ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 368
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 368 of 2553 FirstFirst ... 2683183583663673683693703784184688681368 ... LastLast
Results 5,506 to 5,520 of 38289
    Senior Member
    εμ να μη δώσω και εδώ ένα παρόν??

Γειά σας ομορφιές μου!!

- 0.8 αυτή την εβδομάδα και πολλές κατακρατήσεις υγρών σύμφωνα με τον διαιτολόγο μου. ε τι να κάνουμε?? θα το παλέψουμε, πρέπει να το ρίξω στην γυμναστική..

Λιλάκι σε ευχάριστω που με σκέφτεσαι..άντε ντε να παίρνουμε και άλλοι σειρά...χιχι!!

Βασουλίνι δεν χαίρεσαι που δεν παίνεις κιλά?? άλλες παρακαλάνε... μια χαρά είσαι βρε, μου τα πανε εμένα... χα!!!!

φιλιά σε όλες σας!!

και να μη χάνεστε..ακούτε Ναταλία και Μπαρμπούνι????? και όλες οι υπόλοιπες άσωτες???

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσαρες μου ...ολα καλα???

Senior Member
    Α.Π.Α.Ρ.Α.Δ.Ε.Κ.Τ.Ε.Σ.... όλες μας! κολλημένες στη 221 σελίδα...γιατί παρακαλώ;;;; Εντάξει, προφανώς ή είμαστε στα πολύ καλά μας, οπότε χαλάλι μας ή είμαστε στα πολυ σκ...ά μας , οπότε επείγει το γκρουπ-θέραπυ!!!!!!!! Όσες ανηκετε στην πρώτη κατηγορία απαλλάσσεστε αλλά εμείς της δεύτερης καλούμαστε για παρόν! Πρέπει να πάρουμε πάλι τα πάνω μας..άντε μαζωχτείτε!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα-καλημερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια.
    Εκει που ειχα αγγιξει τ'ονειρο...78.! με το που γυρισα απ τις διακοπες, μαλλον απ το γαμηλιο ταξιδι ειμαι +4 κιλα! μεσα σε δυο εβδομαδες...μπηκαν 4 κιλακια.., πως αραγε!?
    Φυσικα τωρα ξεκιναω παλι την διατροφουλα μου και τη γυμναστικουλα μου!
    Ναταλακι γλυκο ενα φιλι για σενα, να 'σαι καλα!

Senior Member
    Kαληπέρα κοριτσάκια!

Μαίρη Λου, να ζήσετε ευτυχισμένοι, και μη στενοχωριέσαι για τα 4 κιλάκια, λίγο να προσέξεις κι έφυγαν.. .

Καλα τι έγινε εδώ? πρωτοφανές, δεν έχει ξαναγίνει, τι μαζική αποχή είναι αυτή?

καλά που υπάρχει και η tide και θυμάται την ύπαρξη αυτού του τόπικ!

Τι να πω, ξαφνικά μοιάζει σαν να μη μπορούμε πια να μοιραστούμε τίποτα μεταξύ μας. ..

Ελπίζω να μας περάσει σύντομα......

Σας φιλώ όλες , να περνάτε καλά

Senior Member
    Originally posted by Mairy_Lou

Εκει που ειχα αγγιξει τ'ονειρο...78.! με το που γυρισα απ τις διακοπες, μαλλον απ το γαμηλιο ταξιδι ειμαι +4 κιλα! μεσα σε δυο εβδομαδες...μπηκαν 4 κιλακια.., πως αραγε!?
    Kαλώς ήρθατε,νεόνυμφοι,από το γαμήλιο ταξιδάκι σας!
    Ταξιδάκι που λέει ο λόγος,γιατί εκεί που πήγατε,μόνο ταξιδάκι δεν είναι!
    Ελπίζω να απολαύσατε ο ένας τον άλλον,απόλυτα ελεύθερα κι απενοχοποιημένα,
    επίσημα πλέον στα πλαίσια ενός τίμιου γάμου!Το ταξίδι του μέλιτος τελείωσε,
    πάμε τώρα για ένα υπόλοιπο ζωής του μέλιτος,όλη αγάπη,κατανόηση,συντροφικό τητα,
    γέλια παιδικά και κατά το πλείστον χαρές και καλοτυχίες!Όσο για την απορία σου...για τα 4 κιλάκια...
    προφανώς του βγάλατε τα μάτια και μετά χρειαζόσασταν επείγουσα ανάληψη δυνάμεων!

Senior Member
    Originally posted by Lily

Τι να πω, ξαφνικά μοιάζει σαν να μη μπορούμε πια να μοιραστούμε τίποτα μεταξύ μας. ..
    Τόσον καιρό έχω ακούσει κι έχω ακούσει τόσα η άσωτη απούσα,αλλά αυτό,ομολογώ,με προκάλεσε να γράψω!
    Έβαλες βέβαια το "μοιάζει σαν...",αλλά πάλι μου χτυπάει κάπως...Έχω μερικά νευράκια περίσσια...Ποιά θέλει να τα μοιραστεί μαζί μου;

Senior Member
    Ευχαριστω Ναταλακι μου για τις ευχες, το ξερω οτι ειναι απο καρδιας!
    Και στα δικα σου κουκλα μου, οποτε θελεις και.....οπως το θελεις!

φιλια πολλα!

Senior Member
    καλως τα ασωτα,
    μαιρι λου μου να ζησεις!!!!!!!!! βιον ανθοσπαρτον
    τι τραγουδι χορεψατε τελικα?
    ναταλακι μου πως εισαι? γιατι εχεις νευρακια? ελα να κανεις λιγο παρεα με τον αντρουλη μου, που και αυτου τα νευρα ειναι περισσοτερα απο τα δικα μου, που εχω και δικαιολογια,
    αντε να παμε τις διακοπουλες μας, να ξεφυγει λιγο απο την καθημερινοτητα, να χαλαρωσει...........
    οχι εγω δεν του κανω τιποτα, αλλοι του δημιουργουν τα νευρα...........
    μπαρμπουνι γυρισες και φανταζομαι τι γινεται στο γραφειο σου, μπες ομως να γραψεις καμμια λεξουλα
    αννουλα και εσυ εξαφανιστηκες
    λιλακι τι γινεται με δουλεια? βρεθηκε τιποτα
    και οι αλλες που σιγουρα ξεχναω, για εμφανισθειτε.............

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα και καλή εβδομάδα....άντε και καλό φθινόπωρο (sorry κορίτσια αλλά ο καιρός μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει)...

καταρχάς να ευχηθώ στην πενούλα για το μπεμπέ της να της ζήσει να το χαίρεται και όλα τα καλά της γης και οι ευλογίες του θεού κοντά της...
    βάσια μου και στα δικά σου..

ΜΑΙΡΗ ΛΟΥ μου να ζήσεις κοριτσάκι μου βίον ανθόσπαρτον και ευτυχισμένο σου εύχομαι τα καλύτερα, αλήθεια καλέ που πήγες γαμήλιο ταξίδι για πες..

ναταλίτσα, ευγενία, αλεξάνδρα, tide και σε όλα τα υπόλοιπα φορουμοκόριτσα φιλιά πολλά και χαιρετίσματα..
    αναρωτιέστε που ήμουν η άσωτη, ε ναι λοιπόν θα σας το αποκαλύψω..
    στο κρεβάτι με μια ελαφριά πνευμονία, ας όψεται το κλιματιστικό και ο καιρός, τώρα είμαι καλά και πάμε για άλλα......
    όπως καταλαβαίνετε επέστρεψα στην εργασία μου και γίνεται ο κακός χαμός, τα κεφάλια μέσα και δουλειά μέχρι να πάρουμε άδεια να πάμε διακοπές, πότε δεν ξέρω ακόμα που ακόμα το ψάχνω έ όλο και κάτι θα βρεθεί..
    σας στέλνω την αγάπη μου , να περνάτε καλά....όλες

Senior Member
    ΜΑΙΡΗ ΛΟΥ μου για να μην στεναχωριέσαι για τα 4 κιλάκια εγώ σου λέω ότι σε πέρασα είχα πάρει 5

Senior Member
    Ευχαριστω για τις ευχες σας ,ειστε γλυκες!
    Αννεζινουλα μου πηγαμε Σιγκαπουρη, σε ενα νησι της Μαλαισιας, το Λαγκαουι και στο Μπαλι!
    Περασαμε τελεια!
    Βασια μου χορεψαμε τελικα της Mina το you are my love!

Απο σημερα παλι στη ρουτινα...δουλιτσα, διατροφουλα, γυμναστικουλα!Ααααα και παρα- παρα πολυ σιδερο!

Φιλια σε ολους!

Senior Member
    Να ζησετε μαιριλου....
    Ρε κοριτσια ουτε οι μικρες τερεζες να ειμασταν που τις ψεκασαν με ΤΕΖΑΑΑΑΑΑ.....μα που ειστε ολες?????

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα,
    φαίνεται ότι όλο το τόπικ πήγε πρόωρες διακοπές....
    any way να είστε καλά να περάσετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, ας ελπίσουμε να βοηθήσει λίγο και ο καιρός να πλησιάσουμε θάλασσα....
    φιλιά πολλά

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια...με μια χαζοδίαιτα υπό μάλης (ναι, χημική καλά καταλαβατε...) φεύγω σήμερα για Καρπενήσι. Μη φανταστείτε διακοπές, τριημεράκΙ. Επιστρέφω ΔΕΥΤΈΡΑ με την ευχή να έχω κρατήσει τη δίαιτα...φιλιά, καλές μου,και αν για λίγο απομακρυνόμαστε δε σημαίνει ότι χανόμαστε, ε;