Results 5,746 to 5,760 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
14-09-2010, 13:04 #5746
Γιούχουυ πριγκιπέσσες!
Τι μου κάνετε;
Koralaki,αύριο τρώμε ό,τι μας κάνει κέφι,αλλά με ελαφριές παραλλαγές.:smilegrin:
Οι παραλλαγές είναι τόσο ελαφριές,όσο πατάει ο ελέφαντας.χα χα χα,εμ τι.
Μα και μόνο που σκέφτεσαι το τι εκ των προτέρων,είναι μία πολύ καλή αλλαγή,το ό,τι νά'ναι είναι αυτό που οδηγεί σε σαβουριάσματα,όχι ο σωστός προγραμματισμός.ʼσε,φέρνω κάτι ταπεράκια στη δουλειά εδώ και μέρες,πολύ γέλιο.Να σκεφτείς παλιότερα ντρεπόμουνα,τώρα μεγάλη αναισθησία παιδί μου.:smilegrin:Και το αβγουλάκι μου και το γάλα μου και το παξιμαδάκι μου και το φρουτάκι μου και τη σαλάτα μου,σου μιλάω για οργάνωση.
Πού είναι τα άλλα κοριτσάκια;Nekky καλησπέρα.Η Barb δε γύρισε ακόμη,ε;Θα περνάει σούπερ,ζηλεύω,τι ωραία εποχή για να την κάνεις ενώ οι άλλοι είναι χωμένοι.Εκδίκηση,lmao.:smilegrin:
Natalie,Natalie,πώς είσαι χαρά μου;
Φιλιά σε όλες σας.Σήμερα έχω ελαφριά άσκηση,κάνω κυκλική προπόνηση,αχ,τι καλά,χτες μου έφυγε ο πάτος.Και θέλουμε να πάμε και καμιά βολτίτσα το βραδάκι,να μην είμαι πτώμα.
- 14-09-2010, 13:09 #5747
:roll:....
ηρθα και εγω...(ξανα...)
με θυμαστε!!!!!!!!!????????:smirk:
14-09-2010, 13:31 #5748
Ξημέρωσαν τα μπαρμπουνογενέθλια ή μου φαίνεται;
Σε ποιό μέρος της γης γίνεται κατά μία μέρα ομορφότερη,
σοφότερη,χαρισματικότερη η κοκκινομάλλα νεράιδα μας;
Χρόνια πολλά,υγιή,καλότυχα,ευλογη� �ένα,όπως τα λαχταρά
η ψυχούλα σου,ζουζουνιάρικο μπραρμπουνέλι μου!
Να είσαι πάντα λουσμένη στο φως κι εσύ και όσοι αγαπάς
και να σκορπίζεις λίγες από τις αχτίδες σου
και σ'εμάς τις ενίοτε σκιασμένες...
Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα γενεθλίων!
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
14-09-2010, 13:33 #5749
...μαλλον δεν με θυμαστε!!!!!!:borg:
δεν πειραζει...σνιφ σνιφ....
να πω και εγω ομως στην φακιδομυτη να τα εκατοστησει και να χαιρεται τα ροδακινα της!!!!!!!!!
να εισαι γερη και χιλιοχρονη μπαρμπουνελλα!!!!!!!!!!
14-09-2010, 13:38 #5750
Originally posted by XENIA!
ηρθα και εγω...(ξανα...)
Πες μας τα νέα σου μανάρι.Όλα καλά;
Barb,χρόνια πολλά όμορφη μανούλα,να ζήσεις και να σκορπάς γύρω σου το κέφι πάντα.Να καμαρώσεις τα παιδάκια σου όπως ποθείς,να έχεις μία ευτυχισμένη οικογένεια με αγάπη και υγεία πάντα.Και καλά κατεβάσματα(κιλών)και καλά ανεβάσματα(διάθεσης)
14-09-2010, 13:53 #5751
Χρόνια πολλά και στο καμάρι και την παρηγοριά της παλίρροιας μας,
που,σα σήμερα κάποια λιγότερα μπαρμπουνοχρόνια πριν,
την έκανε να δακρύσει από συγκίνηση και χαρά στο πρώτο τετ α τετ τους!
Δεν ξέρω αν είναι η κόρη που σου πρωτοχάρισε τη μητρότητα ή το στερνοπαίδι σου,
πάντως να είναι υγιής,ευτυχισμένη κι ελεύθερη ν'ακολουθήσει τους δρόμους της καρδιάς της,
να βρει την εσωτερική της ισορροπία και πληρότητα,γεμάτη θετικές εμπειρίες και δημιουργικές εκφράσεις!
Να είστε κι εσείς οι γονείς της πάντα αγαπημένοι και περήφανοι στο πλάι της να την χαίρεστε να ζει!
Λίγη νεραϊδόσκονη μαγικών ευχών για υλοποίηση όποιας ευχής
οι γενεθλιάζουσες ελευθερώσουν τη στιγμή που σβήνουν τα κεράκια τους.
14-09-2010, 13:55 #5752
Xρονια πολλα στην Barb,να ειναι ευτυχισμενη και να χαιρεται την οικογενεια της!
Τα καλυτερα να ερθουν συντομα!
14-09-2010, 13:56 #5753
Originally posted by XENIA!
ηρθα και εγω...(ξανα...)
Μια βοήθεια...Από πού σε ξέρουμε κοπελιά;Πώς είσαι;
Ξανθιά δίμετρη πρασινομάτα κορμάρα σαν κι εμένα;
Δώσε κάποια στοιχεία σου να σκαλίσω τα συρτάρια
των αναμνήσεων με τα γαλάζια του γράμματα...
14-09-2010, 14:46 #5754
Να καλησπερίσω την ομήγυρη,λίγο πριν πάρω το μπάνιο μου...
Το ότι αλλάξαμε τίτλο δε σημαίνει πως θα γίνουμε και βρωμιάρες ε;
Καλά είμαι,Σαμπινέλι μου...προσπαθώ δηλαδή...
Ευτυχώς σήμερα ξεκινούν τα σεμινάρια μου στον ψυχολόγο μου
και θα κουνηθεί λιγουλάκι η ωραία κοιμωμένη αυτού μεγαλειότητα εγκέφαλος μου.
Θέμα για φέτος " Η Προσωπική Μαεστρία"
(Η τέχνη της αυτοκαθοδήγησης και της εξέλιξης της προσωπικότητας )
Για να δούμε τι καλλιτεχνήματα θα σκαλίσω στον υπέροχο εαυτό μου!
Κατά τα άλλα,πεινάμε πολύ,πονάμε κλασσικά και χάνουμε μαλλιά...
Είναι συνεχής η πρόκληση για τη διατήρηση της καλής μου διάθεσης,
όχι πως βοηθούν και τα στάσιμα έως οπισθοδρομικά προσωπικά μου ιδιαίτερα...
Έχω συχνά τη μητέρα μου εδώ καθώς στηρίζει την αδερφή της σε μια δύσκολη
για την υγεία της περίοδο,που μας έχει οικογενειακώς επηρεάσει...
Είμαι πάντως ήρεμη κι έχω μια θετική αίσθηση για όσα έπονται.
Σκεφτόμουν να συναντιόμασταν οι βόριες αυτό το Σ/Κ αν θα σας βόλευε...
Είναι στην πόλη και το τρελομπισκοτάκι μου.Θα ήταν ωραίο να μαζευτούμε αρκετοί.
Σήμερα είναι Τρίτη.Έχουμε χρόνο να οργανωθούμε.Φαντάζομαι θα έχει επιστρέψει
και ο Σέρλοκ(καιρό έχω να σε πω έτσι,Σαμπινομπαρμπαρέλα).Ε� �νοείται θα πάμε
κάπου όμορφα!Όχι στις αδιάφορες ξεπέτες,δίπλα στα εμπορικά καταστήματα,
που χρησιμοποιούν τη συνάντηση για να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα!
Και κάτι ομορφοθρακιώτισσες μας χρωστούν επίσκεψη...Παίζει κι η Διεθνής Έκθεση
στην πόλη,αν θέλετε οι μακρινές να τα συνδυάσετε...Αν εμείς δε σας είμαστε αρκετοί.
Κι αφού έριξα την πρόταση μου στο τραπέζι μας,αφήνω και λίγα φιλιά για σουπροποζισιόν
και πάω να ρίξω ως μανικωμένη Ραπουνζέλ κάποιες τούφες μαλλιά στο σιφόνι μου.Byeeeee
14-09-2010, 16:58 #5755
LA VITA E BELLA! ΛΟΙΠΟΝ.... τι να πω μου αρέσει το νέο μας όνομα... καλωρίζικο !!!!
Μπήκα για ένα γεια μόνο... καθώς έχω τρελή δουλειά... το καλοκαίρι πέρασα καλά και ξεκούραστα... τώρα σχολεία και τρέξιμο, ξέρετε οι μαμάδες.... Τη Δευτέρα θα πάω στον Ζουμπανέα, γιατί διάβασα το βιβλίο του και με επηρέασε, απ' ότι καταλάβατε από κιλά είμαστε 93, και μας πονάνε τα κόκαλα μας....
Αυτά!!!!!!!! Ναταλάκι μου λίγο σε διάβασα καλύτερα όμως νομίζω ότι είσαι....
Κοκκινομάλα που χάθηκες ? Θα επανέλθω, σας σκέφτομαι συνέχεια... φιλιά !!!!!!!!!!!
14-09-2010, 23:07 #5756
μπαρμπαρααααααααααααα χαπι μπερθντεη του γιουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!
διακοπαρεις στα γενεθλια σου τυχερουλα!
ο,τι καλυτερο
15-09-2010, 10:45 #5757
Γλυκεια μας Ναταλιτσα,
δεν εχω δυστυχως την ευκολη προσβαση στο διαδικτυο και για αυτο με βλεπετε αραια και που εως καθολου,οφειλω ομως να ομολογησω οτι νοιωθω πανευτυχης που εχω μπει σε αυτο το φορουμ και απολαμβανω με ολες μου τις αισθησεις τη γλαφυροτητα και το υπεροχο χιουμορ που βγαινει απο μεσα σου και που με αφηνουν καταπληκτη και ενθουσιασμενη καθε φορα που σε διαβαζω. Νασαι καλα γλυκεια μας.Θαθελα πολυ να σε γνωρισω και απο κοντα.Εχω κανει το Αθηνα- Θεσσαλονικη,Κολιατσου-Παγκρατι.
15-09-2010, 11:00 #5758
Καλημέρα!!!
Πώς είστε σήμερα ομορφούλες?
Να ευχηθώ και εγώ, αν και καθυστερημένα, την Μπαρμπιτούλα την κεφάτη! Ότι επιθυμείς κούκλα μου! Όμορφη ζωή με πολλές στιγμές ευτυχίας και χαράς! Και όπως σου έγραψε και η sabe, και της το κλέβω γιατί μου άρεσε πολύ, :«καλά κατεβάσματα(κιλών)και καλά ανεβάσματα(διάθεσης) »!!! Τα φιλιά μου!
Και εσύ καλό κοριτσάκι tide να χαίρεσαι το καλό σου κοριτσάκι (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει) και να την δεις και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς και επιθυμεί! Καλή ζωή να έχει!
Και εμείς γιορτάζαμε την Κυριακή με τον Δημήτρη, 12 χρόνια έγγαμου βίου!!! Είχαμε επέτειο καλέ! Γυρνώντας και κοιτώντας πίσω, έχω να πω ότι δεν θα άλλαζα με τίποτε την απόφαση μου να μοιραστώ την ζωή μου με τον Δημήτρη. Δεν λέω ότι ήταν όλα εύκολα και ρόδινα, αλλά είχε την ομορφιά του! Και μέσα σ? όλα αυτά ο Θεός μας χάρισε και δύο υπέροχα λουλούδια!
Σχετικά με την συνάντηση του ΣΚ που ανέφερες Ναταλίτσα, σας παρακαλώ ας γίνει Σάββατο, γιατί την Κυριακή έχουμε ένα γάμο και δεν θα μπορούμε. Εμείς κανονίζουμε να ?ρθούμε και οι 4 μας. Και αν με ρωτήσετε, προτιμώ να πιούμε κάτι και όχι να φάμε και να μπούμε σε πειρασμό! (χεχε) Αλλά δεν θα χαλάσω την παρέα αν διαλέξετε κάτι άλλο. Είμαι καλό κορίτσι!!! :P
Αυτά! Καίγομαι από δουλειά!
Φιλάκια
15-09-2010, 12:10 #5759
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΕΣ!!!!
Τι να πω; Πόσα ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές και, περισσότερο, για τις όμορφες σκέψεις σας;;; Δεν είναι πολύ περίεργο, που ενώ δε γνωριζόμαστε, αγγιζόμαστε με τα λόγια; Ναι, το παραδέχομαι..πάλι δάκρυσα με τις ευχές σας...και χαμογέλαγα συγχρόνως! Η κλαψιάρα της παρέας έγινα...
Ναταλάκι μου, θυμάσαι πώς την προσφωνώ!!!!καμάρι μου και παρηγοριά μου, ναι, έτσι τη λέω! Και όντως με έκανε και έκλαψα όταν την πήρα αγκαλίτσα στο μαιευτήριο πριν πέντε χρόνια κι ας μην ήταν το πρώτο μου. Η ηλικία μου ήταν η κατάλληλη για παιδί τότε γι'αυτό την ένιωσα έτσι και, δυστυχώς, είναι το στερνοπαίδι μου!! Δε συζητώ για την τούρτα με τη γουινόφατσα στη βάση...
Να ευχηθώ κι εγώ ομως στη Μπάρμπι που λούεται στο όμορφο Ζάντε ακόμη, υγεία και όλα τα άλλα τα διεκδικούμε!
Ναι βρε κορίτσια είναι όμορφη η άτιμη η ζωή κι εδώ μέσα μαζί σας γίνεται ομορφότερη...
φιλιά:kiss:
15-09-2010, 15:26 #5760
Τις μπονσπέρες μου στις πριγκιπέσσες μου και τον σποράκο!
Ξεκίνησαν τα σχολειά και μας πιάσαν τα ζουμιά συγκίνησης εδώ μέσα!
Λείπει και το Αλεκουζάκι να πιάσει τη σφουγγαρίστρα,παρακαλώ πολύ,συγκρατηθείτε!
Το μπαρμπουνέλι μας θα μπει μεθαύριο να μας γράψει τα νέα της.
Της μετέφερα τις ευχές σας,όσο βολοδερνόταν σε τρενάκι λούνα πάρκ!
Μου είπε θριαμβευτικά πως η θάλασσες ήταν ζεστές(αντίθετα από τις προβλέψεις μου)
κι απόλαυσαν και τα σμαραγδένια νερά να χαϊδεύουν τα γοργονοκορμιά τους!
Μαργαριταρένια μου,σου έστειλα προσωπικό μηνυματάκι!Δεν τον γνωρίζω τον κύριο Κολιάτσο,
(όχι πως ξέρω κατά πού βόσκει το Παγκράτι)αλλά την επόμενη φορά που θα μου Θεσσαλονικιαστείς,
θα βρεθούμε να τα πούμε κι από κοντά όπως και δήποτε!Αρκετά Πάσχατα σε περιμένω...
Ώστε 12 χρόνια γάμου,το φορουμζέυγος μας ε;Τι όμορφα!Μακάρι ν'αξιωθούμε όλοι την αγάπη σας!
Κι όταν μεγαλώσω κι εγώ με το καλό και φτάσω τα χρόνια σας να έχω δυό κουκλιά παιδιά σαν τα δικά σας!
Σάββατο θέλετε,Σάββατο να το κάνουμε!Λογικά θα πάμε σε παιδότοπο...
Λοιπόν,δηλώνετε συμμετοχές κι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι,ώστε να καταλήξουμε σε μέρα,μέρος,ώρα!
Αλαλουμένια μου,διακοπογυρισμένη μου,καλά είναι η Ναταλία σου!
Μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν κατ'ευχήν αλλά δε μου επιτρέπω να μιζεριάσω.
Θα γίνω και πνευματική μάνα και οφείλω να διατηρώ το πνεύμα μου ακμαίο,ώστε
να έχω να μεταλαμπαδίσω τα φώτα μου στα βρέφη,που μου εμπιστεύονται οι γονείς τους!
Μου έλειψε πολύ κι η Αθήνα κι εσείς οι νότιες φίλες μου!Ελπίζω κάποια στιγμή πριν εκπνεύσει το 2010
να καταφέρω να κατέβω...Να βρεθούμε οι παλιές πάλι,να παλιρροιοβραχούμε,να πάμε βόλτα με κάμπριο...
Έχω και το Μουσείο Ακρόπολης...όλο και κάποια σημαντική έκθεση θα με καλέσει...θα το δούμε...
Διάβασα θα πας να επισκευτείς τον συγγραφέα εκείνου του βιβλίου...Πες λίγο πάλι τον τίτλο,
καθότι τότε που μου είπες δεν το πήρα άμεσα,να μη σε απογοητεύσω πως δε με γνωρίζεις τόσο καλά.
Έπρεπε να σταθμίσω το σημαντικότερο και θυσιάστηκα στα σκοτάδια της άγνοιας μου για χάρη σου!
Ελπίζω να το εκτιμάς!
Λούμπι,Λούμπι,Ξενιαλούμπι μου!Που άρχισες να λικνίζεις το σέξυ σου κορμάκι στα λημέρια μας πάλι...
Εμ βέβαια,αφού ήρθε η Σαμπίνα σου,μας τιμάς τώρα κι εσύ με την παρουσία σου,κοκόνα!
Λείπει η Πριγκίπισα μας,που έχει και την τιμητική της λόγω νέου τίτλου,η πρίμα μπαλαρίνα μας,το Μαρικάκι μας,
η νεόνυμφη κόρη της Θράκης,η κοσμογυρισμένη μας Λιλένια,η αγαπημένη μου Λινταλένια...
Και φυσικά οι αραιά εμφανιζόμενες νεότερες τσαπερδόνες!Λοιπόν,για να συντονιζόμαστε,από αυτήν την Παρασκευή
αρχίζω κι εγώ να ζυγίζομαι μαζί σας(με την κλασσική προϋπόθεση απουσίας εύγε και σχετικών ενθαρρυντικών προσταγμάτων)
όχι ως αυτοσκοπό,αλλά ως αφορμή να τα λέμε τακτικότερα στα πλαίσια του κοινού αρχικού στόχου,που μας ένωσε.
Από κει και πέρα ουσιώδης στόχος μου είναι οι σωστές διατροφικές επιλογές,η άσκηση,το νερό(που δεν πολυπίνω)
και πάνω απ'όλα η θετική οπτική της ζωής και όσων μας αφορούν!Επίσης λέω να γίνω λίγο γυναίκα φέτος.
Νομίζω θα με βοηθήσει να φροντίσω τον εαυτό μου περισσότερο...Το παιδί των λουλουδιών είναι πασέ!
Κι η αρχή θα γίνει μ'ενα στυλάτο κούρεμα(για το στυλάτο υπεύθυνη είναι η Πέννυ,που εγγυάται για τον κομμωτή της)
και από κει και πέρα θα το χοντρύνουμε το παιχνίδι!Σκέφτομαι από κρέμες σώματος και προσώπου μέχρι όζες-μανόν...Για τακούνια μικρή είμαι ακόμα!
ʼλλος σημαντικός μου στόχος φετινός είναι νάρχίσω να διαβάζω τα υπέροχα βιβλία,που σκονίζονται στα ράφια μου!
Νομίζω αυτά είναι καλά για αρχή!Στην πορεία,θα προσθέσουμε και νέες προκλήσεις προς κατάκτηση!
Θα ήθελα να μου πείτε τι επιθυμείτε για τη χρονιά που έρχεται κι εσείς.Να το δούμε γραπτό,
να πάρουμε δύναμη κι έμπνευση η μία από την άλλη...Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά,
να κουνηθούμε λίγο από το επιτόπου κι ενίοτε-ακόμα χειρότερα- το κουτρουβαλείν!
Φιλάκια στα μαγουλάκια!Κι επειδή ξεσκόνισα τον τροβαδούρο της αγάπης για κάτι αφιερώσεις
σε αδελφό τόπικ,ανατρέχω στο 1977(κάποιες ούτε είχατε γεννηθεί ακόμα)και μονολογώ κι εγώ μαζί του:
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ : ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΒΡΕ ΖΩΗ!
Πού'σαι Κραουνάκη να μου βάλεις χέρι με αυτά που ακούω και βάζω και στους άλλους ν'ακούσουν!
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....