ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 362
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 362 of 2553 FirstFirst ... 2623123523603613623633643724124628621362 ... LastLast
Results 5,416 to 5,430 of 38289
    Senior Member
    Λιλάκι γλυκό, μέντορά μου, καλωσήρθες! Πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω επιτέλους!!!!ΑΜΈΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ένα απο τα ταξίδια που θέλω να κάνω!!!!!!Ειδες; Ξεμπουμπουλεύτηκα κι εγώ!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΟΝΕΙΔΟΣ μου! Όταν ηρεμήσεις και διαβάσεις την Πάπυρος Λαρους που γράφτηκε εδώ μέσα, μας ενημερώνεις για τα μαντάτα σου...γιατί όλα μαύρα, βρε Λιλού;;;;;;;;;Μήπως να τα δεις αλλιώς; ξεκουράσου τώρα και τά λέμε πλαι...
    φιλιά και καλώς ήρθες και πάλι!

Senior Member
    Καλημέρα κι απο μένα,
    είχα να μπω δυο μέρες και δεν πίστευαν τα ματάκια μου αυτά που διάβασα..
    καλέ εσείς πήρατε φόρα..., τι στριγκάκια τι μπραζίλιαν τι ξυράφια και δεν σημαζεύτετε???
    μόνο για δίαιτα δεν μιλάμε πια εδώ!!!
    και για να πάρω θέση στο θέμα βρακί (όχι που δεν θα" παιρνα)
    το μεγάλο πάθος της ζωής μου είναι τα εσώρουχα (για τα παπούτσια το έχουμε ήδη πει)
    'εχω χαλάσει περιουσίες για αυτά (όχι δεν είχα ποτέ γκόμενο) απλά είναι το φετίχ μου ρε γαμώτο..
    λοιπόν μου αρέσουν απίστευτα τα δαντελωτά μποξεράκια νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκά και δείχνουν καλύτερα το σώμα της γυναίκας, ευτυχώς παρόλο τα κιλά που είχα πάρει δεν έχω χαλάρωση και τώρα με το γυμναστήριο τολμώ να πω ότι φτιάχνω περισσότερο, όσο για τα στριγκάκια τα θεωρώ αντιαισθητικά ακόμα και στην πιο καλλίγραμμη γυναίκα, δεν μπορώ να καταλάβω το κόλημα των ανδρών με τα στριγκάκια εμένα απλως δεν μου αρέσουν...
    όσο για το μπραζίλιαν βασουλίνι συμφωνώ μαζί σου, αν κι εγώ κοριτσάκια έκανα laser αποτρίχωση και ησύχασα με αυτό το θέμα, κάθε μήνα κεριά και λοιπά βαρέθηκα η γυναίκα.... 6 laser και ένα αραιά και που και πάπαλα...
    λίλυ μου καλώς όρισες γιατί γλυκειά μου τέτοια μαυρίλα...
    αλαλουμένια το ίδιο ισχύει και για σένα έλα για πάρτε λίγο τα πάνω σας...
    ναταλία μου πως πας κιλά δεν αναφέρεις γιατί καλέ????
    μπαρμπουνάκι μου τι να πω είσαι όλη η χαρά του φόρουμ φιλιά πολλά
    ;αλεξάνδρα ευγενία που είστε χαμένες κοπελιές????????

Senior Member
    Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και στον αντρα της παρεας βεβαιως βεβαιως.....Σημερα εχει ψιλοσυννεφια ο ηλιος χαθηκε κι εγω ειπα να κατσω και λιγο σπιτι να κανω καμια δουλεια γιατι εχει πιασει νυχτεριδες κι αραχνες γλυκια μου...και τι ηθελε και μιλησα μολις με πηραν τηλεφωνο και πρεπει να παω να πιω ενα καφεδακι ...ουτε ενα ποστ δεν μ αφηνουν να τελειωσω τι κοσμος......Ελπιζω το βραδυ να καταφερω να το τελειωσω...φιλια σε ολες και να χαμογελατε....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.........α θελω να ερωτευτω...αλλα ακομη δεν μου ετυχε.....ματσαρ μουτσαρ..

Senior Member
    καλα, επειδη δεν μπαινω εγω εσεις δεν γραφετε α3? ουτε 1000 ποστ ανα ημερα? εγω εχω τρελλη δουλεια καθοτι με στριμωξαν με 2 ελεγχους πριν τις διακοπες μου και θα μπαινω σπανια. (διακοπες φευγω 19). θα τα λεμε τηλεγραφικα
    και η αλλη τι επαθε? μετακαταθλιψη? γιατι αν εμπαινε και στα κλεφτα, παλι κατι θα σχολιαζε....
    λιλακι μου καλως ηρθες και ας εισαι λιγο χαλια ψυχολογικα. ολα θα επανελθουν, μη μου στεναχωριεσαι.
    σποτακο, δεν το βλεπω στα κοντα να παιρνεις πληροφοριες για σουτιεν.........καλιο αργα παρα ποτε ομως....θα επανελθουμε καποτε....ε, συμπεθερα? κανενα καφε θα πιουμε στον ιουνιο?

Senior Member
    λιλακι μου καλως ηρθες,
    και μην μου στεναχωριεσαι καθολου, ολα θα πανε καλα, τωρα μαλιστα που εισαι και στα πατρια εδαφη.......

αννουλα και εγω laser δεν το συζητω, σωθηκα......

αλεξανδρα μου σου ευχομαι ολοψυχα γρηγορα να ερωτευθεις, μη κοιτας εμας τις παντρεμενες που ξεχασαμε πως ειναι να πεταριζει η καρδουλα,
    εγω θα την πω την αμαρτια μου, πολυ θα ηθελα να το ξανανιωσω αυτο, και τρελαινομαι που ξερω πως δεν..........

συμπεθερα απο σενα περιμενω, εγω ειμαι καλα τωρα, κανονισε εσυ και εγω μεσα

καλο σαββατοκυριακο σε ολους,

σποτακο την Δευτερα με τον κηδεμονα σου

Senior Member
    Καμία κίνηση.... νέκρα έχει πέσει.... όσο για το laser συμφωνώ τελειώνεις μια για πάντα, εμένα μου έχουν μείνει οι μασχάλες αλλά φοβάμαι γιατί πονάει λέει.......

Καλό ΣΚ σε όλες, αγόρασα το βιβλίο "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ" τόσος λόγος έχει γίνει για αυτό ε΄να μην το διαβάσω, θα προσπαθήσω να το διαβάσω ΣΚ και θα σας πω !!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    τσα! μπαρμπππππππππππππππππππ εχω χαθει ουτε κ θυμαμαι που μιλουσαμε παλια,
    θελω την μπαρμποδιαιτα να δω, μηπως κ χασω κανενα κιλο!
    δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, προς το παρον κλεινω το στομαχι μου

Ναντιν μου τι κανεις? φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεες

Senior Member
    Γειά σας κοριτσάρες όμορφες!!!!

Καλέ??? Εσείς ήσασταν που σας ενόχλησε το ....ομορφοτσουπάρες... μου??? Εχετε παρεκτραπεί τελείως...και απορώ με το χιτλερικό σας αρχηγό που δεν έχει πατάξει την λεκτική σας ασυδοσία...
    το αντίθετο μάλιστα... την τροφοδοτεί..

Τί κάνετε??? ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Να καλωσορίσω κ εγώ το λιλάκι και να ενημερώσω την Αννεζίνα μου πως κανω δίαιτα από διαιτολόγο. κάθε εβδομάδα διαφορετική.Βέβαια κινείται πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο. Αν θέλεις θα σου πώ. Απαραίτητη τουλάχιστον για μένα κρίθηκε η διακοπή του αλατιού(κλαψ)( είδες θυμήθηκα να απαντήσω. κάλλιο αργά παρά ποτέ..φιλάκιά κοριτσάρα μου

Εγώ συνεχίζω την πτώση στα κιλά. 1,1 μείον αυτή την εβδομάδα!!!!!!!!!!! Ζορίζομαι το ομολογώ αλλά δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτώ...

Να στείλω ρουφηχτά φιλάκια σε Ναταλί,μπαρμπουνέλι, βασουλινάκι, tidekpe,georgia, αλαλουμάκι, badgirl, alexandra, lilaki, annezinoula και φυσικά στο Νεκταρνάκι μου!!! και γενικότερα σε όλες τις κούκλες του φόρουμ τούτου!!!!

Να στείλω και όλη μου την αγάπη στον ερωτά μου.... την Πενούλα μου που πρέπει να ξέρει ότι τη σκέφτομαι και μου λείπει..
    καλό καλοκαίρι σε όλες μας!!!!!!!

Senior Member
    κοριτσάκια μου γλυκά, αφού σταμάτησα τη δίαιτα της
    Μπάρμπι, σκέφτομαι να αρχίσω τη δίαιτα της Πέννυ...και όλο πεινάαααααααααααααααααααα ααααααω και όλο τρώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω! Μόλις χτύπησα μερικά πακοτίνια....και ακόμη πεινώ!!!!!!
    Μπα δε με βλέπω να στεριώνω διατροφή...και άλλαξα και τρεις φορές σήμερα πριν πάω στη δουλειά γιατί τίποτε δε μου άρεσε!!!!!!!!! ΑΧ! Θα χτυπήσω τώρα κανένα μακαρόνι....
    Αχ, αχ αχ! Που είστε, βρε; δώστε μου τα φώτα σας της αλλοπαρμένης!!!!!!!

φιλιά

Senior Member
    Oεο!!!!!!!helooooooooo! anybody here??????????????????????????????????????????????
    None μόνη μπαίνω, μόνη βγαίνω...φταίω εγώ τώρα να χτυπήσω από τα μεζεδάκια που ετοίμασα;;;;κι ένα μπυρόνι από πάνω! Εντάξει, δε φρόντισα για γλυκό αλλά μαλλον θα τους φτιάξω καμιά φρουτοσαλάτα.... Το προσέξατε το τους, ε; Αν ήταν γλυκό θα έλεγα -μας-.

φιλια κοριτσάκια μου, μάλλον περνάτε καλά Σαββατόβραδο και χαίρομαι γι'αυτό!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    τσα! μπαρμπππππππππππππππππππ εχω χαθει ουτε κ θυμαμαι που μιλουσαμε παλια,
    θελω την μπαρμποδιαιτα να δω, μηπως κ χασω κανενα κιλο!
    δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, προς το παρον κλεινω το στομαχι μου

Ναντιν μου τι κανεις? φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεες
    οεο?
    τιντεκπε μονες μειναμε?

Senior Member
    Βρε, καλοκακοκόριτσο...αναπληρώ� �εις τον κόμη Δράκουλα μέσα στη νύχτα;;;;Γιατί δεν κοιμάσαι να μην πεινάς κιόλας;;
    Με αυτά τα ανάποδα ωράριά σου δε θα συναντιόμαστε έτσι που μείναμε μόνες μας....και θα δεις αύριο που θα πάνει τσούπρες δουλειά θα γεμίσουν οι σελίδες...ενώ εμείς, μα αργία μα γιορτή, το δίνουμε το παρόν μας.....ακούτε, ορε;;;;;;;

Senior Member
    χαχαχαχαχα
    πω ουτε ο ανδρς μου νασουν!
    εκανα λεει την νυχτα μερα!
    καλα απο αποψε θα συμμαζευτω η καυμενη!
    εξακολουθω να θελω την μπαρμποδιαιτα ομως να την βλεφαριασω μηπως κ μου κανει κλικ!
    εχει απεριοριστη ποσοτητα ξερεις? δεν θελω χημικη...

Senior Member
    ουαου πονηρές κορασίδες!!!! λύσατε όλα τα θέματα με τα βρακιά - κουραδοκόφτες (sorry, έτσι λένε μερικοί τα στριγκάκια) με τις αποτριχώσεις κτλ κτλ.
    Πως φαίνεται ότι μπαίνει το καλοκαιράκι.
    Κανένα μπανάκι κάνατε το Σαββατοκύριακο που πέρασε? Εγώ αν και κοντά στη θάλασσα είμαι πολύ γκαντέμο. Οποτε λεω ότι θα παω βρέχει και καταλήγω για μπάνιο στη .... μπανιέρα! Να ειχα και μπανιέρα από αυτές που μας έδειχνε η nadine τις προάλες, δε θα είχα παράπονο.
    τελος παντων που θα παει θα ξεκινήσω και εγω τα θαλασσινά μπανάκια μου.

Senior Member
    καλησπερα!!!

τι κανετε καλε?

ολες και ολα καλα?

πολυ ησυχια..........

Εγω ειμαι καλα, η οικογενεια καλα, η δουλεια καλα και απο διατροφη καθολου καλα!!! το εχω τσακισει το φυστικοβουτυρο με την μερεντα!!! χαχα
    Απο Δευτερα λοιπον! Ετσι δεν λενε??? Δεν βαριεσε....ενα πανω ενα κατω, μικρη η διαφορα!!!!

Χαρηκα πολυ για την επιστροφη σου Λιλικα μου!!! Αντε να ηρεμησεις να ξεκουραστεις και ολα θα στρωσουν! Μην απελπιζεσαι! Μου λειψες!

φιλακια σε ολες τις ασωτες, τις πολυασχολες και τις σουρτουκες!!!