ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 387
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 387 of 2553 FirstFirst ... 2873373773853863873883893974374878871387 ... LastLast
Results 5,791 to 5,805 of 38289
    Member
    Originally posted by NADINE
    Αναφορικά με τη συνάντηση,δε βλέπω να την καταφέρνουμε...Γάμοι και βαφτίσεις δεν επιτρέπουν
    Γάμοι και βαφτίσεις ε?
    Ε πρόσθεσε και μια κηδεία τότε ! Σήμερα μας έφυγε η μια γιαγιά της Νεκκυ. Η Νεκ είναι ήδη στο πατρικό της (όπου έμενε η γιαγιά), θα μείνει εκεί και όλο το βράδυ, αύριο πρωί στις 11 η κηδεία, Κυριακή τα τριήμερα ... ελπίζω το άλλο σ/κ να βολέψει.

Member
    Originally posted by BARB3
    αντισποτ κρεμα λεγεται και σποτακο μη παρεξηγηθεις!
    Να πάρει ... επιννόησαν και κρέμα οι γυναίκες για να μου αντιστέκονται? Φτουυυυ ... πάνε όλα τα τυχερά μου :P
    Καλά που έχω και την Νατ...... εεεε, την Νέκκυ :P

Senior Member
    Τουλάχιστον πλήρης ημερών και εμπειριών η γιαγιά και ακουλούθησε και τη φυσιολογική χρονική πορεία. τα συλλυπητήριά μας στην νεκταρία...και μόλις σκέφτηκα ότι έχετε κι επέτειο, την Κυριακή, αν θυμάμαι καλά...ο κύκλος της ζωής, ε;
    Καλο βράδυ...

Senior Member
    Καλημέρα, πριγκηπέσσες μας! Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο στα δύσκολα...πού χαθήκατε, ορέ;;; Όλες πια απασχολημένες;;; ʼντε, άντε να σβήνω μιας μιας το όνομα από το απουσιολόγιο, ολόκληρο ΣΚ έξω, γυρίστρες...
    φιλιά πολλά:love:

Senior Member
    Originally posted by sabe

Nadine,πολύ μου άρεσε όπως το έθεσες,αχ έτσι να το λέμε από δω και πέρα είμαι λοιπον 74,7 πώς τό'γραψε να δεις-κιλά ομορφιάς στον κόσμο;κομμάτια πριγκιπισσιάς στη γη;άλλο;
    xa xa xa
    Έτσι,έτσι,Σαμπινέλι μου!Τέρμα η αρνητική οπτική για τη γοητεία μας!Το θυμάμαι από τη φυσική,τότε στο γυμνάσιο
    πόσο μου είχε αρέσει η ιδέα πως η γη με προτιμά από τους άλλους,με βρίσκει πιο ελκυστική!

ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ : Στη φυσική, βαρύτητα ονομάζεται η ιδιότητα των υλικών σωμάτων να έλκουν άλλα υλικά σώματα.
    Τα ελκόμενα σώματα κινούνται με επιταχυνόμενη κίνηση προς το έλκον σώμα. Οι έλξεις είναι αμοιβαίες.
    Το μέτρο της αντίστασης, που παρουσιάζει κάθε σώμα στη μεταβολή της κινητικής του κατάστασης,
    το ονομάζουμε μάζα του σώματος. Η δύναμη έλξης, που ονομάζεται βάρος, είναι μεγαλύτερη
    όταν τα σώματα είναι πλησιέστερα ή όταν έχουν μεγαλύτερη μάζα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Θέλουμε οι άντρες να μη μπορούν να μας αντισταθούν;Χρειαζόμαστε μεγάλη μάζα σώματος!
    Θέλουμε να μας βρίσκουν ελκυστικές;Χρειαζόμαστε μεγάλο βάρος!Όχι αρώματα,βαθιά ντεκολτέ,μίνι κι αηδίες!
    Δε νομίζω να καταλαβαίνω κάτι λάθος!Το λέει κι η επιστήμη!Όλα τα υπόλοιπα είναι κατασκευάσματα των...ελαφρών!

Senior Member
    Eίχα γράψει και καλημεροκαλησπέρες και τα νέα του Νεκταρινιού πως είναι καλά!
    Κάπου χάθηκαν...Δεν πειράζει...Καλώς μας επιστρέψατε Ιονιολουόμενες,φιλιά πολλά στις παλιρροιομονάχες
    και τις ελπιζωπλεονφαινεσθεγγυούσ ες!Βαριέμαι να ξαναγράφω αναλυτικά όσα χάθηκαν.Στοπ!
    Τα φιλιά μου σε όλες τις πριγκιπικές αιθέριες υπάρξεις της παρέας!Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!
    Και να συντονιζόμαστε για εκείνη τη συνάντηση που αράχνιασε...Φιλάκιαααααααα� �

Senior Member
    νεκταρια μου τα θερμα μου συλληπητηρια. μακαρι να φτασουμε και να ξεπερασουμε τα χρονια της με υγεια ολοι μας. ζωη σε εσας και εμας λοιπον με υγεια και ζωντανια.

την καλημερα μου σε ολες και ολους. παλι βιαστικη ειμαι καθοτι τρεχω να καλυψω μιας βδομαδας υποχρεωσεις. ελπιζω απο αυριο να χαλαρωσω και να σας περιλαβω αναλυτικα!

αρχισα διατροφη και παρασκευη θα σας πω τι καταφερα. ηταν μεγαλο το σοκ μου ομολογουμενως οταν ειδα οτι εβαλα 7 κιλα. οκ δεν ειναι 7 πρωτον γιατι εκανα εκεινη τη χαζοδιαιτα με σκοπο μα κατεβω απο τα 80 που τα κρατησα μονο λιγες μερες και επισης ημουν μαλλον πρησμενη και δεν μπορει να ειμαι 86,9 αλλά η αληθεια ειναι οτι τα παντελονια τεντοσαν, η κοιλια πεταχτηκε και οι μπλουζες μαζεψαν ολες στο πλυσιμο.......τυχαιο? δεν νομιζω!!!

προφανως για να αναφερομαι στα κιλα ειμαι καλα κατα τα αλλα....

καφε σαββατο πρωι??

Senior Member
    Την καλησπέρα μου

Καταρχήν ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια και την tide και την Ναταλία και την Μπαρμπίτα και όλες όσες το σκεφτήκατε και ας μην το γράψατε.

Με αυτή τη γιαγιά μεγάλωσα στο ίδιο σπίτι, όσα χρόνια έμεινα στο πατρικό μου (ζούσαν στο ίδιο σπίτι μαζί με με τη μαμά μου για 42 χρόνια!!!). Περάσαμε όμορφες στιγμές.

Χωρίς πόνους, αλλά στο κρεβάτι, έφτασε στο τέλος της ζωής της. Έφυγε 92 χρονών! Απόκτησε πέρα από παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και 3 τρισέγγονα! Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί!

Θα την θυμάμαι πάντα! Ιδιαίτερα την ωραία κουβέντα μας που κάναμε το Πάσχα που μας πέρασε?
    Αντίο γιαγιάκα μου?

Και το χειρότερο ήταν ότι έπρεπε να πραγματοποιήσουμε όλα τα χαζά έθιμα του χωριού! Και όπως γίνετε παντού και πάντα, κάποιοι ξέρουν να δίνουν μόνο διαταγές χωρίς να απλώνουν το χεράκι τους λίγο να βοηθήσουν!!! Κουράστηκα πάρα πολύ κορίτσια μου αλλά ήθελα να βοηθήσω την μανούλα μου όσο περισσότερο μπορούσα!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και μπήκα λιγάκι να σας γράψω να νέα μου.

Σας ευχαριστώ πάντως!

Senior Member
    Και συνεχίζω?

Τις μικρούλες μου σήμερα δεν τις έστειλα σχολείο γιατί ήταν εξαντλημένες! (και εγώ δε δούλευα) Ξύπνησαν στις 11 παρά!!!

Ξανά πίσω στη καθημερινότητα με σχολείο, παιδικό, γραφείο και υποχρεώσεις!

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη στο γραφείο αλλά που θα πάει θα περάσει και αυτή.

Αν κανονίσουμε συνάντηση το Σάββατο, ο Δημήτρης και εγώ είμαστε μέσα (πρώτα ο Θεός)! Μάλλον θα έχουμε και τα λουλουδάκια μας μαζί! Κυριακή όμως δε θα μπορέσουμε γιατί έχουμε άλλες υποχρεώσεις.

Θα τηλεφωνηθούμε για να κανονίσουμε! ʼντε γιατί μου λείψατε!!!

Περιμένουμε και λεπτομέρειες από τις μπαρμπουνοδιακοπες!

Φιλάκια ομορφούλες μου!!! Eίστε πολύ καλή παρέα!!!

Senior Member
    Ασχετο...κορίτσια, έχετε παρατηρήσει ότι ο λόγος της νεκταρίας είναι ιδάιτερα ήρεμος; Ακόμη και σε φάσεις σίγουρα άγχους ή πίεσης, αυτό δε φαίνεται στο λόγο σου..Πώς το καταφέρνεις αυτό, βρε θηρίο;;;; Φαντάζομαι προυποθέτει και άλλου είδους ηρεμία..ενταξει, μη βαράτε, είπα..άσχετο, αλλά ειλικρινές!
    καληνύχτα πριγκηπέσσες μου...

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Ασχετο...κορίτσια, έχετε παρατηρήσει ότι ο λόγος της νεκταρίας είναι ιδάιτερα ήρεμος; Ακόμη και σε φάσεις σίγουρα άγχους ή πίεσης, αυτό δε φαίνεται στο λόγο σου..Πώς το καταφέρνεις αυτό, βρε θηρίο;;;; Φαντάζομαι προυποθέτει και άλλου είδους ηρεμία..ενταξει, μη βαράτε, είπα..άσχετο, αλλά ειλικρινές!
    Moυ αρέσει που διπλοαπολογείσαι για το άσχετο,λες κι εδώ μέσα υπάρχει κάτι σχετικό...
    Έχουμε μιλήσει για βραζιλιάνικες αποτριχώσεις,σοκογκόμενου� �,σχολεία που αρχίζουν
    (είχαμε μάλιστα κατηγορηθεί πολύ εκεί)κι ένα σωρό διαφορετικά μεταξύ τους ζητήματα...
    Στην ψυχολογική κατάσταση του Νεκταρινιού μας κόλλησες;Κι έχεις πολύ δίκιο να το διαπιστώνεις!
    Το Νεκταρινέλι είναι ένα γεμάτο ζωή και χαρά,γελαστό πλάσμα,ζουζουνιάρικο,
    με έναν άντρα εξίσου θετικό και υποστηρικτικό,δυό αγγελούδια όλη χάρη και ευγένεια!
    Βιώνουν δυνατή αγάπη μεταξύ τους(φαντάζομαι και με τα υπόλοιπα μέλη της ευρύτερης οικογένειας)
    κι όσα δύσκολα κι αν έχουν βρεθεί στο διάβα τους,τ'αντιμετωπίζουν ως μια σφιχτή γροθιά,ενωμένοι,δυνατοί!
    Όταν είσαι ικανοποιημένος στα βασικά της ζωής σου,όταν παίρνεις αγάπη και χαρά,όταν έχεις τη σοφία
    και τη διαύγεια να διακρίνεις τι πραγματικά αξίζει,το διεκδικείς και το βιώνεις,οι δοκιμασίες της ζωής,
    όσο προκλητικές κι αν είναι,έχεις τα εφόδια να τις διαχειριστείς,χωρίς να σε διαλύουν...

Νεκταρινέλι μου,σας αφιερώνω το επόμενο τραγούδι,που είχα αφιερώσει και στη Λινταλένια μας
    σε ανάλογη περίπτωση...Η θέρμη της αγάπης και το μεγαλείο της ψυχής των κεκοιμημένων αγαπημένων
    πάντα μας αγκαλιάζει!Προσωπικά πιστεύω πως γίνονται φύλακες άγγελοι μας.Ο δεσμός παραμένει,απλά αλλάζει μορφή...

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ : ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ

Senior Member
    φτου! και ειχα γραψει ενα κατεβατο!

Senior Member
    εν συντομια τωρα!

ελεγα οτι αν ηταν να γραφαμε κατι σχετικο, μαλλον δεν θα γραφαμε σχεδον τιποτε!

και εστελνα φιλακια στην νεκταρια και της ελεγα οτι τωρα η γιαγια της την κοιταζει απο ψηλα και ειναι περηφανη για τα παιδια της τα εγγονια της τα δισεγγονα, τα τρισεγγονα....

οσο για εμενα, συνεχιζω οπως μπορω διατροφη. μετραω μονο θερμιδες και κανω μικρα και τακτικα γευματα. εχθες εκανα και ενα κοφιθεραπι στην κομμωτρια οπου καθησα 4 ωρες! ενα μαλλι εβαψα αλλά τωρα που εχω και ανταυγιες, στρογγυλοκαθομαι επι ωρες! εχει και τα καλα του το βαψιμο οπως καταλαβαινετε! τα παιδια ηταν με τον μπαμπα και περιμενα να βρω κατι μουτρα κατεβασμενα αλλά ολα πηγαν καλα αρα ειμαι σημερα μια χαρα!
    σημερα εχει γυμναστικη το προγραμμα

Senior Member

εχθες εκανα και ενα κοφιθεραπι στην κομμωτρια οπου καθησα 4 ωρες!
    Mας κερατώνεις δηλαδή και με την κομμώτρια!

ενα μαλλι εβαψα αλλά τωρα που εχω και ανταυγιες, στρογγυλοκαθομαι επι ωρες! εχει και τα καλα του το βαψιμο οπως καταλαβαινετε!

σημερα εχει γυμναστικη το προγραμμα
    Ax...Το βλέπω αυτό που σιγά σιγά συμβαίνει...

Senior Member
    ναι, μια φορα το μηνα σας κερατωνω ΚΑΙ με τη κομμωτρια!

οσο για την κυρια fake, οσα δεν φτανει η αλεπου τι τα κανει?

ναι, βρε σε καμια 200αρια χρονακια ετσι θα γινω! λιγη προσπαθεια χρειαζεται απο μερους μου και φτυστη αυτηνης θα γινω:yes: