Results 5,101 to 5,115 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-04-2010, 18:12 #5101
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, κρίμα που δεν είμαστε κοντά να σας δω και να σας κεράσω. Το χρωστάω όμως στην κάθε μία ξεχωριστά.
Μπράβο για τα καλά νέα της Αλεξάνδρας. Θα περιμένω και περαιτέρω ενημερώσεις από το Ναταλάκι που θα την επισκεφτεί.
Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!
- 24-04-2010, 08:17 #5102
Καλημέρα και πάλι(μόλις έχασα ένα ολόκληρο κατεβατό και βιάζομαι και σαν τρελή)
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στη Ζορζέτ μου,που δεν ξέχασα,αλλά δεν ησύχασα όλη μέρα χθες
καθόλου για να την πάρω(η πανικόβλητη τελευταία μέρα των χίλιων δυό εκκρεμοτήτων κι αποχαιρετισμών).
Να φανταστείς τον αδερφούλη μου λίγο πριν εκπνεύσει η μέρα τον πρόλαβα...Ελπίζω να πέρασες όμορφα
τη γιορτούλα σου και να σου ευχήθηκαν γλυκά όλοι οι αγαπημένοι και σημαντικοί σου!Ό,τι ποθείς,ξύδι μου!
Συνάντησα χθες και το Αλεκουζάκι μας!Του μετέφερα την αγάπη και τις ευχές σας(παλίρροια).
Μια χαρά είναι,αλλά λίγο ταλαιπωρημένο από αϋπνία λόγω δυσκολίας στον ύπνο ανάσκελα
και κάτι πόνων στην πλατούλα,έναν ανόητο λόξυγγα να το ταλαιπωρεί και λίγα πονάκια.
Πάντως ευδιάθετο μου ήταν,γελαστό,είχε ήδη περπατήσει και κάποιες φορούλες,εντάξει,
κάθε μέρα και καλύτερα θα είναι,τα ξέρουμε όλοι αυτά.Καλά αποτελέσματα να έχει στο εξής
κι οι μέρες οι πρώτες οι δύσκολες ξεχνιούνται!Γνώρισα και τη γελαστή Αλεκουζακομανούλα!
Την επόμενη φορά θα συναντηθούμε οι βόριες υπό άλλες συνθήκες να χαρούμε την τρέλα μας.
Πάντως αλλιώς είναι να προσλαμβάνεις κάποιον διαδικτυακά βάσει βιογραφικού κι αλλιώς
να βλέπεις στα μάτια του να τρίζει η καθαριότητα!Λερώστε όσο θέλετε!Είμαι πλέον ήσυχη
και σίγουρη πως βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση του τμήματος καθαριότητας!
Και τώρα σας αφήνω δυό αγχωμένα φιλιά και τρέχω να κάνω μπάνιο,βαλίτσες και δε συμμαζεύεται
γιατί σε λίγες ωρίτσες παίρνω το τρένο για Αθήνα,να πλησιάζω στον τόπο του εγκλήματος σιγά σιγά.
Είμαι πολύ ήρεμη ψυχικά και χαρούμενη(γιατί απόψε θα δω μετά από 50 μέρες την Πάτρα μου!).
Θα πάνε όλα καλά,το ξέρω(έχω τα χαρτιά της Θεϊκής σύμβασης εδώ υπογεγραμμένα),ήδη νιώθω
την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια να με συνοδεύει το απόγευμα της Τρίτης κι όλα μέλι γάλα.
Κάποιος θα σας ενημερώσει το βράδυ(λογικά η σύζυγος)πως βγήκα κι όλα πήγαν καλά κι όταν με το καλό
πάμε σπιτάκι μας(στο πατρικό τελικά λόγω αντιπηκτικών ενέσεων,που αποκλείεται να καταφέρω μόνη μου
να κάνω,όσα μπάγκα μπάγκα κι αν πω)θα μπω κι εγώ να σας πω τα μαντάτα.Φεύγω γεμάτη από όλους σας
και σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς!Είστε οι άγγελοι μου κι είμαι τόσο ευλογημένη,που σας έχω!
Να σας προσέχετε πολύ πολύ!Θα τα πούμε σύντομα πάλι!Φιλάκια πολλά και μαγισουλένια!
24-04-2010, 11:21 #5103
Αχ τι καλά που τα λέει το Ναταλάκι...ούτε την παρένβαση του Διεθνούς δε φοβόμαστε μετά από τέτοιο λόγο...καλό ταξίδι στο νότο, ωραία μου και μετά το τέλος της περιπετειούλας σου, απόλαυσε τα χάδια στο πατρικό σου....φώλιασε στο παιδικό σου κρεβατάκι και νιώσε εκείνη την ασφάλεια (που όμοιά της εγώ τουλάχιστον δεν έχω νιώσει). Όλα θα πάνε καλά και θα σε περιμένουμε γρήγορα...με τα καλύτερα!!!!!
Φιλιά πεζά, ανθρώπινα.....
25-04-2010, 11:23 #5104
Καλημέρα στα όμορφα και μπανιαρισμένα κοριτσάκια.
Αλεξάνδρα από την Αλεξανδρούπολη πως εισαι? Αντε με το καλό να επιστρέψεις σπιτάκι σου να μας πεις και τα νέα σου.
Ναταλάκι μου τι κάνεις κατεβαίνεις Αθήνα? Πάντως είμαι σίγουρη πως ούτε εσύ θα είσαι μόνη σου στο χειρουργείο. Οι τρελλοαθηναίες θα σε περιμένουν πως και πως για να σε δου με τα σέξι νυχτικά.... Και σίγουρα τώρα δε θα χρειαστείτε GPS!!!!!!!!!!
Kορίτσια όμορφα που θα επισκεφτείτε τη Ναταλία να της μεταφέρετε και τους δικούς μας χαιρετισμούς...
Και τώρα μία χαζή ερώτηση!! Ευγενία & Ανεζίνα τι είναι τα curves? Είναι γυμναστήριο ή είναι είδος γυμναστικής?
Φιλάκια πολλά σε όλες και να εχουμε μία πολύ καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!
25-04-2010, 11:34 #5105
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια.....με τς ευχές να συνοδεύουν τα δυο κορίτσια μας που ελπίζω γρήγορα να είναι πάλι εδώ.....Γιωργία, το κούρβεσ (επί το ελληνικότερο) είναι και γυμναστήριο και είδος γυμναστικής.... Ως γυμναστήριο έχει την ιδιαιτερότητα ότι αφορά μόνο γυναίκες και ότι αποτελείται από μηχανήματα σε κυκλική διάταξη. Ενδιάμεσα στα μηχανήματα υπάρχουν στεπ. Η γυμναστική τους λοιπόν προτείνει: Μηχάνημα, στεπ εναλλάξ σε προκαθορισμένο μικρό διάστημα (περίπου ενός λεπτού). Έτσι, ακολουθώντας τον κύκλο κάνουμε τρεις φορές το γύρο που είναι και η προτεινόμενη χρονική διάρκεια. Αυτό το είδος γυμναστικής διαρκεί περίπου 30 λεπτά, είναι γρήγορο, ευχάριστο και λόγω της εναλλαγής καθόλου βαρετό. Τα περισσότερα κορίτσια δε, έχουν και αποτελέσματα σε πόντους. Σε μετράνε και σε ζυγίζουν...κοστίζει 59 ευρώ μηνιαίως..αν έχεις απορία, μου λες!
25-04-2010, 11:38 #5106
Λιλάκι μας γλυκό, τι βλέπω Σουηδία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Έτσι είναι ..φτιάξαμε κορμάρα και ψυχολογία και πάμε να κομπλάρουμε και τις Σουηδέζες!!!!!! Να περάσεις καλά....
25-04-2010, 14:07 #5107
Originally posted by tidekpe
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια.....με τς ευχές να συνοδεύουν τα δυο κορίτσια μας που ελπίζω γρήγορα να είναι πάλι εδώ.....Γιωργία, το κούρβεσ (επί το ελληνικότερο) είναι και γυμναστήριο και είδος γυμναστικής.... Ως γυμναστήριο έχει την ιδιαιτερότητα ότι αφορά μόνο γυναίκες και ότι αποτελείται από μηχανήματα σε κυκλική διάταξη. Ενδιάμεσα στα μηχανήματα υπάρχουν στεπ. Η γυμναστική τους λοιπόν προτείνει: Μηχάνημα, στεπ εναλλάξ σε προκαθορισμένο μικρό διάστημα (περίπου ενός λεπτού). Έτσι, ακολουθώντας τον κύκλο κάνουμε τρεις φορές το γύρο που είναι και η προτεινόμενη χρονική διάρκεια. Αυτό το είδος γυμναστικής διαρκεί περίπου 30 λεπτά, είναι γρήγορο, ευχάριστο και λόγω της εναλλαγής καθόλου βαρετό. Τα περισσότερα κορίτσια δε, έχουν και αποτελέσματα σε πόντους. Σε μετράνε και σε ζυγίζουν...κοστίζει 59 ευρώ μηνιαίως..αν έχεις απορία, μου λες!
Καλό ακούγεται, αλλά δεν έχει κάτι τετοιο στη Μυτιλήνη.
Επειδή όμως κάτι πρέπει νά κάνω οπωσδήποτε για να προλάβω τη χαλάρωση, λέω να ξεκινήσω κολυμβητήριο που είναι και κοντά μου και δωρεάν. Εν όψει ΔΝΤ πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα.
Φιλάκια
26-04-2010, 01:10 #5108
Καλησπερα σ ολα τα κοριτσια.
Ναταλακι καλη επιτυχια σου ευχομαι, ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.
Θα περιμενουμε νεα σου. Οι ευχες μου σε συνοδευουν κοριτσακι.
Φιλια πολλα-πολλα!
26-04-2010, 12:21 #5109
Καλημέρα,όμορφες!
Μπαίνω για τελευταίο ασπασμό και να σας πω και τα τελευταία μου νέα.
Φτάνω Αθήνα Σάββατο βράδυ και μπαίνω για μπανάκι να φρεσκαριστώ.
Και ούτε ξέρω πώς και τι,βρίσκομαι βγαίνοντας με τη λεκάνη παρασυρμένη πίσω μου
και τον νεροχύτη με το επιπλάκι του ανάμεσα στα πόδια μου,στο πάτωμα φαρδιά πλατιά!
Εντωμεταξύ έχω καλύψει κάθε ελεύθερο εκατοστό του πατώματος με τις πλούσιες χάρες μου
(καθότι το μπάνιο μικρό κι εγώ μεγάλη)και δεν έχω ούτε χώρο να γυρίσω ούτε δύναμη να με σηκώσω,
σε κάθε κίνηση δε πάλι να γλυστρώ...Τέλος πάντων,αφού κλάψαμε,γελάσαμε καταγής,καταφέραμε
ν'αναγερθούμε!Απολογισμός:� �αύρος κώλος και στραμπουληγμένος αστράγαλος και μάλιστα τώρα
που θα είμαι για πέντε μέρες ανάσκελα και θα χρειάζομαι το σώμα μου σε καλή κατάσταση να με βοηθήσει.
Τι να κάνουμε όμως;Όπου όλα κι αυτό!Προς το παρόν πονάμε,άλλά αύριο θα φροντίσουμε να βρούμε
έναν καλό αντιπερισπασμό ομοιοπαθητικής να ξεχάσουμε αυτούς τους πόνους...Κατά τα άλλα,
απολαύσαμε μια υπέροχη κι ηλιόλουστη Κυριακάτικη βόλτα στην Αθήνα,φάγαμε υπέροχο τελευταίο
γεύμα...τα άλλα δε σας τα λέω γιατί μου είστε ακόμα μικρά και άβγαλτα!Είμαι πολύ πολύ καλά,
όπου να'ναι θα συναντήσω και τη Μαριλουλού μου,τι άλλο να θέλει κανείς από τη ζωή του;
Α,ναι!Να πάει κι η αυριανή επέμβαση καλά,αλλά με τόση αγάπη κι ευχές από όλους σας,
νομίζω είναι εγγυημένο το καλο αποτέλεσμα!Σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!Αννεζινοφέρω,ξέρω...
Να μου σας προσέχετε και τα λέμε και πάλι όταν θα έχω πετάξει με το καλό λίγο στομάχι από μέσα μου!
26-04-2010, 12:30 #5110
Αχ, τι θα σε κάνω, τώρα βρήκες να πέσεις, μήπως ήταν αλλού το μυαλουδάκι μας.... Θα σε δούμε μικρή ή θα είσαι με σεκιούριτι απ' έξω ???? Χαίρομαι για αύριο λες και θα χειρουργηθώ εγώ, κουκλίτσα μου όλα καλά θα πάνε, και να βγάλεις από το μυαλό σου αυτά τα αρνητικά που σκέφτεσαι, γιατί ξέρω τα σκέφτεσαι, όλα τα είναι τέλεια και μέχρι να σηκωθείς σε 5 μέρες θα φτιάξει και ο αστράγαλος... και το καλοκαίρί θα είσαι αστέρι .........
26-04-2010, 13:27 #5111
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,όμορφες!
Μπαίνω για τελευταίο ασπασμό και να σας πω και τα τελευταία μου νέα.
Φτάνω Αθήνα Σάββατο βράδυ και μπαίνω για μπανάκι να φρεσκαριστώ.
Και ούτε ξέρω πώς και τι,βρίσκομαι βγαίνοντας με τη λεκάνη παρασυρμένη πίσω μου
και τον νεροχύτη με το επιπλάκι του ανάμεσα στα πόδια μου,στο πάτωμα φαρδιά πλατιά!
Εντωμεταξύ έχω καλύψει κάθε ελεύθερο εκατοστό του πατώματος με τις πλούσιες χάρες μου
(καθότι το μπάνιο μικρό κι εγώ μεγάλη)και δεν έχω ούτε χώρο να γυρίσω ούτε δύναμη να με σηκώσω,
σε κάθε κίνηση δε πάλι να γλυστρώ...Τέλος πάντων,αφού κλάψαμε,γελάσαμε καταγής,καταφέραμε
ν'αναγερθούμε!Απολογισμός:� �αύρος κώλος και στραμπουληγμένος αστράγαλος και μάλιστα τώρα
που θα είμαι για πέντε μέρες ανάσκελα και θα χρειάζομαι το σώμα μου σε καλή κατάσταση να με βοηθήσει.
Τι να κάνουμε όμως;Όπου όλα κι αυτό!Προς το παρόν πονάμε,άλλά αύριο θα φροντίσουμε να βρούμε
έναν καλό αντιπερισπασμό ομοιοπαθητικής να ξεχάσουμε αυτούς τους πόνους...Κατά τα άλλα,
απολαύσαμε μια υπέροχη κι ηλιόλουστη Κυριακάτικη βόλτα στην Αθήνα,φάγαμε υπέροχο τελευταίο
γεύμα...τα άλλα δε σας τα λέω γιατί μου είστε ακόμα μικρά και άβγαλτα!Είμαι πολύ πολύ καλά,
όπου να'ναι θα συναντήσω και τη Μαριλουλού μου,τι άλλο να θέλει κανείς από τη ζωή του;
Α,ναι!Να πάει κι η αυριανή επέμβαση καλά,αλλά με τόση αγάπη κι ευχές από όλους σας,
νομίζω είναι εγγυημένο το καλο αποτέλεσμα!Σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!Αννεζινοφέρω,ξέρω...
Να μου σας προσέχετε και τα λέμε και πάλι όταν θα έχω πετάξει με το καλό λίγο στομάχι από μέσα μου!
τελος πάντων τι να πω. Μου αρκεί που σε άκουσα καλά.
Εύχομαι ό,τι καλυτερο
26-04-2010, 20:45 #5112
Βρε Μητσοτακοναταλάκι...που ταξίδεψες τόσα χιλιόμετρα για να μελανιάσεις στην τουαλέτα των Αθηνών και με το χειρουργείο εν αναμονή....κι άντε να πιστέψουν οι γιατροί τα περί πτώσης και όχι αυτά τα άλλα και φοβερά που κρύβεις από τα ανήλικα....αχ, Ναταλί περιπέτεια προσωποποιημένη...σε έχει προορίσει η μοίρα σου για διαφορετικά...αυτό είναι σίγουρο! Και μετά την πρόβλεψη από την κυρία με το κληρονομικό χάρισμα, να σου πω ότι σε σκεφτόμαστε (όλες είμαι σίγουρη) και περιμένουμε τα καινούρια και καλύτερα πλέον νέα σου!!!!
Φιλιά και υπομονή!
27-04-2010, 01:05 #5113
Αχ βρε μωρό μου...΄΄Σπάσε πόδι΄΄ .... λένε οι ʼγγλοι για καλή τύχη... Αυτό δε σημαίνει οτι το εννοούν κιόλας...χαχα!!
θα πάνε όλα υπέροχα είμαι σίγουρη!!! έχεις την θετική αύρα όλων μας!! σε αγαπάμε και με τόσες προσευχές θα είναι όλα τέλεια!!!
Καλή επιτυχία Ναταλάκι ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
27-04-2010, 09:14 #5114
Τρελοκόριτσο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ όλες οι θετικές μας σκέψεις είναι μαζί σου?????
27-04-2010, 12:21 #5115
Καλημερα ΝΑΤΑΛΑΚΙ σου ευχομαι οτι καλυτερο και ολες οι σκεψεις μου οι θετικες μαζι σου...με ενα πονο να περασουν ολα κοπελαρα μου....και καλη καλη καλη επιτυχια....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή