Results 5,071 to 5,085 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-04-2010, 13:28 #5071
Τελικά οριστικοποιήθηκε το 27!
Ωραία,γιατί είναι κι ο αγαπημένος μου αριθμός!
Τρέχουμε τώρα να προλάβουμε εκκρεμότητες!
Τα φιλιά και συγχαρητήρια μου στο δυνατό Αννεζινέλι μας!
Προφανώς δε θα με συναντήσεις ούτε εσύ ολόκληρη.
Αλλά κι εγώ χάνω μέρα τη μέρα κομμάτια Αννεζίνας
έτσι που το πας κιλό το κιλό...Αρχίζω να έχω εικόνα
δερμάτινης μαύρης φούστας ήδη να κάθεται δίπλα μου!
Θα δώσω φιλιά στη Λινταλοαγάπη στην επόμενη επικοινωνία μας.
Καλή συνέχεια και δύναμη στα εγχειρήματα σας,ομορφιές μου!
Τα λέμε αύριο πάλι...φιλάκια πολλά πολλά πολλά!
Για να δούμε...θα βοηθήσει το 27 να βάλω κι εγώ ποτέ το εν λόγω φόρεμα;
- 20-04-2010, 15:44 #5072
22 και 27 λοιπον. πολυ σας χαιρομαι κοριτσια!! μπραβο σας.
αλεκουζακι αν νομιζεις οτι θελεις να δεις κι αλλες, χτυπα ενα τηλεφωνο να κανονισουμε!! σαββατοκυριακο θα ειναι, θα με βολεψει να σε δω.
η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου. θα σου στελνω ολη την ημερα και τα οομ μου και τη θετικη μου ενεργεια και οτι αλλο μπορω!!! να πανε ολα καλα κουκλα!!
ναταλακι εμεις θα τα πουμε σιγουρα ξανα μεχρι 27. επιφυλασσομαι λοιπον.
για καφε δεν βλεπω να κανονιζετε.
εγω τρεχω με τη δουλεια και δεν προλαβαινω. μου εφεραν και βοηθο στο γραφειο και παλι δεν προλαβαινω.
ειμαι καλα, συνεχιζω την προσπαθεια αργα και μαλλον οχι πολυ σταθερα αλλά και δεν πτοουμαι. εχω δει και το απολυτο για εμενα 83,8 που σημαινει μειον ακριβως 20 απο το μαιο του 2008. τωρα βεβαια δειχνει 84 η ζυγαρια αλλά ειμαι πολυ αισιοδοξη. συντομα θα παω και στο 83 το τικερακι και θα ειναι για εμενα σαν θαυμα!!!
βασουλινι ελπιζω να συνεχιζεις να εισαι καλα. ποσα κιλα εισαι τωρα? εβαλες, εχασες?
ναταλιτσα φιλακια κι απο εμενα στη λινταλενια και στη συζυγο. καλα ειναι αυτη?
κοριτσακια και αγορακια, δεν γραφω ονοματα, θα χαθω. σας σκεφτομαι καθημερινα πολλες φορες. μου λειπει το φορουμ. ελπιζω να καταφερω να τελειωσω τη πολλη δουλεια και να τα λεμε πιο συχνα. φιλακια πολλα πολλα πολλα
20-04-2010, 16:47 #5073
Ναταλάκι επιτέλους, τέλος η αναμονή, είμαι τόσο χαρούμενη λες και πάω εγώ για επέμβαση, αν και που ξέρεις με την τρέλα που έχω μπορεί και να ακολουθήσω. Ξέρεις τι σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι που θα κατέβεις στην Αθήνα και θα συναντηθούμε νομίζω ότι θα είσαι πιο αδύνατη από εμένα?? και εσύ κούκλα μου είσαι πιο ωραία από την κοπέλα με το φόρεμα 27 !!!!!!!!!!!! σου στέλνω 27 χιλιάδες ευχές, 27 φιλιά, και για να σε ενθαρρύνω ο συνάδελφος μου έχει γίνει αγνώριστος έχει χάσει πάνω από 70 χωρίς να το καταλάβει??.
Αλεξάνδρα, η σκέψη μας είναι μαζί σου?. νομίζω ότι ήδη πετάς, πολύ χαίρομαι κοριτσάκια, άντε, άντε να μας γράφετε τα νούμερα που θα πέφτουν?.
Αννεζουλίνη τι κάνεις, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί το καλοκαίρι που θα έρθει η «κοκόνα» θα μας το παίζει κορμάρα. Δεν νομίζω να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια?..
20-04-2010, 20:02 #5074
Originally posted by NADINE
Νούδι,παλίρροια και Ζορζέτ!
Αφού έσκασα τρεις μέρες να σκέφτομαι τι μπορεί να εννοείτε,
κατέληξα μόνο σε έναν αναγραμματισμό,αντιστροφή� � θέσεων των τσ και π.
Έτσι και είναι αυτό,έχω να σας πω πως είστε όλες πολύ άρρωστες!Κι απ'ό,τι λένε,
αυτή είναι και η πιο δύσκολη επέμβαση,να βγει από το μυαλό της γυναίκας...
Ντροπή και αίσχος!Δεν έχω λόγια για τη διαστροφή σας,πρόστυχες!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα,πώς συνάδει το όμορφο με το εν λόγω;
Υπάρχει κι εκεί ομορφιά και κριτήρια της;Για διαστάσεις που κάνουν
τη διαφορά ήξερα,αλλά για ομορφιά...Εκτός αν ακόμα είμαι στα σκοτάδια μου
κι απλά εκτίθεμαι.Δε θα το αντέξω να φύγω αδαής!Τακτοποιήστε με πάραυτα!
Σιγά μη γλίτωνα!!!!!
απορώ με την αργοπορία σου!!! Δεν κατάλαβα δηλ, δεν έχει ομορφιά το εν λόγω????? Δεν είναι μόνο το μέγεθος!!!!! (όχι πως δεν παιζει και αυτό το ρόλο του βεβαίως βεβαίως)
Αν έχεις όλο το πακέτο δε λέγεσαι προστυχη αλλά προς τυχερή!!!!!!
20-04-2010, 20:14 #5075
Originally posted by GeorgiaP
Αν έχεις όλο το πακέτο δε λέγεσαι προστυχη αλλά προς τυχερή!!!!!!
20-04-2010, 20:24 #5076
Originally posted by alalumaki
Αννεζουλίνη τι κάνεις, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί το καλοκαίρι που θα έρθει η «κοκόνα» θα μας το παίζει κορμάρα. Δεν νομίζω να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια?..
Νομίζω όσο κι αν βάλετε τα δυνατά σας,
δεν την φτάνετε την κοκόνα,διψήφιες κοκαλιάρες!
20-04-2010, 20:49 #5077
Originally posted by BARB3
για καφε δεν βλεπω να κανονιζετε.
εγω τρεχω με τη δουλεια και δεν προλαβαινω. μου εφεραν και βοηθο στο γραφειο και παλι δεν προλαβαινω.
βασουλινι ελπιζω να συνεχιζεις να εισαι καλα. ποσα κιλα εισαι τωρα? εβαλες, εχασες?
ναταλιτσα φιλακια κι απο εμενα στη λινταλενια και στη συζυγο. καλα ειναι αυτη?
Η σύζυγος είναι καλά και είναι μέσα σε ό,τι κανονίσουμε.
Πάμε μια βόλτα κι από το Αλεκουζάκι αν έρθετε άτεκνες.
Εγώ περιμένω να μου πουν πότε θα συναντήσω τον γιατρό,
εδώ στη Θεσσαλονίκη για τα προεόρτια κι ακόμα δεν έβγαλα
εισιτήριο για Αθήνα.Ελπίζω Κυριακή να καταφέρω να κατέβω.
Τέλος πάντων...το ξανασυζητάμε,μόλις μάθω κάτι παραπάνω.
Όσο για τον βοηθό...είναι ο περσινός ανηψιός ή φρέσκο κρέας;
Για δώσε περισσοτερες πληροφορίες να έχουμε μια εικόνα
γιατί δεν έχεις πλέον χρόνο για μας,κοπελιά!Φιλάκιαααααααα
20-04-2010, 21:09 #5078
Τελεια ιδεα ναταλακι πηγαινετε για καφε και περνατε και μια βολτα απο μενα οποτε σας γνωριζω ολες .....τελεια...οποιος θελει ερχετε εγω εκει θα ειμαι δεν θα με αφησουν να παω πουθενα αλλου..οποτε θα με βρητε σιγουρα !!!!! Αιντες θα σας περιμενω....
20-04-2010, 22:39 #5079
Βρε ομορφοκόριτσα, (κι εδώ δε χωράει αναγραμματισμός) τι καλά νέα είναι αυτά!!!!!!
Αλεξανδρούλα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και σκέψου πόσες φορές είχες ονειρευτεί αυτήν την Πέμπτη που έρχεται...το ταξίδι φτάνει στο τέλος....οι μάταιες και άδηλες προσπάθειες κατευοδώνονται...θα σε σκεφτόμαστε με αγάπη και....ζήλεια!
Ναταλάκιιιιιιιιιιι...απίστ� �υτο ότι δεν έπιασες με τη μία τον αναγραμματισμό, προφανώς η ενασχόλησή σου με το πώς θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου μετά το χειρουργείο αλλά και το μονομερές ενδιαφέρον σου στα ξανθά εξτένσιονς που θα βάλεις (και ταιριάζουν απόλυτα με το καυτό σου σορτσάκι) έχουν αδρανήσει λίγο την απίστευτη οξυδέρκειά σου....έτσι είναι....οι κουκλάρες με τις κορμάρες σπανίως ενδιαφέρονται για την πνευματική τους ανά(σ)ταση. Θα σε έχουμε στο νου μας ως μια ευφυέστατη καλλιεργημένη, υπερευαίσθητη παχουλούλα γυναίκα που, όταν όμως αδυνάτισε, μιμήθηκε την ξυλοπόδαρη Μπάρμπι...
θέλουμε τα καλύτερα νέα σας...τα απαιτούμε, τα δικαιούστε...
πολλά φιλιά...
ΥΓ. Ζηλεύω τη Λίντα που παράτησε τη δουλειά και είναι, ως προς αυτό, ευτυχισμένη...εγώ γιατί δεν μπορώ να είμαι σάυτό ευτυχισμένη ενώ με απειλεί η δουλειά μου ότι θα με αφήσει;;;;;;;;;ΟΕΟΟΟΟΟ!
21-04-2010, 09:34 #5080
Μπράβο κορίτσακια μου!
Πολύ χαίρομαι για εσάς!
Αλεξάνδρα μου έφτασε η μεγάλη μέρα! ʼντε με το καλό!!! Σκέψου ότι σε λίγο καιρό δεν θα σε αναγνωρίζουν ούτε οι γείτονες σου!!! ʼσε αυτές τις κακιασμένες κοκαλιάρες που θα τις τρώει η ζήλια που θα τρως λιγότερο από αυτές!!!!
Ναταλίτσα μου υπέροχη! Τι να πω ή μάλλον τι να γράψω για σένα? Καινούριος δρόμος ανοίγετε μπροστά σου! Και χαίρομαι ΠΟΛΥ για σένα! Αν όλοι αυτοί που σε γνωρίζουν, σ? εκτιμούν και σ? αγαπούν σου στείλουν την αγάπη τους και την θετική τους σκέψη, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε! ʼντε με το καλό ήρθε και η σειρά σου!
Μακάρι να σε βλέπαμε λιγάκι πριν την μεγάλη μέρα για να βγάζαμε καμιά φώτο για να έχουμε να συγκρίνουμε το πριν και το μετά, αφού το έχεις βάλει σκοπό να γίνεις κορμάρα!
Φιλάκια σε όλες τις ομορφούλες!
Χαμογελάστε!
21-04-2010, 18:36 #5081
Originally posted by tidekpe
Ναταλάκιιιιιιιιιιι...απίστ� �υτο ότι δεν έπιασες με τη μία τον αναγραμματισμό, προφανώς η ενασχόλησή σου με το πώς θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου μετά το χειρουργείο αλλά και το μονομερές ενδιαφέρον σου στα ξανθά εξτένσιονς που θα βάλεις (και ταιριάζουν απόλυτα με το καυτό σου σορτσάκι) έχουν αδρανήσει λίγο την απίστευτη οξυδέρκειά σου....έτσι είναι....οι κουκλάρες με τις κορμάρες σπανίως ενδιαφέρονται για την πνευματική τους ανά(σ)ταση. Θα σε έχουμε στο νου μας ως μια ευφυέστατη καλλιεργημένη, υπερευαίσθητη παχουλούλα γυναίκα που, όταν όμως αδυνάτισε, μιμήθηκε την ξυλοπόδαρη Μπάρμπι...!
Έχει πολλή πλάκα να διαβάζω από όλες σας περιγραφές για την επερχόμενη αδύνατη σιλουέτα μου.
Μου ακούγεται τόσο οικείο όσο αν πήγαινα για εγχείρηση αλλαγής φύλου και μου περιγράφατε την επερχόμενη στύση μου.
Δεν έχω καμία τέτοια εικόνα ούτε προσδοκία.Θα χάσω κάποια κιλά σίγουρα,αλλά δε νομίζω να κατέβω κάτω από τα 100
κι αν ακόμα γίνει αυτό θα είμαι με κρεμασμένα δέρματα από παντού,όλη ρυτίδες και ζάρες.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν όλα πάνε καλά,θα κοιμάμαι καλά τα βράδια,δε θα πονάω κάθε τρις και λίγο,
θα κινούμαι πιο άνετα,θα έχω περισσότερη ενέργεια και καλύτερη διάθεση,δε θα αγχώνομαι για τις θέσεις
και το πιο σημαντικό απ'όλα,αν συνδράμουν κι άλλες προϋποθέσεις,ίσως παλέψουμε μια εγκυμοσύνη.
Όλα τα άλλα αφορούσαν λίγο τη Ναταλία κάποιων πολλών ετών παλιότερα...η εμφάνιση,το ντύσιμο,η ματαιότητα των εντυπώσεων...
Κι αν μπαρμποφέρω τελικά,παλίρροια μου,θα είναι σίγουρα κάπως έτσι...Γεροί να είμαστε κι όλα καλοδεχούμενα!
21-04-2010, 23:38 #5082
αααααααααααααααααα δηλαδή τα εξτένσιονς ισχύουν, ε; Αλλά στο πιο ανοιχτό τους...είδες, τελικά που σε έπιασα!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ
22-04-2010, 15:22 #5083
Ξέρεις κανείς τι έγινε με την Αλεξάντρα ?
Ναταλάκι, δεν πρόκειται να κρεμάσεις έχεις καλό DNA..... Αλλά αυτό περί εγκυμοσύνη, σηκώνει τηλέφωνο επειγόντως... γιατί έχω αφήσει και ένα θέμα στη μέση, δεν ξέρω τη συνέχεια.......... I will call you baby !!!!!!!!!!
22-04-2010, 15:49 #5084
Μπαρμπουνάκι που είσαι ? εσύ που είσαι πολύξερο και πολυτάλαντο και ακούραστο μήπως είχες τελειώσει αυτή την έρευνα που έκανες για τα proactol ? Στο φόρουμ δεν βρήκα τίποτα αξιοσημείωτο, σε σένα στηρίζω τις ελπίδες μου γιατί με βλέπω να γίνομαι πάλι εγώ το πειραματόζωο όπως τα reductil..... Παρεπιπτόντως τα παρήγγειλα και τα αναμένω !!!!!!!!!!
22-04-2010, 22:16 #5085
Originally posted by alalumaki
Ξέρεις κανείς τι έγινε με την Αλεξάντρα ?
Αύριο κάποια στιγμή θα περάσω να το δω να του δώσω τα φιλιά και τις ευχές όλων μας για καλή ανάρρωση!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή