ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 378
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 378 of 2553 FirstFirst ... 2783283683763773783793803884284788781378 ... LastLast
Results 5,656 to 5,670 of 38289
    Senior Member
    Καλώς ήρθες κι εσύ Annezina.Καλό χειμώνα λέμε δηλαδή;(με τέτοιες θερμοκρασίες,άκυρη ευχή εντελώς).

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για την συμπαράσταση,Barbie και tidekpe.Nά'στε καλά.Τι να κάνω,άγχος ξεάγχος,υγεία είναι αυτή,κάποιες θυσίες πρέπει να τις κάνω άμα θέλω να με προστατέψω από τα χειρότερα.Και να μην κάνω κακό και στους γύρω μου για να ικανοποιήσω τον εξαρτημένο μου εαυτό.

Μπαρμπαρέλλα,κάνε κράτει,αχ,εύκολο να το λες,δύσκολο να το κάνεις το άχρηστο.:smilegrin:
    Τη μεγαλύτερη δυσκολία την έχω τις βραδινές ώρες,εκεί μου είναι πιο ζόρικο να αντισταθώ.Προσπαθώ να τρώω μεγαλύτερες ποσότητες πιο υγιεινών ειδών,να φουσκώνω και να ξεχνιέμαι.Δε λειτουργεί πάντα.Όμως συνήθως μπορεί να τρώμε και από ανία,ή μηχανικά,άλλο θέμα πάλι.Κι αυτό μου συμβαίνει,lol.
    Πάω να ρίξω μια ματιά και στα άλλα θέματα της ημέρας και τα ξαναλέμε.Να έχετε μία όμορφη μέρα,δίχως άγχη και πιέσεις,αλλά με σταθερότητα και αισιοδοξία.

Senior Member
    Ένα σου λέω, Σαμπινάκι...
    από αύριο θα πληρώνεις κιόλας το προστιμάκι σου για να κάνεις το τσιγαράκι σου....
    και αν το΄κόψει κανείς έτσι και γι'αυτό το λόγο, εμένα να με χ...τε!

φιλάκια και καλώς ήρθες, Αννεζούλα!

Senior Member
    Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στο "ό,τι απέμεινε Αλεκουζάκι μας"!
    Ελπίζω να πέρασες όμορφα τη γιορτούλα σου και σιγά σιγά
    ν'αφήνεις τις πλαζ και να πιάνεις τη χλωρίνη,γιατί,όπως παρατηρεί
    και το μπαρμπούνι,βρωμίσαμε!Κι όχι τίποτ'άλλο,είδες πως αρχίσαμε
    να μαζευόμαστε πάλι πολλές(Σόρυ Σαμπινοσποράκο!) και λερώνουμε συχνότερα.
    Τα φιλιά μου σε όλες τις φεγγαρολουσμένες μου!ʼντε να ολοκληρωθούν
    οι άσωτες επιστροφές σιγά σιγά!Μπήκε μόλις και το φθινόπωρο
    κι εμείς μείναμε στις παραλίες,να μας χτυπά αλύπητα το κύμα
    και μόνο η Σαμπίνα μου φιλοτιμήθηκε να προτείνει νέο τίτλο!
    Κουνηθείτε γιατί εδώ ο αέρας σφυρίζει και οι δρόμοι είναι βροχιασμένοι!
    Αύριο όποια ποστάρει,μετά την καλημέρα να έχει και πρόταση τίτλου!
    Μια χαρά ξέρουν να με αποκαλούν κάποιες δικτάτορα και Χίτλερ!
    Όταν εφαρμόζω όμως δημοκρατικές διαδικασίες και με γράφουν,
    προκαλούν το μουστάκι μου να φυτρώσει και πάλι παρά τη ριζική αποτρίχωση.
    Και μια που μίλησα για τρίχες!Καλά καλέ συ μπαρμπούνι!Δεν ντρέπεσαι
    να παραπέμπεις τον Σποράκο(πολύ μου άρεσε αυτό Σαμπίνα μου!Και πόσο του ταιριάζει!)
    σε τόπικ βραζιλιάνικης (αποτυχημένης) αποτρίχωσης;Και μάλιστα μέσω Νεκταρινοσυζύγου;
    Σε βάρεσε η πολλή καφεΐνη μου φαίνεται!Αχ!Οικογένεια Κλικλίκου!
    Που απ'ολόκληρη Θεσσαλονίκη σε τρέχουν στα goody's για καφέ!
    Μία φορά έλειψα κι εκεί τά πήγατε καλέ τα καινούρια μας κορίτσια;
    Για να μην ξανάρθουν στις επόμενες συναντήσεις;Που σας είχα
    λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και τ'αγόρι μου και σας άφησα μία φορά
    χωρίς επιτήρηση για να μου καταντάτε στις ταχυφαγιαλυσσίδες;
    Λοιπόν!Ευτυχώς η τάξη επαναφέρεται λίαν συντόμως!Αυτό το Σκ
    έχω γάμο στα πάτρια εδάφημ,αλλά μετά μαζευόμαστε οι βόρειες!
    Κανονίστε την πορεία σας!Και πριν σβήσω φώτα κι υπολογιστή
    και πάω κι εγώ στην αυλή του φθινόπωρου μαζι με τον Ορέστη απ'το Βόλο
    και τη Μαρία απ'τη Σπάρτη,να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλες τις όμορφες(+σπόρος),
    που μου ευχήθηκαν για την ονομαστική μου γιορτή τις προάλλες...
    Γενέθλια δεν είχα Ζορζέτ μου,αν και κάθε 10 Αυγούστου,εκεί στα μισά,
    πιάνω την επόμενη χρονιά αγκαζέ και προχωράμε(οπότε πάλι μέσα είσαι).
    Και μια που αναφέρθηκα σε γενέθλια,πού είναι πλέον εξαφανισμένη
    η Λιλενιολιονταρίνα μου;Νησιάζεται ακόμα;Δεν πρωτευουσοεπέστρεψε;
    Η Αλαλουμένια μας,τώρα είναι σε διακοπές!Μαζί με τους υπερήλικες στα ιαματικά λουτρά...
    Χανελέλι και Πριγκίπισσα θα τις ενοχλήσω σύντομα και θα σας μεταφέρω νέα τους.
    Και κάτι σεξουλιάρες,που και καλά θα μου αρχόντουσαν Θεσσαλονίκη οσονούπω...
    Πάω,πειρασμοί!Όνειρα αιθέρια,ούρια,δροσερά και πουπουλοαγκαλιασμένα!Καλη� �ύχτα!

Senior Member
    Αφιερωμένο στις μετονομασθείσες!Και στα δικά μας!

Senior Member
    βρε βρε σαν τα χιονια!
    μηπως ο νεος μας τιτλος να ειναι "σαν τα χιονια"? μπα... μπαναλ μου φαινεται. δεν εχω ιδεες εγω. σας αφηνω να προτεινετε εσεις οι υπολοιπες.

και εις διπλουν μαλιστα τα χιονια. καλως ηρθατε κυριες μου και ελπιζω να μη μας γραψετε!

καλο μηνα και καλημερα. σημερα το πρωι βγηκα να απλωσω ρουχα και κρυωσα. φθινοπωριασε. πρωτη μερα του μηνα και πρωτη φορα ειδα 15 βαθμους το πρωι.
    αντε καλο μας χειμωνα

δε μου λετε, πατμο εχετε παει? παιζει μια μινι εκδρομουλα για 4-5 μερες και αν μας δωσουν αδεια λεμε να παμε μετα του συζυγου. ευτυχως που χειμωνιασε και τελειωνουν τα ροδακινα!!!
    την εκδρομουλα θα την κανω ακριβως το σβ του καφε σας!!! σας την εσπασα??

α, και 85 ακριβως σημερα. χθες κρατηθηκα και δεν σαβουριασα πολυ και να τα αποτελεσματα!
    και το αλλο? αρχισα κολυμβητηριο μαζι με τα παιδια! ναι το τολμησα! και ειμαι πιασμενη σημερα. αφηστε που στα 10 λεπτα τα ειχα φτυσει!

αντε φιλακια. εχω δουλιτσα σημερα!

Senior Member
    Καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο επισήμως και από σήμερα αν και οι θερμοκρασίες τουλάχιστον στον Πειραιά μόνο φθινόπωρο δεν δείχνουν αλλά τέλος πάντων...

σιγά σιγά επανακάμπτουμε όλοι στα πάτρια εδάφη (βλέπε τόπικ) με την μεγαλειώδη επανεμφάνιση της Ναταλί ( το κατι σεξουλιάρες που θα ανέβαιναν στα μέρη της αναφέρεται και σε μένα ομορφιά μου ????????, τα μέρη σας θα τα επισκεφθώ λίαν συντόμως και θα σας ενημερώσω τάχιστα κυρίες μου..)

sabe μου διαβάζω τον αγώνα σου ενάντια στον εχθρό τσιγάρο, το έχω περάσει κι εγώ, τις πρώτες μέρες κόντεψα να λαλέψω, σιγά σιγά το συνήθισα (εγώ πάντως έλεγα στον εαυτό μου όχι ότι δεν θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά κάποια στιγμή θα μου επέτρεπα να κάνω 1 τσιγάρο πχ με κανένα ποτάκι με φίλους με καφέδες, πάνε τώρα 6-7 μήνες που δεν καπνίζω αραιά και που σε παρέες κάνω κανένα αλλά δεν μου αρέσει πια, παρεπιπτόντως με βοήθησε πολύ το γυμναστήριο) καλή προσπάθεια.....

μπαρμπουνίτσα ανεπανάληπτη όχι Πάτμο δεν έχω ιδέα πως είναι δεν έχω πάει ποτέ, αλλά έχω ακούσει ότι είναι καταπληκτικό νησί με το σπήλαιο της Αποκάλυψης, εγώ βέβαια ποτέ δεν χάνω εκδρομή ακόμα και σε μέρη που μπορεί να μην μου αρέσουν..

φέτος πήγα για πρώτη φορά ένα τριήμερο ΙΤΕΑ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ήταν τέλεια...
    στις διακοπές μου πήγα ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΑΝΗ και ένα πενταήμερο ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΠΗΛΙΟ απλώς θεικά..
    το μόνο μελανό σημείο στις διακοπές μου ήταν τα σπηλαια του ΔΙΡΟΥ(υπέροχα) αλλά εγώ έχω πρόβλημα κλειστοφοβίας και σχεδόν κόντεψα να μείνω εκεί μέσα..τώρα θα μου πείτε γιατί μπήκα ΈΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ..
    κατά τά αλλα διακοπές τέλος προς το παρόν εκκρεμεί ένα ταξίδι του άντρα μου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μεριά δεν ξέρω πότε ακριβώς..

τώρα τα κεφαλάκια μέσα χαρά κι εργασία, αρχίζουν και τα σχολεία ο γιός μου πάει ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ πιά δύσκολα τα πράγματα....
    αλλά δεν το βάζουμε κάτω power girls, όσο για τίτλο δεν ξέρω αποφασίστε κι εγώ ακολουθώ
    φιλιά πολλά σε όλες

Senior Member
    Xεχεχε,μπήκε το Ναταλί.Ναι,ναι,μαλώστε μας τώρα που μαζευτήκαμε πολλές και λερώνονται τα πατώματα.Ακόμη δεν ήρθα θα με στρώσετε στις σφουγγαρίστρες δηλαδή.:smilegrin:
    Καλημέρα Ναταλάκι μου.Φιλάκια πολλά.

Καλημέρα Αννεζίνα.Καλέ,κι εγώ σπήλαια Δυρού,κι εγώ Καλαμάτα και Μάνη,αλλά μετά αντί για Πήλιο πήγαμε Λευκάδα.:smilegrin:
    Μαγικά τα σπήλαια,πράγματι.Πωω,πρέπε� � να ζορίστηκες με την κλειστοφοβία,αλλά να ξέρεις,το ότι μπήκες αν και έχεις αυτό το θέμα σε βοηθά σε βάθος χρόνου να το ξεπεράσεις.

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση για το κόψιμο του εθισμού μου.Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνώ με άτομα που έχουν περάσει από τα ίδια και τα κατάφεραν.ʼλλη μία μέρα μακριά από την εξάρτηση,άλλο ένα βήμα κοντύτερα στην ελευθερία.

Βρε κορίτσια,η Ξένια μας τι έγινε;

Barbarella,ψήνομαι κι εγώ για κολυμβητήριο.Υπέροχη άσκηση,χαλαρωτική,γυμνάζει δίχως να εξοντώνει και δίχως να επιβαρύνει αρθρώσεις.Θα δούμε.
    Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα.

Senior Member
    Αρκας φορεβερ :love: γεια σου ρε Ναταλια εισαι φοβερη!

Senior Member
    καλημερα!!!!!!!!!!!!!
    παλι με κεφια γυρισε η αρχηγος και θελει και νεο ονοματακι?
    θα σκεφτω και θα ερθω αυριο με ιδεες, μην με ζοριζεται σημερα εχω να κλεισω και μηνα εγκυος γυναικα, οπως λεει και ενας συναδελφος
    μπαρμπουνι ειδες που ανανεωθηκες με το κολυμβητηριο, και μη σε νοιαζει τι θα πει η θα σκεφτει ο ενας και ο αλλος, εσυ κοιτα την δουλεια σου και ας πανε να πνιγουν, ακους κλικακι? περπατησαμε σημερα?
    εχθες εκλεισα το κρεβατακι της μεγαλης μου κορης πλεον, σημερα το πρωι της λεω: το κοριτσακι μου το μικρουτσικο και τα διαφορα ξερετε που λενε οι μανουλες, και μου λεει, μαμα ειμαι μεγαλη!!!!!,
    αχ το κοριτσι μου μεγαλωσε,
    χαμος γινοτανε στο μαγαζι με τα επιπλα, ολες οι μανουλες ετοιμαζονταν για τον Σεπτεμβριο που αρχιζουν τα σχολεια,
    το Βασουλινι δεν αφησε κρεβατι και κουκετα που να μην ανεβει, και ντουλαπα που να μην κρυφτει, μεχρι να γραψουμε την παραγγελια, να συννενοηθουμε και να πληρωσω ο αντρας μου ηταν με γυρισμενα μυαλα.
    αυτα για σημερα, εις αυριο τα νεωτερα

Senior Member
    ουυυυυυυυυυ ποσο περπατησαμε απο τη μιζερια στην ξινιλα και απο την ξινιλα στην μουροχαβλιαση. μιλαμε για πολλα χιλιομετρα τι να σου πω.
    ουτε τον καιρο δεν εχω πια για δικαιολογια που δε θελω να βγαινω μονη μου:thumbdown:
    ασε ξενυχταω γιατι δεν μπορω να κοιμηθω και το πρωι δεν ξυπναω με τιποτα να παω φαληρο οπως παλια.
    ελπιζω να ξεκολλησω και να ξεμουχλιασω μες στη βδομαδα γιατι δεν παει αλλο.

με την κορη σου, μου θυμισες τον Αντωνη της μπαρμπι. του λεει σε καποια φαση "ελα εδω μικρουλη μου" και φωναζει "δεν ειμαι μικρος!!!!!!!!!!!!" με το κλασικο παιδικο βλεμμα πεισματος! χεχεχεχεχε
    cute οσο δεν παει!:smilegrin:

Senior Member
    Υποκλίνομαι, αρχηγέ...μου θύμισες τα κουτσουβέλια μου και, ναι δεν ντρέπομαι να το πω, δάκρυσα..(δεν το έχω και δύσκολο τον τελευταίο καιρό)
    Ετοιμάζομαι για πρόταση ονοματος, υπακούοντας τυφλά τις διαταγές σας, γλυκέ μας Αδόλφε!

Senior Member
    καλημερα! ειχαμε φοβερη κινηση τωρα τελευταια και εκει που εσεις μπορειτε, εγω δεν μπορω. εχω αφησει τη δουλεια πισω και τρεχω να την προλαβω. καλο το φορουμ αλλά με μετρο! τελος παντων

καλαματα ειχα παει κι εγω περσυ. πραγματι πολυ ωραια τα μερη εκει. ακομη πιο ωραια η ξενια που μας εχει ξεχασει. που εισαι ρε λουμπι που λεει και η ναταλια? τι να κανεις αραγε? και το μαρικακι επισης χαμενο. παει, μας αφησαν. μονο μια ναταλια μπορει να τις βρει να μας πει νεα τους!

για πατμο ακομη δεν ξερω. πρεπει να ζητησω αδεια και για μενα και τον συζυγο και ειναι δυσκολη η εποχη. ψαχνω να πετυχω τον διευθυντη σε χαλαρη φαση να του το πεταξω με χιουμορ για να μη πει οχι!!

κλικλικου, κανονισε να αρχισεις το περπατημα και ασε τα χαζα. εψαξες να βρεις πως αυξανουμε τον μεταβολισμο μας?

βασουλινι με γεια το κρεβατακι σας. περιμενω να μαθω ποτε θα αρχισει να κοιμαται μονη της. ναι, ειναι μεγαλη οποτε απο τωρα βαλτην εκει.
    βεβαια και ο δικος μου μεγαλος ειναι και καθε απογευμα λεμε οτι θα κοιμηθει μονος του αλλά καθε πρωι ξυπναω μαζι του. πως γινεται αραγε αυτο? ευτυχως προνοησα και εκανα και τα δυο παιδικα κρεβατια ημιδιπλα! τουλαχιστον να κοιμαμαι ανετα!!!

σαμπινα τι λεει σημερα? αντεχουμε ε? καλα εσυ και να μην αντεχεις? βραχος εισαι βρε! οτι αποφασισιες το πετυχαινεις. λιγο υπομονη λιγο επιμονη καμια τσιχλιτσα και τσαγακι αντι καφε και κατι γινεται ε?

αννεζινα, μπορει να ζοριστηκες στο σπηλαιο αλλά αξιζε ε? κι εγω την εκανα τη βολτουλα. μαλιστα θυμαμαι οταν μας ελεγαν οτι εδω ειναι το βαθυτερο σημειο και το βαθος ειναι δεν θυμαμαι τι, ο αντρας μου ειχε παθει σοκ και ρωτουσε συνεχεια ποτε βγαινουμε!! αυτος φυσικα θυμαται ακομη ποσο ηταν το βαθος!! αρα δεν εισαι η μοναδικη που ενιωσες ενα κατι εκει μεσα!! παντως τα καταφερες και αυτο εχει σημασια! εμπειρια φοβερη εις διπλουν για σενα λοιπον!!

ναταλια σου εχω ονομα "ο χιτλερ και οι αλλες"???

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες τις όμορφες...
    σιγά σιγά το τόπικ ανακτά την παλιά του αίγλη...

βάσια μου καλορίζικο το κρεβατάκι της κορούλας με το καλό και το μπεμπε...όσο για τα παιδάκια που κοιμούνται μαζί σας, εγώ κορίτσια αυτό το πρόβλημα δεν το είχα ποτέ,
    μόλις τα παιδιά μου σαραντίσανε κατευθείαν στα δωματια τους, ποτέ και για κανέναν λόγο δεν κοιμήθηκαν μαζί μας, μόνο όταν ήταν άρρωστα μετακόμιζα εγώ στα δωμάτια τους κι αυτό για λίγο...υπάρχουν και τα μπίπερ (σωστά το έγραψα???) που ακούς μέχρι και την ανάσα του μωρού..

μπαρμπουνίτσα θα συμφωνήσω για τα σπήλαια μαγικά.. εξάλλου τους φόβους μας πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε για να τους ξεπεράσουμε... όσο για το κολυμβητήριο συνέχισε ωραία άσκηση, χαλαρωτική και καις και πολλές θερμίδες μόνο μην πλακώνεις μετά ότι βρεις μπροστά σου, ο γιος μου που έκανε πισίνα δέκα χρόνια έχει ένα απίστευτο σώμα..
    όσο για την Πάτμο αν μπορείς πήγαινε...

sabe μου συνέχισε την προσπάθεια όσο περνάν οι μέρες τόσο θα γίνεται και πιο εύκολο..
    όσο για δίαιτα και παύση καπνίσματος μαζί πολύ πολύ δύσκολο ένα ένα κοπελιά στο τέλος θα
    λαλέψεις..

όσο για τα κιλα τώρα 79,5 και ξεκινάμε δυναμικά για τα 65.. όταν άρχισα να πρωτογράφω εδώ ήμουν 96,κυττούσα παλιές φωτογραφίες από πρόπερσι και ήμουν σαν λουκουμάς ξεροψημένος φέτος σαφώς καλύτερες του χρόνου top model..

αρχίζουμε λοιπόν ξανά διατροφή και γυμναστήριο και θα ενημερώνω για την πορεία του εγχειρήματος..

ναταλί τι έγινε με τον τίτλο το ψάχνουμε όσο για την πρόταση της μπάρμπυ ...χμ ... ποιος είναι ο χίτλερ καλέ?????? (για ποιόν χτυπάει η καμπάνα)????

να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα

Senior Member
    Originally posted by BARB3

ναταλια σου εχω ονομα "ο χιτλερ και οι αλλες"???
    "άλλες";'Ολα στον Σποράκο και τον ανδρισμό του!

Senior Member
    Καλημεροκαλησπέρες σε όλες τις σέξυ άλλες μου!(Σποράκο,δε φταίω εγώ!)
    Σκοτωθήκατε να βρείτε τίτλο,κοκόνες!Kάτι υποσχέσεις αφήσατε να αιωρούνται
    και την κάνατε μ'ελαφρά...Μόνο η Σαμπίνα μου έκανε σοβαρή πρόταση!

Σαμπινέλι,εγώ λέω γερά με τσαμπουκά!Σάρωστα όλα!Και τσιγάρα και λιπαρά!
    Δε συμφωνώ με τη λογική του αγάλι αγάλι,γιατί αποδυναμώνουμε το μπορώ μας
    πριν ακόμα αρχίσουμε!Μπορείς!Μπορείς!� �πορείς να προκριθείς!Εξάλλου,το έκανε
    και πέρισυ η πριγκίπισσα μου!Θα μασάς τσίχλα,θα χαλάς μανικιούρ,καπάκια από μπικ,
    θα απασχολείς διαφορετικά το στόμα σου ...δεν ξέρω...Ξέρω μόνο πως μπορείς!

Οικογένεια κλικλίκου,το τέταρτο μήνυμα ήταν τελικά το τυχερό!Έχεις απάντηση!Τσεκ γιορ γιου του γιου!
    Πώς τη δουλεύω έτσι την αγγλική η άτιμη!Τύφλα να'χουν κάτι καθηγήτριες φροντιστηριούχες!

Μπαρμπούνι είμαι στη δύσκολη θέση να σε επιβραβεύσω που ξεκίνησες κολυμβητήριο!
    Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και για τα λέπια σου και για τα παιδιά σου,
    ως φωτεινός παντωγνώστης-θετικό παράδειγμα,ειδικά για την κούκλα σου,που το αγαπά κιόλας!
    Βέβαια μου κότσαρες μετά κι εκείνον τον Οιδιπόδειο ύπνο κι επανήλθα στην πάγια
    στάση μου απέναντι σου,κοινώς να σε μαλώνω!Δε νομίζω να χρειάζεται να πω περισσότερα...
    Να το φροντίσεις πάραυτα!Α!Και κάπου σου ξέφυγε και προδώθηκες πως ζυγίζεσαι καθημερινά.
    Δε νομίζω να θέλεις να κοπούν τα πάρε δώσε με Θεσσαλονίκη και καφεΐνες...Κανόνισε την πορεία σου!

Το Λούμπι είναι καλά!Χθες μάλιστα είχαμε ένα μακροσκελές τηλεφώνημα,
    από εκείνα που κάπου στη μέση εγώ ανεβάζω ντεσιμπέλ!Ευτυχώς κλείσαμε θετικά!
    Το Μαρικάκι μόλις γύρισε από διακοπές στη μάνα Κρήτη,οπότε φαντάζομαι
    μια ψιλομελαγχολία θα την έχει...Καλέ κι η Λινταλένια μου θα γύρισε Αθήνα...
    Λοιπόν,σε λίγο φεύγω στα πάτρια πάλι(έχω γάμο το Σάββατο)και σιγά σιγά
    θα χτυπήσουν πολλά τηλέφωνα,μία μία να γυρίσετε στα θρανία σας,τσαπεδρόνες!
    Έχουμε και κάτι δερμάτινες φούστες να φορέσουμε,αν θυμάμαι καλά...
    Πάνω απ'όλα να κρατάμε διάθεση σε καλά επίπεδα και οπτική σταθερή μπροστά με παροπίδες!
    Αμαζόνες μου εσείς!Λοιπόν!Για να επανερχόμαστε στο θέμα μας!Θέλω τίτλο θετικό,ελπιδοφόρο,δυνατό!
    Όλο γυρνά στο μυαλό μου ο τίτλος ενός βιβλίου του Σκοτ Πεκ "ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος"
    αλλά θα προτιμούσα κάτι πρωτότυπο με αυτό το νόημα!Μια αναζήτηση του καλύτερου δυνατού μας,
    των αληθινών μας θέλω,με πίστη πως όλα είναι εφικτά κι είμαστε εκεί σταθερά συντονισμένοι!
    Χάϊντε!Κουνηθείτε!( Πόσο πια να κρατήσω καταπιεσμένο τον Χίτλερ μέσα μου; )

Τα φιλιά μου σε όλες τις πρώην λουόμενες + παπαράτσι!Να μου σας προσέχετε!Au revoir!