ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 357
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 357 of 2553 FirstFirst ... 2573073473553563573583593674074578571357 ... LastLast
Results 5,341 to 5,355 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κι απο μένα
    εξαφασνισμένες όλες βλεπω και σήμερα καλέ τι έγινε πια ???

βάσια μου με το καλό κοριτσάκι μου είδες που όσο περνάει ο καιρός νοιώθεις όλο και καλύτερα το πρώτο τρίμηνο είναι το ζόρι μετά όλα πάνε καλύτερα, όσο για το ότι θές να βγαίνεις να βγαίνεις κοριτσάκι μου επειδή κι εγώ δεν έχω και πολύ χρόνο δουλειά σπίτι παιδιά θέλω να βγαίνω με φίλες για κανένα καφέ ή για φαγητό αλλά κι εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ δηλ, την ΑΝΝΑ

μπαρμπουνάκι μου συνέχισε εσύ ακάθεκτη την δίαιτα θα δεις και 7 κοντά είσαι απίστευτα κοντα,
    όσο για ψώνια ε το δικαιούσαι φυσικά....όσο για την συναισθηματική κάλυψη του super market ε δεν ξέρω τι να πω, ο καθένας με τις ανάγκες του, εγώ πάντως βαριέμα απίστευτα το super market, μου αρέσουν τα ψώνια αλλά ρούχα παπούτσια καλλυντικά εσώρουχα αυτά, μπορώ να κάνω βόλτες ατελειωτες στα μαγαζιά και να πάρω ένα μπλουζάκι ας πούμε, και πάντα όταν δεν νοιώθω καλά πάω για ψώνια κι ας πάρω κι ενα κοκκαλάκι για τα μαλλιά..

φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα υπόλοιπα κορίτσα αλεξάνδρα, ευγενία tide

στην αρχηγό μας που είναι αρρωστούλα φιλάκια και περαστικά....

και σε όλες μας ένα υπέροχο σαββατοκύριακο , αλήθεια ποια θα πάει για μπάνιο??????? φιλάκια
    όσο για ζύγισμα προχθές στο γυγμναστηριο 77.950 kgs!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερες! μπραμ εχει δικιο η μπετυτζι
    Μπαρμπ ηθελα να πω ανοιξε νεο τοπικ να τη βλεπουμε ευκολα, δεν θα τη κανω αμεσα αλλα θελω να βλεπω την πορεια σου
    εχει απολα μεσα κ οταν μπω κ παλι σε φαση διαιτας ισως τη δοκιμασω. φιλιααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ΣΕ ΟΛΕΣ

μΠΕΤΥ ποια ειναι η διαιτα της πινκ? μια που ειχε δωσει παλια η μπαρμπ?

Senior Member
    ουφ ενημερώθηκε και εδώ. Τελικώς δεν είμαι μόνο εγώ "η χαμένη" !!! Μπαινει το καλοκαιράκι και όλες ψάχνουμε από μία δικαιολογία???????
    Προχτές έκανα κάτι που για 3 χρόνια τουλάχιστον δεν τολμούσα!!!
    Εμφάνισα κάτι αγαπημένα μου ρούχα που είχα φυλαγμένα γιατί απλά δεν μου μπαίνανε (οχι δεν εφταιγα εγω που ειχα παχύνει - αυτά φταίγανε που μπάσανε!!!)
    Και ναι αρχίζω και μπαίνω στα παλιά μου ρουχαλάκια!! Εχω βεβαια και άλλα φυλαγμένα, αλλά για ακόμη μικρότερα νούμερα... που θα παει θα μπω και σε αυτά...
    Και εχει πλακα γιατί ειναι σα να αγορασα καινουρια ρουχα. Εχει περισσότερη φάση και δεν κοστίζει....
    Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην αγοράσω τιποτα μεχρι να φτάσω στο στοχο μου. Τοτε ομως θα του δωσω να καταλαβει.
    Φιλάκια πολλά και καλό σαββατοκύριακο (σε περίπτωση που δεν προλάβω να μπω καθόλου).

Senior Member
    καλημερα κουκλες
    ειπα να μπω απο το σπιτι για να καταγραψω την απωλεια. παει ακομη ενα κιλακι 81,2 σημερα και βλεπω οτι οσο γρηγορα μπηκαν τοσο γρηγορα φευγουν και το χαιρομαι πολυ.

badgirl δεν κανω νεο τοπικ. να θυμασαι σελιδα 214 και μπαινω καθε μερα στο ιδιο μηνυμα και γραφω κιλα και λεπτομερειες. δηλ σε 10 μερες σε ενα μυνημα θα φαινεται με ποσα ξεκινησα και ποσο εφτασα. εντελως παρομοια διαιτα 13 ημερων που χανεις 9 κιλα υπαρχει ηδη. την εχω διαβασει και δεν βλεπω διαφορες ιδιαιτερες.
    οσο γιατη διαιατα της πινκ, ναι αυτη που θυμασαι ειναι. ειναι οντως πολυ καλη και χανεις επισης γρηγορα κιλα. εκεινη τη συνιστω ανεπιφυλακτα. απο οτι θυμαμαι και η μπετυ την εχει κανει και η βασια.

γεωργια, ποσα κιλα εχασες? φοβερο το συναισθημα ε? κι εγω το ιδιο νιωθω. πριν δυο χρονια οταν εβρισκα ενα ουχο να μου μπαινει, το αγοραζα. τωρα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω επιλογες και οτι βρισκω και ρουχα που μου ειναι μεγαλα ακομη και στα κινεζικα!!! Αληθεια μου εδωσες την ιδεα να ανοιξω κουτες να δοκιμασω παια ρουχαλακια. αν και εγω δεν εχω πολλα κρατημενα αλλά το αγαπημενο μου σακακι θα το δοκιμασω και θα σας πω τη δευτερα αν μου χωρεσε.

φιλακια
    παω για ψωνια-shopping therapy που λενε...δεν θελω τιποτε αλλά ενα κοκκαλακι για τα μαλλια θα το αγορασω....ε, αννουλα?

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    καλημερα κουκλες
    ειπα να μπω απο το σπιτι για να καταγραψω την απωλεια. παει ακομη ενα κιλακι 81,2 σημερα και βλεπω οτι οσο γρηγορα μπηκαν τοσο γρηγορα φευγουν και το χαιρομαι πολυ.

badgirl δεν κανω νεο τοπικ. να θυμασαι σελιδα 214 και μπαινω καθε μερα στο ιδιο μηνυμα και γραφω κιλα και λεπτομερειες. δηλ σε 10 μερες σε ενα μυνημα θα φαινεται με ποσα ξεκινησα και ποσο εφτασα. εντελως παρομοια διαιτα 13 ημερων που χανεις 9 κιλα υπαρχει ηδη. την εχω διαβασει και δεν βλεπω διαφορες ιδιαιτερες.
    οσο γιατη διαιατα της πινκ, ναι αυτη που θυμασαι ειναι. ειναι οντως πολυ καλη και χανεις επισης γρηγορα κιλα. εκεινη τη συνιστω ανεπιφυλακτα. απο οτι θυμαμαι και η μπετυ την εχει κανει και η βασια.

γεωργια, ποσα κιλα εχασες? φοβερο το συναισθημα ε? κι εγω το ιδιο νιωθω. πριν δυο χρονια οταν εβρισκα ενα ουχο να μου μπαινει, το αγοραζα. τωρα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω επιλογες και οτι βρισκω και ρουχα που μου ειναι μεγαλα ακομη και στα κινεζικα!!! Αληθεια μου εδωσες την ιδεα να ανοιξω κουτες να δοκιμασω παια ρουχαλακια. αν και εγω δεν εχω πολλα κρατημενα αλλά το αγαπημενο μου σακακι θα το δοκιμασω και θα σας πω τη δευτερα αν μου χωρεσε.

φιλακια
    παω για ψωνια-shopping therapy που λενε...δεν θελω τιποτε αλλά ενα κοκκαλακι για τα μαλλια θα το αγορασω....ε, αννουλα?

Καλημερούδκιαααα.
    Εχω χάσει 16 κιλά σε περίπου 3 μήνες. Στις 04 Ιουνίου κλείνω 3 μήνες μανικομένη. Εμφανησιακά όμως νομίζω ότι έχω χάσει πολλά περισσότερα, το ίδιο λένε και όσοι με βλέπουν. Πιστεύω ότι έχω χάσει και αρκετό λίπος γιαυτό υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά στην εικονα από ότι στη ζυγαριά.
    Θελω και εγω να "αμοληθώ" για shopping therapy, αλλά ειπα ότι θα το κάνω όταν φτάσω στο στόχο μου. Μπορεί αν όλα πάνε καλά να το ευχαριστηθώ στις εκπτώσεις του Αυγούστου και στη νέα χειμερινή σεζόν. Θα δούμε.

Senior Member
    Kαλησπέρα κορίτσια και αγόρι....ζέστη και ζέστη! Αλλάζουν οι εποχές και οι συνήθειές μου εκεί...μουλαρωμένες: φαγητό πλούσιο σέ λιπαρά συνδυασμένο με το ρημοαδοσάββατο αφού έξοδος γιοκ! Και στο καπάκι γλυκάκι!!!!!! Ξέρω, ξέρω υπερβάλλω αλλά έχω σταματήσει κάθε προσπάθεια διατροφής εδώ και ένα μήνα περίπου που είδα, για πολλοστή φορά, ότι δε χάνω....βέβαια, όταν πρόσεχα δεν έπαιρνα κιόλας, κάτι για το οποίο δεν έιμαι καθόλου σίγουρη πλέον!!!!!!!!
    ΕΝΤʼΞΕΙ, είστε έξυπνοι άνθρωποι και καταλάβατε πού το πάω!!!!!!!! Ε, ναι εγώ δεν είμαι καθόλου έξυπνη και σκέφτομαι να ακολουθήσω τη Μπαρμποδίαιτα...ξέρω ότι αν ανταποκριθεί το σώμα μου και είμαι τυχερή και δεν τα πάρω διπλά θα πλαδαρέψω τρελά αλλά δεν το αντέχω άλλο το σκηνικό....και μη βιαστείτε να μου πείτε ότι είναι λίγα κιλά και τέτοια....γιατί πριν πέντε χρόνια που φορτώθηκαν αυτά τα κιλά ήταν πολύ λιγότερα τότε...κι εγώ ακόμη αναζητώ!!!!!!!ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ της Μπάρμπι και μετά της Πέννυ...και μετά τα βουνά. Επίσης, αποφάσισα να πετάξω ό,τι υπόλοιπό χαπιών είχα(ξενικάλ, ρεντουκτίλ, λιποτόξ) αφού δε μου έκαναν τίποτε...ούτε καν παρενέργειες. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και ξεκινώ ταυτόχρονα βέβαια με κερβσ που κάνω...α!θα πίνω και νερό!
    ΜΠΑΡΜΠΙ, όποτε ξεικινήσω θα ενημερώνω κι εγώ (σε άλλο τόπικ όμως γιατί είμαστε κακά παιδιά και κακά παραδείγματα)

ΒʼΣΙΑ μου χαίρομαι πολύ που πέρασες απότο Κάβο ντόρο και συνέρχεσαι σταδιακά...έτσι είναι οι μανούλες!Να το χαρείς καθώς για πολλά χρόνια θα είναι σημείο αναφοράς αυτή η περίοδος...τότε που ήμουν έγγυος, το φόρεμα που φόραγα στη εγγυμοσύνη...την περίοδο της εγγυμοσύνης μου....και διάφορα!

ΑΝΝΕΖΑ, βλέπω κατηφοριές τρελές...και με σωστό τρόπο, ε;

ΓΙΩΡΓΊΑ, αυτό με τα ρούχα ότα ντο διάβασα σχεδόν συγκινήθηκα...έχω κρατήσει ένα τζινάκι (μα πραγματικά τζινάκι, μικρό κουκλίστικο...) το φόραγα πριν μείνω έγγυος στη μικρή μου(είδες, Βάσια το σημείο αναφοράς που λέγαμε και δεν μπορούσα τότε που το φύλαγα να διανοηθώ ότι δεν θα το ξανάβαζα....σας έχω πει το μαύρου χιούμορ αστείο μου είναι αυτό που λέει: μη με κλάψετε όταν πεθάνω γιατί για ένα λόγο θα είμαι χαρούμενη:που θα λιώνω...τετοιος καημός!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, δώσε μας κανένα νούμερο απώλειας να χαρούμε κι εμείς που ζουμαζιόσουν τόσο καιρό....

Ναταλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν πειράζει και η γκρίνια στη ζωή είναι ας μπαίνεις κι ας διαβάζουμε τις ανατριχιαστικές σου λεπτομέρειες....και αυτές εσύ είσαι! Εγώ δηλαδή γιατί σας γκρινιάζω και σιχτιριάζω;;;είμαι πιο κακός άνθρωπος;;;;καλά μπορεί κι αυτό....Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό....τι χειρότερο!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

η ζωή είναι ωραία...(κι ας είμαι κάπως...αφράτη!)

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο εμενα. καλε αν ειναι δυνατον! χαθηκαμε απο τα posts της ημερας? ζοριστηκα. δεν μπηκε καμια για 24 ωρες...σαν δεν ντρεπομαστε...

γεωργια σου μπραβο κουκλα. αντε και εις κατωτερα και τον αυγουστο βρες για ψωνια μπολικα. κατω απο τη μιση τιμη θα τα βρεις ολα. κι εγω κρατιεμαι για τοτε. προς το παρων αρκουμαι στις βολτες.

tide, χαζοδιαιτα, χαζοδιαιτα, αν καταφερουμε να κρατησουμε τις απωλειες, μια χαρα ειναι. θελει ομως πολυ προσοχη να τα κρατησουμε. θελει αμεσως να συνεχισουμε με μια καλη διαιτα για να τα διατηρησουμε. αν πεσουμε με τα μουτρα, το αποτελεσμα θα ειναι απογοητευτικο. ειδες τι επαθα ε? εγω το πηρα αποφαση να συνεχισω αμεσως μετα με μια αλλη διαιτα.

80,9 ημουν σημερα κοριτσια παροπο που εχθες δεν κρατηθηκα και ψιλοεφαγα μερικα πραγματακια. το σαββατοκυριακο μου ειναι παντα μεγαλο μαρτυριο. ολη μερα σπιτι να ετοιμαζεις καλουδια....

Senior Member
    Originally posted by BARB3

καλε αν ειναι δυνατον! χαθηκαμε απο τα posts της ημερας? ζοριστηκα. δεν μπηκε καμια για 24 ωρες...σαν δεν ντρεπομαστε...
    Αχ!Που μας έφαγε το "τι έφαγα σήμερα"κι είναι πλέον εκείνο το τόπικ με τα περισσότερα ποστς;
    Τι να σας πω,σα δε ντρέπεστε!Που περνάνε μέρες για να μπείτε να πείτε ένα "γειά"
    Μια καλημέρα είναι αυτή πέσ'την κι ας πέσει χάμω!Παλάτια χτίζουν οι φτωχοί κι εμείς πάνω στην άμμο...

Καλημέρα λοιπόν κι από μένα!Καλή τελευταία μέρα της άνοιξης 2010 και καλή μας εβδομάδα!
    Ελπίζω να είναι πλέον καλά το παλιρροιοκόριτσο!Μεγάλη η λαχτάρα σου,φιλενάδα!
    Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μια χαρά κι έτσι να συνεχίσουν!Όλα τα καμάρια σας να είναι γερά
    και γελαστά κι εσείς το ίδιο ν'αξιωθείτε να τα καμαρώνετε δεκαετίες και δεκαετίες!
    Εγώ έχω ευχάριστα αυτές τις μέρες,που ξαναχάθηκα...Γέννησε το πρώτο της παιδάκι μια κολλητή μου!
    Ο κόσμος έγινε ομορφότερος κατά έναν λευκό ξανθό Παοκτσή!Βέβαια στο "γένεσις"
    δε μας αφήνουν να τα βλέπουμε οι μη γονείς τα μωρά!Ευτυχώς μας τον έδειξαν λίγα δεύτερα
    μόλις γεννήθηκε!Σε κανά μήνα πάλι εκεί θα πίνουμε καφέ για το Πεννόπλασμα,να ξέρετε!
    Μας θέλει,λέει...Καλά εγώ ως σύζυγος,δε τη γλυτώνω,εκεί θα ξημεροβραδιάζομαι...
    Ποιός την αντέχει τη γκρίνια της,άλλωστε;Αχ!Μωράκια,γλυκ ουλινάκια,ροδαλά και τρυφερά!
    Είστε πολύ τυχερές οι μανούλες!Ελπίζω ν'απολαμβάνετε κάθε μοναδική στιγμή κοντά τους,
    όσο προκλητική καμιά φορά μπορεί να είναι για το νευρικό σας σύστημα!Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω...

Τα δικά μου τώρα...Τόλμησα τη μεγάλη έξοδο του Μεσολογγείου και βγήκα από το σπίτι,επιτέλους,ένα μήνα μετά!
    Πρώτο σοκ:έχασα μία εποχή!Τελευταία φορά είχα βγει με τα καλσόν και τις μάλλινες ζακέτες μου
    ενώ τώρα με μία μπλούζα μόνο!Μάλιστα εδώ και δύο μέρες έχω βγάλει και την ισπανική μου κουβέρτα
    και κοιμάμαι πλέον μόνο με το πουπουλένιο μου πάπλωμα!Κι αν αρχίσετε κι εσείς να βγάζετε σπυριά
    να σας θυμίσω πως η καημενούλα δεν έχω καθόλου λίπος να με ζεσταίνει...Όχι πως είμαι κρυόκ@λη....
    Εκείνη την πρώτη μέρα είδα πολλά καινούρια...Είδα την κρίση στην πράξη:μαγαζιά κλειστά,
    προσφορές παντού...Φιλοξενούμε την έκθεση βιβλίου στην παραλία,έρχεται στις 14 η Τάνια μου μαζί με την Αρβανιτάκη...
    Μου έστειλε και το σημάδι του ο μεγαλοδύναμος!Το φεγγάρι μου λίγο πριν την πανσέληνο του,
    ολοκίτρινο και τεράστιο,να μου δηλώνει για άλλη μια φορά πως όλα θα μου πάνε μια χαρά
    και μάλιστα πάνω που το χρειαζόμουν...Νομίζω πως πέρασα επισλίβια κατάθλιψη,αλήθεια...
    Τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα...Μου την έδωσαν κι εκείνα τα δύο κιλά,που πήρα χωρίς λόγο...
    Ευτυχώς μόλις τα χάσαμε κάι περιμένουμε και τις επόμενες απώλειες...Ξέρω,θέλετε να μάθετε αριθμό,
    αλλά μετά θα με αρχίσετε τα συγχαρητήρια και ξέρετε πόσο τρελαίνομαι με αυτά...
    Εξάλλου αν δεν περάσουν μήνες αρκετοί,να δω νούμερα που έχω χρόνια να δω
    και να μην ξαναπάρω τα χαμένα,εγώ δε χαίρομαι!Και με τον πρώτο δακτύλιο είχα χάσει 12 κιλά
    τον πρώτο μήνα;Και;Τα είδαμε τα χαμπάρια αργότερα...Δεν είμαι απαισιόδοξη,απλά αν καείς,
    φυσάς μετά και τον πάγο(το γιαούρτι το ξεπεράσαμε προ πολλού...)Θα προσπαθήσω
    να ζυγίζομαι κάθε 27 του μήνα.Να μην τρελαίνομαι κι αποθαρρύνομαι με τα όποια σκαμπανεβάσματα εντωμεταξύ...

Κατά τα άλλα,είμαι πολύ καλύτερα...Δηλώνω πλέον σημαδεμένη κι όχι τρύπια,επιδίδομαι και σε άλλη
    πέραν της ανάσκελα στάσης!Μπορώ και στο πλάι!Ναι!(Να διευκρινήσω στα βρώμικα μυαλά,
    πως αναφέρομαι στον ύπνο!)Δεν πονάει η κοιλιά μου,τη νιώθω λιγότερο ξένη και μουδιασμένη,
    αλλά έχω πρόβλημα με το φαγητό,γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να τηρήσω τα ωράρια με τα υγρά και στερεά.
    Είτε δε θα πίνω τίποτα απολύτως για μέρες είτε που θα κάνω εμετό,που τα μπερδεύω...
    Πρέπει να βρω τη σειρά μου και πάνω απ'όλα να το βάλω προτεραιότητα και να κόψω κι άλλο τηλέφωνα.
    Λιτότητα,λιτότητα,να δούμε σε ποιά τρύπα θα μου μείνει στο τέλος το ζωνάρι!
    Καμιά φορά σκέφτομαι πως δε θα γίνω ποτέ ξανά κανονικός άνθρωπος,αλλά μετά θυμάμαι
    πως και πριν τις βαριατρικές ποτέ δεν ήμουν!ʼσε που με ξενερώνουν οι φυσιολογικοί....
    Οπότε δε χάνω και τίποτα ιδιαίτερο...ʼσε που με προσέχουν και περισσότεροι οι δικοί μου,
    λόγω σπέσιαλ ολύμπικς!Λοιπόν,σας αφήνω τώρα γιατί με ενημερώνει για κάτι ανάγκες μου ο Σποτάκος...
    Καλά,καλέ!Εγώ πού ζω τόσα χρόνια;Και μάλιστα μόνη σαν το λεμόνι...
    Πωπω...Μου άνοιξαν νέοι ορίζοντες στην τεχνολογία!Τι έχει σκεφτεί ο άνθρωπος!
    Τα φιλιά μου σε όλες!Και να τα λέμε συντομότερα πλέον!Να σας προσέχετεεεεεεεεεεεεεεεε!! !

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Ναταλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν πειράζει και η γκρίνια στη ζωή είναι ας μπαίνεις κι ας διαβάζουμε τις ανατριχιαστικές σου λεπτομέρειες....και αυτές εσύ είσαι! Εγώ δηλαδή γιατί σας γκρινιάζω και σιχτιριάζω;;;είμαι πιο κακός άνθρωπος;;;;καλά μπορεί κι αυτό....Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό....τι χειρότερο!!!!!
    Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη μήπως;Αν και αρνούμαι τη ρετσινιά της γκρινιάρας!

Senior Member
    τελεια που εγραψες!

φιλακια πολλα

κοριτσοπουλινα nadine....!

εισαι γλυκα!

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα και καλή εβδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια...
    μπαρμπουνίτσα έτσι σε θέλω προχώρα δυνατά άντε πάμε για το 7 και το 7 τι συνεπάγετι μπικίνι κορδονάτο άντε θα αναστενάξει η Αμουλιανή ......
    ναταλίτσα χαίρομαι που είσαι καλύτερα όλα θα σου πάνε καλύτερα απο εδώ και μπρος, θα δεις...
    tide μου τέτοιες κρίσεις τις παθαίνω κι εγώ κατά διαστήματα τρώω ότι σαχαλαμάρα βρω μπροστά μου απογοητεύομαι και ξανά στον αγώνα εξάλλου ζωή χωρίς απιστίες (στην δίαιτα και μόνο αναφέρομαι μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα )δεν έχει νοστιμάδα..
    και μια και λεμε αστρολογικά εγώ έχω παρθένο με ωροσκόπο τοξότη ξέρει καμμια να μου το αναλύσει???

Senior Member
    Καλημερα και καλη βδομαδα κι απο εμένα κορίτσια!
    μπορεί να μην με αφορούν προσωπικά οι μεταεγχειρητικες λεπτομερειες αλλά σας διαβαζω γιατι αφενος τα λετε ωραια,αφετερου, φυσει περιεργη,θελω να μαθαινω καινουρια πραγματα,ειδικα ιατρικα!
    Καλη συνέχεια!

Senior Member
    Μάλιστα εδώ και δύο μέρες έχω βγάλει και την ισπανική μου κουβέρτα
    εγω ακομη δεν την εβγαλα!!!

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA

μπαρμπουνίτσα έτσι σε θέλω προχώρα δυνατά άντε πάμε για το 7 και το 7 τι συνεπάγετι μπικίνι κορδονάτο άντε θα αναστενάξει η Αμουλιανή ......
    μπικινι? θα γελα και το παρδαλο κατσικι. κρεμομαι απο παντου. μιλαμε για πλισε καταστασεις!!! ουτε καν για ολοσωμο δεν ειμαι

Senior Member
    και τωρα φευγω γιατι σχολαω. τα υπολοιπα σχολια για επανεμφανισεις και ξεκαταθλιψεις, tomorrow. σημερα εχουμε κολυμβητηριο και βιβλιοθηκη και μετα διαβασμα και μαγειρεμα!!!