ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 363
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 363 of 2553 FirstFirst ... 2633133533613623633643653734134638631363 ... LastLast
Results 5,431 to 5,445 of 38289
    Senior Member
    MAYΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΙ ΕΡΗΜΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
    Καλέ που είστε όλες ?????
    και ειδικά η αρχηγός η οποία είναι εξαφανισμένη από προσώπου και φόρουμ πρόσωπο
    μόνο όταν συζήτηση περιστρέφεται γύρω από στριγκάκια και μπραζίλια το τόπικ παίρνει φωτιά
    any way να είστε καλά να περνάτε καλά όπου κι αν είστε

Senior Member
    παρακαλειστε προς αμεση επανασυνταξη
    τι θα γινει που χαθηκατε ολες?
    αντε γιατι αρχισα να φουσκωνω και δεν ξερω που να πω τον πονο μου(πλακα κανω)
    η κοιλιτσα μεγαλωσε και τραβαει αυτην την εβδομαδα και ειμαι συνεχεια με κρεμα.
    αισιως τα 68 κιλακια

αντε καλημερα και εμφανιστειτε!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλέ πού είστε;;;;Εδώ φούσκωσε το βασούλι από την εγγυμοσύνη, εγώ χωρίς εγγυμοσύνη, επέστρεψε η Λιλίκα από την Αμέρικα η Νεκταρία παλεύει με τα φυστικοβούτυρα και τις λιχουδιές, το καλοκακοκόριτσο ξενυχτά αναζητώντας δίαιτες, η Μπάρμπι κάτι καινούριο πάλι σίγουρα αναμοχλέυει, η Ευγενία σταθερή, κυρία βρε παιδί μου, τη δίαιτά της κατά γράμμα, το Αλαλουμάκι έχει χαθεί στον κόσμο του τύπου που υποσχέθηκε σε όλους να τους κάνει αδύνατους (και σε μένα, δηλαδή αλλά σιγά μην έπιανε..), Η Γιωργία περιμένει ποιο ΣΚ δε θα βρέχει καθότι τυχερή και κοντά σε θάλασσα και...τα τρυπιοκόριτσα ΑΦΑΝΤΑ! Τι στο καλό;;;; Δεν εμφανίζεστε για να μημας κομπλάρετε με τις απώλειες; και συλφίδες εμείς θα σας αγαπάμε!!!!!

Κορίτσια και αγόρι, τη μεγάλη καλημέρα μου με ευχές να μης μας βρίσκουν τά άσχημα...να τρουπώνουμε κάπου!!!ΦΙΛΙΑ

Senior Member
    Καλημερα κι απο μενα...ελπιζω ολες να ειστε καλα....η ζυγαρια μου ειναι σταθερη αλλα απο ποντους νομιζω εχω χασει αρκετους....ειπαμε τωρα που δεν δουλευουμε να κανουμε κανενα μπανακι αλλα ο καιρος δεν βοηθαει.Σας διαβαζω οποτε μπορω ασχετα που δεν γραφω...φιλακια πολλα και μια υπεροχη μερα να εχετε.....

Senior Member
    γεια σας κουκλες. οπως ειπα, εχω παρα πολυ δουλεια και δεν τολμαω να μπω γιατι κολλαω ολη μερα μετα!
    εγω κανω μια βδομαδουλα ακομη διαιτα, εκεινη που ψαχνει η bad (κοιτα σελιδα 214 ή 210) και μετα συντηρηση και οσο χασω. γυρω στα 80 κατι ειμαι και κοιταω να κατεβω στο 7. μακαρι ολες να ειχαμε την υπομονη της ευγενιας να τηρησουμε διαιτα!!!
    φιλακια σε ολες
    η ναταλια παλι μας εγραψε ε? και ουτε για καφε τιποτε?

Senior Member
    κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!

tidekpe... κυρία με γνώρισες ...κυρία θα μείνω που λέει και η lady.. - 1.200 αυτή την εβδομάδα.!!!

ήρθε ο διαιτολόγος και μου δωσε τα συγχαρήκια!!!!! εγώ σαν ανταμοιβή έφαγα ένα πιατο μακαρόνια... με ιταλική σάλτσα.. τα τάραξα... τόσο που με πονάει η κοιλιά μου από το απότομο φαί. θεωρήστε το ένα δωράκι στην μέχρι τώρα νηστεία μου...γκρ... αλλά το κεφαλάκι πάλι μέσα.. γάλα με μία φρυγανιά το βράδυ. τώρα βέβαια που πήρα και ορμόνες θα μειωθεί αυτή η πτώση αλλά τι να κάνουμε?? θα το παλέψουμε...

μπαρμπουνάκι δεν έχω υπομονή δυστυχώς... επιμονή για το γνωστό θέμα έχω... εξάλλου δεν με παίρνει να κάνω κι αλλιώς.. αλλά εσένα δε σε φοβάμαι κοριτσάκι. θα τα καταφέρεις!!!

όλες θα τα καταφέρουμε !!!!!!!!!!!!!!! δε θέλω να πτοούμαστε... και φυσικά να μη χανόμαστε... πού ειστε χυμώδεις παρουσίες μου??????? εξαφανιζόλ όλες πήρατε???

Ναταλία σε έχω κράξει αλλά απάντηση δεν έλαβα.. για έλα στην κυστομάδα που σε θέλω...

Βασουλίνι ανελλιπώς την κρεμούλα για τις ραγάδες. αλήθεια ποιά βάζεις?? εγώ πήρα της orifl... καλή φαίνεται.. την πήρα για πρόληψη τώρα που θα.... λέμε τώρα .... χάσω βάρος.
    πως πάει η εγκυμοσύνη κοριτσάκι ηρέμησες καθόλου??

φιλιά σε όλα τα ομορφοκόριτσα!!!!

Senior Member
    Nadine... Ναταλί... γκρινιαρούλικο... πως αλλιώς θες να σε φωνάξουμε για να μας τιμήσεις με την παρουσία σου??? μας λείπεις.....

Senior Member
    Μήπως να της το παίξουμε θυμωμένοι μπας και συγκινηθεί;;;;;;;
    ναι, ναι θυμώνω τώρα...θυμώνω πολύ! Πάει τελείωσε...θύμωσα!

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε όλες?

Δε σας ξεχνώ μη το σκεφτείτε , όχι εγώ, (όπως κάποια άλλη ψυχή ονόματα δε λέμε που έχει ξεσηκώσει θύελες με
    την απουσία της....)

Βασουλίνι, σε παρακαλώ μερίμνησε να επανέλθει η τάξη εδω μέσα! Πως πάει η μανούλα μας και το μωράκι μας?

Μπαρπουνάκι μου, πόσο χαίρομαι κοριτσάκι μου που κοντεύεις να δεις το 7αράκι, άντε με το καλό το συντομότερο.!

Τι να πω στο Αννεζινούλι μας, που έχει προ πολλού πλευρίσει εκεί? και να μη σου πω οτι ετοιμαζεται και για πιο κάτω τωρα! ε Αννεζίνα μου?
    Αννεζίνα μου το φετίχ με παπούτσια και εσώρουχα, θα μου επιτρέψεις να το μοιραστούμε γλυκιά μου, μα σαρανταποδαρούσες είμαστε?
    χα χαχα

Μαρακι μου, Αλλαλουμάκι, μη στενοχωριέστε βρε θα τα καταφέρετε!

Ευγενίτσα μου είσαι ένα θαύμα, αντε κοπέλα μου με το καλό να έρθει και το μωράκι σου και να βρεί μια μανούλα μοντελάκι!

Νεκτρινάκι μου, εμένα να δείς πόσο μου έχεις λείψει, ας μη σε έχω γνωρίσει από κοντά, μου είσαι τόσο οικεία γλυκό μου. Πως πας εσύ με τα προβληματάκια που είχες?

Georgette, πως πάει κουκλα, μα γιατί τόσα πολλά νεύρα? μια χαρά δεν είναι όλα τώρα?

Εγώ κορίτσια μου, ειμαι λίγο στο τρέξιμο, όπως πάντα άλλωστε, συν το οτι ψάχνω και για δουλεια παράλληλα, μια ψιλοτρέλλα την έχω δεν παραπονιέμαι. Από κιλά είμαι πια και επίσημα 58 , σταθεροποιήθηκα, ούτε κι εγώ δεν το πιστεύω ακόμη!
    Τα υπόλοιπα όλα παραμένουν απελπιστικά ίδια, δυστυχώς ...

Τελικά η Ναταλένια μας που βρίσκεται? δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτή η απουσία!! Μα να μας ξεχάσει? να ερημώσει πια το τόπικ , που πιο παλια έσφιζε από ζωντάνια? Γιατί ρε Ναταλί!!

Τέλος πάντων ελπίζω να μη σας κούρασα με την πολυλογία μου, και εύχομαι να γυρίσουν οι απούσες μήπως και ξαναβρεθούμε όλες κάποια στιγμή (το Λιντάκι τι γίνεται? ξέρουμε κάτι?)

Μαράκι, λες να θυμώσουμε ε? μας παίρνει? εγώ λέω όχι, μάλλον δε με παίρνει ! χε χε

πολλά φιλιά και όνειρα γλυκά κουκλάρες μου ....

Senior Member
    Σε ευχαριστώ λιλένια μου !!!!!!!!!! Ας έρθει και ας μην είμαι και μοντέλο.. θα το κάνω να μ΄αγαπήσει μ΄άλλα.... κόλπα..!!! χιχι
    κ εσύ 58?????? ειδα καλά??? αχ υπάρχουν και αυτά τα νούμερα?? ΜΠΡΑΒΟ Λιλάκο μου!! εύχομαι να βρεις και μία καλή δουλίτσα να ηρεμήσεις κ εσύ!!

καληνύχτα!!!

Senior Member
    α βλεπω εγινε και μεταμεσονυχτιο το τοπικ μας
    εμεις ειμαστε οι πρωινες
    ευγενια μου πολυ χαιρομαι για σενα, να δεις που το 2010 θα ειναι η χρονια σου
    κρεμουλα βαζω μια της MURAD που την αγοραζω απο το ιντερνετ και ειμαι πολυ ευχαριστημενη
    λιλακι μου ειμαι πολυ καλυτερα τωρα, ευχομαι και σε σενα να βρεις δουλιτσα συντομα, γιατι ειναι πολυ βασικο για την ψυχολογια.
    εγω το ΣΚ θα παω θαλασσα και το περιμενω πως και πως να πλατσουρισω με την κορουλα μου, θα παω αυριο και για μαγιο, αντε να δουμε τι θα βρω να παρω............

φιλακια και σε ολα τα αλλα κοριτσακια
    ναταλια εμφανισου γιατι η tidekpe, αρχιζει και βγαζει καπνους, θυμωσε λεμε............

Senior Member
    Originally posted by basia

ναταλια εμφανισου γιατι η tidekpe, αρχιζει και βγαζει καπνους, θυμωσε λεμε............

Senior Member
    Καλημερα κι απο μενα κοριτσια...βλεπω ολες τα πατε μια χαρουλα....λιλακι μου τι κανεις ωραιο νουμερο το 58 .....ελπιζω ολα να σου πηγαινουν καλα πια και να βρεις συντομα μια δουλιτσα....
    Μπαρμπουνι συντομα στο 7....και να χαλαρωσεις και λιγο με τη δουλιτσα σου αν και απ οτι θυμαμαι μεσα στον ιουνιο φευγεις διακοπες....Tide....αννεζινα...ε� �γενια...ελπιζω να ειστε πόλυ πολυ καλα ...Βασια μου καλα μπανακια και ελπιζω να βοηθησει ο καιρος γιατι εδω και 2 βδομαδες μολις ετοιμαζομαι για θαλασσα βρεχει....
    τα νεα τα δικα μου ειναι οτι ακομη ψαχνω δουλεια αλλα δεν βρισκω και εφτασα πια τα 89,3...δυσκολευομαι λιγο με το νερο αλλα κατα τα αλλα ολα οκ.....

Senior Member
    ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΧΟΥΜΕ την επανεμφανιση της ασωτου κορης ΝΑΤΑΛΙΑΣ...που εισαι εσυ καλε???Καλα ετσι κανει ο κοσμος??????????

Senior Member
    Λοιπόν, επειδή φήμες κυκλοφόρησαν ότι τάχαμου τάχατες ντεμέκ(κατα τους Βόρειους) δεν έχουμε εμφανίσεις από εξέχοντα προσώπατα λόγω της γκρίνιας που τα διακατέχει αυτόν τον καιρό, σπεύδω να τονίσω κατ'επανάληψη πως και η γκρίνια, μίρλα κ.λ.π. είναι καλοδεχούμενα....

φιλιά στις γκρινιάρες!