ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 360
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 360 of 2553 FirstFirst ... 2603103503583593603613623704104608601360 ... LastLast
Results 5,386 to 5,400 of 38289
    Senior Member
    Και για να δώσω και μια καλλιτεχνική διάσταση στη βαλλόμενη θεματολογία μας,
    παραθέτω το ακόλουθο άσμα των Μίκη Θεοδωράκη και Λευτέρη Παπαδόπουλου,βεβαίως βεβαίως!

ΤΟ ΒΡΑΚΙ (από το δίσκο: "Τα πικροσάββατα")

Το μπαλωμένο μου βρακί τρελαίνεται για μουσική
    πιάσ' τη φυσαρμόνικά σου, να χαρείς τα γονικά σου
    πιάσ' τη φυσαρμόνικά σου κι όλα τα φλουριά δικά σου

Κια τα κουρέλια που φορώ τρελαίνονται για το χορό
    παίξε κάτι σαν καντρίλια(;), να μας δούνε απ' τη γρύλλια
    να μας δούνε απ' τη γρύλλια και να σκάσουν απ' τη ζήλεια

Και τώρα που μυλόσκαρα(;), ε ρε και να 'χα έναν παρά
    στον σφιχτό να τον γυρίσω και να σε ξανακερδίσω
    και να σε ξανακερδίσω, δυο φορές να σ' αγαπήσω

Senior Member
    Αλαλούμ!Αλαλούμ!Δεν έχω και τη δόνηση του msn να σε τραντάξω με αυτά που διαβάζω!
    Πήρες άδεια να νιώθεις χάλια;Κιλά,διάθεση,ανασφάλ� �ιες,καλοκαίρια...ʼμα τα βλέπεις χάλια,χάλια θα μείνουν!
    ʼντε,μη μου ανεβάζεις την πίεση μεσημεριάτικα!Κι όλο χάνεσαι!Πώς περιμένεις να σου πάνε καλά τα πράγματα,
    μακριά μας;Ε;Ε;Ε;Ξεκίνα με όσα περνούν από το χέρι σου και στο τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε σούπερ απολογισμό!
    Όσο για τα κιλά μου,που δε σκόπευα να σας λέω,ίσως το κάνω,αν έχεις να μου αντιτάξεις κάτι δελεαστικό!
    Τίποτα δεν είναι τζάμπα άλλωστε τη σήμερον ημέρα!Πάνω κάτω ξέρεις τι θέλω από σένα!Τάξε μου!Τάξε μου!

Senior Member
    Originally posted by Nekky
    βρακοσυζητηση!!! καλοοο!!!

διαβαζω και δεν σας χορταινω ρε κοριτσια!!!! γελαω μονη μου!!!

Μπαμπη μου παλι αλλαξες διαιτα??? εισαι απιστευτη!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εσυ μπορουσες να γελασεις. εγω που με κοιτουσε ο βοηθος να γελαω και δεν ηξερα τι να του πω? τελικα το εκλεισα και περιμενα να φυγει να γελασω με την υσηχια μου!
    ναι, βρε, παλι αλλαξα. ετσι ειμαι εγω!

Senior Member
    τελικα τα πονηρα ειναι τα καλυτερα θεματα ε? γεμιζουμε σελιδες γρηγορα. ολο και κατι θα βρει σχολιασει κανεις ε?

λοιπον μια που το ξεκινησαμε το θεμα να το τελειωσουμε. εγω δεν ειχα φορεσει ποτε στρινγκ. τωρα ομως τα αγορασα τα στριγκ μου. το θεμα ειναι και γι'αυτο προσεχω οπου δω τους κωλους οτι για να τα φορεσω και να μη φαινονται πρεπει να χασω αλλα 20 κιλα. ναι, μου μπαινουν αλλά το κορδονι ειναι τοσο τεντωμενο που αφενος υπαρχει περιπτωση να κοπει και αφετερου κανει μπαμ απο μακρυα και ειναι μια αηδια. αντι λοιπον να λενε το στρινγκ τη μαρανε ή τιποτε ακομη χειροτερο οπως το "κοιτα το κωλο της γιαγιας! δεν κοιταχτηκε πριν βγει εξω" και αλλα παρομοια, περιμενω υπομονετικα ποτε θα ερθει η στιγμη να τα βαλω!!! αφηστε και το αλλο θεμα. και να τα φορεσω, δεν βλεπομαι και με ρουχα και χωρις ρουχα. εκει ειναι που σκεφτομαι να τα φοραω μονο οταν δεν προκειται να βγαλω ρουχα. γιατι και γκομενο να αποκτησω τα φωτα σβηστα θα ειναι παρακαλω ακομη και να ειμαι 50 κιλα. Συμπεθερα, καποτε το ελεγες και δεν σε καταλαβαινα. τωρα το καταλαβαινω! οσο και να χασω, ενα χαλι θα ειμαι χωρις ρουχα!!!

και εχω τωρα μια απορια. εκεινο το βρακι της φωτογραφιας, γιατι να το φορεσει καποιος? βολευει καλυτερα χωρις τιποτε.......... εκτος αν νιωθει αβολα χωρις βρακι. ε, σε αυτη τη περιπτωση εχω να προτεινω το εν λογω κοκκινο με μια τρυπα καπου στη μεση. μη πω και δυο.........

και σιγα μη γυρισω στη κωλοχαρτα του γραφειου τωρα

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by basia

καλα δεν το συζηταω για το διεστραμμενο μυαλο της συμπεθερας, φανταζομαι που θα κοιταει την νυφη...........
    Ε...μέχρι να έρθει η ώρα η καλή,νομίζω θα έχουμε φτάσει στα ταμπόν!
    Πού 'ναι,πού 'ναι το...δαχτυλίδι,ψάξε,ψάξε,δε θα το βρεις!
    τελικα ποτε θα γινει ο γαμος?

α, ολα κι ολα. με τοση διατριβη στο θεμα, το βρακι της νυφουλας μου θα το αγορασω εγω να μην εχουμε και κακογουστα σχολια απο τους παρεβρισκομενους!

Senior Member
    και τωρα μια αναφορα στην ιστορικη αναδρομη και τα παραδιπλα.
    καλα, η φωτο, ολα τα λεφτα. και επισης προσεχτε οτι μικραινουν και οι διαστασεις αυτων που υποτιθεται οτι τα φορουν. ευτυχως που εμεις δηλαδη αδυνατιζουμε και μπορουμε να ακολουθουμε τη μοδα....

παντως κυρια συγγραφεα της αναδρομης, εχω εντοπισει σοβαρη παραλλειψη: τα μποξερακια. αντε να σε δω τι θα βρεις τωρα να μας βαλεις....

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    KAΛΗΜΕΡΑ...να συμβάλλω κι εγώ στη βρακοσυζήτηση...τα πάντα στα νέα βρακιά είναι κρυμμένα βαθειά πάνω τους, καλύτερα μέσα τους! Γι΄αυτο δε φαίνεται τίποτε...επίσης, είναι και απόλυτα ξουρισμένοι (άντρες και γυναίκες)...Επίσης, θα επισημάνω και το οξύμωρο της εγγυμονούσης καθότι εγγυμοσύνη και γήρας δε συνάδουν, εκτός αν πρόκειται για τη Σάρα. Νέοτάτη και ωραίοτάτη μου Βάσια, φόρεσε κι εσύ ένα στιρνγκ...μπορείς! (μετά το πέρας του τοκετού, κατά προτίμηση)

ΤΗΝ ΑΒΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    καλα που το ανεφερες και το θεμα του ξουρισματος. μια ιστορικη αναδρομη παρακαλω κι εδω!!!

και μια που συζηταμε για ξουρισματα, περσυ που ηθελα να αγορασω μια αποτριχωτικη μηχανη μου προτειναν στα μαγαζια να παρω αυτες που ειναι και κουρευτικες. μια απορια την ειχα τοτε και ειχα καταληξει με το αθωο μου μυαλο οτι ειναι για το μπικινι. μεχρι που σε καποια φαση καταλαβα οτι οταν λενε μπικινι δεν εννοουν μονο οτι προεξεχει του μαγιω αλλά και το εσωτερικο του. ολο μαλιστα! ποσο πισω ειμαστε αραγε? οεο?

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..... διαβάζω για χαμένα κιλά και χαίρομαι, μπράβο Γεωργία και Μπαρμπούνι.... μην μου αγχώνεσται μια χαρά τα πάτε... μακάρι να ακολουθούσαμε όλες.

Υπάρχουν όμως και κάτι κακά κοριτσάκια εδώ μέσα που δε μας λένε πόσα κιλά έχασαν τον πρώτο μήνα, πες μας καλέ να χαρούμε και εμείς που σ'αγαπάμε....

Εγώ από κιλά είμαι χάλια, από διάθεση ακόμα πιο χάλια... δεν με θέλει αυτό το καλοκαίρι..... και δεν λέω να ξυπνήσω.... δουλειά τρελή.... οικονομική κρίση τρελή..... ανασφάλειες τρελές..... κιλά τρελά.... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΤΡΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!
    βρε αλαλουμακι πολυ χαλια πρεπει αν εισαι κουκλα μου. και δεν μας λες τι εχεις. και εισαι καιρο ετσι. πες μας να ξελαφρωσεις. εμεις τουλαχιστον ξεδινουμε γραφοντας....

Senior Member
    και το εκατοστο μου μυνημα για σημερα εχει σχεση με τη διαιτα
    λοιπον εχθες 81,7
    πρωινο: απαχη μυτζηθρα απο τα χερακια της πεθερας και 5 τηγανητες πατατες (Ναι, το τελειο πρωινο. οι πατατες κλαπηκαν απο την ομελετα του γιου που ετοιμαζα) 200 θερμιδες
    μεσημεριανο (το δεκατιανο το εφαγα μεταφορικα) 3 κρακερακια σικαλης, αλλες 150 θερμιδες και συνεχιζουμε στο σπιτι με απογευματινο.
    απογευματινο μυζηθρα και ψωμι 250 θερμιδες
    βραδυνο μελιτζανα απο πα******κια, λιγες πατατες απο πα******κια, λιγο ψωμι, λιγο κρεας, λιγο γιαουρτι, λιγο πουρες, καρπουζι, πεπονι 1000 συνολο
    συνολο ημερας 1500, 1 ωρα παθητικη γυμναστικη

σημερα λοιπον εχουμε 81,2 κιλα
    πρωινο μπακλαβας απο αλεξανδρουπολη 200θερμιδες
    μεσημερι μπισκοτακια 5, 18 θερμιδες το ενα, συνολο 100
    συνεχιζουμε με απογευματινο στο σπιτι...

Senior Member
    εγω να το βαλω το στρινγκ αγαπητη, ο αλλος μην γελασει φοβαμαι με τα κρεατα που θα κρεμονται απο εδω και απο εκει, αυτο εννοουσα με τα γεραματα, γιατι ετσι πως εχω καταστρεψει το σωμα μου δεν ειμαι για τετοια πιπινιστικα πραγματα

οσον αφορα το ξουρισμα, να σας πω μου αρεσει, και σε εμας και στους αντρες πλεον, φαινομαστε πιο καθαροι ρε παιδι μου, πως να το κανουμε.
    και εγω με το μπικινι αυτη την αποψη ειχα συμπεθερα αλλα απο τοτε που το κανω ολο καμμια σχεση, πιο αναλαφρη, πιο καθαρη, αλλη αισθηση. να σου πω στην αρχη δεν αρεζε στον αντρα μου αλλα τωρα το συνηθισε.
    δοκιμαστε το για οσες δεν το κανουν εννοω και θα με θυμηθειτε,
    αντε να δουμε τι αλλο θα πω σημερα,

καλα Ναταλια, μια ωρα γελουσα για αυτο που εγραψες για τον καημενο τον αντρα μου που κακοπεσε μετα τον γαμο
    μωρε δεν μου βγαινει αυτο το σεξι, το νιωθω πολυ γελοιο, για μενα εννοω, τοσα χρονια προωθω την σοβαρη πλευρα του εαυτου μου και τωρα να γινω η γατουλα με τα σεξι εσωρουχα?

Member
    Δεν έχω λόγια ...
    Τώρα που εξαντλήσαμε τα βρακιά, πάμε και στους στηθόδεσμους? :P

Σας πειράζω ... συνεχίστε, έχει πλάκα.

Senior Member
    E, θα σκάσω αν δεν το πω....το κιλοτάκι του αυτοκινήτου το ξέρετε;;;;;; Είναι κανονικό (δηλαδή ελάχιστο ύφασμα μπροστά και κορδόνι πίσω) αλλά μπροστά και ελαφρώς κάτω έχει......μια τρύπα!!!!!! Ξέρετε το αυτοκίνητο δυσκολεύει λίγο τις κινήσεις χεχεχεχε!

Senior Member
    ΜΠΑΡΜΠΙ μόνη τρώω τα αυγά και τα σπανάκια;;; Χτες βράδυ έφαγα ίσαμε ένα κοπάδι γαλοπούλας σε φέτες λάιτ...σε τρεις μέρες 1.700, κάτι γίνεται!

Senior Member
    μπαρμπουνι αρχισε απο τωρα να ψηνεις τον αντρα σου για πλαστικη, εγω ενα χρονο τωρα αυτο κανω και μετα την γεννα τον βλεπω ετοιμο ροδοψημενο............
    α ρε και να διαβαζε αυτα που γραφω.
    την προηγουμενη εβδομαδα που πηγαμε στον γιατρο τον ρωτησα αν μπορω μαζι με την καισαρικη να κανω και κοιλιοπλαστικη μιας και θα με ανοιξουνε, ο γιατρος μου δεν ηξερε σιγουρα αλλα μου εδωσε την καρτα ενος γνωστου του πλαστικου να ρωτησω.
    ο αντρας μου φοβουμενος τα διαφορα που ειπε ο γιατρος κυριως για την κοιλια που θα ειναι ηδη τεντωμενη και ισως να μην μπορει να υπολογισει ποσο πρεπει να κοψει, μου λεει, μην βιαζεσαι θα το κανεις μετα.
    αρα το εχει για σιγουρο οτι το θελω και θελω να το κανω, τωρα το θεμα ειναι οικονομικα να μπορουμε με 2 παιδια πλεον......

Senior Member
    κοιτα συμπεθερα, κι εγω απο τοτε που το καταλαβα κουρεμενο το εχω. συμφωνω οτι νιωθεις πιο καθαρη. οσο για τον αντρα μου, μαλλον του αρεσει. οχι οτι κουρευεται αυτος. σιγα μη μπει στον κοπο. αν ομως αρχισει θα ψαξω για τα εξογκωματα....
    οσο για το στρινγκ το εχω φιλοσοφησει το θεμα. μπορει να μη βλεπομαστε αλλά και με ποια βλεπομαστε? θα συμφωνησω απολυτα με την καταστροφη του σωματος που ειπες. με τα ρουχα παντως εγω (μιλαω επειδη παρατηρω κωλους) μου αρεσει να μη βλεπω βρακι. δηλ τα βρακια οταν ξεχωριζουν απο τα παντελονια ωραια ειναι? πηρα κι αυτα τα χωρις ραφες που γινονται ταχα ενα με το σωμα αλλά παντα κατι ξεχωριζει.

καλε τι γραφουμε? μηπως να τα σβησουμε? μας διαβαζουν και ανηλικα