Results 5,236 to 5,250 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
10-05-2010, 19:04 #5236
Originally posted by BARB3
Originally posted by tidekpe
Κι εγώ αν είχα τέτοιο βυζί, όπως της απεικονιζομένης, θα ξάπλαρα παντού έτσι...
Ο Modigliani ικανοποιεί περισσότερο την αισθητική σας,κοπελιά;
- 10-05-2010, 19:21 #5237
Λοιπόν!Έχουμε θέματα πολλά!Θέλω την προσοχή σας!
1) Η χαζομπαρμπουνοδίαιτα πρέπει να σταματήσει!
(μετά την τρίτη μέρα φυσικά για να μου ανέβει Σαλόνικα η Αλαλουμένια μου)
Αυτές τις αηδίες τις κάναμε στα νιάτα μας και είδαμε τα χαμπάρια!
2) Πλησιάζει ο Μαιρηλουλουλογάμος!Δε βρήκαμε πρώτο τραγούδι συζυγικού χορού στο κορίτσι,
δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τίποτα!Λιγότερο από μήνας δεν έμεινε;Για να συντονιζόμαστε!
3) Με την αυθόρμητη αλλαγή τίτλου και μάλιστα σε πολύ χαλεπούς καιρούς
έμεινε άνεργο το τμήμα καθαριότητας μας!Κι επειδή είναι Νόμος το
"ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΙ ΑΚΤΕΣ"πρέπει να της βρούμε άλλη απασχόληση.
Να τη βάλουμε να πουλάει λουκουμάδες δε λέει,καθότι όλες προσέχουμε,
να πουλάει κιλίμια μέσα στο λιοπύρι,δε νομίζω να τη μισούμε και τόσο...
Πρέπει να της βρούμε της τρύπιας μας κάτι να νιώσει χρήσιμη!
4) Παρακαλώ πολύ να αντιμετωπίΣΕΤΕ με τη δέουσα σοβαρότητα
το λεπτό θέμα του παχέως εντέρου της ντουφαλακποδηλάτισας μας,
να βρει την υγειά του,το πουλάκι μου!Δε μπορεί να υποφέρει
ο συνάνθρωπος και να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια,
για να μην πω με τα περιοδικά στην τουαλέτα,όσο ελαφρώνουμε...
5) Τώρα που έπιασαν οι ζέστες να επιστρέψουν όλα τα αποδημητικά
πουλάκια μας!Οι δικαιολογίες τελείωσαν!Αφού εγώ είμαι με ένα μόνο
πάπλωμα,δεν έχει πλέον κρύο!Κανονίστε την πορεία σας,άσωτες κορασίδες!
- Το τραπέζι συζήτησης είναι ανοιχτό φυσικά σε όποιο θέμα απασχολεί
ιδιαίτερα τα μέλη μας.Πχ.πώς θα τιθασεύσουμε την παλλιριοκόρη,
πώς θα σταματήσει ν'αναγουλιάζει τη δόλια μάνα το Βασουλινέμβρυο,
το μεγάλο πρόβλημα των πεθερών,που μου συγχίζουν τα κορίτσια μου,
ποιά από σας θα πάει να δώσει μαθήματα εκ μέρους μου στη σχολή
τώρα που πλησιάζει η εξεταστική,πώς η Πάτρα θα περιληφθεί
στο Δήμο Θεσσαλονίκης(κατά προτίμηση όχι στο εξωτερικό)
και φυσικά και τα επουσιώδη ζητήματα υγείας για όσους αγαπάμε
(Νεκταρινέλια,Ευγενούδια,κ� �τι Λιλοφίλους,κάτι συγγενείς...)
10-05-2010, 19:58 #5238
Ναταλακι μου η μια λυση ειναι να πουλαω καρπουζια και το εχω σκεφτει κι αλλες φορες...θελω μια πλατοφορμα παγο με καρπουζια μεσα κ ετσι οπως θα ειναι κρυα κρυα κι εσεις θα λιαζεστε στην παραλια θα ερχεστε και θα σασ πουλαω φετες...βεβαια μαζι με τα καρπουζια και παγωμενα νερακια αλλα τωρα πια δεν μπορουμε να σηκωσουμε το μπουκαλακι να κανουμε γλουκ γλουκ γλουκ και να το φτασουμε στον πατο να ξεδιψασουμε...
Η αλλη λυση ειναι ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩ(οχι λουκανικο καλε...το μυαλο σας εκει) καλαμποκι εννοω....
Και η τριτη και καλυτερη πιστευω ειναι να επιβλεπω αν κανετε σωστα ηλιοθεραπεια....αν οι κορμαρες σας μαυριζουν ετσι οπως πρεπει ρε παιδακι μου....να ερχομαι καθε μιση ωρα και να σας λεω να αλλαξετε σταση....
Μπαρπουνελι καλη επιτυχια με τη διαιτα....
10-05-2010, 20:35 #5239
Originally posted by alexandra79
Και η τριτη και καλυτερη πιστευω ειναι να επιβλεπω αν κανετε σωστα ηλιοθεραπεια....αν οι κορμαρες σας μαυριζουν ετσι οπως πρεπει ρε παιδακι μου....να ερχομαι καθε μιση ωρα και να σας λεω να αλλαξετε σταση....
θα μας γυρίζεις από την άλλη να μαυρίσουμε ομοιόμορφα,
θα μετακινείς την ομπρέλα να μένει το κεφάλι μας πάντα στη σκια...
Βέβαια,για μένα τζάμπα θα πληρώνεσαι,γιατί ο ήλιος έχει να με δει παιδιόθεν...
Κι όποια θέλει ένα τατουαζάκι,το Αλεκουζάκι θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα!
10-05-2010, 20:37 #5240
Ουπς!Συγνώμη!Παρέλειψα τον άντρα στην παρέα μας!
Σποτάκο,εσύ δεν είσαι για αδερφίστικα φλοράλ,καρδιά μου!
10-05-2010, 21:26 #5241
χαχαχαχαχαχχα τελεια η δευτερη φοτο....κοριτσια κι αμα δεν θελετε κι αυτο μανικιουρ πεντικιουρ μακιγιαζ αποτριχωση.....καλοκαιρακι τωρα η φτερνες να ειναι γυαλι.....
10-05-2010, 22:38 #5242
ΚΈΦΙΑ. ΚΈΦΙΑ ανεβασμένη διάθεση βλέπω...αυτό σημαίνει ότι τα σωλινοκόριτσα πάνε καλύτερα, η Μπάρμπι έχει κλείσει το μεζονετικό από τώρα, οπότε ποιος την πιάνει, η αλεξανδρούλα δέχεται προτάσεις πάσης φύσεως για εργασία και μετά από τον κλασικό κύκλο πλέον του καβγά που είχα με το γνωστό αλλούτινο πλασματάκι μου(δε με νιάζει τι λες και, στο καπάκι, συγνώμη μανούλα μου με αυτό το κλάμα που με στέλνει δώδεκα και βάλε χρόνια πίσω,όταν ήταν τέσσερα και που κάτι μου ανεβαίνει στο στήθος πραγματικά σαν κύμα,όταν την ακούω...αλλά τι να την κάνω που ήδη οι παλμοί μετράνε άνοδο τρελή αντίστοιχη των σπρεντς προ Διεθνούς και, ενώ αυτή μου κλαίει , κορίτσια πραγματικά σαν την τετράχρονη...προσπαθώ να τιθασεύσω νεύρα, κουβέντες σκόρπιες και εικόνες που περνάνε από το μυαλό μου....)
και μπαίνω και διαβάζω και αντικρύζω τη φράση της Μπάρμπι "το απαυτό το άφησε ακούρευτο" και....πεθαίνω, λιώνω, γελάω μόνη μου...και αντικρύζω και την προσπάθεια της ναταλίτσας να βρει και κουρεμενο (όχι ότι δυσκολεύεται η γκαλερίστα) αααααα, τι καλά...τι ξαλάφρωμα... μα πιο χύμα στο κύμα δεν υπάρχει.
Α! επίσης προσφέρομαι με τρέλα να υποκαταστήσω (γιατί αντικατάσταση στην περίπτωση αυτού του ατόμου, δεν παίζει)
τη ναταλί στην εξεταστική της...είμαι αρκετά καλή στα θεωρητικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άλγεβρα και το πολύ διάβασμα....
Όσον αφορά το μείζον θέμα της Τζόρτζια ήδη έχω μεριμνήσει για την κατάλληλη συμβουλή...
Και αγαπητή Μπάρμπι ως προς το ερώτημα γεννήθηκα και κατοικώ στας Αθήνας με μια μικρή παρένθεση περίπου τεσάρων χρόνων στη συμπρωτεύουσα, όπως ευαρέσκονται να τη ονομάζουν οι θεσσαλονικείς, κατάγομαι από το Καρπενήσι και η μαμά από Χανιά και είμαι παντρεμένη με θεσσαλονικιό γέννημα θρέμα που με ακολούθησε όμως στο κλεινόν άστυ...αχ, αυτός ο έρωτας!
φιλιά πολλά,καλές μου!
10-05-2010, 22:59 #5243
Axxxxxx tide μου τυχερουλα.....με τις κορουλες σου και τον ερωτα της ζωης σου αγαπη μου οπου και να εισαι θα εισαι καλα....ασχετα με τα προβληματα της καθημερινοτητας σημασια ειναι να εισαι καλα στη ζωη σου γενικα ......φιλακια απο μενα και τους ζωμους μου....
11-05-2010, 08:02 #5244
Καλημέρα απο την πρωτη ασωτη κορασίδα. Ναταλία μου λατρεμένη, δε ξερεις ποσο χαρηκα με τη πορεια της ανάρρωσής σου. Μπραβο καρδια μου...τα δυσκολα ειναι πισω...ολα τα χαρουμενα μπροστα. Εγω επεστρεψα την Κυριακη απο ενα ενα μεγαλο, μακρινο και δυσκολο για μενα ψυχικα και σωματικα ταξίδι. Στην υγεία μου ειμαι καλά όμως η ψυχουλα μου η δολια ειναι μαυρη. Αυτη τη φορα νιωθω πως δε θα μπορεσω να πατησω στα ποδαρακια μου μοναχη. Αδυνατον!!! Απο κιλα δε ξερω που βρισκομαι...ουτε ζυγιζομαι πια ουτε τιποτα.
Τidekpe, χαιρομαι πολυ που καταχωρεις συχνα πια στο τοπικ μας. Μου αρεσει τοσο πολυ ο τροπος γραφης σου!! Μου θυμιζεις τη Σαμπινα μας.
Σας γλυκοφιλω...μου λειψατε!!!
11-05-2010, 09:14 #5245
καλημερα κουκλες. βλεπω εχουμε κινηση και χαιρομαι. η πριγκιπισσα μας ομως τι εχει και μας τα γραφει ετσι? θελεις κουκλα να μας πεις τι εχεις? παντως δεν μπορει να μη σε εχει επηρεασει λιγο ο ηλιος, η ζεστουλα, κατι θα εχουν βοηθησει ε? σου ευχομαι γρηγορα να συνελθεις. διαβασε κανενα βιβλιο ψυχολογιας να βελτιωθει λιγο το ηθικο σου. κι εμεις εδω ειμαστε. πες μαα τι εχει η ψυχουλα σου αν σε βοηθησουμε οσο μπορουμε. ναι?
η δευτερη μερα της διαιτας πηγε καλα. πρεπει να εφαγα κοντα στο μισο κιλο φιλετο γαλοπουλας εχθες. και ηταν τοσο αλμυρο που με τη κατακρατηση υγρων πηγα στο 83,5 σημερα!! κυρια ετοιμασου να ερθεις!!! αυριο το πρωι θελω να ακουσω ημερομηνια. οχι στα πολυ κοντα να δουμε και τη ναταλια, οκ?
καλε αυτη η βασια χαθηκε εντελως. προφανως εχει ακομη αναγουλες, παιρνει αδεια, πηγαινει που και που να κανει ατ επειγοντα και σε εμας ουτε κουβεντα. που θα παει? θα τελειωσει το πρωτο τριμηνο. ε, εσυ μικρακι, ασε τη μαμα να ηρεμησει!!!
ναταλια, η λιντα τι κανει? μιλατε? εχει ηρεμησει?
η συζυγος καλα φανταζομαι. ετοιμαζεται? ποτε περιμενουμε γεννητουρια? θα μας δεχτει στη κλινικη αραγε?
αλεξανδρα δηλαδη του αγιου πνευματος θα κανετε μπανια στην αλεξανδρουπολη? ξενοδοχειο στη χιλη μου εκλεισε η κουμπαρα. να παρω και μαγιο? θα μου δωσεις κανενα καλαμποκι κι εμενα? η ενα πεντικιουρ? ελπιζω μεχρι τοτε να εχεις συνελθει. πως το βλεπεις? θα σε δουμε?
βρε tide, γιατι καλε τον πηρες αθηνα τον ανθρωπο? δεν θα ηταν καλυτερα να ερθεις θεσσαλονικη εσυ να εχεις κι εμας παρεα? και γιατι παρακαλω γκρινιαζεις για τη θαλασσα? κι εγω μια ωρα μακρυα ειμαι απο θαλασσα. καμια φορα δε, αντι να παω στη θαλασσα παω σε κανενα ξενοδοχειο εκει κοντα με πισινα να παιζουν τα παιδια κι εγω να πιω καφε με καμια γνωστη......γνωστη....λεμε τωρα....ουτε καφε δεν μας κερασε πριν κανει την επεμβαση της.....μονο το ξυρισμενο απαυτο με παρομοιο βυζι μας βρηκε.....και κατι τατουαζ....καλα εκεινος χαθηκε να μη φοραει μαγιο να παρουμε λιγο ματι? οχι οτι λεει τιποτε δηλαδη σαν φατσα αλλά λεμε τωρα
αλαλουμακι τα Reductil βρε ακομη τα παιρνεις? τοσα και τοσα ειπωθηκαν.....
και κοιτα αν αρχισεις τα λιποτοξ, μη τα παρεις μονα τους... δεν κανει...και τα proactol μαζι. ναι? 4 κιλα σε 2 βδομαδες ε? σιγα μη βοηθουν τα χαπια....
αληθεια πως τα βλεπεις τα Proactol? τι κανουν? κοβουν ορεξη?
εγω τι καταβρηκα με τα ξενικαλ. αν με φας πολλα λιπαρα, δεν εχεις παρενεργειες
οσο για τη κυρια με το προβλημα τουαλετας, ακτινιδιο? φραουλες? δοκιμασαμε? εγω νομιζω οτι καθημερινα 2 ακτινιδια ιδια ωρα θα σε βοηθησουν σιγουρα. τα εχεις δοκιμασει? ή εχεις προβλημα με το στομαχι και δεν μπορεις να τα φας? δεν θυμαμαι κιολας αν το εγραψες...
αντε παω για δουλεια
11-05-2010, 09:57 #5246
Kαλημερούδια,ομορφούδια!
Αχ!Αυτή η πριγκίπισσα του Νότου μου!
Αφουγκράζεται πότε μου λείπει αρρωστημένα και μου εμφανίζεται!
Ήλπιζα σε καλύτερα νέα από το μακρινό σου ταξίδι,χαρά μου...
Πάρε με όποτε έχεις χρόνο να μιλήσουμε...Όχι πως έχουμε λύσεις,
πάντως μόνη δεν είσαι σε καμία περίπτωση!Τα κιλά,ποιός τα χέζει;
ʼλλα είναι τα σημαντικά!Κι εμείς δεν είμαστε μια παρέα γραμμαρίων...
Παλίρροια μου,πολύ χαίρομαι για την προσφορά σου!Ξεκινάς να διαβάζεις Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο
και να τρως του σκασμού,να διπλασιάσεις βάρος,γιατί έχεις έναν μήνα ακριβώς να γίνεις η σωσίας μου!
Στην περίπτωση που έχεις ξανθό μαλλί,να το κάνεις καστανό κι αν δεν είναι κάπου μέχρι τη μέση,
κλείσε για εξτένσιονς.Αν έχεις μάτια χρωματιστά,θα σου αγοράσω μαύρους φακούς επαφής.
Τα υπόλοιπα,τα βρίσκουμε από κοντά!Είκοσι χρόνια,που είμαι φοιτήτρια,πού ήσουν,άκαρδη
και με αφήνεις να εκτίθεμαι στην κενωνία;Α,ναι...ήσουν πολύ απασχολημένη να μας κλέβεις
τα άξια καρτνάσια,αναγκάζοντας μας να ψάχνουμε σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα,οι έρμες...
Αλεκούζι μου,μην κάνεις προσφορές αισθητικής φύσεως γιατί σε βλέπω α λα μπρατσέτα με το μπαρμπουνέλι
να σε βάζει να κουρεύεις κάθε χλωρό και ξερό εφεξής!Μείνε στο αντιηλιακό κι άντε και κανένα δροσιστικό!Θα με θυμηθείς!
Και τώρα οι απαντήσεις στις μπαρμπουνερωτήσεις!
Η Λινταλαγάπη μου είναι μια χαρά,όλη χαμόγελο και μάτια φωτεινά!
Είναι ήρεμη και απολαμβάνει την παρέα των πανέμορφων ξανθοζούζουνων παιδιών της!
Η σύζυγος κουράζεται πολύ στη δουλειά,αλλά διάγει τις τελευταίες εκεί δύσκολες μέρες.
Η κοράκλα είναι υγιέστατη και δουλεύει για μένα,κλωτσώντας τη μάνα,που δεν τη γέννησε!
Φαντάζομαι,δεν είναι ιδιότροπη σαν μερικές μερικές άλλες ψηλομύτες,που δε θέλουν επισκέψεις
στις νοσηλίες τους!Το καλό μας το περιμένουμε κάπου στις 20 Ιούνη(μη σου πω 21 για την ακρίβεια!)
Κι επειδή τώρα περιμένει την τηλεφωνική μου καλημέρα και την έστησα και ποιός ξέρει τι γκρίνια με περιμένει,
σας άφήνω φιλιά κι ευχές και επιφυλάσσομαι για κάποια στιγμή αργότερα στη μέρα,που θα ξανακαθήσω.
Σήμερα είμαστε χύμα στο κύμα στο Ελαφονήσι!Απλώστε κορμάρες και ρουφήξτε ηλάκο!
11-05-2010, 10:15 #5247
Καλημέρα στο κορίτσια ξυρισμένα ή μη...κουρεμένα ή ακούρευτα...σήμερα ξεκινώ από την ΚLm να την ευχαριστήσω για την υποδοχή της και να εκφράσω και εγώ αντίστοιχες απορίες της Μπάρμπι...συνήθως τα ταξίδια φτιάχνουν τη διάθεση, εσύ πώς;;;;; Και εκφράζοντας και μια ελαφριά ζήλεια,καθώς δενέχω βγει ποτέ μου παρέξω, συστήνω σε όλους και όλες να αποφεύγουν τα ταξίδια αφού, μωρέ, μας χαλάνε...αφήστε τα, είπε η αλεπού κόβοντας τις ουρές των άλλων...Ακους λίλη...που έφυγες στς ξένα και μας λησμόνησες;;;
Όσον αφορά τα χειρουργημένα μας ελπίζω σιγά-σιγά να κλείνουν οι πληγές τους και να ετοιμάζονται για τις μεγάλες εξορμήσεις..
Μπάρμπι, πες με χαζή, πες με καθυστερημένη πες με ντεμοντέ....δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτό με την ΄πισίνα....πολύ ωραία ιδέα, ε; θα υπάρχει όμως παιδική γιατί έχω και το μικρούλι; Θα το ψάξω, ε; Για να είμαι ειλικρινής το καλοκαίρι ένα Καρπενήσι θα το χτυπήσουμε...αλλά εκεί είναι λίγο ψύχρα για μπάνιο..τεσπα, πολύ καλή ιδέα, αν και τρέφω ένα φόβο για τις πισίνες (μυκητιάσεις κ.λ.π.)... όσον αφορά το γιατί φύγαμε από Σαλόνικα η αιτία ήταν το κλίμα....δεν μπορούσα, ρε κορίτσια αυτό το χειμώνα...βαρύς, μουντός ξεκίναγε να βρέχει και ξέχναγε να σταματήσει....αυτή ήταν η αιτία....αααα, και σγούραινε και το μαλλί με την υγρασία!!!!!!!
ΛΟΙΠΌΝ, σας αφήνω πολλά πολλά φιλιά
Υγ.Μήπως πρέπει να γράφω και κάτι περί διατροφής, δίαιτας κ.λ.π. για να δικαιολογώ τον τίτλο του φόρουμ;;;;λέω, μήπως;;;; Α, και καμιά πια δεν ξέρει τί είναι τα πασχάλια;
11-05-2010, 10:18 #5248
Originally posted by NADINE
Σήμερα είμαστε χύμα στο κύμα στο Ελαφονήσι!Απλώστε κορμάρες και ρουφήξτε ηλάκο!
Πειράζει αν ρουφήξω και την κοιλιά μου;;;;
11-05-2010, 10:25 #5249
ΝΑΤΑΛΑΚΙ όσον αφορά την εξωτερική αλλαγή αυτό είναι το εύκολο...προφανώς δε σου ξεκαθάρισα ότι θα πάρει η μία τη θέση της άλλης, δηλαδή εγώ αφού έχω πάρει τα κιλάκια που ζητάς (δεν τίθεται θέμα απλά άφησέ με να τρώω) χτυπήσω τα εξτέ και τους φακούς, θα στρωθώ ΜΟΝΗ σε ένα γραφείο να διαβάζω..
Εσύ, όμως, που θα ανασκουμπωθείς να αναλάβεις τη μεγάλη εφηβική έκρηξη, τη μκρή (που ακόμη θέλει βοήθεια σε όλα, ντύσιμο, πλύσιμο, τάισμα, παιχνίδι) το καθημερινό μαγείρεμα, πλύσιμο, σίδερο, καθάρισμα, ψώνια, εκτός της δουλειάς....είσαι σίγουρη ότι θες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κάτι μου λέει ότι θα διαβάζεις μετά μανίας μετά από αυτό...
11-05-2010, 12:03 #5250
Καλημερίζω τα ξαπλωτά και διασωλινομένα κορίτσια και τα όρθια και χειρουργημένα κορίτσια?. Σας ζηλεύω και ας μην το πιστεύετε?. Εσείς τουλάχιστον θα αδυνατίσετε..
Klm δεν ξέρω τι έχεις κούκλα μου και είσαι τόσο πεσμένη, σου εύχομαι όμως να περάσουν γρήγορα τα προβλήματα σου, και να ξαναβρείς την άνοιξη στην καρδιά σου?
Μπαρμπούνι, δεν σε πιστεύω με τίποτα ότι την κάνεις τη δίαιτα θέλω αποδείξεις !!!Οσον αφορά τα lipotox ε, με κάτι μαζί θα τα πάρω, μόνα τους δε λέει? τα proactol τώρα σου φέρνουν ένα ψιλοφούσκωμα και πεινάς πιο αργά μετά τα γεύματα, και έχουν την δράση του xenical αλλά σε πολύ ήπια μορφή. Κάτι πρέπει να κάνουν αλλιώς 4 σε 2 εβδ. δεν είναι και εύκολο, αν και έκανα και δίαιτα, αλλά είναι πολύ ακριβά?
Κορίτσια αρχίσατε πάλι τα Α3 και δεν προλαβαίνω να διαβάζω?..
Ναταλάκι, θα κατέβεις για το λατρεμένο σου σωληνάκι ή θα το βγάλεις εκεί ?????
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή