ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 354
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 354 of 2553 FirstFirst ... 2543043443523533543553563644044548541354 ... LastLast
Results 5,296 to 5,310 of 38289
    Member
    Originally posted by Nekky
    Μπαμπιτακι μου καλο....το πρωτο που σκεφτηκα οταν τα πηρα στα χερια μου (τα κοτοπουλακια) ηταν το βαψιμο των νυχιων τους!!!! .......
    Εξκιουζμι μαντάμ.
    Εσένα λέω καλέ, που έκανες τόσο σαματά για εκείνο το "π" που ξεχάστηκε να μπει σε μια προσφώνηση τις προάλλες ....

Το "Μπαμπιτάκι" μου που λες πιο πάνω, είναι χαϊδευτικό του .... Μπάμπης?

Για να προσέχουμε λίγο ! :P

Λοιπόν κυρίες μου, φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν μπήκα στο σπίτι ένα απόγεμα, και είδα την κούτα με τα δυό κοτόπουλα ε? Και θέλανε να τα κρατήσουν και για 2 εβδομάδες οι κυρίες μου !!! Κοτέτσ' μου το κάνανε το σπίτ'. Τέλος πάντων, το θετικό είναι οτι αφενός επέζησαν τα καημένα, αφετέρου πήραν το δρόμο τους για το χωριό και αφετερετέρου, θα επιστρέψουν σε κανά τρίμηνο .... ξεπουπουλιασμένα και έτοιμα για το μπάρμπεκιου (μα τι σκληρός που είμαι ο άντρας !! τι κυνικός ! τι κοιλιόδουλος! πα πα πα ).

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια της παρέας.

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Υπαρχει ενας καφες που λεει οτι σε βοηθαει να χασεις βαρος..ειναι φυτικο προιον και δεν εχει καμια παρενεργεια..Ονομαζεται Μινσερ...ξερει καμια σας τιποτα?

Senior Member
    Καλε γιατι διαλεξες το asximi για ονομα?

Πες μας το ονομα σου το πραγματικο γιατι αυτο μαλλον δεν ισχυει!!! Δεν σε φωναζω ετσι!!!

Προσωπικα δεν τον γνωριζω αυτον τον καφε αλλα αν τον δοκιμασεις και δεις αποτελεσματα ενημερωσε μας!

Δεν δοκιμαζω προιοντα, φοβαμαι λιγακι. Να φανταστεις οτι πριν απο ενα χρονο ο ενδοκρινολογος μου ειχε προτεινει το reductil και εγω δεν τα πηρα! Και μετα αποσυρθηκαν απο τα φαρμακεια και επιβεβαιωθηκα!!! χεχε

καλη επιτυχια στον αγωνα σου!!!

Senior Member
    Originally posted by spot
    Originally posted by Nekky
    Μπαμπιτακι μου καλο....το πρωτο που σκεφτηκα οταν τα πηρα στα χερια μου (τα κοτοπουλακια) ηταν το βαψιμο των νυχιων τους!!!! .......
    Εξκιουζμι μαντάμ.
    Εσένα λέω καλέ, που έκανες τόσο σαματά για εκείνο το "π" που ξεχάστηκε να μπει σε μια προσφώνηση τις προάλλες ....

Το "Μπαμπιτάκι" μου που λες πιο πάνω, είναι χαϊδευτικό του .... Μπάμπης?

Για να προσέχουμε λίγο ! :P
    Αγορακι μη μου κολλας γιατι θα βαλω τον υπεροχο αντρα μου να σε "κανονισει"!!! :P

Καλε τιποτε δεν ξεφευγει απο το ματι σου?? Ειχαμε εναν big brother τωρα γινατε δυο??? :P

μουτς

Senior Member
    Originally posted by spot
    Λοιπόν κυρίες μου, φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν μπήκα στο σπίτι ένα απόγεμα, και είδα την κούτα με τα δυό κοτόπουλα ε? Και θέλανε να τα κρατήσουν και για 2 εβδομάδες οι κυρίες μου !!! Κοτέτσ' μου το κάνανε το σπίτ'. Τέλος πάντων, το θετικό είναι οτι αφενός επέζησαν τα καημένα, αφετέρου πήραν το δρόμο τους για το χωριό και αφετερετέρου, θα επιστρέψουν σε κανά τρίμηνο .... ξεπουπουλιασμένα και έτοιμα για το μπάρμπεκιου (μα τι σκληρός που είμαι ο άντρας !! τι κυνικός ! τι κοιλιόδουλος! πα πα πα ).

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια της παρέας.
    Καλα κοριτσια επρεπε να βλεπατε εκεινη την ωρα το προσωπο του Δημητρη! Του επεσε το σαγονι οπως στα κομικς!!!

Σκληρε αντρα μου ειχες δικιο! Μυριζαν πολυ τα ατιμα!

Σε λιγους μηνες θα τα ξαναδουμε λοιπον και θα τα γευστουμε!!! (χωρις νυχια για βαψιμο!!!)

Τον χαιρετισμο μου στο αγορι της παρεας!!!

Senior Member
    καλημερα κι απο εμενα. τι καλημερα δηλαδη...μεσανυχτα κοντευουν!!
    τελος παντων. σημερα νεο αρνητικο ρεκορ 80,6 και συνεχιζουμε!

φιλακια σε ολο το κοσμο απο το μπαμπιτακι, σποτ! ετσι μας αρεσει! ποτε πατε δισακοπες εσεις? ελατε αμουλιανη την ιδια εβδομαδα να εχουμε παρεα!!

ευγενια μια αποφαση ειναι. ηδη το 2,7 ειναι μια πολυ καλη αρχη, ετσι δεν ειναι?

αννεζινα το 78 μαγικο νουμερο ε? κι εγω θελω να το φτασω και να το ξεπερασω!

καλε η ναταλια επαθε τιποτε? ή βαρεθηκε να γραφει και μας εγραψε? που εισαι? εμφανισου.
    μηπως κρυφτηκες για να γλιτωσεις την τουρτα για την κορη μου? παει, φαγωθηκε κιολας σημερα το πρωι στο σχολειο.

Βασια, η κορη μου αυριο παει εκδρομη σε εκεινο τον παιδοτοπο στη Αλεξανδρεια που δεν πηγαμε ποτέ!!! πότε θα παμε εμεις? του χρονου με το μπεμπε παρεα φανταζομαι ε? σταματησε το καραβι και δουλευεις τωρα κανονικα?

αλεξανδρα σιγα μη μεινεις αλεξανδρουπολη το τριημερο! ηδη εισαι φευγατη ε?

Senior Member
    βρε νεκ εσεις δεν τρωγεστε με τιποτε!

ε, ναι λοιπον! εγω ειμαι το αγορι της παρεας!
    οσο για εσας κυριε σποτ που παρενοχλειτε την νεκταρια και παρεμβαινετε στη συζητηση, κανονιστε μη σας πιασει ο αντρας της γιατι δεν ξερω κι εγω τι θα γινει!!! αμα πια!! ολο παρενοχληση και κακο εισαι!! και σε ενοχλουν και τα κοτοπουλα!

α, τι θυμηθηκα τωρα! κατι τριγωνα πανοραματος που θα τρωγαμε σε ενα καφε παρεα με τον αλλο (πραγματικο) αντρα του site! αντε να κανονισουμε τιποτε τωρα που ανοιγει (?????) ο καιρος....ολο βολτες σκεφτομαι ε?

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Φιλακια σε ολο το κοσμο απο το μπαμπιτακι, σποτ! ετσι μας αρεσει! ποτε πατε δισακοπες εσεις? ελατε αμουλιανη την ιδια εβδομαδα να εχουμε παρεα!!
    Αχ τι καλα θα ηταν να ειμασταν μαζι! Εσεις ομως πατε Ιουνιο και εμεις Ιουλιο οποτε "λιγακι" δυσκολο!! Μου αρεσε ομως η ιδεα!!!! Και τα παιδια μας θα παιζανε μαζι και θα περνουσαμε φινα!!!
    Αλλη φορα.....

Senior Member
    νεκ και σποτ, το πιο αστειο ειναι ο ο αντρας μου συχνα με φωναζει babi!!! απο το barbie!!!

κριμα που δεν βολευει να παμε μαζι διακοπες. θα ηταν τελεια. και θα ταιριαζαμε και στη διαιτα.
    τη διαιτα του ανανα (τρως απο ολα εκτος ανανα)
    ή του σταυρού (τρως απο ολα και κανεις τον σταυρο σου) ή τη double διαιτα (επειδη δεν χορταινω με μια, κανω 2 μαζι) ή οποιες αλλες παρομοιες ....

Senior Member
    α, τι θυμηθηκα τωρα! κατι τριγωνα πανοραματος που θα τρωγαμε σε ενα καφε παρεα με τον αλλο (πραγματικο) αντρα του site! αντε να κανονισουμε τιποτε τωρα που ανοιγει (?????) ο καιρος....ολο βολτες σκεφτομαι ε?
    Αχ με ξελιγωσες με τα τριγωνα!!! ειπαμε για καφε αλλα δεν τα καταφεραμε τελικα ....

καλα αυτο το ανοιγει ο καιρος πολυ μου αρεσε!!!!!!

Ζητω οι βολτες!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    νεκ και σποτ, το πιο αστειο ειναι ο ο αντρας μου συχνα με φωναζει babi!!! απο το barbie!!!
    Τελειωσε................. απο δω και περα Babi θα σε φωναζω!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    και εγω μεσημερι πηγε για να μπω,
    δουλεια στο φουλ, μιας και τα ειχα ριξει λιγο στον κοκορα τον τελευταιο καιρο,
    παντως για καφε ειμαι μεσα τωρα που ειμαι λιγο καλυτερα, φυσικα και τριγωνα,
    μπαρμπουνι το εχεις παρει πολυ ζεστα βλεπω, αντε και ελπιζω αυριο στην γιορτη της κορης σου να δεις και το 7.
    για Αλεξανδρεια λιγο δυσκολο πιο πολυ για να μην ζαλιστω, τον αλλο μηνα βλεπουμε, αν ειμαι τελειως καλα.
    νεκταρινι μου τι κανεις? χαθηκαμε, αντε να πιουμε κανενα καφεδακι κοριτσια σποτ μη ζηλευεις,
    αννουλα σαν χθες μου φαινεται που ησουν 90 και και τωρα 78? καλε ποιος σε πιανει και σενα
    δηλαδη μεχρι τα χριστουγεννα εγω θα παλευω με τα 80 και εσεις με τα 70? α ρε ατιμη κοινωνια..........

ευγενια τι τρομερη εκπληξη ειναι αυτη? αντε κοριτσι μου κανε ενα κοπο, ειδες θεαματικα αποτελεσματα σε μια βδομαδα?
    αντε να περνουμε τα πανω μας
    σου ευχομαι καλο κουραγιο

ναταλακι που εισαι? θα μας δωσεις καμμια αναφορα απωλειας να χαρουμε ολες μαζι? η συζηγος τι κανει? ποτε γενναει?

Senior Member
    Καλημεροκαλησπερες σε ολες....Σας ψιλοδιαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω...Ειμαι ολη μερα στους δρομους....Μπαρμπυνι μου ναι τελικα θα παω σαμοθρακη...οτι αποριες ή πληροφοριες θελεις παρε με τηλ...Κατα τα αλλα χαιρετισματα σε ολες και ολους και πολλα πολλα φιλια.....Εγω ειμαι πολυ πολυ πολυ καλα.....Η ναταλια τι να κανει αραγε?????

Senior Member
    KAΛΗΣΠΕΡΑ! Προσπαθώ να είμαι καλά...μάλλον είμαι καλά αφού πέρασα όντως τα σαράντα κύματα! Κυριακή πρωι η μικρή ψιλοκουτσαίνει, Δευτέρα τηλέφωνο στο γιατρό, Τρίτη τη βλέπει και αρχίζει τα μισόλογα....τελικά με σωρεία εξετάσεων που γίνονται όλες με μετακομίσεις στην αγκαλιά, δεδομένου ότι ο Νίκος λείπει ταξίδι και είμαι μόνη, ο γιατρός υποψιάζεται σκλήρυνση ή κάτι αντίστοιχο....κι εγώ σφίγγω δόντια και προχωρώ!
    Τελική διάγνωση και σίγουρη: Μια απλή υμενίτιδα που θέλει βέβαια απόλυτη ακινησία....που είναι δύσκολο για ένα μικρούλι γλυκό (που συνεργάζεται το καημένο) που όμως ξέρω ότι το παιδί μου θα ξαναπερπατήσει και είναι κάτι περαστικό!
    Και μετά από μέρες επιτέλους κλαίω από χαρά! Πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε συχνά- πυκνά τις προτεραιότητες της ζωής...και να χαμογελάμε συχνότερα, κουκλοκόριτσα! Φιλια

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    ....Πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε συχνά- πυκνά τις προτεραιότητες της ζωής...και να χαμογελάμε συχνότερα...
    Σωστή tidekpe...total respect..

είμαι πολύ χαρούμενη που είναι καλύτερα τα πράγματα.. περαστικά να είναι όλα εύχομαι!! φιλιά πολλά κοριτσάρα μου!!