ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Σελίδα 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 35 από 2553 ΠρώτοΠρώτο ... 25333435363745851355351035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 511 μέχρι 525 από 38289
    Originally posted by porki

μπραβο σε ολα τα κοριτσακια
    Εσύ,ήλιε μου,ήλιε μου,βασιλιά μου,τι νέα;
    Σα να χάθηκες τελευταία ή μου φαίνεται;
    Χτυπάμε τα κουδούνια του κοσμάκη και την κάνουμε;
    Όποιος περνά το κατώφλι αυτής της πόρτας,καλέ μου,έχει μπλέξει!
    Δεν είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε εδώ μέσα!Για ευπειθώς αναφέρσου κι εσύ!

chat please?????

καλημεροκαλημερα και απο εμενα
    καταρχην nadine να αλλαξεις στη ζυγαρια σου μπαταρια και αν συνεχιζεται το προβλημα, τοτε να πας στο lidl. εγω τη μιζα μου την παιρνω ουτως ή αλλως γιατι τους στελνω τα ποστ μου. οταν βλεπουν οτι γραφω για lidl μου στελνουν την επιταγη. (!!!!!)
    εγω ζυγιστηκα αλλά με δυο ημερες καθυστερηση (στην τουαλετα εννοω) τι θα μπορουσε να δειξει? Μεχρι και 6 ακτινιδια εφαγα εχθες και ακομη τιποτε.....Παντως το 30λεπτο στο διαδρομο το εκανα και εχθες. -600 θερμιδες απο το περπατημα αλλά αποτελεσματα μηδεν....
    Να αναφερω επισης για οσες ενδιαφερονται οτι τα Reductil των 15 κοστιζουν (με συνταγη απο ικα) περιπου 35 ευρω και κρατουν 2 μηνες (υπαρχει και πακετο του 1 μηνα με 25-30 ευρω). και τα αποτελεσματα ειναι κοψιμο της ορεξης για τσιμπολογηματα
    Φιλακια Κοριτσια. τρεχω εδω και καναδυο ημερες με τη δουλεια....

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2009
    ευπειθώς αναφέρω....83,6κ.......και πρώτη μέρα αδιάθετη.....

σήμερα δεν με βλέπω να έχω δυνάμεις να τηρήσω την διατροφή μου.....ήδη έχω φτάσει τις 920 θερμίδες και νιώθω και κουρασμένη και πεινασμένη....

ακόμη δεν ξέρω να αλλάξω το τίκερ μου!....δύο άκαρπες προσπάθειες και πάω για την τρίτη....

dare-xxx τι διατροφή ακολουθείς? Μεγάλη και γρήγορη απώλεια!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΑ!!!

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2009
    να 'σαι καλά MTSEK85!.....τύπου (αλλά όχι ακριβώς) monteniac (αν το γράφω σωστά)....

καλό πρωινό με 2 φρούτα (όχι μπανάνα και σταφύλι), πρωτείνες ότι θες (ομελέτα, γάλα, τοστ, κλπ) και υδατάνθρακες ολικής άλεσης
    δεκατιανό κανένα καφέ ή αμύγδαλα
    μεσημεριανό μεγάλη πράσινη ή άλλη σαλάτα και μια μερίδα φαγητό (την περασμένη βδομάδα εγώ είχα σαλάτες από σπανάκι, ρόκα, λάπατα, φινόκιο, σέλερυ, μαιντανό, αγγούρι με την φλούδα, ρέβα, πολυχρωμες πιπεριές και γενικά ότι άλλο μου έκανε στην γεύση, και για κυρίως σωλομό φιλέτο στον φούρνο, μπιφτέκι, σνίτσελ μοσχαρίσιο ή μόνο τυρί λευκό (κατίκι ηπείρου ή κότατζ)
    απογευματινό (δεν είχα ή έτρωγα λίγα αμύγδαλα ή τον καφέ μου αν δεν τον είχα το πρωί)
    βραδυνό το ίδιο με το μεσημεριανό ή φλέηκς ολικής με γιαούρτι

ο μοντενιάκ λέει βέβαια καθόλου υδατάνθρακες μέσα στην ημέρα (εκτός του πρωινού) παρά μόνον ρύζι αναποφλείωτο...επίσης λέει καρότα όχι βρασμένα γιατί βγάζουν πολύ γλυκόζη (ε δεν το ήξερα και τα έψησα με το σνίτσελ)....τεςπα.....

επίσης μια μέρα την έβγαλα στο κυρίως μόνο με όσο ταμπουλέ μπορούσα να φάω.......πολύ μου αρέσει το ταμπουλέ....

και κάνά δύο μέρες που είχα φτιάξει κάτι μηλίπιτες για τα παίδιά δεν αντιστάθηκα και το απόγευμα έφαγα ένα κομμάτι με τον καφέ μου.....

και μετράω τις θερμίδες μου....προσπαθώ να είμαι κάτω από 1500 αλλά το έχω καταφέρει μόνο 2 μέρες....

αυτά...........αλλά σήμερα δεν νομίζω να το γλυτώσω το διχίλιαρο.........

και νυστάζωωωωωωωωωωωωω............ ..

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!

Καλή συνέχεια και πολύ καλά αποτελέσματα στη συνέχεια!!!!!!!

να μαι και εγω..........
    εγω δουλευα το πρωι και σχολωντας πηγα κατευθειαν να αγορασω ζυγαρια...δεν κρατηθηκα μεχρι την δευτερα που αρχιζει η προσφορα του Lidl...(συγνωμη barb αν σε απογοητευσα!)
    ασε που φοβηθηκα οτι με τοσες απουσιες στο ζυγισμα της παρασκευης θα ετρωγα ποινη και σπανγκινγκ μεχρι τελους απο την προεδρο και την sabe!
    σε αυτο το σημειο πρεπει να αναφερω οτι τα λογια της klm..(για την διαφορα τιμων μεταξυ αναλογικης και ψηφιακης ζυγαριας)ηταν προφητικα.....και ναι λοιπον βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω οτι για πρωτη φορα στην ζωη μου...η ζυγαρια με εδειξε......101.6 κιλα!..και φανταστειτε οτι νομιζα οτι ημουν 95-97 κιλα!
    θελω λιγο χρονο να το συνειδητοποιησω....
    ευτυχως το ηθικο μου ειναι καλο...αν και απο χθες το πρωι η μια ατυχια διαδεχεται την αλλη σε ολους τους τομεις...εχω κρατηθει και δεν εχω ξεσπασει στο ψυγειο...
    νιωθω περηφανη μπορων να πω...χτες ξεσπασα στο δωματιο μου..ταξινομησα ολα τα βιβλια -σημειωσεις που εχω στο γραφειο..τακτοποιησα ντουλαπες....και το καλυτερο!!!!αν και ημουν αρκετα προβληματισμενη και αγχωμενη δεν υπεκυψα ουτε και αργα το βραδυ με τις αυπνιες μου.!!!!!!
    λοιπον ειμαι η ξενια 101,.6 .....(σαν συχνοτητα ραδιοφωνικου σταθμου ακουγεται...χαχα).....και ειμαι καλα!!!!!!!!

Υ.Γ σας παρακαλω αν την επομενη βδομαδα δεν ειμαι ενα κιλο κατω..ας με φτυσει καποιος!!!!!!!!!!να εχει πλυνει πριν τα δοντια του ομως!!!!!!!!χαχα

Mια χαρά μας βρίσκω και τις δύο μας Xenia μου. Είχαμε και οι δύο απόκλιση 3,5 κιλών. Μπράβο μας, συμβαδίζουν οι ζυγαριές μας. Δε πειράζει καλή μου, εμένα μου έκανε καλό, γιατί μουλάρωσα και είπα να κατεβάσω γρήγορα τη πριγίπισσά μου εκεί που την είχα και ακόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοομα πιο κάτω. Φιλιά πολλά και μη σταματάς σε αριθμούς. Δύο πάνω-δύο κάτω εμείς το στόχο θα τον φτάσουμε.

θα προσπαθησω να βαλω και εγω ενα τικερακι...αλλα αντι για πριγκηπισσα θα ψαξω να βρω κανενα ελεφαντακι!!!!!!
    εχω μπει σε αντιστοιχα site αλλα δεν ξερω πως μεταφερεις το κωδικο που σου δινεται εδω.....μπορεις να με βοηθησεις?

ατιμη τεχνολογια.......!

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2007
    Xenia, με γεια τη ζυγαριά, και μη στεναχωριέσαι, στην klm έφερε γούρι η νέα ζυγαριά, γιατί όχι και σε σένα... Αφού δεν υπέκυψες μετά από τόσες δουλειές είσαι σε καλό δρόμο.

Λοιπόν πας στο Control Panel στο Edit Profil και κάνεις Paste το ticker σου στο SIGNATURE.

Ενα εύκολο site είναι το http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3

Good Luck!

τα καταφερα με το τικερακι?

xenia μου μη μασάς και εγω επαθα σοκ οταν πήγα στη διαιτολόγο και ζυγίστηκα νομιζα οτι θα ειμαι 85 και ειμαι 92.5!!!!!!!!!!!
    εφαγα φρίκεςςςςς αλλα με επαισε τρελό πείσμα βασικά αυτό που σκεύτομαι ειναι οτι εγω θα εχω τον έλεγχο της ζωής μου ΤΕΛΟΣ αι σιχτιρ

Ναντινακι μου δεν εξαφανίστηκα εχω ενα θεματακι με την υγεια μου αλλα ολο εδω γυροφέρνω για να μην ξεχνάω το στόχο μου ελπίζω να σε πέτυχω κάποια στιγμή και να τα πούμε...

Αγωνιστικους χαιρετισμούς στην ομάδα = πολλα πολλα φιλάκια

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Κορίτσια γεια σας.Εμαθα απο καποιον γνωστο για εναν διαφορετικο φοβερο ψυχολογο που σε βοηθαει πολυ.και ετοιμαζομαι να παω σε λιγο.ειμαι πολυ ενθουσιασμενη και αισιοδοξη και πιστευω οτι θα βοηθηθω απο αυτον τον ανθρωπο.εχω ακουσει τοσα πολλα για αυτον.ελπιζω να αποκτησω σιγα σιγα μια ισορροπια στη ζωη μου.σας φιλω.

Θα ειμαι γρηγορη γιατι βιαζομαι.Συγχαρητηρια σε ολες!Εγω σημερα ειναι 77.500,αν θυμαμι καλα επειδη αλλαξα και τικερακι την προηγουμενη (που ειχα μπερδεψει και τις μερες) ημουν 78.500.Φιλια πολλα,θα σας ξαναγραγραψω και μετα ομαδα Rainbow!Ακουστε και το Catch the Rainbow απο Rainbow.Δεν προλαβαινω για λινκ,στο youtube θα το βρειτε σιγουρα!!Moi moi!

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας