Results 5,371 to 5,385 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-06-2010, 15:42 #5371
Originally posted by NADINE
Originally posted by BARB3
σημερα εχουμε κολυμβητηριο και βιβλιοθηκη και μετα διαβασμα και μαγειρεμα!!!
σας ειπα? δεν σας ειπα. ξεθαψα το μηχανημα παθητικης γυμναστικης και στρογγυλοκαθομαι μπροστα στην τηλεοραση μαι ωρα καθε μερα και περιμενω να δω αποτελεσματα (του μηχανηματος!!!). βεβαια μονο κυριακη και δευτερα το εκανα αλλά η αρχη ειναι το ημιση του παντος. μηπως το σκοτωσα το ημιση?
- 01-06-2010, 15:46 #5372
Originally posted by tidekpe
και θα το πω κι ας φαίνεται άσχετο: Μπάρμπι συναγωνίστρια, π ε ι ν ά ω , πρώτη μέρα της δίαιτας...θα κρατηθώ, άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο!
και τα μυστικα για να κρατηθεις ειναι 1. καφε σκετο ολη μερα 2. μαστιχα ολη μερα. νομιζω η αννεζινα ή το αλαλουμακι μου το ειχαν πει και ειχαν δικιο!
01-06-2010, 15:52 #5373
Originally posted by basia
κουκλιτσες καλημερα και καλο μηνα,
ηρθε πραγματικα το καλοκαιρι στο τοπικ, ολες ειμαστε πολυ καλυτερα και χαιρομαι πολυ γιαυτο,
εγω ειμαι λιγο στον κοσμο μου, αλλα μου αρεσει αυτο γιατι εχω σταματησει να αγχωνομαι, η οικογενεια καλα, και τα κιλα σταθερα στα 67 και να δω ποτε θα μεγαλωσει η κοιλια μου, που η αδερφη μου που ειναι 65 κιλα εχει μεγαλυτερη κοιλια απο εμενα. παλι θα φτασω στον 9 και δεν θα καταλαβαινει κανεις οτι ειμαι εγκυος. καλα τοτε ημουν και 120 κιλα και φαινομουν σαν να παχυνα, αλλα τωρα τι θα γινει? δεν ξερω και τι να βαλω, ολα μου ειναι φαρδια και την βγαζω με κολαν και καμμια φαρδια μπλουζιτσα.........
φιλακια πολλα σε ολες σας, καλη επιτυχια σε αυτες που κανουν διαιτα και υπομονη κοριτσια, οι κοποι σας θα ανταμειφθουν.................
αντε με παρασυρατε παλι. σαν δεν ντρεπεστε.
παντως πρωι πρωι ηταν μια μπροστα μου (εγω φταιω που μπηκε μπροστα μου?) που φορεσε μεσατη μπλουζα και κολαν κατακολλητο και βρακι δεν φαινοταν καθολου. κι σκεφτομουν: να φοραει στριγκ ή να μη φοραει τιποτε? τελικα δεν καταλαβα. τετοια σκεφτομαι πρωι πρωι και μετα ερχομαι στο γραφειο και μου χαλαει η διαθεση γιατι η στιβα δεν εξαφανιστηκε!
01-06-2010, 15:59 #5374
και τωρα πηρα την αποφαση να σας πω τα χαμπαρια μου!
καλημερα και καλο μηνα σε ολους (??? τον εξης εναν σποτ) και ολες.
εδω μπαμπης
λοιπον εχθες δεν κρατηθηκα με τη διαιτα και εφαγα διαφορα. οποτε την χαλασα και επειδη σημερα εβαλα και ενα κιλακι σε σχεση με χθες ειπα οτι δεν αξιζει να χαλιεμαι συνεχεια και αποφασισα οτι καλα ειμαι 81,7, να κατεβω στο 7 με ορθοδοξο τροπο ητη(ολο σκοτωμους ειμαι σημερα) διαιτα με θερμιδες.
μεχρι να αποφασισω που θα γραφω, ας γραφω εδω λοιπον
πρωινο: απαχη μυτζηθρα απο τα χερακια της πεθερας και 5 τηγανητες πατατες (Ναι, το τελειο πρωινο. οι πατατες κλαπηκαν απο την ομελετα του γιου που ετοιμαζα) 200 θερμιδες
μεσημεριανο (το δεκατιανο το εφαγα μεταφορικα) 3 κρακερακια σικαλης, αλλες 150 θερμιδες και συνεχιζουμε στο σπιτι με απογευματινο.
φιλακια!!!
01-06-2010, 16:46 #5375
συμπεθερα μας θυμηθηκες βλεπω. και τι ακουω? κολανακι? και δε μου λες συμπεθερα, απο μεσα απο το κολαν τι φοραμε? το σκεφτομαι κι εγω δηλαδη τι θα κανω οταν (δεν λεω αν λεω οταν!!!!) θα βαλω κι εγω κολανακι.....
αντε με παρασυρατε παλι. σαν δεν ντρεπεστε.
παντως πρωι πρωι ηταν μια μπροστα μου (εγω φταιω που μπηκε μπροστα μου?) που φορεσε μεσατη μπλουζα και κολαν κατακολλητο και βρακι δεν φαινοταν καθολου. κι σκεφτομουν: να φοραει στριγκ ή να μη φοραει τιποτε? τελικα δεν καταλαβα. τετοια σκεφτομαι πρωι πρωι και μετα ερχομαι στο γραφειο και μου χαλαει η διαθεση γιατι η στιβα δεν εξαφανιστηκε!
1) Να μη βρεθώ ΠΟΤΕ μπροστά σου σε ουρά
2)Να φορέσεις εσώρουχο ΟΤΑΝ κι όχι αν βάλεις κι εσύ κολανάκι...
01-06-2010, 16:53 #5376
εδω μπαμπης
λοιπον εχθες δεν κρατηθηκα με τη διαιτα και εφαγα διαφορα. οποτε την χαλασα και επειδη σημερα εβαλα και ενα κιλακι σε σχεση με χθες ειπα οτι δεν αξιζει να χαλιεμαι συνεχεια και αποφασισα οτι καλα ειμαι 81,7, να κατεβω στο 7 με ορθοδοξο τροπο ητη(ολο σκοτωμους ειμαι σημερα) διαιτα με θερμιδες.
μεχρι να αποφασισω που θα γραφω, ας γραφω εδω λοιπον
πρωινο: απαχη μυτζηθρα απο τα χερακια της πεθερας και 5 τηγανητες πατατες (Ναι, το τελειο πρωινο. οι πατατες κλαπηκαν απο την ομελετα του γιου που ετοιμαζα) 200 θερμιδες
Χαίρομαι που αποφάσισες να τιμήσεις το εθνικό μας θρήσκευμα
(να δω πόσο θα κρατήσει,μέχρι ν'αλλαξοπιστήσεις πάλι)
και σου προτείνω να γράφεις εδώ τι τρως για να μην τρέχω στα τόπικς
με τη βίτσα!Όπως βλέπεις,τελευταία δεν έχω και πολύ χρόνο άλλωστε...
Κι ερωτώ:αν ο γιός τρώει πατάτες τηγανητές με αυγά για πρωινό,
αργότερα για μεσημέρι ή για βράδυ τι τρώει;Και τι πρωινό άραγε τρώνε
οι άλλοι στο σπίτι,μία καρέκλα παραδίπλα;Παρόλ'αυτά,καλή δύναμη Χαράλαμπε Χαραλάμπους!
01-06-2010, 17:14 #5377
οχι για πρωινο βρε. για μεσημεριανο του το ετοιμαζα! ολοημερο ειναι ο καημενος!!
σχολαω και θα γελαω στο δρομο! απο εδω και περα λοιπον θελω δωρο στις 10 φεβρουαριου! (αν θυμαμαι καλα ημερομηνια)
01-06-2010, 18:02 #5378
Από μένα δώρο δεν έχει,γιατί εκείνη τη μέρα δώρα μόνο δέχομαι,δε δίνω!
Μη μας ζητάς όμως μετά και της Αγίας Βαρβάρας και της παγκόσμιας ημέρας αιμοδοσίας
και δε συμμαζεύεται με τόσα παρατσούκλια,που σου έχουμε κατά καιρούς βγάλει,Σέρλοκμπάρμπουνο!
02-06-2010, 11:02 #5379
για να λυθει το μυστηριο, σας ενημερωνω οτι φοραω κανονικο βρακι απο μεσα, ΗΛΙΟΣ κατα προτιμηση που ειναι και μαλακα και χωρις πολλες ραφες, αφου απο πανω φοραω φαρδια και μακρια μπλουζα και δεν φαινεται τιποτα.
στρινγκ δεν εχω βαλει ακομα περαν απο 2-3 φορες προ γαμου, και δεν νομιζω να το κανω στα γεραματα, εκτος αμα αρχισω να ψαχνω και για γκομενο ταυτοχρονα........
βρε τι με βαζετε και γραφω πρωι πρωι εγκυος γυναικα,
καλα δεν το συζηταω για το διεστραμμενο μυαλο της συμπεθερας, φανταζομαι που θα κοιταει την νυφη...........
αυτο με το να μην φαινεται τιποτα το εχω και εγω απορια, αλλα πιστευω πως ετσι πως εχουν γινει πλεον τα στρινγκ ειναι μονο κορδονι, οποτε ειτε φορας ειτε οχι ειναι το ιδιο πραγμα.
ωραια συζητηση ανοιξαμε.............
02-06-2010, 11:26 #5380
KAΛΗΜΕΡΑ...να συμβάλλω κι εγώ στη βρακοσυζήτηση...τα πάντα στα νέα βρακιά είναι κρυμμένα βαθειά πάνω τους, καλύτερα μέσα τους! Γι΄αυτο δε φαίνεται τίποτε...επίσης, είναι και απόλυτα ξουρισμένοι (άντρες και γυναίκες)...Επίσης, θα επισημάνω και το οξύμωρο της εγγυμονούσης καθότι εγγυμοσύνη και γήρας δε συνάδουν, εκτός αν πρόκειται για τη Σάρα. Νέοτάτη και ωραίοτάτη μου Βάσια, φόρεσε κι εσύ ένα στιρνγκ...μπορείς! (μετά το πέρας του τοκετού, κατά προτίμηση)
ΤΗΝ ΑΒΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
02-06-2010, 13:06 #5381
βρακοσυζητηση!!!
καλοοο!!!
διαβαζω και δεν σας χορταινω ρε κοριτσια!!!! γελαω μονη μου!!!
Μπαμπη μου παλι αλλαξες διαιτα??? εισαι απιστευτη!!!
φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02-06-2010, 13:29 #5382
στρινγκ δεν εχω βαλει ακομα περαν απο 2-3 φορες προ γαμου, και δεν νομιζω να το κανω στα γεραματα, εκτος αμα αρχισω να ψαχνω και για γκομενο ταυτοχρονα........
Χάρηκε ο άνθρωπος,σου λέει καλά θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με γυναίκα τσαχπίνα
και τώρα,μετά την απομάκρυνση από το ταμείο,έμεινε με τα βρακολάστιχα ΗΛΙΟΣ!
Κι όχι μόνο αυτό,αν ξαναδεί στρινγκ σε κανά συρτάρι(γιατί φορεμένο τσουκ)θα πρέπει ν'αρχίσει να ψάχνει για κρανιακές προεξοχές...
αυτο με το να μην φαινεται τιποτα το εχω και εγω απορια, αλλα πιστευω πως ετσι πως εχουν γινει πλεον τα στρινγκ ειναι μονο κορδονι, οποτε ειτε φορας ειτε οχι ειναι το ιδιο πραγμα.
ωραια συζητηση ανοιξαμε.............
Και για να πιάσουμε το θέμα σφαιρικά,ξεκινάμε με μια ιστορική διαδρομή.Εγώ,μάλλον έμεινα στη δεκαετία που γεννήθηκα...
02-06-2010, 13:32 #5383
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..... διαβάζω για χαμένα κιλά και χαίρομαι, μπράβο Γεωργία και Μπαρμπούνι.... μην μου αγχώνεσται μια χαρά τα πάτε... μακάρι να ακολουθούσαμε όλες.
Υπάρχουν όμως και κάτι κακά κοριτσάκια εδώ μέσα που δε μας λένε πόσα κιλά έχασαν τον πρώτο μήνα, πες μας καλέ να χαρούμε και εμείς που σ'αγαπάμε....
Εγώ από κιλά είμαι χάλια, από διάθεση ακόμα πιο χάλια... δεν με θέλει αυτό το καλοκαίρι..... και δεν λέω να ξυπνήσω.... δουλειά τρελή.... οικονομική κρίση τρελή..... ανασφάλειες τρελές..... κιλά τρελά.... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΤΡΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!
02-06-2010, 13:33 #5384
παντως πρωι πρωι ηταν μια μπροστα μου (εγω φταιω που μπηκε μπροστα μου?) που φορεσε μεσατη μπλουζα και κολαν κατακολλητο και βρακι δεν φαινοταν καθολου. κι σκεφτομουν: να φοραει στριγκ ή να μη φοραει τιποτε? τελικα δεν καταλαβα.
Μην το ψάχνεις!Εσώρουχο είναι!Κι όμως,ναι!
02-06-2010, 13:36 #5385
καλα δεν το συζηταω για το διεστραμμενο μυαλο της συμπεθερας, φανταζομαι που θα κοιταει την νυφη...........
Πού 'ναι,πού 'ναι το...δαχτυλίδι,ψάξε,ψάξε,δε θα το βρεις!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή