Results 541 to 555 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-03-2009, 06:20 #541
Σε περίμενα,πριγκίπισσα μου...
Έλεγα άλλο ένα τέταρτο,αλλά μάλλον έχουν βγει κι άλλο τα ελατήρια από το κρεβάτι σου
και σε πετάνε πιο πρωινιάτικα έξω! Σας έλειψα,ε; Ουρανιοτοξομαζόχες!
Να έχεις μια υπέροχη δημιουργική μέρα χαμόγελου!Φιλάκια πολλά πολλά!
- 24-03-2009, 06:28 #542
Και εσύ Ναντίν μου να περάσεις καλά και σήμερα και αύριο. Τη καλημέρα μου κορίτσια!!! Θα τα πούμε αργότερα, μετά που θα έχετε πιει και εσεις καφέ. Φιλιά
24-03-2009, 08:55 #543
καλημερα κι απο εμενα
εκανα και τον διαδρομο μου πρωι-πρωι. μονο 20 λεπτακια για να τα προλαβω ολα και θα ξανακανω αλλα 20 το απογευμα. καπου το διαβασα και μου αρεσε. ελεγε οτι αν δεν εχετε χρονο, καντε 3 φορες την ημερα 10 λεπτα.
εχουμε καμια Βαγγελιτσα, Βαγγελη να γιορταζει αυριο? αν ναι, χρονια πολλα απο σημερα διοτι αυριο δεν θα τα πουμε.
σημερα ζυγιστηκα και απογοητευτηκα παλι αν και εχθες λειτουργησε το εντερακι. το πηρα αποφαση να κανω αυστηροτερο ελεγχο στο τι τρωω και να ζυγιστω κατευθειαν την Παρασκευη. Τι θα κανω αυριο δεν ξερω που με εχει τραπεζι η πεθερα και αυτη δεν ξερει τι θα πει ψητο ψαρι. μονο στο τηγανι τα κανει ολα και αν κανει κατι στο φουρνο, αδειαζει και ενα λιτρο λαδι μεσα για να γινει πιο νοστιμο, λεει....
Ξαναδιαβασα και κατι συζητησεις παλαιοτερες και θυμηθηκα τι πρεπει να προσεχω που τα ειχα ξεχασει πχ τα 8 ποτηρια νερο και την διατροφη με πρωτεινες.
τελος παντων.
την καλημερα μου και τα λεμε ισως αργοτερα. δεν βλεπω πολυ κινηση στην δουλεια μου και ειμαι ολο χαρα. αν και ποτε δεν ξερεις τι θα προκυψει μεχρι το μεσημερι
24-03-2009, 09:56 #544
Mα καλα,τι τις πιανει και αδειαζουν ενα μπουκαλι λαδι σε καθε φαγητο?Και μετα σου λενε η μεσογειακη διατροφη ειναι παραγοντας υγειας,ναι,αλλα μιλαμε για τις νορμαλ περιπτωσεις.Γιατι ο τροπος μαγειρεματος τις περισσοτερες φορες ειναι αυτος που λεει η Barb,δλδ αισχος.Αλλο θεματακι αυτο,να εχουμε τα υλικα και να μην ξερουμε να τα αξιοποιησουμε σωστα.Καλημερα Ναντιν,πες μου οτι δεν εχεις κοιμηθει ακομη,να σε δαγκωσω,χαχα!Πως περνας ψυχη μου αυτες τις μερες?Σημερα θα παμε μπαρακι για κραιπαλες,εχει γενεθλια το ετερον ημισυ,θελω να βγω αργοτερα να παω να του παρω κανα δωρακι,κανα γλυκακι,να κερασω και τους φιλους.Κlm,μακαρι να το καταφερω αυτο που καταφερες με το τσιγαρο,κι εσυ Ιωαννουλι μου.Προς το παρον,το εχω μειωσει αρκετα,επεσα σε λιγοτερο απο ενα πακετο,να σκεφτειτε μονο οτι οταν εβγαινα,τα τρια τα μαζευα χαλαρα!Ο γιατρος μου συστησε περιορισμους,το βρισκω καλο αυτο που μου ειπε,δλδ,αν το σκεφτεις,μπορει να λειτουργησει καλυτερα ετσι,παρα με τη μια κοψιμο.Μου ειπε το εξης,θα αρχισεις να λες,οχι μετα τις 10 το βραδυ,οχι στην κρεβατοκαμαρα,οχι στο αμαξι,αυτοσχεδια κολπα.Ξερω οτι φαινεται σε καποιους ευκολο,αλλα εγω το εχω συνδυασει το τσιγαρο με απολαυση,διασκεδαση,ελευθε ρια,κακως,ξερω οτι στο μυαλο μου ειναι η λυση,για να δουμε ποτε αυτες τις δυναμεις του μυαλου θα τις αξιοποιησουμε κοριτσια!Χτες αγορασα διαφορα λαχανικα για μαγειρεμα,με δεσμευει που στο σπιτι ειναι ολοι κρεατοφαγοι και τις περισσοτερες φορες πρεπει να μαγειρευω ξεχωρα για μενα,πχ αυτες τις μερες ειχα πεθυμησει φριχτα ενα σπανακορυζο,ελεος!Με μπολικο κρεμμυδακι και ανηθο,σημερα θα το φτιαξω.Εγω δεν εχω ξεκινησει καθολου γυμναστικη,ολο λεω αλλα...θα θα,εγινα πολιτικος κι εγω,χαχα!Η οικονομικη κριση ειναι παντου γυρω μας,αγχωνομαι οπως ολος ο κοσμος,φιλοι και γνωστοι περνανε λουκι,αλλοι απολυμενοι,αλλοι ψαχνονται,μακαρι να διατηρησουμε το ηθικο μας,ειναι δυσκολοι οι καιροι.Τελοσπαντων,παω να δουλεψω κι εγω,θα μπω αργοτερα να τα πουμε.Φιλακια.
24-03-2009, 10:28 #545
Να τον χαίρεσαι τον καλό σου Σαμπίνα μου!Να'ναι πάντα γερός και χαρούμενος!Να'στε κι εσείς πάντα αγαπημένοι!
Να περάσετε υπέροχα απόψε!ʼντε,τέρμα η αντιβίωση,να πιούμε και τίποτα τα στερημένα...και τσιγάρο τσουκ μετά τις 10 από αύριο!
Καλά,με ρωτάς άμα κοιμήθηκα;Πώς με προσβάλεις έτσι;Αυτά είναι ντεμοντέ πράγματα...Ύπνος...Υπερτιμημ ένο χάσιμο χρόνου!
Να υποθέσω πως εσείς ακόμα κοιμάστε τα βράδια;
Αλαλουμένια μου,εγώ κι η τρέλα μου επιστρέψαμε!Ναι,ήταν πολύ καλό για να'ναι αληθινό...
Πολύ φιλότιμη η προσπάθεια σου να μας μυήσεις στο τίκερεργοστάσιο σου,
αλλά είναι πολύ βαρετά αυτά που δεν κάνουν τίποτα κι εμείς τη θέλουμε την τσαχπινιά μας!
ʼλλος την έχει στη ζωή κι άλλος στο τικεράκι του...Εσύ τι νέα;Καιρό έχεις να μας πεις κάτι από τη ζωή σου...
Ξένια μου,με γειά την αξιόπιστη ζυγαριά,με γειά και το τσαχπινοτικεράκι!Τι καρδούλες,τι παραδεισένιο σκηνικό,
τι ουράνιο τόξο(αυτό πώς σου ήρθε πάλι να το διαλέξεις;)τι κοτσιδάκια(Τι μου θυμίζουν;Τι μου θυμίζουν;)
ʼντε,γουρλίδικο,να'ναι,να σε πάει και στη δική σου όαση χαράς!Και κοίτα να χάνεις από μόνη σου γιατί η αγωγή μας
δε μας επιτρέπει φτυσίματα!Ακόμα θυμάμαι το σοκ μου όταν γινόμουν νονά και ο ιερέας μου ζήτησε να φτύσω τρεις μάλιστα φορές τον σατανά!
Και να μη με έχει ειδοποιήσει κανένας;Εννοείται δεν το έκανα...Τώρα που το σκέφτομαι μήπως γι'αυτό το παιδάκι μου είναι λίγο παλαβούτσικο;
24-03-2009, 10:48 #546
Ήλιε μου,ελπίζω το θεματάκι με την υγεία σου να μην είναι κάτι σοβαρό και να έχει ήδη αποκατασταθεί!
Τώρα εξηγείται και η πρόσφατη κακοκαιρία(βροχή,χαλάζι,όχ� � έρωτας)...ʼντε να γιάνεις εσύ,να γελάσει κι εμάς το χειλάκι μας!
Μαρικάκι,Μαρικάκι...κάτι μου λέει αυτό το όνομα...Κάπου το έχω δει,αλλά δε θυμάμαι πού...Μαρικάκι,Μαρικάκι...
Αχ!Ναι,καλέ!Στην ομάδα των WW συνέχεια το βλέπω,σε καθημερινή μάλιστα βάση!Μάλιστα...Ωραία,ωραία...
Βλέπω αποδίδει κιόλας μια χαρά!Σχεδόν κιλάκι πετάξαμε!ʼντε,βουρ και για τα επόμενα!
Κύριε πρέσβη μου,πολύ χαίρομαι για την απόφαση σας να εμπιστευτείτε κάποιον ψυχολόγο για τα ψιλοζητηματάκια σας!
(μην ανησυχείτε δε θα διαρρεύσει η πληροφορία...η εξωτερική μας πολιτική δε χρειάζεται κι άλλα πλήγματα κάτω από τη ζώνη...)
Ελπίζω η πρώτη συνάντηση να επιβεβαιώσει τις εντυπώσεις σας και να βοηθηθείτε σημαντικά στα ζητηματάκια σας!
Πριγκίπισσα μου,αυτό που λέει η Χανελίτσα εγώ το είχα κάνει την πρώτη εβδομάδα,αλλά το αποτέλεσμα ήταν
να μη δείχνει τη μαγισσούλα μου να ίπταται της ονειροχώρας της,αλλά τον υπερσύνδεσμο...Φαντάζομαι έπρεπε
πέρα από τα κιλά να κάνει και τις ανάλογες προσαρμογές στην υπολειπόμενη απώλεια...Κι όχι τίπτ'άλλο τότε δε θυμόμουν
πού να τα βρω πάλι κι έχεις υπόψιν σου πόσες σελίδες έχει το δικό μας σάιτ σε αντίθεση με κάτι άλλα,που κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Τέλος πάντων,θα το δοκιμάσω την επόμενη Παρασκευή,αλλά και να χρειαστεί να το κάνω από την αρχή,το'χω τώρα,οκ!
Όσο για σένα,το καλό που σου θέλω να μείνεις όπως είσαι,μην αλλάξεις τίποτα,εγώ έτσι σ'αγαπάω,ομορφότερο πλάσμα του κόσμου!
ʼσε που ακόμα φυσάω το γιαούρτι από τη λαχτάρα,που χάρη στον αχνό σου μπέμπη πέρασα την Παρασκευή,με το χύλό της Δημητρούλας,
που αιφνιδίως κεράστηκα!Δεν είμαστε και για άλλες συγκινήσεις!Καλά είσαι εκεί που είσαι και είσαι και κουκλίτσα ζηλευτή!
24-03-2009, 10:59 #547
Χανελίτσα μου,ως διαπιστευμένη εκπρόσωπος σου,παραθέτω το τραγούδι,που δεν προλάβαινες τις προάλλες--->Rainbow - Catch The Rainbow - 1976
Μπορείς όμως σε παρακαλώ να μου πεις πού τα ξέρεις εσύ αυτά;Το 1976 δε νομίζω να είχαν καν γνωριστεί οι δικοί σου...
Η Σαμπίνα μας φαντάζομαι θα το απολαύσει...Εμένα η ηλεκτρική κιθάρα της γέφυρας του μου την έδωσε λίγο,αλλά οκ,εγώ έχω και κάποια ηλικία...
Βλέπω έχεις πάρει φόρα κατηφόρα στο πέταγμα κιλών...Μπράβο,πρίμα μπαλαρίνα μου,εσύ!Και εις κατώτερα!
Πάντως άμα τα κατάφερες με τα πατώματα που τρίβεις κι όλα τα συναφή,δώσε και σ΄εμάς,μπάρμπα!Ό,τι προαιρείσθε!
Caillebotte, Gustave
Les raboteurs de parquet (The Floor-Scrapers)
1875 Oil on canvas, 102 x 146.5 cm Musee d'Orsay, Paris,France
24-03-2009, 13:03 #548
καλημερα και απο εμενα...
να πω χρονια πολλα στον αγαπημενο σου sabe!να τον χαιρεσαι και να τον αγαπας!
σημερα δουλευω απογευμα και κοιμομουν μεχρι τωρα...
δεν εχω ζυγιστει ..περιμενω την παρασκευη...για να δουμε...τις προηγουμενες 2 μερες τσιμπισα κατι παραπανω λογω αγχους αλλα δεν το παρακανα...για να δουμε τι θα δειξει η ζυγαρια....
οσο για το τικερακι ..αγαπατητη κυρια προεδρος...ειναι συμβολικο...το κοριτσακι με τις κοτσιδες πρεπει να φτασει στο ουρανιο τοξο...και να απολαυσει τα χρωματα του...αν καταφερει να χασει τα κιλα,θα εχει καταφερει να τιθασευσει σε σημαντικο βαθμο και την αδυναμια του να ελεγχει το αγχος....και να μην χρειαζεται το φαγητο.....
σας φιλω ματς μουτς ολες και να ειστε δυνατες!!!!!!!!!
θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!
24-03-2009, 14:06 #549
Originally posted by NADINE
Ναι,ήταν πολύ καλό για να'ναι αληθινό...
Τώρα όσον αφορά το ticker δεν έχω ποσοστά μην νομίζετε κάτι λίγα μόνο, αλλά δεν βλέπω τα υπόλοιπα τικερ εκτός απ' αυτό, οπότε προσπαθώ να σας πείσω να βάλετε και εσείς. Πολλά ζητάω ??
Τώρα εγώ θα χαθώ και θα επιστρέψω τη Δευτέρα, γιατί θα μπει η μαμά μου στο νοσοκομείο για μια επέμβαση στο γόνατο. Κατά τα άλλα δεν διανύω και την καλύτερη περίοδο μου, θα συνέλθω που θα πάει?.
Sabaki, χρόνια πολλά στον καλό σου, να τον χαίρεσαι.
Φιλάκια σε όλες?
24-03-2009, 16:02 #550
Originally posted by NADINE
Αλαλουμένια μου,εγώ κι η τρέλα μου επιστρέψαμε!Ναι,ήταν πολύ καλό για να'ναι αληθινό...
Πουθενά ιδιαίτερα δεν πήγα(κι εκεί που πήγα για Σαβ/Κύριακο ξεπαρταλιάστηκα τόσο,που καλύτερα να μην πήγαινα...)
Μόνο ένα αφιέρωμα στον Καββαδία άξιζε απ΄όσα συνέβησαν...Συνεχίζω τις λευκές νύχτες κι όλα όσα κάνω στα πλαίσια της διαμαρτυρίας μου
απέναντι στην αναίσθητη και παράλογη γη,που συνεχίζει να γυρίζει απτόητη,παρά την αντίθετη επιθυμία μου...Πώς τολμά;
Κανένα μυστήριο...Και οπωσδήποτε κανένα ευχάριστο γεγονός...Πρέπει και να ξαναρχίσω τα χάπια,που εδώ και τρεις εβδομάδες έκοψα τάχα για να κοιμάμαι...
Καταλαβαίνω για το τικεράκι τον λόγο για τον οποίο το ζητάς,αλλά άμα έβλεπες τα δικά μας θ'αντιλαμβανόσουν το μεγάλο δέλεαρ...
Δεν είναι που αδιαφορούμε για σένα...Είναι που είναι προκλητικά ξεχωριστά και γουστόζικα...ʼσε που βρήκαμε κομμάτι της προσωπικότητας μας...
Πέρα από τις χαζομάρες τώρα,ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη μητερούλα σου,να περάσει αυτή η μπόρα γρήγορα,ανώδυνα και χωρίς δυσμενείς συνέπειες...
Καλή σου δύναμη,ψυχή μου!Θα τα πούμε...Να προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
24-03-2009, 16:03 #551
Αχ!Αλαλούμ!'Ελα λίγο στο τσατοδωμάτιο,άμα έχεις λίγο χρόνο!
24-03-2009, 16:22 #552
OK τώρα το κατάλαβα, και εγώ έβαλα με το μυαλό μου διάφορα...... είμαι και λίγο ξανθιά!!!!!!!!!!!!
24-03-2009, 16:53 #553
Κι εγω που δεν ειμαι!Αντε κοριτσια,περιμενω!
24-03-2009, 23:49 #554
Καλησπερα κι απο μενα και χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!! Βλεπω επιστροφες μεγαλες και ολος ο καλος ο κοσμος παρον... εμεις στο σπιτι ειμαστε ολοι με ιωση και ο μικρος εχει και δοντια που τον ενοχλουν, σε γενικες γραμμες δηλαδη χαλια και απο διατροφη επισης. Ναντινακι μου το κιλο σιγουρα το σαββατο θα εχει επιστρεψει στην θεση του και μην σου πω οτι θα ερθει με παρεα...
Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια και καλη αυριανη!
25-03-2009, 05:14 #555
Originally posted by marikaki on 24/3/09 at 23:16 (Subject: WEIGHT WATCHERS)
Καλησπερα κι απο μενα, δυστυχως κι εγω χαλια ειμαι τις τελευταιες 3 μερες... και απο διατροφη χειροτερα. Απο αυριο ελπιζω να ξεκινησω παλι την διατροφη μου και ισως να αλλαξει και η διαθεση μαζι.Καλη συνεχεια σε ολες και σε ολους και καλη αυριανη!!!
Originally posted by marikaki on 24/3/09 at 23:49 (Subject: REDUCTIL)
Καλησπερα κι απο μενα και χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!! Βλεπω επιστροφες μεγαλες και ολος ο καλος ο κοσμος παρον... εμεις στο σπιτι ειμαστε ολοι με ιωση και ο μικρος εχει και δοντια που τον ενοχλουν, σε γενικες γραμμες δηλαδη χαλια και απο διατροφη επισης. Ναντινακι μου το κιλο σιγουρα το σαββατο θα εχει επιστρεψει στην θεση του και μην σου πω οτι θα ερθει με παρεα...
Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια και καλη αυριανη!
Στους άλλους λαχταράς να γράψεις πρώτη(και μη μου πεις για να τους ξεπετάξεις και καλά...παλιό και γνωστό κλισέ)
και μετά από μισή ώρα "μας γράφεις" κι εμάς...Κάπως το σώζεις σε έκταση και περιεχόμενο,οφείλω να ομολογήσω...
"Από δω η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημα μου;"Εμείς επιτέλους τι σου είμαστε κυρία Μαρικάκι;Ε;
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία