Results 4,996 to 5,010 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
13-04-2010, 10:37 #4996
Καλημέρα κουκλίτσες μου όμορφες
τι κάνετε καλέ ???? ΄
νεκταρίνι μου είσαι καλύτερα τώρα???
μπαρμπουνίτσα μου που χάθηκες??
tidekpe δεν ξέρω από κιλά και πόντους πόσα χάνονται στα curves εξάλλου ξέρουμε όλοι ότι μόνο η γυμναστική δεν αρκεί για να γίνουμε BEYONCE... θέλει διατροφή και συνεχιζόμενη προσπάθεια τώρα πια το εμπέδωσα καλά, θέλει δουλειά κυρίως ψυχική να βρούμε μόνες μας τι μας φταίει τι μας χαλάει και γιατί αντιδρούμε έτσι με το φαγητό, any way εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το μισάωρο εκτονώνομαι το βασικότερο, αισθάνομαι καλύτερα ψυχολογικά και όπως και να το κάνουμε είναι μισή ώρα άσκηση όλο και κάτι θα προσφέρουμε στον ευατό μας..εσύ πως τα βλέπεις???
ναταλίτσα μου γλυκεια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εξάλλου τα έχουμε πει κι από το τηλ. φαίνεται κι από τα τόπικ που γράφω ότι δεν μπορω να μιζεριάζω, είμαι χαρούμενος άνθρωπος και μου αρέσει να βλέπω την ζωή αισιόδοξα, δεν στέκομαι στα λάθη μου τα προσπερνω΄και συνεχίζω αυτό είναι και το μυστικό μου...
μου αρέσει η ζωή γενικά,μου αρέσει να ζω το σήμερα τώρα αν το αύριο είναι καλύτερο ακόμα καλύτερα..
έλα κοριτσάκια πάρτε λίγο τα πάνω σας η ζωή είναι ΩΡΑΙΑ.....
σας αγαπώ όλες (καλά μαρία αλιφέρη κατάντησα) πολλά πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια μας παρόντα και απόντα...
ΥΣ. ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ μου κουράγιο εγώ ήμουν έτσι τους 3 πρώτους μήνες στην κόρη μου μετά πετούσα φιλιά
- 13-04-2010, 14:15 #4997
χαθηκα, ναι.πολυ δουλεια. μολις μπορεσω θα τα πουμε. ολα καλα κατα τα αλλα.
νεκταρινι και αννεζινα να μη σας ξανατυχουν τετοια σας ευχομαι.
συναδελφισσα, εδω πανικος. εχουμε ελεγχο σχεδον στα ξαφνικα και καταλαβαινεις καλυτερα απο ολους τους αλλους....
φιλακια σε ολο το κοσμο. για καφε οποτε βολεψει χτυπηστε τηλεφωνο. προς το παρων δουλευω εντος ωραριου αρα μπορω παρασκευη απογευμα και σαββατοκυριακα. εκτος παρασκευης 30 απριλιου
13-04-2010, 14:36 #4998
Καλημέρα κορίτσια
Τρέχουμε αυτές τις μέρες, από γιατρό σε γιατρό. Δεν φαίνεται να βρίσκουμε κάποιο συγκεκριμένο "πρόβλημα", αλλά αυτό δεν είναι κακό ! Σιγά σιγά αποκλείουμε διάφορα που μας φόβιζαν, οπότε αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Η Νεκ νιώθει καλύτερα, οπότε ελπίζω πως με ανανεωμένη διάθεση θα βγάλει από το μυαλό της όλους τους φόβους της, θα ηρεμήσει και θα περάσουν όλα.
13-04-2010, 16:36 #4999
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Αχ Σποτάκο τι καλά τα νέα για το Νεκταρίνι μας, να είναι πάντα καλά το κοριτσάκι μας
και να μας το προσέχεις, που είναι σίγουρο οτι το προσέχεις, αλλά τώρα δώσε κάτι παραπάνω έτσι?
Αννεζίνα μου περαστικούλια σου , πρόσεχε κοριτσάκι μου, μα τι κακό κι αυτό Πασχαλιάτικα!!!
Μπαρμπουνάκι μου , η απουσία σου είναι όχι μόνο αισθητή, καλέ κενό παντελώς!!! αντε να τακτοποιηθείς να
επιστρέοψυμε στα γνωστά και γνώριμα!
Ναταλάκι μου, καλώς μας ήρθες, αν και πάλι απούσα είσαι το πιο πολύ!!! Εσωτερικός μετανάστης ένα πράγμα!!
Στέλνω πολλά φιλάκια σε όλες , όλες όσες δεν ανέφερα, στη Βάσια, το Μαράκι, την Αλεξάνδρα μας, (που χάθηκε αυτό το κορίτσι?)
την Ευγενίτσα το Ληδάκι μας, και όλα τα κορίτσια του μπάνιου μας, όπου και να βρίσκονται....
13-04-2010, 18:36 #5000
Originally posted by Lily
Ναταλάκι μου, καλώς μας ήρθες, αν και πάλι απούσα είσαι το πιο πολύ!!! Εσωτερικός μετανάστης ένα πράγμα!!
--->http://www.youtube.com/watch?v=OXgGsAqH7vI
13-04-2010, 18:39 #5001
Κι άμα το πάρουμε έτσι...
13-04-2010, 18:50 #5002
Originally posted by ANNEZINA
έλα κοριτσάκια πάρτε λίγο τα πάνω σας η ζωή είναι ΩΡΑΙΑ.....
--->La vida es bella - Miguel Bosé & Noa
13-04-2010, 18:54 #5003
Γεια σας και πάλι,
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Είναι πολύ σημαντικό για μένα!
Μετά από μερικές επισκέψεις σε γιατρούς και μπόλικες εξετάσεις, το πόρισμα είναι ότι είμαι καλά. Το δύσκολο είναι ότι πρέπει να το πιστέψω και εγώ, ακόμη και όταν η πίεση επιμένει να ανεβαίνει.
Ο γιατρός σήμερα μου είπε ότι οργανικά δεν έχω κάτι και ότι είναι ψυχοσωματικό. Πρέπει όλα να τα περνάω στο ?ντουκου? και να μην αγχώνομαι! Όλα προκλήθηκαν από άγχος και πίεση. Και αυτό είναι δύσκολο! Δεν μπορώ να με αλλάξω ξαφνικά! Και να μην αγχώνομαι!
Αυτό που μου συνέβη ήταν σοβαρό, πρέπει από εδώ και πέρα να προσέχω το θέμα της πίεσης και καλό είναι να μην αγχώνομαι για να μην ξαναπάθω κάτι παρόμοιο. Η θεωρία είναι εύκολη αλλά η πράξη δύσκολη?
Έχω και ένα θέμα με το αυχενικό οπότε επιδεινώνει τους πονοκεφάλους.
Πριν 2 ώρες είχα 15 με 9, και πρέπει να μην το σκέφτομαι αλλά να αδιαφορώ! Δεν ξέρω ακόμη να το κάνω καλά αλλά προσπαθώ.
Μου έδωσε κάποια φάρμακα αλλά για λίγες μέρες. Και μου είπε να μην αγχώνομαι, να μην κουράζομαι, διατροφή, και μου είπε να αρχίσω γυμναστήριο (χαλαρά).
Προς το παρών προσπαθώ να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με κάνουν να νιώθω καλά. Προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου με άσχετα πράγματα.
Είμαι καλύτερα και ψυχολογικά παρόλο που τα συμπτώματα συνεχίζουν να υπάρχουν!
Να ?ναι καλά και το παλικάρι μου που με στηρίζει απίστευτα!!! Είναι πολύτιμος και υπέροχος!
Το ιατρικό ρεπορτ σταματάει εδώ για σήμερα. Πάω να πάρω και τις αιματολογικές εξετάσεις μου σχετικά με το θυρεοειδή μου τώρα και νεότερα αύριο! (το τρέναρα αλλά τελικά σήμερα πήγα! )
Σας ευχαριστώ και πάλι ομορφούλες μου!
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλες!
Και μην ξεχνάτε είστε πολύτιμες!
13-04-2010, 18:55 #5004
Α ρε Ναταλια με τα σχόλια σου και τις φωτογραφίες σου! Μου φτιάχνεις την διάθεση!!!
13-04-2010, 19:30 #5005
Μια σφιχτή αγκαλίτσα στο Νεκταρινέλι μου!
Να σε προσέχεις πολύ πολύ κι όπως είπαμε...
13-04-2010, 19:34 #5006
αν πω οτι σε αυτο το θεμα δεν εχω καταλαβει ακριβως για τι μιλατε θα με πειτε χαζη? η ομαδα R ποια ειναι?
13-04-2010, 19:45 #5007
Καραμελίτσα μου,μεγάλη η ιστορία αυτής της ομάδας και τι να λέμε τώρα...
Ο τίτλος αλλάζει συχνά ανάλογα με τα κέφια της υποφαινομένης
αλλά η ουσία είναι πως αγαπιόμαστε και μοιραζόμαστε τις ανάγκες
και τις σκέψεις μας για όσα μας απασχολούν...Τα πάντα επιτρέπονται εδώ!
Με δυό λόγια,είμαστε μια παρέα γυμνιστών σε ελεύθερο σχέδιο...
13-04-2010, 19:51 #5008
ααααα σαν κουβεντουλα χωρις θεμα ας πουμε
14-04-2010, 01:05 #5009
Originally posted by karamela
ααααα σαν κουβεντουλα χωρις θεμα ας πουμε
Σε κάλυψα καραμελάκι?
14-04-2010, 01:06 #5010
Originally posted by karamela
αν πω οτι σε αυτο το θεμα δεν εχω καταλαβει ακριβως για τι μιλατε θα με πειτε χαζη? η ομαδα R ποια ειναι?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή