ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 390
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 390 of 2553 FirstFirst ... 2903403803883893903913924004404908901390 ... LastLast
Results 5,836 to 5,850 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Εδώ, η ναταλία στομάχι αφάιρεσε και χάνει 2 κιλά το μήνα..τι θα της πείτε, δηλαδή, ότι δεν προσπαθεί;;;;;
    Αυτήν την εβδομάδα η Ναταλία πήρε μισό κιλάκι!
    Αλλά δεν πτοείται στο ελάχιστο!Έκανε ό,τι ήταν να κάνει
    και θα συνεχίσει να το κάνει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα!
    Η γη με βρήκε 136,5 κιλά ελκυστική!Και να πω πως έκανα beauté
    και της άρεσα περισσότερο...Δηλαδή αύριο πρωί που πάω για κούρεμα,
    πού θα εκτιναχτεί ο πόθος της για μένα την επόμενη Παρασκευή;

Senior Member
    Aυτο το ανατριχιαστικό ον, που έκανε τη μικρή μου να κωλύσει το μουτράκι στην οθόνη, ψελίζοντας τι είναι απορημένο και ψιλοφοβισμένο...δεν έχει σχέση με καμιά από εμάς...μεταξύ μας, λίγο τη συνυφάδα μου μού θυμίζει (που με ζηλεύει γα τη νεότητα, ωραιότητα και επιτυχία μου)
    Πάλι ασχετο: ο διάλογο της εβδομάδας μεταξύ του καλού μου και της μεγάλης, όταν ευγενικά και μειλήχια της αρνήθηκα να φύγει Σαββατόβραδο για κλάμπινγκ και να γυρίσει τη Μεγάλη Τρίτη, όπως θα ήθελε...-
    Αμάν πια...όλοι οι παχουλοί άνθρωπου είναι και καλόκαρδοι, εσύ γιατί είσαι η εξαίρεση;
    Και προσθέτει ο καλός μου: Η μαμά έχει ακόμη τη νοοτροπία της αδύνατης...
    -και πόσο θα της πάρει, δηλαδή, να συνειδητοποιήσει ότι χόντρυνε πλέον;;;;;;;;

Πολύ, της απάντησα, και μέχρι τότε, πεφωτισμένη ολιγαρχία..ό,τι πω εγώ!!!!!Κι όσο για σένα(είπα στον μπαμπά της) ψάρι αύριο(που το μισεί) και μεθαύριο μπάμπιες και για...γλυκό, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!

Senior Member
    Κι ύστερα λένε εμένα Χίτλερ!ʼλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη!
    Φοβερός ο διάλογος!Αυτά παθαίνει όποιος εύχεται να έχει έξυπνα κι όμορφα παιδιά!
    Φοβάται μετά να τα αφήσει εκτός σπιτιού και τον αποστομώνουν με την επιχειρηματολογία τους κι από πάνω!

Καλά καλέ...μπαίνεις στο τόπικ μαζί με το παιδί;Σε λίγο θα μάθει και να διαβάζει!Ποιός μας ξεπλένει;
    Θα με ευνουχίσεις να προσέχω τι λέω και τι φωτό βάζω να μην είναι ακατάλληλες γι'ανηλίκους;
    Τα κόψαμε που τα κόψαμε όλα τα καλά κι απαγορευμένα!Θα ξεχάσουμε και να μιλάμε γι'αυτά;

Θα με προκαλέσεις να βάζω συνέχεια προκλητικές φωτογραφίες να δω τι θα βρίσκεις να της εξηγείς μετά!
    Ξεκινώ ομαλά,καθότι προειδοποιητικό το ποστ αυτό,με ζωάκια...Δύο ελεφαντάκια κι ένα ποντικάκι...Να σε δω τώρα!

Senior Member
    αααααααααααχαχαχαχαααχχαχ αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα χ
    τελεια η φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    πεθανα
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    α ρε ναταλακι οι φωτογραφιες σου απιστευτες!!!

Senior Member
    Κι αφού της εξήγησες για τα ελεφαντάκια
    και νομίζεις πως φτηνά τη γλύτωσες,
    περνάμε στα ιπποποταμάκια...

Senior Member
    Και περνάμε στα πιο γνώριμα πλέον,τα ζωάκια της φάρμας!
    Αγελαδίτσα και ταύρος!Δε μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει προσέξει
    το παιδί πως...μιλούν πλάτη με πλάτη...Να σε δω,μάστορα;

Senior Member
    Καλησπερα κοπελουδες!

Τι κανετε?

Καλα μετα τις τρελοφωτογραφιες της Ναταλιας ότι και να πεις είναι λιγο αλλα τι να κανω!!! Α ρε Ναταλια εισαι απιστευτη!!!

Αννεζινα ευχαριστω! Να σαι καλα!

Tide σχετικα με το μαλακτικο : lenor φανατικα και εγω αλλα το μπλε breath of fresh air. Δεν το αλλαζω!
    Οσο και να σε διαβαζω δε σε χορταινω! Εισαι απαιχτη!!!

Μπαρμπιτακι στον ιδιο αγωνα και τρεξιμο λοιπον! «ειμαι η Αννα Παναγιωταρα?» Θα τρεχω και θα σε σκεφτομαι! Χεχε
    Αα και που εισαι περιμενουμε ριπορτ σχετικα με το ?ταξιδι? σου εκει!

Ξενια χρονια πολλα για εχθες!!! Να σε χαιρονται οσοι σ αγαπουν και να σκανε οι οχτροι σου!!! :spin:

Μερα ζυγισματος και η ζυγαρια σταθερη στα 87 η σκασμενη!! Αλλα μεζουριαστηκα και ειμαι 2 ποντους κατω! Οποτε συνεχιζω!

Σημερα ξεπατωθηκα στις δουλειες ολη μερα και μου εχει μεινει το σιδερο αλλα θα το κανω και αυτο και αυριο θα κατσω να ξεκουραστω!

Αυτά για τωρα κοριτσοπουλα!

Καλο ΠΣΚ!!!!!

Senior Member
    αααααααααααα και ξεχασα!!!

Σημερα γιορταζει ο Κοπρος, Κοπρις !!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους!! (και μαλλον ειναι πολλοι :P :P)

Senior Member
    Originally posted by Nekky

Σημερα γιορταζει ο Κοπρος, Κοπρις !!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους!! (και μαλλον ειναι πολλοι :P :P)
    Για να ξέρεις αυτήν την σπάνια γιορτή μάλλον έχεις κάποιον στο οικείο περιβάλλον σου,Νεκταρινέλι μου!

http://www.eortologio.gr/data/bios.php/?id=1847

Εντωμεταξύ θα γιόρταζα κι εγώ μαζί του σήμερα ως Θέκλα!Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο,
    όταν η μαμά είχε πιάσει το βιβλίο με τα ονόματα να διαλέξει πώς θα με βαφτίσουν ήταν ανάμεσα
    στο Θέκλα και το Ναταλία!Ναι,δεν ξέρω τι ναρκωτικά είχε πάρει τότε την εποχή των παιδιών των λουλουδιών...
    Ούτε ταινία με τη Μάρθα Βούρτση δε θα ήμουν μετά!Κατατρεγμένη από τη ζωή,αποτυχημένη γεροντοκόρη και με όνομα σαν κλάσιμο!
    Τουλάχιστον τώρα ακούν Ναταλία,φαντάζονται Εμμανουελίστικη γαλλιδούλα νεαρά κι ίσως κάτι προλάβουμε να κάνουμε
    μέχρι ν'απομακρυνθούν εκ του ταμείου!Διαφορετικά θα άκουγα πορδερό ήχο και δε θα μ'επαιρνε ούτε να θιχτώ,η κακομοίρα!
    ʼσε που δε θα έπειθα κανέναν πως δεν είμαι η μόνη που γνωρίζει ποιός είναι ο Αρκάς,καθότι από εμένα εμπνεύστηκε την ηρωίδα του!

Senior Member
    Ναταλια δεν μπορω να σε φτασω στις φωτογραφιες αλλα σημερα ειδα μια και γελασα πολυ!

ιδου:

Senior Member
    Xριστέ μου...στην άκρη του καναπέ η μικρή μου φώναζε ¨" να δω τα ζωάκια, να δω τα ζωάκια" και περνώντας ο καλο ςμου πίσω από τον καναπέ παθαίνει βλέποντας όλα αυτά τα ζωντανά να συνουσιάζονται...ευτυχώς, έλειπε η μεγάλη που θα με ξεφώνιζε κανονικά...και όσο για το διάλογο, Ναταλάκι μου, δε διακρίνεται τόσο η εξυπνάδα του παιδιού μου, όσο η γαιδουρότης του καλού μου...γι'αυτό, για την ώρα, τα μόνα που θα βλέπει να μιλάνε πλάτη, πλάτη είναι τα ζωάκια του Αρκά, να τον μάθω εγώ!
    Καλό ΣΚ, μοναδικές της ζωής μας , πριγκηπέσσες!

Senior Member
    Εντάξει, λοιπόν, το κατάλαβα...μόνη θα μπαίνω το ΣΚ, αφού όλες έχετε τόση έντονη ζωή που αδιφορείτε γι'αυτή τη μικρή διαδικτυακή γωνίτσα, σνιφ, σνιφ, κλαψ, κλαψ!
    Αφού λοιπόν έφαγα πολλές ώρες του πρωινού και απογευματινού μου σε παιδότοπους (μην απορήσετε, όταν μένεις σε μικρό σπίτι, όπως εμείς, πρέπει να φεύγουμε για να φέρει η μεγάλή φίλες-ους) επέστρεψα σπίτι μου, όπου με περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις: σουβλάκια (που είχαν παραγγείλει τα καλόπαιδα) και γλυκά (από το Λεωνίδα, ωραιότατα) που μας έφεραν τα ίδια καλόπαιδα. Και εντάξει, την Ατκινσ κάνω τρομάρα μου, το γύρο τον ψιλοέφαγα(μην νομίζετε, σκέτο κρέας πού να κατέβει..) αλλά σ'αυτά τα γλυκούλια δεν ΜΠΟΡΩ να αντισταθώ...μου φωνάζουν σαγηνευτικά, με έχει πάρει και από κάτω που εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει κουνηθεί η ζυγαριά(τσάμπα καίει η λάμπα...σκέφτομαι!) μια εβδομάδα έχασα και μετά τίποτε, όπως σε όλες τις δίαιτες-διατροφές!
    Αχ, τι γλυκόλαλη φωνούλα...θα σηκωθώ το βράδυ και θα τά φάω όλα για να μην υπάρχουν αύριο και ξαναμπώ στον πειρασμό....η αδύναμη...η χαμερπής, η όλο λόγια και υποσχέσεις, η γλυκοεξαρτώμενη...η όσο και να με βρίζω τελικά θα φάω...φτου μου! η γουρούνα!
    Σ:no:
    καληνύχτα πριγκηπέσσες μας που όλες θα φοράτε τα μεσάτα σας πριγκηπικά φορέματα κι εγώ το ρηχτό φόρεμα της παραμάνας, καλοπροαίρετης, γλυκιάς αλλά χοντρής παραμάνας (έδωσα κάτι από Σαίξπηρ για να μου ανεβάσω λίηο το επίπεδο της χαμερπούς..)

Senior Member
    οχι αγαπητη tide δεν εισαι μονη....

μεσα στα σεντονακια μου, με vicks, τσαι, πολλα χαρτομαντηλα και αποσυμφορητικα/ξεβουλωτικα μυτης και το λαπτοπ διπλα σου κανω παρεα!

Με βρηκε αυτο το ατιμο το κρυωμα και με οριζοντιωσε!!!
    Που θα παει ομως...θα περασει!

Tide τελικα υπαρχουν ακομη τα γλυκα ή "εξαφανιστηκαν" ? χεχε γιατι αν υπαρχουν ακομη, να ερθω να βοηθησω να εξαφανιστουν????

ΚΑλη Κυριακη να χουμε ομορφουλες! :bouncy:

Senior Member
    Ax, καλό μου, άρρωστη;;;;
    Ούτε ένα τέτοιο κρυολόγημα της προκοπής να με κρεβατώσει δεν μπορώ να αρπάξω..όλο ψολολοίδια που αναγκαστικά τα περνάς στο πόδι παθαίνω..πέρα από πλάκα όμως, περαστικά σου βρε, αν και μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι με τους δικούς σου να σε ρωτάνε πώς είσαι και τον καλό σου να σε περιτριγυρίζει σα γάτος, έχει και τα καλά του, ε;;
    Αλλά πως να τα απολαύσεις όταν τρέχει η μύτη, πονάνε κόκκαλα, κεφάλι και εύχεσαι να σου είχαν κάνει αναισθησία ολική...
    Όσο για τα γλυκά, τελικά έφαγα ένα και μισό (αυτά τα τυλιχτά κεράσματα είναι..)και σήμερα που πάμε μαμά (καθώς Κυριακή) θα φάμε εκεί τα υπόλοιπα..
    Νεκταριάκι μου, περαστικά σου...και απόλαυσέ το από την άλλη πλευρά που σου είπα!
    ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, πριγκηπέσσες μας και γερά νεύρα για το κυριακάτικο απόγευμα που κάτι μας πιάνει για την επερχόμενη Δευτέρα...