Results 5,536 to 5,550 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-07-2010, 14:10 #5536
αγαπητη tide, αυτο το βρακακι ενδυκνειτε ομως σε αυτες με μεγαλο ποπουδακι, που μπορει να προεξεχει και λιγο, εμεις με τον πατσα στην κοιλια δεν πρεπει καπως να τον σκεπασουμε?, η υπαρχει και σε υπερυψωμενη εκδοση με τα 3/4 μονο στον ποπο?
ενημερωστε με σας παρακαλω γιατι πρεπει μετα την γεννα να ενημερωσω την εσωρουχικη μου κολεξιον μιας και εχω ακομα τις σοβρακοφανελες των 120 κιλων, με λιγες προσθηκες, που ομως δεν προλαβαν να ανανεωθουν πληρως μιας και εμεινα εγκυος.
κοριτσια φιλακια, φευγω για πλατσουρισμα, θα ειμαι πισω στις 21, καλα να περνατε!!!!!!!!!!!
- 09-07-2010, 16:56 #5537
Originally posted by tidekpe
.....
Καλή μας Ευγενίτσα...το "σαν να πάχυνα πάλι φαίνομαι" απέχει πάρα πολύ από το "πάχυνα πάλι" και όχι μόνο δυο λέξεις, κατά τα φαινόμενα! Εσύ έχεις το μπεμπέ σου, την ωραία τεντωμένη κοιλίτσα σου και την ονειρεμένη εκδοχή του ότι σε΄τρεις μήνες θα έχεις και μπεμπέ και κορμάρα!.........
Λέτε αυτό που λένε για την γλώσσα λανθάνουσα να αληθεύει???
το βασουλίνι μας εγκυμονεί όχι εγω ομορφιά μου!!!!
09-07-2010, 17:06 #5538
Γεια σας κούκλες!!
Βασουλίνι πολλά πολλά συγχαρητήρια στην μικρή και πες της να μη σκάει.. εξάλλου πάντα υπάρχει και η δεύτερη φορά. έτσι δεν είναι??
πριγκήπισσα της Ναταλίας νομίζαμε πως μας είχες ξεχάσει..όλα καλά??
Αννεζινάκι μου σε υπερευχαριστώ για την εμψύχωση!!!! φιλάκια γλυκά!
Ναταλάκι ξέρω ένα καλό καφεδάκι στα Τέμπη.. Βρε λές???? Θα σε βολτάρω και στο γεφυράκι !! πότε υπολογίζεις??
Φιλιά σε όλες τις όμορφες!!
ΥΓ Η ταπεινή μου γνώμη: το περιβόητο μπραζίλιαν ταιριάζει μόνο σε κορμάρες. δεν αρκεί να είσαι αδύνατη αλλά θα πρέπει να έχεις και τον ιδανικό ποπουδάκο... το βλέπω σε κάποιες άλλες και δεν το αντέχω ειλικρινά. είμαι κακιά???
09-07-2010, 22:49 #5539
Originally posted by eugenia_
.....
Λέτε αυτό που λένε για την γλώσσα λανθάνουσα να αληθεύει???
το βασουλίνι μας εγκυμονεί όχι εγω ομορφιά μου!!!!
09-07-2010, 22:53 #5540
Originally posted by eugenia_
Γεια σας κούκλες!!
ΥΓ Η ταπεινή μου γνώμη: το περιβόητο μπραζίλιαν ταιριάζει μόνο σε κορμάρες. δεν αρκεί να είσαι αδύνατη αλλά θα πρέπει να έχεις και τον ιδανικό ποπουδάκο... το βλέπω σε κάποιες άλλες και δεν το αντέχω ειλικρινά. είμαι κακιά???
ΚΛΜ, τι θαυμάσια ψυχολογία!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!
09-07-2010, 23:54 #5541
ΣΥΜΦΩΝΏ απλώς όταν το φόρεσα, άπαξ όπως αντιλαμβάνεστε, πρώτον δεν έβλεπα φόρα φάτσα τον απαυτό μου και δεύτερον και σημαντικότερον, ήταν άποψη του συζύγου...λέγοντας μάλιστα πόσο πιο ωραίο είναι από τα άλλα που φοράω...τα κανονικά, εννοεί, γιατί μόνο αυτά φοράω.
10-07-2010, 19:25 #5542
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα Τερέζες!Μάκη,Τάκη,Σούλα,αγα πημένα μου κατσαριδάκια,τι μου κάνετε;
Εγώ πήγα να συναντήσω τα φιλαράκια μου τα κουνούπια,που είχαν συνέδριο στην Κέρκυρα.
Πανέμορφη η Κέρκυρα,όσο πρόλαβα να τη δω...Πέρα από τη δίψα,τους πολλούς εμετούς και τον καύσωνα,
τέλεια περάσαμε,όλη η παρέα!Συνάντησα και το μπισκοτάκι μου σε ρομαντικό σουαρέ στο φρούριο
με κεράκια και ζωντανή έντεχνη μουσική κι αφιέρωμα στον Λοΐζο...Από κάτω η πόλη στα φωτάκια της,το λιμάνι...
Κάναμε και βαρκάδα στα βράχια της Παλιοκαστρίτσας με τα σμαραγδένια νερά της...
Το Αχίλλειον δε με εντυπωσίασε,όπως μου είχαν μηνύσει...Ίσως γιατί μετά από όσα έχω δει έξω
είναι αστεία ακόμα και η σύγκριση...Έκανα και μπάνιο σε μια τρέλα της στιγμής(με ρούχα φυσικά)...
Ωραία ήταν...Κρίμα που δεν μπορώ πλέον να σας βάζω φωτογραφίες μου...
Πάντως,μεγάλη ταλαιπωρία η κατάσταση μου...Ούτε τα γέλια της παρέας στο τραπέζι δεν παλεύω...
Τρέχω με κλάματα από τον πόνο για εμετό...Ελπίζω με τον καιρό να αλλάξει αυτό...Τέλος πάντων...
Τώρα είμαι Κατερίνη και σε λίγο πάω Θεσσαλονίκη να μαζέψω πράγματα σιγά σιγά να πάω στο εξοχικό μας
στη θάλασσα.Μαθαίνω κάτι νότιες θα έρθουν βόρια,αν και δε μας λένε ακριβή προορισμό.
Επειδή κι εμείς σκεφτόμαστε να κατέβουμε,ελπίζω μην συμπέσουν τα ταξίδια μας
και χαθούμε στη μετάφραση...Λοιπόν,φεύγω τώρα να ετοιμάσω τα πράγματα μου
και τα λέμε αργότερα...Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!Να μου σας προσέχετε!
Φιλάκια πολλα να είσαι καλά και να περνάς καλά
11-07-2010, 15:12 #5543
Χαιρετώ τα ομορφοκοριτσα!!!
Τι κάνετε κοριτσαρες μου?
Μπαίνω σας διαβάζω, μαθαίνω τα νέα σας και με κάνετε και χαμογελάω!!!
Εγώ είμαι καλά! Τρέχω πολύ αυτόν τον καιρό και περιμένω πως και πως τις διακοπές!
Σας φιλώ γλυκά!!!
Καλές βουτιές!!! (ειδικά βόμβες!!)
11-07-2010, 16:16 #5544
Δεν γινετε να μην το μοιραστω μαζι σας!!!...............
Σημερα εχει γενεθλια ο Δημητρης μου!!!
Αντι για τουρτα σβησαμε κερια πανω σε ενα λαχταριστο και ζουμερο ραβανι (απ' τα χερακια μου)!
Ειμαι πολυ χαρουμενη! Ευχαριστω τον Θεο για τον Δημητρη που μου χαρισε να μοιραζομαι την ζωη μαζι του!
Ακους Δημητρη? Χρονια πολλα και απο εδω!!!
11-07-2010, 18:47 #5545
καλή μου Νέκκυ να τον χαίρεσαι το Δημητράκη σου που σε κάνει τόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη...αυτό εξάλλου δεν είναι ο σκοπός όλων μας; Να είμαστε υτυχισμένοι...ε, εσύ τον πέτυχες!
12-07-2010, 09:33 #5546
Ευχαριστώ baby, αλλά μην αλλάζεις θέμα !!!!
Κορίτσια, συνεχίστε την βρακοσυζήτηση πλιζ :P
Την καλημέρα μου σε όλα τα καλά παιδιά της παρέας. ʼντε, και στην BadGirl :P
12-07-2010, 09:45 #5547
Εγώ είμαι η ανυπότακτη τελικά και ....ξεχνώ τον άντρα της παρέας αρχίζοντας βρακοθέματα.
Αφού σου ευχηθούμε όμως τα καλύτερα και για σένα και για την ομορφιά σου, ναι, με πόνο ψυχής λήγω τη βρακοσυζήτηση ως ένδειξη σεβασμού στο αντρικό μέλος της παρέας!!!!!!
12-07-2010, 11:14 #5548
Βρε συ, γιατι ΜΕ το κάνεις αυτό?
Εγώ είπα να συνεχίσετε, όχι να σταματήσετε.
Πλιζ, γκόου όν. Συνεχίστε. Που ξέρεις, μπορεί να γράψω και εγώ σχετικές ενδυματολογικές εμπειρίες μου ... αχμμμ......
Ή να πιάσουμε τα σουτιέν τώρα?
:P
14-07-2010, 08:09 #5549
Καλήμέεεεεεεεεεερα!
Βιαστικά να σας ακουμπήσω τα νέα μου(τα χάλια μου δηλαδή) και γρήγορα φεύγω...
Δεν μπορώ με τίποτε να κρατήσω το κροκοδειλίσιο στόμα μου...εδώ και δυο μέρες μαζεύτηκα μόνο αλλά με μεγάλο κόπο! Βαρέθηκα να σκέφτομαι το φαγητό είτε τι θα φάω είτε τι δε θα φάω...και να πεις ότι δεν έχω θέματα προς σκέψιν....δεκάδες!
Πώς να κάνω αυτό το κλίκ στο μυαλό μου;;;;;;Χώρια ότι σε τέτοια κιλά δε με έχω δει ποτέ και τρομάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα σταμάτησα και τα κερβσ γιατί την άλλη εβδομάδα φεύγω κι είπα να μην πληρώνω...όχι, ότι είχα δει αποτελέσματα σε κιλά αλλά, ομολογώ, ότι σμιλεύτηκε αρκετά το σώμα...αυτά τα νέα μου, απόλυτα σύμφωνα με τη θεματολογία του φόρουμ και χωρίς καμία παρεκτροπή!
ΣΑας χαιρετώ όλες και το καρντάσι του άντρα μου, Δημήτρη, καθότι και αυτός Θεσσαλονικιός...ελπίζω να είστε καλά ,να προσέχετε και να είστε τυχεροί... φιλιά...
14-07-2010, 15:44 #5550
Originally posted by klm
Αγαπημένες μου!!!!!
Δε σας ξεχνώ, σας διαβάζω καθημερινά και μάλιστα όχι μία φορά.
Είμαι σε καλό δρόμο και ίσως για πρωτη φορα το βλέπω διαφορετικά. Επιτέλους αρχιζω να κάνω επιλογές στο φαγητό μου και να μην αντιμετωπίζω το στομάχι μου ως σκουπιδοντενεκέ. Μάλλον τα αποτελέσματα της επί μακρού διαστήματος ψυχανάλυσης μου αρχίζουν να διαφαίνονται. Κολυμπάω καθημερινα για 1-2 ώρες, τρέφομαι υγιεινα και γενικότερα έβαλα την εαυτή μου σε ψηλότερο σημείο. Απο κιλά δε ξέρω που βρισκομαι καθότι δεν ανεβαίνω στη ζυγαρια πια. Όταν καποια στιγμή ανέβω θα σας γραψω και το βαρος μου. Σας φιλώ και σας σκεφτομαι όλες. Να ξερετε ότι ειστε σημαντικές για μένα. Φιλιάάάά.
Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια χαμένα και μη?.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία