ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 375
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 375 of 2553 FirstFirst ... 2753253653733743753763773854254758751375 ... LastLast
Results 5,611 to 5,625 of 38289
  1. #5611
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    601
    γεια σας κοριτσια, πρωι ειπα θα μπω και μεσημεριασε, και μπαινω μονο και μονο επειδη το υποσχεθηκα,
    η δουλεια ομως δεν τελειωνει η ατιμη,
    ο καφες τελειος κοριτσια το Σαββατο, ελπιζω να το επαναλαβουμε συντομα.
    εγω τι να σας πω τι τρωω, μονο με γλυκα την βγαζω, ξερω κανω βλακειες αλλα δεν με τραβαει καθολου το φαγητο, να ναι καλα ο αγιος Σκρεκας..........
    σημερα πηρα φρουτα στην δουλεια μπας και γλιτωσω λιγο απο δαυτα, και στο σπιτι θα τα τελειωσω και δεν ξαναγοραζω
    (λεω τωρα θα δουμε)
    αντε φιλακια και τα λεμε αυριο

  2. #5612
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    αυριο λοιπον. και δεν μας ενδιαφερει τι τρως. τουλαχιστον οχι μονο αυτο. να μας λες οτι εισαι καλα και να μας καλημεριζεις. αντε καλησπεριζεις! φιλακια και αναμενουμε τον επομενο καφε!!!

  3. #5613
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ αφου μονη μου τα διαβαζω... σχεδον δηλαδη. μια βασια ειπε θα μπαινει. για να δουμε!

  4. #5614
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    454
    Σπεύδω να κηρύξω ανασυγκρότηση της ομάδος Rainbow!

    Η κυρία πρόεδρος παρακαλείται να πετάξει εις το πυρ το εξώτερον τα μελαγχολικά βλέμματα,τις απομονωτικές τάσεις και τις ζαρωμένες μυτούλες και να έρθει πίσω για να συμβάλει εις την συνοχή της ομάδος και τη διατήρηση ενός ακμαίου ηθικού.ʼμα θέλει βοήθεια να μας το πει,να κάνουμε κι εμείς το κουμάντο μας.

    Η Barbie που κάνει δίαιτες με ροζ πεταλούδες,να φέρει και τα φτερά της μαζί.

    Τις άλλες τις κοπελιές δεν τις ξέρω.Να μου τις γνωρίσετε.

    Nadine,σιγά μη σε αφήσουμε να συνεχίσεις την ομφαλοσκόπηση.ΦΤΑΝΕΙ ΕΙΠΑ!lol
    Δε μας κάνει καλό η απελπισία και κάνει και ρυτίδες.Θέλω αισιοδοξία λέω!Πού να τη βρείτε?ʼμα θέτε σας δίνω εγώ μερική,μού'χει ξεμείνει από πέρσι(γιατί κι εγώ από πέρσι την ψάχνω και τελικά την βρήκα πεταμένη κάπου την έρημη κι είπα να την ξεσκονίσω και να την κάνω πάλι ευπαρουσίαστη).

    Δεν έχει καμία σημασία σε ποια φάση είστε,είναι περαστική.Είναι φάση.ʼρα θα περάσει.Κι εγώ σε φάση είμαι,κι έχω κουραστεί με μένα,όλες το παθαίνουμε από καιρό σε καιρό.Θα ξανανέβουμε.

    Επίσης,να σας πω πως είμαι πάλι στα 78,5.Σα να μη πέρασε μια μέρα.Και θέλω πάλι να γυρίσω στα παλιά,θέλω την παλιά μου γειτονιά(όχι αυτό είναι από αλλού).Θέλω να ξαναβρώ τον χαρούμενο εαυτό μου,γιατί αυτός εδώ δε μου γουστάρει ο μίζερος.

    Ακούω τα νέα σας.Εμπρός ομάδα R,να διαβάζω στόχους!
    Ο δικός μου,μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαι δέκα κιλά κάτω.Ιιι,τρομάζω και που το λέω.:shocked2:

  5. #5615
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    ναιιιιιιιιιιι να το επαναλαβουμε!!!
    και με πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη!
    γειτονισα ακους??????? :tumble:

    να βγαλω ανακοινωση για συμμετοχες? :P

    αντε κοριτσια εχω πηξει λεμε, δεν αντεχω αλλο!

  6. #5616
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    601
    καλησπερα στα χυμαδοκοριτσα,
    η αρχηγος ακομα με την μουρη προς τα κατω ειναι?
    τι θα γινει με σενα κοπελια, ποσο ακομα θα πεφτεις? ανεβα λεμε!!!!!!!!!!!!
    καλος ο καφες κοριτσια αλλα ακομα καλυτερο το γαλακτομπουρεκο και το ροξ που χτυπησα απο το ζαχαροπλαστειο μετα,
    οχι πως σας σνομπαρω, αλλα να ειμαι και σε αναπαραγωγικη περιοδο και χρειαζομαι δυναμεις.
    να το επαναλαβουμε οποτε θελετε,
    τι βλεπω αρεσε και το μαγιουδακι ε? αντε καλες βουτιες τωρα.
    επανηλθα στους παλιους ρυθμους του 8ωρου αλλα δεν λεει, αντε να περασουν αυτες οι 2 εβδομαδες να αρχισω τα 4ωρα γιατι δυσκολα τα πραγματα, κουραζομαι πολυ τωρα, ασε που δεν μπορω να στεκομαι στην καρεκλα πολυ ωρα, ολα μου φταινε!!!!!!!!
    υπομονη που θα παει.

  7. #5617
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    καλε τι ειδαν τα ματια μου? sabe?

    λοιπον ναταλια μετα απο αυτο, δεν εχεις παρα να εμφανιστεις. οι παλιες σε αναζητουν. οι νεες σε ψαχνουν. ειδες και τη γειτονισσα σου την click που σε ψαχνει? γειτονισσα στο σπιτι σου ειναι. αντε, θελει καφε μαζι σου. εμφανισου τελος παντων.

    sabe τι κανεις ρε ψυχη? δεν μας ξεχνας βλεπω! χαιρομαι πολυ που μας θυμηθηκες. τα δικα μας τα διαβαζεις. παλευουμε κι εμεις! οχι, δεν εχω πολλες βλεψεις εγω. δεν τα καταφερνω. εσυ ομως σιγουρα θα τα καταφερεις!

    αντε να μπαινεις γιατι βαρεθηκα!

    βασια, τουλαχιστον το τηρησες και μπηκες. ευγε! και κανε υπομονη! κανε συχνα βολτουλες στο γραφειο και τουρλωνε και τη κοιλια σου να φαινεται να μη σε παρεξηγουν!

  8. #5618
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by basia
    καλος ο καφες κοριτσια αλλα ακομα καλυτερο το γαλακτομπουρεκο και το ροξ που χτυπησα απο το ζαχαροπλαστειο μετα,
    αχαχαχααχχαχααχαχαχαχ θεα!

  9. #5619
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    καλημερα! τι κανετε κουκλες? εγω προσπαθω να κρατηθω. οσο κοιταω να μαγειρευω υγιεινα, τοσο θελω να τρωω οτι βρω. που θα παει? δεν θα τελειωσουν? μετα, ψωνια μονο λιγα και καλα! νομιζω δηλ. χθες το βραδυ βρηκα ενα ταχινι και πηρα το κουταλι και δεν σταματουσα! πρεπει να εφαγα 4 κουταλιες! ταχινι! σκετο! μαλωστε με! και φυσικα ειχα φαει διαφορα άλλα πριν....
    84 σημερα. αντε παλι αν δω ποτε θα το παρω αποφαση αν ξανακατεβω στα 79 που ειχα φτασει αρχες καλοκαιριου! τι προσπαθεια ειχα κανει τοτε! κατι μαλακοδιαιτες εφτιαχνα και φυσικα την πληρωσα!! τα ξαναπηρα ολα! ευτυχως που τα πρωτα 20 κιλα δεν τα ξαναβαζω!
    τωρα οσα χασω θα τα χανω με τον σωστο τροπο. τερμα οι μ@#$ες !!!

  10. #5620
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    601
    καλημερα και απο εδω,

    το 79 ειναι ζητημα χρονου ετσι πως πας, ενταξει και οι ατασθαλιες στο προγραμμα ειναι

    η κορη πως τα παει με την "διαιτα"?

  11. #5621
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    καλα παμε. αυτη τη φορα το προσπαθει καλυτερα. ειχαμε και σε 2 ημερες απωλεια μισου κιλου και ειναι μες στη χαρα της. κανει και ελλειπτικο 2 φορες την ημερα απο μιση ωρα. αυτη τη φορα δεν θα την αφησω να τα παρατησει.
    εκει που επαθα την πλακα ειναι που την ρωτησα αν θελει να της αγορασω κατι "ελαφρυ και υγιεινο" για να μη το πω διαιτης και μου ειπε οτι θελει τα "kellogs special k" για να χασει κιλα! καλε τι πλυση εγκεφαλου αυτες οι διαφημησεις! οχι οτι δεν θα της τα παρω αλλά λεμε τωρα!

  12. #5622
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by BARB3
    καλα παμε. αυτη τη φορα το προσπαθει καλυτερα. ειχαμε και σε 2 ημερες απωλεια μισου κιλου και ειναι μες στη χαρα της. κανει και ελλειπτικο 2 φορες την ημερα απο μιση ωρα. αυτη τη φορα δεν θα την αφησω να τα παρατησει.
    εκει που επαθα την πλακα ειναι που την ρωτησα αν θελει να της αγορασω κατι "ελαφρυ και υγιεινο" για να μη το πω διαιτης και μου ειπε οτι θελει τα "kellogs special k" για να χασει κιλα! καλε τι πλυση εγκεφαλου αυτες οι διαφημησεις! οχι οτι δεν θα της τα παρω αλλά λεμε τωρα!
    τελεια τελεια τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. #5623
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    454
    Καλημέρα στις όμορφες.
    Τι μου κάνετε κορίτσαροι;
    Σιγά μη σε μαλώσουμε Barbarella γιατί έφαγες τέσσερις κουταλιές ταχίνι.Εδώ και τρεις μήνες έβαζα κάτω τα υποβρύχια μαστίχα και τα τσάκιζα.Επίσης εαν με πιάσει η μανία για γλυκό μπορεί να φάω και σκέτη μαρμελάδα.Τι σου λέει αυτό;

    Πάντως αν την ώρα που σε πιάσει η μανία φας κάτι που έχει όγκο και ίνες,πχ νεκταρίνια ή ροδάκινα και η μανία για γλυκό εξυπηρετείται αλλά και έχεις συν ένα,τον κορεσμό.

    Μπράβο σου barb για την προσπάθεια να διδάξεις στα παιδιά σου ένα νέο τρόπο να βλέπουν το φαγητό.Δεν το συνειδητοποιούμε πολλές φορές οι μανάδες πόσο ρόλο παίζει το παράδειγμά μας για τα βλαστάρια μας,δεν είναι αυτά που λέμε που μετράνε,αλλά αυτά που βλέπουν να κάνουμε που ακολουθούν τα παιδιά.

    Και ένα μεγάλο μπράβο και στην click που παρόλο που μεγάλωσε σε μία οικογένεια με Διατροφικές Διαταραχές δίνει τον δικό της αγώνα να κατανοήσει σε βάθος,να αλλάξει πρότυπα και να παραδειγματίσει με τη σειρά της άλλα άτομα που παλεύουν με τα δικά τους στοιχειά.

    Όπως κάνει και η Ναταλία,που δεν έχει σε υπόληψη τον εαυτό της,όμως έχει υπάρξει και υπάρχει ως έμπνευση,βοηθός και συμπαραστάτης σε τόσα άτομα,με τον καλό της λόγο,τη δοτικότητα και την επιμονή της να ψάχνει τις δικές της λύσεις μέσα στο χρόνο.Και τώρα που έφαγε το γάιδαρο και είναι στην ουρά νομίζει πως θα την αφήσουμε να μοιρολατρεί.Όχι κυρία μου!lol

    Ναταλί,σε ψάχνει η Σαμπίνα σου.
    Διάβασα τόσους πόνους που πέρασες καλό μου...Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δυνατή,χαρούμενη και ξέγνοιαστη.Εύχομαι να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία αυτή εδώ.

    Το θέμα είναι πως ακόμη και αν φτάσουμε στις πλέον δραστικές λύσεις,ριζοσπαστικές μεθόδους χασίματος των κιλών μας,μέσα μας παραμένουμε άτομα συναισθηματικά εξαρτημένα από το φαγητό.Κάτι μας κάλυπτε όλα μας τα χρόνια,κάτι που είχαμε και έχουμε ανάγκη.Αυτό πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να βρει και να εντοπίσει,ώστε να μπορέσει να το αντικαταστήσει,αλλά με ένα υγιέστερο υποκατάστατο.
    Κι εγώ στο δρόμο αυτό είμαι,ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.

    Αυτάαα..χα χα.:smilegrin:

    Λοιπόν κορίτσια,ζυγίστηκα,προσέχω εδώ και δυο βδομαδίτσες,παρατηρώ τι τρώω,προσπαθώ δηλαδή,όχι ότι δεν έχω και στιγμές που μου ξεφεύγω,αλλά μάλλον καλά πάει.Με παίδευε η εικόνα μου τόσο τους τελευταίους μήνες.Και αυτές οι γνώριμες σε όλες μας ενοχές...πανάθεμά τις.

    Έχασα όμως δύο κιλάκια για αρχή.Τώρα θα αρχίσω να ζυγίζομαι μαζί σας κάθε Παρασκευή.Τό'χουμε ρε ομάδα,πάμεεε!
    Καλημέρα.

  14. #5624
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    Originally posted by sabe
    Όπως κάνει και η Ναταλία,που δεν έχει σε υπόληψη τον εαυτό της,όμως έχει υπάρξει και υπάρχει ως έμπνευση,βοηθός και συμπαραστάτης σε τόσα άτομα,με τον καλό της λόγο,τη δοτικότητα και την επιμονή της να ψάχνει τις δικές της λύσεις μέσα στο χρόνο.Και τώρα που έφαγε το γάιδαρο και είναι στην ουρά νομίζει πως θα την αφήσουμε να μοιρολατρεί.Όχι κυρία μου!lol
    πεστα!!!
    της εχω στειλει και u2u αλλα μεφτυσε :P
    που σαι Ναταλια????????????????????

  15. #5625
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by click
    Originally posted by sabe
    Όπως κάνει και η Ναταλία,που δεν έχει σε υπόληψη τον εαυτό της,όμως έχει υπάρξει και υπάρχει ως έμπνευση,βοηθός και συμπαραστάτης σε τόσα άτομα,με τον καλό της λόγο,τη δοτικότητα και την επιμονή της να ψάχνει τις δικές της λύσεις μέσα στο χρόνο.Και τώρα που έφαγε το γάιδαρο και είναι στην ουρά νομίζει πως θα την αφήσουμε να μοιρολατρεί.Όχι κυρία μου!lol
    πεστα!!!
    της εχω στειλει και u2u αλλα μεφτυσε :P
    που σαι Ναταλια????????????????????
    και να προσθεσουμε και το χρονια πολλα γιατι σημερα γιορταζει! και ελπιζω να σηκωσει το τηλεφωνο. μπορει να μη προλαβαινει βεβαια γιατι εχει να φυτεψει ή να κλαδεψει ή να μαζεψει την σοδεια απο την φαρμα της (που καταντησες ναταλια!!!!) αλλά μια προσπαθεια θα την κανω!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •