ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 332
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 332 of 2553 FirstFirst ... 2322823223303313323333343423824328321332 ... LastLast
Results 4,966 to 4,980 of 38289
    Senior Member
    αργησα σημερα ε? καλημεροκαλησπερα σε λουομενες και μη.

θα μου επιτρεψετε να στειλω ενα φιλακι μονο για τη ευγενιτσα που μας θυμηθηκε μετα απο τοσο καιρο

εχω δουλιτσα πολυ σημερα κουκλες και δεν προλαβαινω να γραψω πολλα. εχθες δεν εκανα διαιτα, πηγα σε κουμπαρους που εψησαν. παει ακομη μια μερα. δεν ξερω αν εβαλα κιολας....

για καφε, εγω μεσα. κανονιστε και πειτε

Senior Member
    εγω προτεινω να παμε αυστραλια για καφε. θα μου πειτε πως σου ηρθε τωρα? λιγο η ναταλια που ρωταει σε ποια ηπειρο, λιγο η δουλεια που ασχολουμαι με πελατη στην αυστραλια, εκανα τον συνδιασμο μου

Senior Member
    Nαι, ναι επέστρεψα αλλά όχι...θριαμβευτικά...ηττημέν η και παχύτερη από ποτέ. Για να φανταστείτε, αν ήμουν η Ναταλία, θα έβαζα ένα χοντρό σκυλί, κάτι σαν του Αγίου <Βερνάρδου ας πούμε, να κοιτά θλιμμένα στην οθόνη σας, έχοντας την ουρά...στα σκέλια! Ε, αυτή είμαι εγώ...αμ σας στερήθηκα τόσο καιρό...αμ πήρα και δύο κιλά...και δεν ξέρω να αλλάζω και το σκ...τικεράκι, να μην παραπλανώ τον κόσμο...τα προβλήματα παραμένουν αλλά η διάθεσή μου πάει σαν άδεια ψαρωμένου φαντάρου, 3 προς 1 (τρεις χάλια μία καλά) προαισθάνομαι ότι είμαι πριν το τέλος μιας εποχής,
    όχι, όχι σήμερα είναι η καλή μου και δεν καταθλίβομαι γι'αυτό γρήγορα να συγχαρώ την αποστεωμένη πλέον Λίλη μας (μα, τέλος πάντων, δεν νομίζεις πως φτάνει πια...δεν ξέρω αν σου πάει τόσο αδύνατη...είναι και το πρόσωπο που χάνεις...Οχι βέβαια, δε ζηλεύω, τι λες τώρα...απλά μιμούμαι όσες σε ζηλεύουν και θα λένε αυτά πίσω από την πλάτη σου τώρα...τυχερούλα...)
    Τα υπόλοιπα κορίτσια βλέπω ότι το παλεύουν...αλλά επειδή πάντα προσπαθώ να τηρώ τη σειρά σπουδαιότητας που αλλάζει αναλόγως των συνθηκών, να ευχηθώ τα καλύτερα στη Βάσια, καταρχήν, που του χρόνου το Πάσχα θα κρατά το μπεμπέ αγκαλίτσα, (και παρόλο που έχω κάνει αρκετά στη ζωή μου εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ωραιότερο, δυσκολότερο, ευθυμότερο, γοητευτικότερο που έχω κάνει είναι οι μικρές μου γι΄αυτό ζήσε το με όλες τις αισθήσεις σου...σε λίγο ο αναγούλες θα είναι παρελθόν, καλή μου) στη Μπάρμπι, στην Αννεζίνα, στη Ζωή, στο Λιλάκι και στην αποστάτισσα Ναταλία που χαίρει τη φιλοξενία των πολιτών της Μέρκελ χωρίς ούτε καν να ερυθριά...τι να πω...
    και στα υπόλοιπα κορίτσια...και αγόρια! Χρόνια πολλά

Senior Member
    Καλησπέρα κοπελιές! πέρασα για ένα γρήγορο μπανάκι και
    τι βλεπουν τα ματάκια μου, γύρισε το απολωλός πρόβατο μας?
    πόσο μας έλειψες καλό μου Μαράκι.

Μη σε παίρνει από κάτω τι είναι 2 κιλάκια , εδώ είμαστε και θα τα χάσουμε! Και πολλά ακόμη
    εμείς να είμαστε καλά!
    Όλα θα τα παλέψουμε, κι ας μη παλεύονται κάποια, τι να γίνει Μαρία μου....

Ευγενάκι μου να είσαι καλά , σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, και εσύ να είσαι πάντα καλά
    και να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου!

Βάσια, να μας προσέχεις το μωράκι, και τη μαμα Βάσια!

Μπαρμπούνι μου δεν το πιστεύω οτι καλομάθατε όλες και θέλετε να ξενητευτείτε για ένα καφέ!!!
    ʼκου Αυστραλία ! Αλλά δε φταίς εσύ, η οικοδέσποινα μας φταίει που μαύρη πέτρα έχει ρίξει πίσω της!!
    Τι να σου κάνει και το πλήρωμα, ακολουθεί στο ξεπόρτισμα....

Για να μαζευόμαστε πια, πέρασαν οι μέρες! ούτε μισή σελίδα τη μέρα δε γεμίζουμε !!!

Πάντως εγώ σας φιλώ όλες στα μαγουλάκια, με φιλάκια σβουριχτά γιατί είσαστε τόσο πολύτιμες για μένα,
    όσο καμιά μα καμιά σας δεν μπορεί να φανταστεί, γιατί καμιά δεν ξέρει τι μου προσφέρει με τη νοερή συντροφιά της....

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Nαι, ναι επέστρεψα αλλά όχι...θριαμβευτικά...ηττημέν η και παχύτερη από ποτέ. Για να φανταστείτε, αν ήμουν η Ναταλία, θα έβαζα ένα χοντρό σκυλί, κάτι σαν του Αγίου <Βερνάρδου ας πούμε, να κοιτά θλιμμένα στην οθόνη σας, έχοντας την ουρά...στα σκέλια!
    Eλπίζω να πήρες το μάθημα σου και να μη σε ξαναβάλεις σε καθεστώς στέρησης και περιορισμού!
    Ποτέ τέτοιες μέθοδοι δεν έχουν το φρούδο επιθυμητό αποτέλεσμα!Κάναμε υπομονή,αλλά χαλάλι σου!
    Καλώς μας ήρθες και πάλι!ʼντε να επιστρέφουν και κάτι αγάπες σιγά σιγά και όλες οι βρωμιάρες!
    Εγώ πατώ τσιμέντο Ελληνικό αύριο με το καλό,οπότε σιγά σιγά θα τα λέμε συχνότερα...
    Φιλάκια σε όλες τις όμορφες,αλλά λίγο πιο σβουρηχτά στην αγιάτρευτα ερωτευμένη με τη σύζυγο μου
    και τη Λιλένια μου,που δίνει καθημερινά τη μάχη της με τα άνωθεν σταλμένα...
    Αφήνω και μία προειδοποίηση προς κάτι Κρητικοπούλες,που τις έχω και φωτογραφία στο κινητό μου,
    τρομάρα τους,πως η περίοδος ανοχής μου έχει εξαντληθεί και θα αρχίσουν οι οχλήσεις και οι Χιτλερισμοί!
    Τα σκάγια θα πιάσουν σε δεύτερη φάση κάτι σεξουάλες συζούσες,κάτι χορεύτριες,
    κάτι σκορπίνες αγαπημένες και όσες μας σημάδεψαν την καρδιά και μετά τολμούν να μας αφήνουν στα σκοτάδια!
    Στο σημείο αυτό θα έβαζα κάτι απειλητικό και πειστικό για τη σοβαρήτητα του διαγγέλματος μου,
    αλλά έχε χάρη που υπάρχει ήδη παραγγελιά!Ας όψεται η θλιμένη με την ουρά στα σκέλια...

Senior Member
    Αφήνω και μια εικόνα δελεαστική,μπας και δελεαστούν οικειοθελώς και αυτοβούλως να πειθαρχήσουν οι εν λόγω...

Senior Member
    Ουάου!200 σελίδες!Πωπω...Πού να είχαμε και τη Λινταλένια και όσες βρωμιάρες έριξαν μαύρη πέτρα...

Δεν είναι τυχαίο νομίζω...Ο επόμενος καφές έκλεισε όντως για Αυστραλία!Ετοιμάστε διαβατήρια!

Senior Member
    Ναι, Λιλάκι γύρισα κι ευχαριστώ για τις ευχές και επειδή δεν μου αρέσει να παραμυθιάζομαι, δεν είναι δυο κιλά αλλά δώδεκα...παρόλου αυτά, ναι, θα το παλέψουμε...σιγά, που θα σε αφήσω να είσαι η μοναδική αδύνατη και ωραία...και νέα!
    Kαλά, βρε Ναταλάκι, πού το πέτυχες...λες και με κοίταγα στον καθρέπτη βλέποντας το παχουλό κατοικίδιο...ήμουν σίγουρη ότι θα το έβρισκες..΄Πέθανα, βέβαια, με το "παραγγελιά"...στην πάντα ούλοι, δική μου η αφιέρωση...

Senior Member
    ε και για 12 ψωροκιλακια κανεις ετσι βρε? σιγα το πραγμα!!! εμεις να ειμαστε καλα και τα κιλα, τα βαζουμε τα χανουμε, σιγα μη ζοριστουμε!!!

πολλα φιλακια σε ολες. για εμενα η δουλεια του καλοκαιριου ηρθε πολυ νωριτερα και δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω πολυ. τουλαχιστον κοιταω μια φορα την ημερα και για λιγο για να μη χανω την επαφη!!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες

Senior Member
    μπουφ βρώμισα πολύ και ήρθε και εμένα η ώρα μου
    Τι κάνετε κορίτσια????????? Ναταλάκι γιατί δε σηκώνεις τα τηλ???? Πήρα και εγω να σου ευχηθώ!!!
    Επίσης και η τρελλοκερκυραία μου είναι εξαφανισμένη..
    Τωρα κοντά πρεπει να χειρουργείται και το Ντινάκι. Ελπίζω να είναι όλα καλά
    Φιλάκια πολλά

Senior Member
    Καλησπερα ομορφοκοριτσα.

Ειπα και εγω να κανω ενα μπανακι... Ναταλακι τι ωραια και δελεαστικη εικονα... ζηλευω!
    Σκεφτομαι το γαμηλιο ταξιδι στο Μπαλι...που θα κανω πολλα τετοια μπανακια και οχι μονο..!

Ναταλακι μας γυρισες?

Καλο Σαβ/κο και καλο απογευμα.

Senior Member
    Kαλημέρα λουόμενες,τακτικές και μη!
    Αυτή τη στιγμή πατώ σανίδι,τοποθετημένο σε τρίτο όροφο οικοδομής,αναγερθείσας σε Ελληνικό έδαφος!
    Την ώρα που με ρωτούσες αν γύρισα Μαίρη Λουλού μου ήμουν κάτι χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη
    (κρίμα να μη μπορώ να σας βάλω φωτογραφίες)και όταν με πήρες Ζορζέτ μου,δεν το πρόλαβα
    και δυστυχώς δεν είχα αναγνώριση κλήσης να πάρω πίσω όποιον με πήρε.Ευχαριστώ πάντως
    όλες σας για την έγνοια και τις ευχές σας!Πώς τα περάσατε στο Πάσχα το Ελληνικό και πανσεβάσμιο εσείς;

Εγώ πέρασα πολύ όμορφα στην φάμπρικα,κυρίως λόγω των μωρών μας,που μου λείπουν πολύ!
    Ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν οι μέρες...μακάρι να είχα βγάλει εισιτήριο να καθήσω περισσότερες
    και για τα παιδιά και για κάτι εκθέσεις,που κλασσικά έρχονται με το που φεύγω(μία luminale κυρίως).
    Aκόμα δε μπορώ να ξεπεράσω το 1997,τη μέρα που ταξίδευα για Ελλάδα από Παρίσι,τραγουδούσαν οι τρεις τενόροι
    στο πεδίο του ʼρεως,κάτω από τη σκιά του ʼιφελ(και τότε τρελαινόμουν γι'αυτούς)και πήγαν τα αδέρφια μου,οι μεταλλάδες!
    Τέλος πάντων...Πήγα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Φρανκφούρτη(ξέρετε,δεινίσα υροι κλπ)με τον ανηψιό μου,
    ετών 3,5 κι όταν τον ρώτησε η μαμά του πώς περάσαμε και τι ζώα είδαμε κι αν είχε και dinos,εκείνο απάντησε
    (γερμανικά φυσικά)"Ναι,αλλά δυστυχώς ήταν όλοι νεκροί!"Το καημένο είχε άλλες προσδοκίες...'Οσα για μας είναι αυτονόητα...

Είδα επισημοποιούνται κάτι πολυπόθητες επιστροφές,που δεν ήταν τελικά αρπαχτές κι ελπίζω να παραδειγματιστούν
    κι άλλες αλανιάρες...Να κάνουμε και μια συνάντηση,οκ,αλλά λόγω φορουμαπούσας εγκύου έχουμε μόνο Σ/Κ
    δυνατότητα και μάλλον το ερχόμενο θα πάω Κατερίνη,που δεν ήμουν εκεί τις γιορτές και που έρχονται κι οι δικοί μου
    από Πορτογαλία...Τέλος πάντων,θα τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό...Πάντως έναν Απριλιάτικο καφέ,θα τον πιούμε!

Senior Member

Originally posted by tidekpe

σιγά, που θα σε αφήσω να είσαι η μοναδική αδύνατη και ωραία...και νέα!
    Nαι,την παλίρροια,που όχι μόνο θα φτάσει στα κιλά της Λιλένιας,
    αλλά βρήκε και το όμνι και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο,ώστε
    να πιάσει και την ηλικία της!Κουράγιο,voyager!Δεν είσαι μόνος!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Kαλημέρα λουόμενες,τακτικές και μη!
    Αυτή τη στιγμή πατώ σανίδι,τοποθετημένο σε τρίτο όροφο οικοδομής,αναγερθείσας σε Ελληνικό έδαφος!
    Την ώρα που με ρωτούσες αν γύρισα Μαίρη Λουλού μου ήμουν κάτι χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη
    (κρίμα να μη μπορώ να σας βάλω φωτογραφίες)και όταν με πήρες Ζορζέτ μου,δεν το πρόλαβα
    και δυστυχώς δεν είχα αναγνώριση κλήσης να πάρω πίσω όποιον με πήρε.Ευχαριστώ πάντως
    όλες σας για την έγνοια και τις ευχές σας!Πώς τα περάσατε στο Πάσχα το Ελληνικό και πανσεβάσμιο εσείς;

Εγώ πέρασα πολύ όμορφα στην φάμπρικα,κυρίως λόγω των μωρών μας,που μου λείπουν πολύ!
    Ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν οι μέρες...μακάρι να είχα βγάλει εισιτήριο να καθήσω περισσότερες
    και για τα παιδιά και για κάτι εκθέσεις,που κλασσικά έρχονται με το που φεύγω(μία luminale κυρίως).
    Aκόμα δε μπορώ να ξεπεράσω το 1997,τη μέρα που ταξίδευα για Ελλάδα από Παρίσι,τραγουδούσαν οι τρεις τενόροι
    στο πεδίο του ʼρεως,κάτω από τη σκιά του ʼιφελ(και τότε τρελαινόμουν γι'αυτούς)και πήγαν τα αδέρφια μου,οι μεταλλάδες!
    Τέλος πάντων...Πήγα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Φρανκφούρτη(ξέρετε,δεινίσα υροι κλπ)με τον ανηψιό μου,
    ετών 3,5 κι όταν τον ρώτησε η μαμά του πώς περάσαμε και τι ζώα είδαμε κι αν είχε και dinos,εκείνο απάντησε
    (γερμανικά φυσικά)"Ναι,αλλά δυστυχώς ήταν όλοι νεκροί!"Το καημένο είχε άλλες προσδοκίες...'Οσα για μας είναι αυτονόητα...

Είδα επισημοποιούνται κάτι πολυπόθητες επιστροφές,που δεν ήταν τελικά αρπαχτές κι ελπίζω να παραδειγματιστούν
    κι άλλες αλανιάρες...Να κάνουμε και μια συνάντηση,οκ,αλλά λόγω φορουμαπούσας εγκύου έχουμε μόνο Σ/Κ
    δυνατότητα και μάλλον το ερχόμενο θα πάω Κατερίνη,που δεν ήμουν εκεί τις γιορτές και που έρχονται κι οι δικοί μου
    από Πορτογαλία...Τέλος πάντων,θα τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό...Πάντως έναν Απριλιάτικο καφέ,θα τον πιούμε!

Α πουλάκι μου καλωσόρισες!!!!!!!!!!! Πως ειναι δυνατό να ταξιδεύεις σε τοσα μέρη, να καταφέρνεις να βρισκεις τα πιο απίθανα και να μην έχεις αναγνώριση στο τηλ?????????????????

Τεσπα!!! Σε πειράζω.
    Ευρυζωνική - cyberφιλενάδα σε καλωσορίζω και πάλι.
    Υπόλοιπα κορίτσια σας εύχομαι καλό Σ/Κ.
    Υ.Γ ζηλεύω για τις συναντήσεις σας...
    Εχω να σας κάνω μία πρόταση
    Να έρθετε για ένα ΣΚ στη Μυτιλήνη και προτίθεμαι να σας φιλοξενήσω στην Ερεσό (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό).
    Να είναι όμως καλοκαίρι για να απολαυσετε τη θάλασσα

Φιλάκια

Senior Member
    Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!

Σας χαιρετώ όλες με ένα γλυκό φιλί! Μου λείψατε πολύ ομολογώ?

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλες όσες μου ευχηθήκατε για τα γενέθλια μου! Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πολύ! Εύχομαι υγεία σε σας και στους δικούς σας ανθρώπους!

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα τις μέρες του Πάσχα με φίλους, γονείς και αδέρφια. Την Δευτέρα επίσης πολύ όμορφα στον γάμο που πήγαμε και οι πριγκίπισσες μου ήταν παρανυφάκια! (ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!)

Τα δύσκολα για μένα ξεκίνησαν Τρίτη πρωί! Ξύπνησα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πονοκέφαλο (το προηγούμενο βράδυ ήπια μόνο 2 ποτηράκια κρασί, και μάλιστα καλό κρασί). Το απόγευμα ήμουν ΧΑΛΙΑ!!!
    Ξαφνικά άρχισα να έχω μια σύγχυση στην κατανόηση μου (χρειαζόμουν αρκετά δεύτερα για να καταλάβω το νόημα μιας απλής λέξης όπως π.χ. τι είναι χοληστερίνη), ζαλάδα, ναυτία, κομμάρα, θολή όραση, μούδιασμα στο πρόσωπο κλπ κλπ. Αμέσως ο Δημήτρης έλεγξε την πίεση μου και είχα 13,5. (εγώ πάντα έχω 10 με 6). Και φυσικά φύγαμε σφαίρα στο νοσοκομείο!
    Οι γιατροί φοβήθηκαν για εγκεφαλικό γιατί είχα όλα τα συμπτώματα. Η πίεση μου ήταν 17!!! Έκανα αξονική, καρδιογράφημα κλπ και όλα βγήκαν καλά. Τελικά στις 3 το πρωί μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε αλλά πρέπει να κρατάω ένα ημερολόγιο με την πίεση μου, τους πονοκεφάλους μου και τι παυσίπονα παίρνω. Σε 10 μέρες να ξαναπάω και να κάνω και ένα εγκεφαλογράφημα.
    Από Δευτέρα ξεκινάω με ιδιωτικό γιατρό εξετάσεις και ο Θεός βοηθός!

Δόξα Τον Θεό είμαι καλύτερα. Η πίεση μου σταθεροποιήθηκε στο 11 με 7,5 και οι πονοκέφαλοι σταμάτησαν! Αλλά οι εξετάσεις θα γίνουν ούτως ή άλλως! Έχω φοβερή εξάντληση και νιώθω πολύ κουρασμένη. Δεν κάνω σχεδόν τίποτε, πέρα από ένα φαγητό, και τα κάνουν όλα ο Δημήτρης μου και η Γεωργία μου. Ξέχασα να σας πω ότι την Τρίτη το πρωί που επιστρέψαμε σπίτι από το νοσοκομείο η ʼννα μας είχε 38 πυρετό!!!
    Λέτε να μας ευχήθηκε Καλό Πάσχα ο Μητσοτάκης???

Είμαι ευγνώμων στον Θεό γιατί ζω και μπορώ και χαίρομαι τον άντρα μου και τα παιδάκια μου! Μετά την Τρίτη έχω ηρεμήσει πολύ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή που ζω! Ρουφώ κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μου και απολαμβάνω κάθε αγκαλιά των θησαυρών που μου χάρισε ο Θεός!
    Είμαι η Νεκταρία και είμαι καλά! Ακόμη και αν έχω κάποια κιλά παραπάνω! Έχω σκοπό να με προσέχω και να ΖΩ!!! Δεν θέλω να ξανακαταπιώ τίποτε μόνο και μόνο για να μην στεναχωρέσω κάποιους!
    Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω! Με αγαπώ όπως είμαι, με αποδέχομαι όπως είμαι, χαίρομαι γι αυτό που είμαι και ας μην είμαι ούτε αδύνατη, ούτε τέλεια, ούτε άψογη!!!

Χαρείτε κάθε στιγμή!!! Δεν γυρίζουν πίσω! Απολαύστε τη ζωή σας!

Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω γιατί? το νερό έχει αρχίσει και κρυώνει και εγώ έχω παπουδιάσει τόση ώρα μέσα στη μπανιέρα! Κάποιος χτυπάει και την πόρτα για να μπει για μπάνιο!!!

Αυτά ομορφούλες μου για σήμερα! Θα σας κρατάω ενήμερες!

Και μην ξεχνάς?. είσαι πολύτιμη και μοναδική!!!!

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλες!