυνατα σκεψου αλλα πραγματα(χιχιχιχι)....βεβαια δεν ειπαμε να γινεις μεταναστης στη γερμανια κ επειδη το Νινι σερνει καραβι θα μεταφερει τις δουλειες του εδω.....κ θα βγαλετε κατι πανεμορφα παιδακια(μυγαδακια..)κ ζησανε αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα πιστευω.....
    Βασια μου υπομονη....σε ταλαιπωρει λιγακι το καινουργιο μπεμπε αλλα θα σε ανταμειψει οταν κανει την εμφανιση του.....
    Λιλι μου τι συγχαρητηρια για το κιλακι...αντε με το καλο κ τα υπολοιπα2...
    Γεωργια εσυ πως τα πας....χμμμμμ εχεις παρει φορα φορα κατηφορα κ ο θεος ο ιδιος δεν σε σταματα??????για πες μας ποσα εχασες...πως νιωθεις.....ολα καλα ελπιζω...
    Μπαρμουνι ανεζινα κ σε ολες τις υπολοιπες καλημεροκαλησπερουδια κ καλη Μ.Εβδομαδα.......κ ελπιζω να μην ειναι κ για μας των παθων....

Senior Member
    Originally posted by BARB3

... ο αντρας μου βρηκε τα λογια του αντρα σου πολυ λογικα και θελει να τον γνωρισει (σε κανα δυο μηνες φανταζομαι που θα συνελθεις!!!!)

Κατάλαβα...έχουμε γάμο στα κοντά...Αντί να τακτοποιηθούν οι δεσποινίδες ετών 39(σε 10 μήνες έρχεται κι αυτό)
    ετοιμαζόμαστε να λογοδώσουμε τα διχρονοπεντάχρονα!Κι οι συμπέθεροι ανυπομονούν,ε;Αϊντάαααααα

Senior Member
    χαχαχαχχχαχαχα πολυ ωραιος ο συνειρμος ναταλια.....χαχχαχαχαχαχαχ

Senior Member
    Originally posted by alexandra79

Ναταλακι μου τι διαβαζουν τα υπεροχα μπιρμπιλοτα μου ματακια....χμμμ επιτυχια με εγχρωμο αγορι στο αεροδρομιο?????ε ναι κοριτσακι μου κ βεβαια θα βγεις για καφεδακι....μπορει να ειναι ο μαυρουλης πριγκιπας σου στο ασπρο του αλογακι.....κ αν σου εσφιξε το χερι τοοοοσο δυνατα σκεψου αλλα πραγματα(χιχιχιχι)....βεβαια δεν ειπαμε να γινεις μεταναστης στη γερμανια κ επειδη το Νινι σερνει καραβι θα μεταφερει τις δουλειες του εδω.....κ θα βγαλετε κατι πανεμορφα παιδακια(μυγαδακια..)κ ζησανε αυτοι καλα κ εμεις καλυτερα πιστευω.....
    Ο άνθρωπος εργάζεται στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης(ένστολος γαρ)οπότε αν είναι να μεταφέρει τις δουλειές του εδώ,
    να πω στο δήμαρχο να μου χαρίσει καμιά μαιζονέτα,που το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα γίνει "FRAPORT"!
    Όσο για τα παιδιά μας,τα μυγαδάκια...ελπίζω ο γιατρός μόλις τα βγάλω να μην ανησυχήσει που δε θα πουν "ουα",αλλά"βζζζζζζζζζζζ"!

Senior Member
    Δανάη μου,σ'ευχαριστώ!Κρίμα που δε γεννήθηκες άντρας να σε σαγηνεύσω κι εσένα μπας και δω κανά χαΐρι!
    Είσαι και της γυμναστικής εσύ,ούτε επέμβαση θα χρειαζόμουν ούτε τίποτα!Κανά Ζορζετικό παίζει ή μπα;
    (Ζορζέτ μου,μη μου θίγεσαι!Έχουμε αποδείξεις για το ετεροσεξουαλικό σου!Απλά προσπαθώ να είμαι διακρητική)
    Αλήθεια,Δανάη,τι σχέδια έχεις για το φετίνό καλοκαίρι;Πάμε σε κανά ηλιόλουστο νησί;Έλα,που με έφαγε η μουντίλα εδώ πέρα!

Senior Member
    Nadine
    πάντως αν ήμουν άντρας μία τσαχπίνα σαν εσένα θα έβρισκα

Η γυμναστική βοηθάει πολύ, είναι αλήθεια. Ειδικά το γρήγορο περπάτημα και τα βαράκια.

Φέτος το καλοκαίρι θα πάω 1 μήνα σε κάποια χώρα που δεν ξέρω ακόμα, ως μέλος μιας περιβαλλοντικής οργανωσης. Έχω ξαναπάει στη Γαλλία και περνάμε πολύ ωραία. Αφού κάνω λοιπόν το χρέος μου προς την ανθρωπότητα, μετά θα πάω καμιά βδομάδα Αντίπαρο για να γκομενίσω, χαχαχα.

Senior Member
    Το μόνο "αντί" δηλαδή που μπορείς να φτάσεις είναι η Αντίπαρος αντί για Πάρο,Δανάη μου,ε;
    Κρίμα...είπα μήπως αντί για εξερεύνηση νέας χώρας τολμούσες και τίποτ'άλλο εναλλακτικό.
    Κι όταν έλεγα γυμναστική,δεν αναφερόμουν στο περπάτημα και τα βαράκια...Εκτός αν θεωρήσουμε εμένα βαράκι...
    Λοιπόν,νομίζω στο σημείο αυτό είναι καλύτερα να μασώ παρά να μιλώ!Η σεξουαλική στέρηση με κάνει να παραμιλώ!
    Φιλάκια κοπελιές!Μόλις σταμάτησε κι η βροχή εδώ και λέω να πάω βόλτα στο ποτάμι!Όχι δε θα πέσω να πνιγώ,
    που αρνείσαι τον έρωτα μου,Δανάη,μη φοβάσαι...ʼντε,μεσημέριασε πάλι,πειρασμοί!Τα λέμε σύντομα και πάλι!Byeeeeeee

Senior Member
    τσουρεκια (10 πλεξουδες και 5 κουλουρες)

15 μεσαια αυγα
    3 κιλα γαλα ζεστο
    1,4 κιλα ζαχαρη
    450γ βουτυρο (εγω βαζω φυτινη) βραστο
    2 κουταλακια μαχλεπι κοπανισμενο
    2 κουταλακια κακουλε κοπανισμενο
    ξυσμα απο 3 ποορτοκαλια και 3 λεμονια
    μαγια 150 γραμμαρια
    αλευρι περιπου 5 κιλα

κλειδαμπαρωνομαι στην κουζινα, βαζω το καλοριφερ στο φουλ, φοραω καλοκαιρινα και αρχιζω
    τη μαγια τη λιωνω με 2 ποτηρια νερο χλιαρο και ριχνω περιπου 750γρ απο το αλευρι. κανω χυλο και αφηνω να διπλασιαστει.
    οταν διπλασιαστει, σε μεγαλη λεκανη ζυμωνω ολα τα υλικα πολυ ωρα. για να γινει μαστιχωτο το τσουρεκι θελει το βουτυρο να μπαινει καυτο και λιγο λιγο ενω ζυμωνουμε.
    προσεχουμε να μη σταζει ο ιδρωτας στη λεκανη. οταν δεν αντεχουμε αλλο ζυμωμα, σκεπαζουμε τη λεκανη και περιμενουμε να διπλασιαστει και παλι. καλα ειναι να σκεπασουμε και με ναυλον για να γινει πιο γρηγορα.
    οταν γινει, αρχιζω και πλαθω. κανω 3 τσουρεκια μικρα και τα βαζω σε ενα ταψι με λαδοκολλα και με αποσταση μεταξυ τους γιατι θα γινουν πολλαπλασια. αφηνω να διπλασιαστουν και αλλειφω με μιγμα απο αυγα χτυπημενα με λιγο λαδακι και νερακι. μετα ριχνω αμυγδαλο φιλε ή σουσαμι ή και τα δυο ή τρουφα ή οτι γουσταρω και φουρνιζω.
    και τωρα αρχιζω να περιμενω να δω τι καταφερα!!! φυσικα η συνατγη ειναι για παρα πολλα τσουρεκια. δοκιμαστε οσες σας κοβετε να αντεχετε να κανετε το 1/3 της συνταγης.....
    οσες δεν εχουν ξανακανει, ας διαβασουν οδηγιες με λεπτομερειες απο διαφορες συνταγες.

καλη επιτυχια

α, το καλοριφερ το σβηνετε οταν πλεον εχετε φουρνισει το προτελευταιο ταψι!!!. μετα το τελευταιο φουρνισμα, ανοιγετε πορτες και παραθυρα γιατι θα εχετε βγαλει την μπεμπελη αλλά και για να σκασετε τις γειτονισσες που ειστε τοσο χρυσοχερα!!!