Results 5,221 to 5,235 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-05-2010, 00:07 #5221
Originally posted by NADINE
.Τυπικά έλειπα επειδή
μου έδωσα κόκκινη κάρτα για κανά δυό αγωνιστικές,που στεναχώρησα τη Ζορζέτ μου
στο λεπτό της θεματάκι.Ήπια για άλλη μία φορά το ξύδι μου εκεί στο "Ναταλίτσα"
και το βούλωσα!
Τέλος πάντων...αυτή είναι μια εγωιστική έκφραση συγνώμης στη Ζορζέτ μου,δυστυχώς όμως
(για να είμαι ειλικρινής)χωρίς ίχνος υπόσχεσης για μη επανάληψη παρόμοιας μέλλουσας
συμπεριφοράς!
Ελπίζω να μη στεναχώρεσα πολύ τη Ζορζέτ μου,την ντουφαλακποδηλάτισα!
E τώρα αμα σε είχα δίπλα μου θα σε έπνιγα.... χαζούλα.
Τι θα γίνει με την περιπτώση μας? όλο θα δημιουργείται η εντύπωση οτι κάποια απο τις δύο μας θίχτηκε....
Σιγά μη θιχτώ για του "κ@@@υ μου τα ενιάμερα~!!!!!!
Ε όχι δα.. χαζούλα ε χαζούλα.. αφού είπαμε έχω τάσεις μαζοχισμου!!!!!!!!!!!!!!
Τεσπα δέχομαι τις ευχές ως μανούλα και εγώ και κλείνω εδώ αυτό το θέμα και εννοώ το θέμα της δήθεν παρεξήγησης γιατί για την εξέλιξη του εντερικού μου θα γράφω ωσπου να λυθεί το θέμα,,, καταλάβατε κορασίδες μου??????
φιλάκια πολλά και καλή μας εβδομάδα
- 10-05-2010, 09:44 #5222
Καλημέεεεεεεεεεεεεεεερεςς ςςςςςς! Καλή εβδομάδα σε όλες και γρηγορότερη ανάρρωση στα χειρουργημένα...άντε λύθηκε η μη παρεξήγηση, την οποία-ειρήσθω εν παρόδω- τώρα την κατάλαβα...πρωί και καθαρό μυαλό, βλέπετε!
Γιωργία, αυτό που πίνεις το έπαιρνα στην εγγυμοσύνη...είναι τόσο γλυκό, μμμμμμμμμμ! Αλλά μάλλον παραείναι για σένα!
Αιγυπτιακά φύλλα εχεις δοκιμάσει;;;;Συνήθως έχουν αποτελέσματα...
Λοιπόν σας αφήνω...ευχές για μια εβδομάδα καλύτερη από την άθλια προηγούμενη έστω και με κανένα νέο κάι καλό και κακό!
10-05-2010, 10:29 #5223
Καλημερααααααααααααα.......... ..σε ολες τις κουκλες....μινι καυσωνα ειπε απο σημερα....θελω ξαπλωστρα ομπρελα θαλασσα και καφε παγωμενο σε κουβα....αλλα ετσι οπως με καταντησα και σε φλυτζανι να με τον βαλουν το ιδιο θα μου ειναι....Λεω αυριο να το επιχειρησω...κι αυτη η τρυπα μου δεν λεει να κλεισει....θα τις βαλω μικρη γαζουλα και θα παωωωωω...σε ερημη παραλια αλλα θα παωωωωω
10-05-2010, 10:35 #5224
Καλημερούδιαααααααααααααα αα
Σήμερα ξύπνησα πολύ κεφάτη και με διάθεση ανανέωσης!
Επίσης ενημερώθηκα πως έξω από τα παπλώματα μου
έχει βγει το καλοκαιράκι και ο κόσμος παραλιάζεται,
οπότε ήρθε για άλλη μια φορά η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα...
Δε θα βάλω Bottero αυτή τη φορά γιατί δεν περνάμε πλέον,
θεωρώ,τη φάση της απενοχοποίησης αλλά της κομψότητας!
Θα γίνουμε όλες όπως ονειρευόμαστε κι αυτό είναι διαταγή!
Πάμε,κοριτσάρες(και παπαράτσι μου)να τα βγάλουμε όλα στη φόρα,
ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!
Paul Delvaux : Νude on the beach
10-05-2010, 11:01 #5225
καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!! που όπως βλέπω ξεκινάει με άγριες διαθέσεις!!!!! Μήπως μας ζάλισε λίγο η τέφρα, που λένε ότι είναι πάνω από το κεφάλι μας, αλλά εγώ δεν τη βλέπω?????????
Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα αμολυθώ και εγώ σε καμιά παραλία, αφού δεν το κατάφερα την προήγουμενη εβδομάδα..
Φιλάκια πολλά σε όλες και όλους
10-05-2010, 11:02 #5226
Καλε μην τα κανετε ετσι ξαφνικα αυτα...ψαχνω κι εγω η κακομοιρα να βρω το μπανιο...και λεω μας το εκλεψαν...ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ε????ε νομιζα μας καλυπτει απ ολες τις μεριες...καλοριζικος ο νεος μας τιτλος....
10-05-2010, 12:15 #5227
καλημερα κι απο εμενα!!! ειπα να μπω να πω μια καλημερα. βλεπω το κανατε εδω χυμα στο κυμα ε????
καλα, αν κανω ποτε επεμβαση δεν θα εχω αποριες! θα τα διαβασω ολα εδω!!!
ερωτησεις-απαντησεις-κομικες στιγμες, εννιαμερα του κ...., απο ολα εχει ο μπατσες ε??
εχετε και τη tidekpe να σας εμψυχωνει, τι αλλο θελετε? να πατε παραλια? σιγα τη ζεστη. απο κιλα ποσο ειστε?
τα δικα μου τωρα καθοτι χυμα στο κυμα, ας το κανω εγω ημερολογιο. εγω μετα το 83,1 που ειδα στη ζυγαρια την προηγουμε παρασκευη, χαρηκα πολυ και το εριξα στο φαι. 84,2 ημουν εχθες. και αποφασισα να κανω κατι δραστικο. πηρα μια διαιτα απο τη κομμωτρια (καθοτι εχει τα κιλακια της μαζευει οτι διαιτα βρει και βολευει ετσι και οσες ευτραφεις την επισκεπτονται) και ειπα να τη κανω. συμφωνα με αυτη τη διαιτα χανεις 9 κιλα σε 14 ημερες και δεν τα ξαναβαζεις για 3 χρονια. ναι, γελαστε, γελαστε. εγω θα τη κανω.
οι χαζοι δεν πρεπει να τελειωνουν ποτε και ετσι ειπα να δοκιμασω. θα μπαινω εδω στο συγκεκριμενο ποστ να γραφω και τα κιλα για να δουμε πως χανονται τα 9 κιλα.
λοιπον εχθες 84,2 κιλα.
1η μερα
1 καφε το πρωι, 2 αυγα βραστα και νεροβραστο σπανακι το μεσημερι, 1 κοντρα φιλετο, σαλατα πρασινη και φρουτα το βραδυ.
83,4 σημερα.
2η μερα
1 καφε και 1 ψωμακι το πρωι, 2 αυγα βραστα και νεροβραστο σπανακι το μεσημερι, ζαμπον γαλοπουλας το βραδυ (καλα δεν το συζητω, θα σκασω και σημερα απο φαι)
3η μερα
83,5 σημερα
1 καφε και 1 ψωμακι το πρωι, 2 αυγα βραστα και ντοματα σαλατα το μεσημερι, ζαμπον γαλοπουλας και πρασινη σαλατα το βραδυ
4η μερα-82,8-20 λεπτα διαδρομο στο 4,2
1 καφε και 1 ψωμακι το πρωι, 1 αυγο βραστο καροτα και τυρι τυπου ελβετιας το μεσημερι, φρουτα και γιαουρτι το βραδυ
5η μερα-81,8
καροτα με λεμονι και καφες το πρωι, ψαρι βραστο και ντοματα σαλατα το μεσημερι, 1 κοντρα φιλετο και σαλατα πρασινη το βραδυ
6η μερα-81,4
1 καφε και ενα ψωμακι το πρωι, κοτοπουλο σχαρας ή σουβλας το μεσημερι και 2 αυγα βραστα με καροτο το βραδυ
7η μερα-80,8
1 τσαι με λεμονι το πρωι, 1 κοντρα φιλετο και φρουτα το μεσημερι και το βραδυ ελευθερο γευμα
επαναληψη των 7 ημερων
8η ημερα 82,4 (τρομαξα αλλά καλα να παθω με τοσο φαι)
9η ημερα 81,3
10η ημερα 81,1
11η ημερα 80,9
12η ημερα 80,6
13η ημερα 80,1
14η ημερα
καλε με τοσα που θα τρωω, μηπως θα φουσκωσω πολυ?
δεν μου λετε ενα λιποκερ πλας που κοβει την ορεξη το εχετε ακουστα? θα το γκουγκλαρω τωρα αν και δεν πιστευω να το βρω. αυτη που μου το ειπε δεν ηξερε αγγλικα οποτε......
αυτα τα δικα μου.
επισης να ευχηθω κι εγω στις μανουλες χρονια πολλα και υπομονη!!! ειδικα σε μερικες μερικες που εχουν προβληματα με την εξεταστικη τους, τα γκομενικα τους κλπ κλπ!!!
αλαλουμακι εκεινο το 4 κιλα σε 2 βδομαδες, πως το εκανες? για λεγε για λεγε γιατι με τοση χορταση που εχει η διαιτα μου αμφιβαλω πολυ αν θα αντεξω!!!!
10-05-2010, 13:22 #5228
Originally posted by alexandra79
Καλημερααααααααααααα.......... ..σε ολες τις κουκλες....μινι καυσωνα ειπε απο σημερα....θελω ξαπλωστρα ομπρελα θαλασσα και καφε παγωμενο σε κουβα....αλλα ετσι οπως με καταντησα και σε φλυτζανι να με τον βαλουν το ιδιο θα μου ειναι....Λεω αυριο να το επιχειρησω...κι αυτη η τρυπα μου δεν λεει να κλεισει....θα τις βαλω μικρη γαζουλα και θα παωωωωω...σε ερημη παραλια αλλα θα παωωωωω
10-05-2010, 13:32 #5229
ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ, Ε;;;;;;;;;; Κι εγώ αν είχα τέτοιο βυζί, όπως της απεικονιζομένης, θα ξάπλαρα παντού έτσι...και όχι μόνο δίπλα στο κύμα....και με μαγαλύτερη θρασύτητα στη στάση του σώματος...αμ τι, νομίζετε;;;;;;
ΜΠΑΡΜΠΙ...μη νομίζεις ότι είσαι η μόνη τρελή με τις δίαιτες... αν δεις αποτελέσματα...σ'ακολουθώ, στην τσέπη σου χωράω....(λέμε τώρα ότι χωράω...)
Πάντως, επιμένω η κίνηση σώζει...δυο μήνες κερβς σχεδόν ίδια κιλά αλλά πόντους πολυ καλά...
Και μια που είμαστε απολύτως χύμα....φέτος δεν μας βλέπω θάλασσα...είπαμε να κρατήσουμε κανένα ευρούλι για τις πρώτες ημέρες της χρεωκοπίας...για να δούμε, όμως θα το τηρήσουμε ή θα πάρουμε τρελαμένοι τις ακρογιαλιές οσονούπω και τις πρώτες τραγικές αυτές μέρες χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια;;;
Ασχετο...τα αυγά ξέρω τι είναι, ξέρει καμιά σας τι είναι τα πασχάλια;
10-05-2010, 14:29 #5230
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μια χαρά είναι τα φρεσκοχειρουργημένα μας κορίτσια, με ανεβασμένη διάθεση και χιούμορ? άντε κορίτσια να μετράμε τα χαμένα σας κιλά γιατί οι υπόλοιπες μη χειρουργημένες δεν πάνε καλά?.
Μπαμπούνι τα 4 κιλά τα έχασα σε 2 εβδ αλλά την 3η κόλλησα και δεν έχασα τίποτα. Λοιπόν θα σου πω αλλά μην βαράτε ?..
Από χάπια έπαιρνα reductil και proactol?
Από δίαιτα το πρωί ένα τόστ, το μεσημέρι σαλάτα με τυρί και 1 παξιμάδι, το βράδυ γαλοπούλα με σαλάτα και 1 φέτα ψωμί. Συν 2-3 φρούτα και μία μπάρα δημητριακών.
Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά τις 2 εβδ. Να δω τη θα γίνει αυτή?..
Πάντως η δική σου δίαιτα πολύ φαγητό έχει βρε παιδί μου, κοίτα μην παχύνεις?. Αν την κρατήσεις 3 μέρες θα έρθω Θες/κη να σε συγχαρώ?.
Αλλάξαμε πάλι τίτλο ή μου φαίνεται ????
10-05-2010, 15:46 #5231
Originally posted by tidekpe
Κι εγώ αν είχα τέτοιο βυζί, όπως της απεικονιζομένης, θα ξάπλαρα παντού έτσι...
10-05-2010, 15:52 #5232
Originally posted by alalumaki
Μπαμπούνι τα 4 κιλά τα έχασα σε 2 εβδ αλλά την 3η κόλλησα και δεν έχασα τίποτα. Λοιπόν θα σου πω αλλά μην βαράτε ?..
Από χάπια έπαιρνα reductil και proactol?
Από δίαιτα το πρωί ένα τόστ, το μεσημέρι σαλάτα με τυρί και 1 παξιμάδι, το βράδυ γαλοπούλα με σαλάτα και 1 φέτα ψωμί. Συν 2-3 φρούτα και μία μπάρα δημητριακών.
Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά τις 2 εβδ. Να δω τη θα γίνει αυτή?..
Πάντως η δική σου δίαιτα πολύ φαγητό έχει βρε παιδί μου, κοίτα μην παχύνεις?. Αν την κρατήσεις 3 μέρες θα έρθω Θες/κη να σε συγχαρώ?.
Αλλάξαμε πάλι τίτλο ή μου φαίνεται ????
1. διαβασα καλα? reductil????
2. εσυ παλι χορτασες απο φαι....να σε κερασουμε καμια σοδα?
3. ετοιμασου να ερθεις θεσσαλονικη. θα σου το επιβεβαιωσω αυριο βραδυ. αν ελεγες 5 ημερες, κατι θα γινοταν. 3 αντεχεται!!!! (νομιζω δηλαδη!!!)
10-05-2010, 16:04 #5233
tidekpe, απο που εισαι? νομιζω μας ειπες αλλά δεν θυμαμαι. αν θελεις στειλε u2u.
παντως εγω θα παω αμμουλιανη φετος. μια ψιλοερευνα μου ειπε 40-50 ευρω μαιζονετα 4 ατομων για ιουνιο. εχει και κουζινακι, μια ομελετα, μια μακαροναδα, κατι γλιτωνουμε.....και καμια ηλεκτρικη ψησταρια να κουβαλησουμε, να και τα ψητα μας. α, και εκεινο το τηγανι με τις ριγες επισης πολυ καλο το βρισκω. η φτωχεια θελει καλοπεραση ε?
οσο για το σεπτεμβριο χλιδη και παλι χλιδη. μετα του συζυγου με βλεπω παρο (δωρεαν διαμονη στον αδελφο του που δουλευει ολως κατα τυχη φετος εκει!!!)
10-05-2010, 16:30 #5234
καλά διάβασες reductil, μου έχουν μείνει 12 τελευταία χάπια..... ε, μην πάνε χαμένα !!! διαβάζω για το lipotox εδώ στο forum και έχουν καλά αποτελέσματα, λέω μήπως δοκιμάσω και αυτά, τι πειραματόζωο θα ήμουν αν δεν το έκανα....
Ναταλάκι μου που είσαι ???????????
10-05-2010, 18:49 #5235
Eδώ είμαι,πειραματόζωο,ανάσκελ α,στη μόνιμη εδώ και δύο εβδομάδες θέση μου!
Ελπίζω να μη μου μείνει τραύμα μετά και απαρνηθώ την πιο τεμπέλικη στάση...
Εσύ μετράς αντίστροφη μέτρηση χάπια και πάμε μετά για νέες τσαχπινιές ε;
Πάντως η διατροφούλα σου,πολύ καλή!Και τη γαλοπούλα όπως είπαμε,να την κάνεις.
Μπράβο,χαρά μου!Δεν πτοούμαστε με την τρίτη κλασσική εβδομάδα ανάπαυσης.
Ξέρουμε πώς δουλεύει το σύστημα!Δεν είμαστε και χθεσινές!Η τρίτη είναι αναπόφευκτο στάδιο
για τις επόμενες κατηφόρες μας!Σταθεροποίηση και ένα κλικ παραπέρα.Θα τα καταφέρουμε!
Πάμε μαζί τώρα,που γυρίζει,πειραματοζωάκι μου γλυκουλένικο μου εσύ!Και,ναι,καλά κατάλαβες!
Πάλι τίτλο αλλάξαμε!Από φθινόπωρο μεριά να δούμε τι θα σκαρφιστώ πάλι...
ʼμα δε μου'ρθει κάτι καλό,θα πάμε σε προκύρηξη,να μου ετοιμάζεστε!
Προς το παρόν,πετάμε ρούχα και απλώνουμε τις θεϊκές μας υπάρξεις,χύμα στο κύμα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....