Results 5,806 to 5,820 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
21-09-2010, 11:34 #5806
Τι μου κάνουν τα παθιάρικα,όμορφα πλάσματα τούτου του νήματος;Καλημέρα.
Συλλυπητήρια Nekky,να ζήσετε να την θυμόσαστε τη γιαγιά σου,να έχετε τις αντοχές και την μακροημέρευσή της.
Καλή αρχή για τα παιδάκια μας οι μανούλες στα σχολειά.
Τα δικά μου νέα είναι πολύ καλά,όσον αφορά τη διατροφή και την φυσική κατάσταση.Χτες τέσσερα άτομα μου ανέφεραν πόσο έχω αδυνατίσει.Δε μπορώ να το δω η ίδια,ωστόσο τους ευχαρίστησα,χα χα.Νομίζω πως η άσκηση είναι τελικά το κόλπο και το ζουμί της υπόθεσης,σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή.Δεν πεινάω,δεν στερούμαι τίποτε,τρώω σχεδόν απ'όλα,αλλά με προσοχή στο ποια ώρα τρώω το καθετί και πόσο.
Ένα πράγμα που με ανησύχησε,είχε να κάνει με το γιο μου.Που έχει αδυνατίσει αρκετά και με ανησύχησε το γεγονός πως δεν είχε τις τελευταίες μέρες όρεξη να τελειώσει το φαί στο πιάτο του(κι ας ήταν οι αγαπημένες του μπάμιες).Φρίκαρα κοπελούδες.Ο νους μου πήγε στο κακό.Τον πλάκωσα στα κηρύγματα(αλλά με έξυπνη χρήση προτροπών και καλά για να αποκτήσει όγκο,που είναι ο σκοπός του στο γυμναστήριο,αλλά και με έμμεση πίεση πως δε θα μπορέσω να του δώσω συγκατάθεση να συνεχίσει να γυμνάζεται εάν είναι ελλιποβαρής).Και ξεκίνησε να παίρνει πολυβιταμίνες.Δεν έχουν έλεγχο πολλές φορές τα παιδιά όταν γλυκαθούνε στο χάσιμο κιλών και ξέρω πόσο ευαίσθητες είναι εκεί οι ισορροπίες...
Α και είναι και ερωτευμένος(λέτε αυτό να έπαιξε ρόλο,πέστε μου κορίτσια),ανησυχώ.Να τον πάω για καμία εξέταση;
Ναντινάκι μου,tidekpe,Xenara,alalumidio,nekkaki,annezinou li,basia και σ'όλες τις πλασματούρες μας,φιλάκιαααααα.
- 21-09-2010, 12:05 #5807
γαμώτο...είχα γράψει τα άντερά μου...πήγα να βάλω και φατσούλα (η άσχετη τεχνολόγα) και τα έσβησα όλα, το κέρατό μου!!!!!!Φιλια θα σας γράψω βράδυ..αν προλάβω
Σαμπινάκι, μη φοβάσαι για το παληκάρι...έρωτας είναι, θαρρώ (τον τυχερό)
21-09-2010, 15:07 #5808
πολυ καντεμω κι εσυ βρε tide! κι εγω τα ιδια το πρωι!
σαμπινα, ερωτας ειναι η αιτια! παω στοιχημα
ποσα κιλα ειναι και ανησυχεις? μηπως το παρακανεις σαν χαζομαμα?
21-09-2010, 17:57 #5809
Αχ!Σαμπινέλι μου...μου αρέσει που αναρρωτιέσαι κιόλας!
Λες και σε πήραν τα χρόνια και ξέχασες πώς είναι ο έρωτας...
Όχι πως δεν είναι χρέος σου ως μανούλα να προσέχεις την κάθε λεπτομέρεια,
αλλά μην ανησυχείς περισσότερο από όσο απαιτούν οι συνθήκες.Εξάλλου όσο υπάρχει επικοινωνία
ανάμεσα σας,δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.Έχει αξιωθεί πολύ σοφή,δυνατή και συνάμα ευαίσθητη μανούλα,
έχει προικιστεί με όσα του κληροδότησες και του γαλούχησες,σ'έχει άγρυπνο φύλακα άγγελο του...
Πώς να πάει κάτι στραβά;Έρωτας είναι θαρρώ κι εγώ κι αντί να το υπογραμμίσω με Πάριο(μπλιαξ)
θ'αφήσω τη βελούδινη φωνή του πατέρα της συνονόματης μου να ταξιδέψει τις θύμησες σου στη μαγική του χώρα...
NAT KING KOLE : LOVE
22-09-2010, 08:47 #5810
αχ αυτος ο πυργος!! τωρα θελω και ενα γαλλικο ναταλια. εκεινο το l'amour et a coute de moi? καλα, εχω να γραψω γαλλικα 20 χρονια. ειμαι σιγουρη οτι το σκοτωσα!! πειτε μου και πως γραφεται σωστα to refresh my memory
καλημερα σας! μια συντομη καλημερα και σημερα για να παω στα επειγοντα μου.
εχθες ναι ειχε κολυμβητηριο. σε 45 λεπτα εκανα 700 μετρα. μη γελατε γιατι οταν ξεκινησα σε 45 λεπτα εκανα 450 μετρα! αρα εχω προοδο αν και με ποναει το ενα μπρατσο μου. επομενος στοχος για αυριο 15 βολτες=750 μετρα. καλε πως κανουν χιλιομετρα? δεν μπορω να το καταλαβω! χαλασε και το μαλλι!!! το πατησα ενα καλο λουσιμο μετα το κολυμβητηριο και πολυ το λυπηθηκα!
απο καφε τι γινεται? να το παμε για το επομενο σβ? εκει που ο δικος μου θα εκανε 12ωρο και θα ημουν ελευθερη, λογω απεργιας δεν εχουμε μαζουτ και δεν δουλευει καθολου. μαλιστα τους εδωσαν και εδεια να ξεκουραστουν λεει!!!
αυτα. παω να διαβασω τα μειλ, να απαντησω τα επειγοντα και τα ξαναλεμε!
22-09-2010, 09:13 #5811
καλημέρα, πριγκηπέσσες μας!
Φθινοπώριασε σήμερα και πολύ μου άρεσε που θα βάλουμε και κανένα άλλο ρουχαλάκι (να κρυφτούν και τα μπρατσάκια..._) για άλλη μια φορά είμαι σε απόγνωση με διατροφή που άρχισα και,κλασικά, από τη δεύτερη εβδομάδα έχει κωλύσει (22 μέρες, 1,6 κιλά απώλεια και αυτό την πρώτη εβδομάδα..) και είμαι στο γνωστό δίλημμα του τι να κάνω...τουλάχιστον τώρα δεν τα σκάω και στους διαιτολόγους (περνάω τα κωλύμματα μόνη μου). Το τικεράκι με τη ροδομάγουλη δεν τα κατάφερα να το σβήσω από κάτω μου, όσο κι αν το προσπάθησα, η ανεπίδεκτη!! Οπότε είπα να εημερώσω και για κάτι σχετικό με το φόρουμ...και τώρα, στα δικά μας!
Ο μικρός μου Ποπάυ λάτρεψε το σχολείο του και κάθε μέρα ξυπναέι με τρελή χαρά να πάει(αντίθετα με εμένα που σιχτιρίζω...) και το Σάββατο τη βρήκαμε μισοντυμένη και με την τσαντούλα της στην πλάτη πρωί-πρωί να περιμένει για να την πάμε σχολείο( η ανεπρόκοπη μάνα δεν είχα φροντίσει να ενημερώσει το παιδί μου για την παύση του ΣΚ) είδαμε και πάθμε να την ηρεμήσουμε...η μεγάλη εχει πέσει με τα μούτρα στη μελέτη και μεταξύ Μαθηματικών και Φυσικής ρίχνει και κανένα σπαγγάτ για να θυμάτια τη μεγάλη της λατρεία, το χορό, αλλά και να θυμάται να με μέμφει που την έστεψα προς τα εκεί και τι το ήθελα, αφού δεν μπορεί να το κάνει έπαγγελματικά κι άλλα τέτοια νεανικά και να γίνεται ο γνωστός κύκλος: καυγάς, νεύρα, κλάματα, συγνώμες, φιλιά, αγκαλιές. μωρέ, πότε θα γίνω Βρούτος και θα τη τσουρομαδήσω, την Όλιβ, κι ας κλαίει ο Ποπάυ...
Αυτά, τα ωραία! Εξακολουθώ να έχω άφτιαχτα μαλλιά (σε αντίθεση με μερικές,μερικές) και περιτττά κιλά. παλεύω και γιάυτά και για άλλα. Πολλά φιλιά, καλή δύναμη σε ό,τι κι αν κάνετε και, το πιστεύω, τα καλύτερα έρχονται!
καλη σας μέρα, πριγκηπέσσες μας!
22-09-2010, 09:35 #5812
Originally posted by BARB3
αχ αυτος ο πυργος!! τωρα θελω και ενα γαλλικο ναταλια. εκεινο το l'amour et a coute de moi? καλα, εχω να γραψω γαλλικα 20 χρονια. ειμαι σιγουρη οτι το σκοτωσα!! πειτε μου και πως γραφεται σωστα to refresh my memory
Ax!Τσοντιάρικο μπαρμπουνέλι μου!Και μετριόφρον("η αγάπη είναι κοντά μου"κι όχι "σου"κατά το στίχο)
Ευτυχώς σε έχω πάρει πρέφα(έχω και μεγάλη φαντασία,να μη με αδικήσω)
και διέγνωσα το τραγούδι,που ανάμεσα στα επείγοντα και κατεπείγοντα σου
ψήνεσαι ν'ακούσεις!Βέβαια...καμία σχέση με Παρισάκι και Πύργο ʼϊφελ...
Μονακό 28 βαθμοί Κελσίου υπό σκιά...άμα ο άλλος όμως κάνει μπάνια ακόμα και Σεπτέμβρη μήνα
και τον χτυπά το κύμα της θάλασσας και του έρωτα όσο οι άλλοι πήζουν στο καυσαέριο και τις υποχρεώσεις,
τέτοιες εικόνες του έρχονται συνειρμικά, όπου κι αν ακουμπήσει το βλέμμα του...Αχ...ʼτιμη κενωνία!
Κι επειδή σε γέννησα και ξέρω τι χρειάζεσαι,πάρε μπόνους και οπτικό βοήθημα όσο λιάζεσαι στους 28 βαθμούς!
22-09-2010, 09:49 #5813
Επειδή σε 2-3 μέρες είχαμε τουλάχιστον 3 κρούσματα "είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά το έσβησα κατά λάθος", θα μπορούσατε να γράφετε τα ποστ σας στο Word (ή σε οποιονδήποτε επεξεργαστή κειμένου) και όταν το ολοκληρώσετε να το κάνετε αντιγραφή και επικόλληση μέσα στο φόρουμ.
Tide, Nadine, σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας. Ίσως ακουστεί γλυκανάλατο, αλλά αυτό που έχετε γνωρίσει είναι ένα μέρος από το τι πραγματικά είναι η Νεκκυ. Να το πω πολύ απλά .... δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο σαν αυτήν.
Sabe, δεν είναι φοβερό όταν οι άλλοι βλέπουν οτι έχεις χάσει κιλά και σου το λένε? Δεν είναι φοβερή ώθηση? Μπράβο σου λοιπόν.
όσο για τον γιο σου πρέπει (χαριτολογώντας βεβαίως) να πω το εξής : ναι, κάτι δεν πάει καλά με τον γιο σου !!!! Είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω να έχει για αγαπημένο φαγητό τις μπάμπιες ! Μπλιαχ !
Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει παλιότερα, αλλά πόσων ετών είναι ο boy, πόσο ύψος και πόσο βάρος?
Όσο για τον έρωτα ... τι να σας πω, εμένα η Νεκ με πήρε 90 κιλά και με έκανε 120φεύγα .... και από έρωτα, FULL. Εμένα μου κόβετε η όρεξη μόνο όταν είναι άρρωστες οι κόρες μου.
Tide, αν σε ενοχλεί τόσο η ροδομάγουλη ίσως μπορώ να βοηθήσω (msn, skype χρησιμοποιείς? αν θέλεις πάντως βοήθεια, στείλε ένα u2me).
ʼντε, καλή μας μέρα φίλες και φίλοι.
22-09-2010, 09:52 #5814
Originally posted by tidekpe
η μεγάλη εχει πέσει με τα μούτρα στη μελέτη και μεταξύ Μαθηματικών και Φυσικής ρίχνει και κανένα σπαγγάτ για να θυμάτια τη μεγάλη της λατρεία, το χορό, αλλά και να θυμάται να με μέμφει που την έστεψα προς τα εκεί και τι το ήθελα, αφού δεν μπορεί να το κάνει έπαγγελματικά κι άλλα τέτοια νεανικά και να γίνεται ο γνωστός κύκλος: καυγάς, νεύρα, κλάματα, συγνώμες, φιλιά, αγκαλιές. μωρέ, πότε θα γίνω Βρούτος και θα τη τσουρομαδήσω, την Όλιβ, κι ας κλαίει ο Ποπάυ...
και δεν έχει να παλεύει με τα δικά μας!Να μην αναφέρω τα παλικάρια,
που θα σφάζονται στην tutus της...Δεν είναι και το Χανελέλι μας εδώ,η μπαλαρίνα μας,
να σε υπερασπιστεί για την σοφή επιλογή σου!Αχ!Θα γίνει μάνα και θα σε καταλάβει
κάποια στιγμή!Πού θα πάει;Αχ!Τα νιάτα!
(εικόνα της Ολιβοκόρης σου ανάμεσα σε Μαθηματικά και Φυσική,όπως τη ζωγράφισε η νονά Ποπάυ)
Uploaded with ImageShack.us
Όσο για τα δικά σου,συνέχισε να κάνεις αυτά που το σώμα σου χρειάζεται και να πάνε να @%& τα κιλά!
Με την άσκηση το σώμα μας αλλάζει και κάποια στιγμή έρχεται και το αριθμητικό αποτέλεσμα!
Εκεί στις 3 εβδομάδες όλοι κολλάμε άλλωστε...Το σώμα σου έχει το ρυθμό του.
Σημασία έχει το αποτέλεσμα και η αλλαγή στάσης ζωής!Όχι στις πόσες μέρες πόσα κιλά!
Εδώ εγώ στομάχι έκοψα στα 160 κιλά και με ελάχιστες θερμίδες χάνω 2(βαριά 3) κιλά το μήνα!
Μας αφιερώνω το παρακάτω ρεφρέν!---> http://www.youtube.com/watch?v=7YEkQKc9qOI
22-09-2010, 10:05 #5815
Πάω κι εγώ να σας κερατώσω με μια συμφοιτήτρια μου(κομμώτρια δεν έχω)...
Τις καλημέρες μου και τα φιλιά μου για μια υπέροχη,μοναδική Τετάρτη 22/9/2010!
22-09-2010, 20:50 #5816
Kαλά καλέ!Τόσες ώρες και καμία δεν είχε μια λέξη να μοιραστεί;
Μια καλημέρα,μια καλησπέρα,κάτι...Παλιρροιάζ ω ή μου φαίνεται;
22-09-2010, 23:11 #5817
Ax, αχ και αχ! Ρε παιδάκια, γιατί εκτός από παχουλοκομψή με κάνετε και αισθάνομαι και γριέντζω;;;;;
Βρε Σποτ μας, τι να εννοείς με όλα αυτά που μου γράφεις εις την αγγλικήν;;;Τι χρησιμοποιώ;;
Ariel(και δεν το αλλάζω), lenor χρυσό (κορίτσια, ΤΟ μαλακτικό με ΤΟ άρωμα)...αλλά υποψιάζομαι πως δεν αναφέρεται ακριβώς εκεί το ερώτημά σου, ε;;;; Κι επειδή δεν επικοινωνούμε τελικά, μήπως να την αφήσω τη ροδομαγουλίτσα...εξάλλου δείχνει ότι και με κιλά μπορούμε να είμαστε όμορφοι (τι άλλο θα σκεφτώ για να αποφύγω το μάθημα Τεχνολογίας, η κοπανατζού!) Όμως οφείλω να σε ευχαριστήσω και επειδή προθυμοποιήθηκες να με βοηθήσεις αλλά και γιατί αποδεκνύεις ότι τελικά εσείς οι Βόρειοι ξέρετε να αγαπάτε και να εκτιμάτε, αν κρίνω από τα λόγια σου για τη Νεκταρία. Σας εχω πει βέβαια ότι ο καλός μου είναι από τη Θεσσαλονίκη την οποία εγκατέλειψε για τα μάτια μου μόνο, ε; Γι΄αυτό μιλάω εκ πείρας...
Και τώρα η απορία: πού βρήκες< Ναντίν, αυτήν τηνΌΛιβ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θέ λω ειλεικρινά να μου πεις...τη ζωγράφισες εσύ και με κάποιο τρόπο μαγικό την έβαλες εδώ;;;; Αποκλείεται να υπάρχει αλλιώς...μιλάμε, τρελάθηκα πάλι!!!!!!
Σας καληνυχτίζω, με φωνάζει ο Ποπάυ μου..
Φιλια
22-09-2010, 23:21 #5818
Καλησπερα!!!!
Καλε με συγκινησατε παλι με τα καλα σας λογια!!! Με κανατε και κοκκινησα!!! Ευχαριστω πολυ!
Βεβαια καλυτερα να μη με συναντησετε οταν με πιανουν τα νευρα μου ή οταν δεν βρισκω κατι που ψαχνω! :tumble: (ο Δημητρης ξερει χεχεχε)
Πολυ γεματη μερα στο γραφειο σημερα....κουρκουτιασα!!! Ευτυχως περασε! ΚΑι η αυριανη θα ειναι γεματη αλλα που θα παει θα περασει και αυτη!
Σημερα ηταν η πρωτη μερα της μικρουλας μου που εμεινε ολοημερο στον παιδικο! (μεχρι της 3.30 μμ) Ειχα αγωνια αν θα βαρεθει αν θα της αρεσει αλλα τελικα μια χαρα το αντιμετωπισε αυτη!
Και αφου εχω μαγειρεψει (κεφτεδακια και ρυζι), εχω απλωσει ενα πλυντηριο, εχω ετοιμασει το κολατσιο της μεγαλης για το σχολειο (μπουγατσα), εχω ετοιμασει και της μικρης το φαγητο για τον παιδικο, εχω ετοιμα τα ρουχα ολονων μας για αυριο, ετοιμο και το μενου μου για το παρω μαζι μου στο γραφειο, οι μικρες κοιμουνται εδω και πολυ ωρα....ηρθε η ωρα να απλωσω την κορμαρα μου να ξεκουραστει! Παω να διαβασω το βιβλιο μου και να χαλαρωσω.
Καληνυχτα ομορφουλες και γλυκα ονειρα να εχουμε :love:
22-09-2010, 23:23 #5819
Τι ωραια που γραφεις βρε tide μου!!!
Σε απολαμβανω!!!!!!
23-09-2010, 09:11 #5820
Xα χα,ευχαριστώ,με κάνατε να χαζογελάω πρωί πρωί,μία η Nadine με τον Πάριο,μία ο Spot-r-akos μ'εκείνο το μπλιαχ.:smilegrin:
Ο μικρός μου ο γιόκας είναι τοσοδούλης μωρέ(1,80)και βάρος 70 τώρα.Όμως πριν το καλοκαίρι ήταν 75 και πόσο καλύτερο έδειχνε το σώμα του.Ανησυχώ γιατί σε κάποια φάση τον είχε πιάσει μία μανία να μην τρώει τίποτε το παχυντικό,τίποτε το μη-υγιεινό,το έξω από τα επιτρεπόμενα.Και μου θύμισε λίγο την orthorexia nervosa που είχε ποστάρει παλιότερα το Ναταλάκι(θυμάσαι Ναταλίμε όλη την τυπολατρεία και την εμμονοκρατία της.
Όμως εδώ και δυο τρεις μέρες τον "τεστάρω"βάζοντάς του μαγιονέζα στο τοστ για παράδειγμα,ή φτιάχνοντας πίτσα να δω πως θα αντιδράσει.Ευτυχώς τρώει,ευτυχώς δεν τα αντιμετωπίζει σαν απαγορευμένα.Υπάρχουν παγίδες ακόμη και στον υγιεινισμό,να μην το ξεχνώ.Ουφ,άντε η αγχωτικιά,να μου περάσει κι αυτό.χα χα
Tidekpe,σημείωσα το lenor,έχω αδυναμία στα μαλακτικά με ξεχωριστό άρωμα,πάντα μου άρεσαν τα ρούχα που ευωδιάζουν.
Μπαρμπαρέλλα μου,καλημέρα σου.Χαίρομαι τόσο που πέρασες όμορφα κι ας πήρες κιλάκια,εσύ είσαι αστέρι,θα τα χάσεις,γυμνάζεσαι,κινείσαι ,έχεις μπει και σε διαδικασία αυτοπαρατήρησης με το thread για τις δδ στην οικογένεια,δε σε φοβάμαι.
Καλημέρα με χαμόγελα,καλημέρα με φιλιά,σε όλους μας,γυναικάρες κι άντρακλας.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....