Results 571 to 585 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-03-2009, 09:46 #571
Καλημέρα,αρχίζω μαζι σας και το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια της εξάλειψης των παραπανίσιων κιλών...Τι καλά που σας βρήκα!!!!
- 26-03-2009, 09:55 #572
Originally posted by ΚΕΦΤΕΔΟΥΛΑ
Καλημέρα,αρχίζω μαζι σας και το δικό μου ταξίδι στην προσπάθεια της εξάλειψης των παραπανίσιων κιλών...Τι καλά που σας βρήκα!!!!
Πρασοτυρόπιτα παράγγειλα,κεφτεδούλα μου ήρθε πρωινιάτικα...
Βλέπω έκοψες εισιτήριο,πήρες τα μπογαλοπακετάκια σου κι επιβιβάστηκες!
Το πλήρωμα κι ο καπετάνιος σε καλωσορίζουν και σου εύχονται καλό ταξίδι!
Αλλά πώς κοπανιέσαι έτσι στους κοιλιακούς,βρε παιδάκι μου;Σε βλέπω και κουράζομαι!
Σημείωση:περιγραφή για την τυφλή της παρέας--->Είναι ένα τικεράκι με πακετάκια ροζ
και πορτοκαλί φιόγκους που καταλήγουν σε μία ροζ ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα,
μάλλον σε ροζέ κρασί(με ευτελές πάντως φελό για πώμα) κι ένα άλλο κουτάκι με καρδούλα έξω
και πράσινη κοδρελίτσα,που προφανώς έχει μέσα σοκολατάκια(για να συμπληρωθεί το κλισέ)
ενώ η δόλια κοπελίτσα για να τα καρπωθεί όλα αυτά δεν περιμένει να της τα προσφέρει ο ιππότης
πάνω στο λευκό άλογο,αλλά κοπανιέται ασταμάτητα στους κοιλιακούς,ανάσκελα κάτω στο πάτωμα!
Γιάννης Ψυχοπαίδης : Γυμνό στο πάτωμα
Ενώ η μόνη δική μου σχέση με το πάτωμα είναι η εξής --->ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ : ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Πρώτη εκτέλεση: Τάνια Τσανακλίδου
Κοντά στα κύματα
θα χτίσω το παλάτι μου
Θα βάλω πόρτες
μ' αλυσίδες και παγώνια
Και μες στη θάλασσα
θα ρίξω το κρεβάτι μου
γιατί κι οι έρωτες
μου φάγανε τα χρόνια
Να κοιμηθώ στο πάτωμα
να κλείσω και τα μάτια
γιατί υπάρχουν κι άτομα
που γίνονται κομμάτια
Ξυπνώ μεσάνυχτα
κι ανοίγω το παράθυρο
κι αυτό που κάνω
ποιος σου το' πε αδυναμία
Που λογαριάζω
το μηδέν μου με το άπειρο
και βρίσκω ανάπηρο
τον κόσμο στα σημεία
Να κοιμηθώ στο πάτωμα
να κλείσω και τα μάτια
γιατί υπάρχουν κι άτομα
που γίνονται κομμάτια...
Amedeo Clemente Modigliani
26-03-2009, 10:36 #573
Αχ.αχ ποσο ομορφα εκφράζεσαι, ενα-ενα που λές θα τα διώξω τα πακετάκια και μαζί και τις ευθύνες που έχω φορτωθεί οι οποίες μεταφράζονται τελικά σε κιλά ,είμαι σίγουρη κορίτσια οτι όσο τρέχουμε και δεν φτάνουμε απο τις υποχρεώσεις τόσο περισσότερο μπουκωνόμαστε μήπως και γίνουμε πιό δυνατές για να αντέξουμε...όπως και νά'χει προπονούμαι όπως βλέπετε για να σουτάρω τα πακετάκια που φορτώθηκα...Παρέα ως τώρα είχα το reductil,1 κιλό σε
1.5 μήνα ε... δεν με έπιασε φαίνεται ή αυτή η άτιμη συναισθηματική πείνα με ρήμαξε...θα δούμε ...σημερα πήρα και το lipotox.... μία απο εσάς είμαι και εγώ...
26-03-2009, 11:43 #574
Βρε καφτεδακι??? Χαχα! Τι υπεροχο τικερ ειναι αυτο?? Πω πωωωωω τρελα!!!! Εισαι φοβερη!
Οσο για τις ευθυνες που λες, εχεις ΤΟ δικιο!! Ας ξεφορτωθουμε λιγες, μηπως κι ελαφρυνουμε λιγο και παρουμε τα πανω μας! Αντε...μπρος, μαρς!!
Σου ευχομαι να κρατας γερα απο το χερι τις δυναμεις σου και να μην τις αφησεις ποτε να σου φυγουν, οκ?
Kisses!
26-03-2009, 11:45 #575
Εεεε....κεφτεδακι ηθελα να σε προσφωνησω, αλλα ας οψεται η βιασυνη μου..(αυτα που λεγαμε πριν για ευθυνες...?)
26-03-2009, 11:49 #576
Καλωστηνε και την Κεφτεδουλα,καλωσηρθες στην ομαδα του Ουρανιου Τοξου,ευχομαι να ταιριαξεις και να δεσεις εδω,να βρεις τις λυσεις που σου ταιριαζουν και να εχεις ομορφα αποτελεσματα.Την καλημερα μου.
26-03-2009, 12:27 #577
Ευχαριστώ,ευχαριστώ καλώς σας βρήκα .... υποκλίνομαι στους/στις παλαιότερους/-ες ....η ισχυς εν τη ενώσει εεεεε.....
Έχω παρατηρήσει πάντως ότι τα κιλά (- 'η +) πάνε σετάκι με υπέρογκες ευθύνες,άφθονους ρόλους που πραγματώνουμε καθημερινά και απαιτήσεις από τον εαυτό μας και αναρωτιέμαι reductil χρειαζόμαστε,διακοπές χρειαζόμαστε,η να σηκώσει και κανένας άλλος το πακετάκι που συνήθως είναι ροζ(γυναικεία υπόθεση δηλαδη)σαν τα δικά μου???
26-03-2009, 14:14 #578
την γρηγορη καλημεροκαλησπερα μου
φιλακια σε ολο τον καλο κοσμο και ολα τα παλια και νεα μελη της ομαδας μας. Κεφτεδουλα καλως ηρθες. οταν θα φτασεις τα 70 προτεινω να σε λεμε καφεδουλα για να μην θυμιζει τον παλιο κακο εαυτο σου!!!!
nadinaki, σχεδον ετοιμη ειμαι. σημερα σκοπευω να κανω σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα και μπαλκονια και φυσικα τα τζαμια για να εχω χρονο αυριο για την συναντηση μας. Μετα θα αρχισω την αποτριχωση, το βαψιμο νυχιων, την μασκα προσωπου και αν αντεξω, θα κανω και κανενα μπανιο!!!!!!
καφεδαρα, σου ρχομαι!!!!
κεφτεδακι απο που εισαι? εισαι κοντα μας να σε δουμε αυριο?
klm, κι εγω το εχω το προβλημα του πρωιονου ξυπνηματος. εχθες ειχα ξεκουραστει το μεσημερι (3 ωρες υπνος παρακαλω) και δεν μπορουσα να κουραστω γιατι τα μαγαζια ηταν κλειστα (μην σχολιασετε, μην σχολιασετε) εριξα τους υπνους μου απο νωρις (στις 11 κοιμομουν) και ξυπνησα απο τις 5!!!! Πλυντηρια, μισα απλωμα, μισα στεγνωμα, διπλωμα κλπ. το σιδερο το αφησα για μια αλλη μερα. εκανα και 30 λεπτα διαδρομο και ξυπνησα τους υπολοιπους του σπιτιου κλπ, κλπ
αυτα τα ωραια μου επιφυλαξε και μου επιφυλασει η σημερινη ημερα.....
αυριο ομως......θα βαλω τα σεξουλιαρικα μου και βουρ για την πονηρη προσκληση της προεδρινας μας
26-03-2009, 15:03 #579
ναταλια-κυρια προεδρος.....πολυ μου αρεσει αυτο το αυταρχικο στυλ!!!!!!κριμα που δεν μπορεις να με μαστιγωνεις κιολας!!!!ανακαλυψα την μαζοχιστικη πλευρα της προσωπικοτητας μου με σενα......
κεφτεδουλα καλως ηρθες και συ στην παρεα μας!ελα να πεινασουμε ολες μαζι!!!!!!
Υ.Γ πρεπει να απογαροευτουν τα τικερακια η ακομα και τα ψευδωνυμα που εχουν σχεση με φαγητο!!!το τικερακι του μαρικακιου για παραδειγμα με τις σοκολατες μου προκαλει σιελλοροια!μου ρχεται η γευση της σοκολατας στο στομα!
και συ βρε κεφτεδουλα!!!!!!!??????
αν εμφανιστει καμμια με ψευδωνυμο ''παστιτσιο'' που ειναι το αγαπημενο μου φαγητο....δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!
26-03-2009, 22:41 #580
Originally posted by BARB
nadinaki, σχεδον ετοιμη ειμαι. σημερα σκοπευω να κανω σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα και μπαλκονια και φυσικα τα τζαμια για να εχω χρονο αυριο για την συναντηση μας. Μετα θα αρχισω την αποτριχωση, το βαψιμο νυχιων, την μασκα προσωπου και αν αντεξω, θα κανω και κανενα μπανιο!!!!!!
καφεδαρα, σου ρχομαι!!!!
...ξυπνησα απο τις 5!!!! Πλυντηρια, μισα απλωμα, μισα στεγνωμα, διπλωμα κλπ. το σιδερο το αφησα για μια αλλη μερα. εκανα και 30 λεπτα διαδρομο και ξυπνησα τους υπολοιπους του σπιτιου κλπ, κλπ
...αυριο ομως......θα βαλω τα σεξουλιαρικα μου και βουρ για την πονηρη προσκληση της προεδρινας μας
Μετά απ'όλα αυτά,αγχώνομαι αν ανταμειφθείς στο τέλος ή απογοητευτείς!Ας πάρω κανένα βιάγκρα για καλό και για κακό...όχι πως το χρειάζομαι,αλλά να βρίσκεται...
Παρεμπιπτόντως,αυτό το "σχεδόν έτοιμη"πολύ μου άρεσε!Τάχα τι σου έμεινε;Ψιλοπράγματα!Σε μισή ωρίτσα τα έχεις όλα ξεπετάξει,μάνα κουράγιο!
26-03-2009, 23:06 #581
Originally posted by ΚΕΦΤΕΔΟΥΛΑ
...αναρωτιέμαι reductil χρειαζόμαστε,διακοπές χρειαζόμαστε,η να σηκώσει και κανένας άλλος το πακετάκι που συνήθως είναι ροζ(γυναικεία υπόθεση δηλαδη)σαν τα δικά μου???
αλλά άντε να τους βρεις σήμερα τους άντρες αυτούς,
τους σωστούς,που ξέρουν ποιά πρέπει να είναι η θέση τους!
Ιδού ο τελευταίος :
27-03-2009, 01:02 #582
Originally posted by BARB
την γρηγορη καλημεροκαλησπερα μου
φιλακια σε ολο τον καλο κοσμο και ολα τα παλια και νεα μελη της ομαδας μας. Κεφτεδουλα καλως ηρθες. οταν θα φτασεις τα 70 προτεινω να σε λεμε καφεδουλα για να μην θυμιζει τον παλιο κακο εαυτο σου!!!!
καφεδαρα, σου ρχομαι!!!!
κεφτεδακι απο που εισαι? εισαι κοντα μας να σε δουμε αυριο?
klm, κι εγω το εχω το προβλημα του πρωιονου ξυπνηματος. εχθες ειχα ξεκουραστει το μεσημερι (3 ωρες υπνος παρακαλω) και δεν μπορουσα να κουραστω γιατι τα μαγαζια ηταν κλειστα (μην σχολιασετε, μην σχολιασετε) εριξα τους υπνους μου απο νωρις (στις 11 κοιμομουν) και ξυπνησα απο τις 5!!!! Πλυντηρια, μισα απλωμα, μισα στεγνωμα, διπλωμα κλπ. το σιδερο το αφησα για μια αλλη μερα. εκανα και 30 λεπτα διαδρομο και ξυπνησα τους υπολοιπους του σπιτιου κλπ, κλπ
αυτα τα ωραια μου επιφυλαξε και μου επιφυλασει η σημερινη ημερα.....
αυριο ομως......θα βαλω τα σεξουλιαρικα μου και βουρ για την πονηρη προσκληση της προεδρινας μας
χα χα χα και εγω σημερα εκανα γενικη στο σπιτι σκουπισμα σγουγγαρισμα πλυντηρια πιατων ρουχων, μεχρι και το σκυλο εκανα μπανιο lol.
27-03-2009, 01:20 #583
Τι λέτε,κορίτσια...Κι όλα αυτά για να πιούμε αύριο έναν ρημαδοκαφέ;
Myrtali,είσαι η ελπίδα μου κι απ'όσο ξέρω εσύ είσαι ευτυχώς δικιά μου!
Ζήτω η ελευθερία μας!Σσιγά μην πάμε στην εκκλησιά μετά απ'αυτά που ακούμε...
27-03-2009, 01:43 #584
Κεφτεδουλα καλησπερα και απο εμενα,
ευχομαι να παρεις κουραγιο,δυναμη και να πανε ολα καλα.
Ελπιζω να χασεις πολλα πολλα κιλα και μετα να αλλαξεις το nick σου γιατι οποτε το βλεπω ΠΕΙΝΑΩ...χε χε αστειευομαι
Τελος πες και σε εμας εαν κανουν δουλεια τα lipotox.
περιμενουμε νεα σου.
27-03-2009, 02:09 #585
Originally posted by XENIA!
ναταλια-κυρια προεδρος.....πολυ μου αρεσει αυτο το αυταρχικο στυλ!!!!!!κριμα που δεν μπορεις να με μαστιγωνεις κιολας!!!!ανακαλυψα την μαζοχιστικη πλευρα της προσωπικοτητας μου με σενα......
κεφτεδουλα καλως ηρθες και συ στην παρεα μας!ελα να πεινασουμε ολες μαζι!!!!!!
Υ.Γ πρεπει να απογαροευτουν τα τικερακια η ακομα και τα ψευδωνυμα που εχουν σχεση με φαγητο!!!το τικερακι του μαρικακιου για παραδειγμα με τις σοκολατες μου προκαλει σιελλοροια!μου ρχεται η γευση της σοκολατας στο στομα!
και συ βρε κεφτεδουλα!!!!!!!??????
αν εμφανιστει καμμια με ψευδωνυμο ''παστιτσιο'' που ειναι το αγαπημενο μου φαγητο....δεν ξερω τι θα κανω!!!!!!!
Και τη λες και στο κορίτσι με το καλημέρα σας!Κεφτεδούλα τη λένε.Όχι κεφτεδοπατατοτηγανητόφετα
ούτε αυγοπατατοτηγανητόφετα ούτε παστιτσιάδα ούτε μουσακένια ούτε πιτσούλα ούτε κρεμομπούγατσο ούτε γυριστρούλα...
Ένας σκέτος ξερός κεφτές τι να σου κάνει;Κι απ'τη σοκολάτα του Μαρικακίου,της οποίας η γεύση σου έρχεται στο στόμα,
βγάλε τις κολλημένες τρίχες της γάτας,που πολύ σοφά τοποθέτησε η κοπέλα επάνω για να μην έχεις να λες...
Α...και να μην το ξεχάσω κι ακούσω κι άλλα παράπονα,επειδή είναι ήδη Παρασκευή,
στην περίπτωση που η παράνομα διαπιστωμένη απώλεια ακόμα ισχύει,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ʼνοιξε το δωράκι σου! Και μην πτοείσαι!Όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....