ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 391
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 391 of 2553 FirstFirst ... 2913413813893903913923934014414918911391 ... LastLast
Results 5,851 to 5,865 of 38289
    Senior Member
    ευχαριστω tide
    να σαι καλα!

Τα τσαγακια συνεχιζονται, και σημερα που ηθελα λιγη παρεα επεσα σε ησυχη Κυριακη! Γραψτε καλε κατι να διαβασω και εγω........ Καλα που εχω και εσενα tide και μου φτιαχνεις την διαθεση ετσι ωραια που γραφεις!

αντε φιλακια και παλι!

και μπορει μεχρι το βραδυ να τα ξαναπουμε! :smilegrin:

Senior Member
    Ναι, καλή μου θα τα ξαναπούμε! ένα σου λέω, πίνω τσαγάκι τώρα να μπω στο κλίμα, να σε στηρίξω καλύτερα, μκρό μου..μια ζέστη, μια φούντωση τη νιώθω (να'μαι ειλικρινής) αλλά άμα σου πω ότι η μυρωδιά του μου θύμισε φάση αρρώστειας, καθώς εγώ, το έχω ξαναδηλώσει, λαικό όν, το τσάι το πίνω μόνο όταν είμαι άρρωστη και όχι για γευσιγνωσίας ταξίδια..άσε που μου θυμίζει ένα καφέ στη θεσσαλονίκη που πήγαινα και λεγόταν ¨βιβλίο,τσάι και συμπάθεια" τότε που ακόμη δεν είχα αποδεκτειί τη λαική μου φύση και πάσχιζα να το παίξω κουλτούρα...αλλά τελικά είχα καταλήξει στη Μελενίκου, στου καράφλα που είχε τον καφέ λίγο πιο ακριβά αλλά, όσο να πεις, είχε περάσει από κει κι ένας Κύρκος..πιο πολύ όμως στο κυλικείο της σχολής την έβγαζα...αχ! αχ! Τα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη, που ήταν τα μάτια καθαρά κι είχε η καρδιά γαλήνη...
    άντε και πάλι φιλάκια, πάω να κάνω τον Ποπάυ μπάνιο...

Senior Member
    ευχαριστω για την συμπαρασταση tide μου!!

Βαρεθηκα να πινω τσαι σημερα! Αλλα βοηθαει πολυ και στα λαιμα και στο ξεμπουκωμα! Οποτε μολις τελειωσα το τελευταιο για σημερα (ποιος σηκωνεται συνεχεια για τουαλετα μεσα στη νυχτα).

Εβαλα και οτριβιν, ανοιξε η μυτη και ειμαι ετοιμη για μια εντριβουλα με βιξ και παω για υπνο! (δεν μπορω να εκμεταλευτω και την εντριβη :P) Νιωθω κομματια και ολο μου το σωμα να ποναει!
    Το μονο καλο ειναι οτι (απο το μεσημερι και μετα) δεν εχω ορεξη να φαω!!! Σημερα το ξεχασα και μου το θυμησε ο Δημητρης!!! Τι καλα να ηταν ετσι καθε μερα!!!!

Καληνυχτα ομορφουλες και καλη Δευτερα να μας ξεκινησει και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Senior Member
    Originally posted by Nekky

Εβαλα και οτριβιν, ανοιξε η μυτη και ειμαι ετοιμη για μια εντριβουλα με βιξ και παω για υπνο! (δεν μπορω να εκμεταλευτω και την εντριβη :P)
    Aρρώστησε το Νεκταρινέλι μου;Εμ με τόσα που κάνειγκ πώς να μην τα παίξεινγκ?
    Μια απορία,δόου...Πώς εκμεταλλεύεται κανείς μια εντριβή;Νιώθω πως η απάντηση σου
    θα διευρύνει τους ερωτικούς μου ορίζοντες...Όχι πως δε συμπάσχω με τη μύτη σου,
    αλλά γιατί να μη βγει κάτι θετικό για όλους μας από αυτό που σε ταλαιπωρεί;
    Αν και ψιλοσιχαίνομαι να πασαλείβομαι βιξιές,
    αλλά μάθε τέχνη κι ασ'τηνε κι άμα...ρουτινιάσεις,πιάσ'την� �!
    Περαστικά στο κρεβατωμένο μας κοτοπουλάκι!

Senior Member
    [quote]Originally posted by NADINE
    Originally posted by Nekky

Εβαλα και οτριβιν, ανοιξε η μυτη και ειμαι ετοιμη για μια εντριβουλα με βιξ και παω για υπνο! (δεν μπορω να εκμεταλευτω και την εντριβη :P)
    Aρρώστησε το Νεκταρινέλι μου;Εμ με τόσα που κάνειγκ πώς να μην τα παίξεινγκ?
    Μια απορία,δόου...Πώς εκμεταλλεύεται κανείς μια εντριβή;Νιώθω πως η απάντηση σου
    θα διευρύνει τους ερωτικούς μου ορίζοντες...Όχι πως δε συμπάσχω με τη μύτη σου,
    αλλά γιατί να μη βγει κάτι θετικό για όλους μας από αυτό που σε ταλαιπωρεί;
    Αν και ψιλοσιχαίνομαι να πασαλείβομαι βιξιές,
    αλλά μάθε τέχνη κι ασ'τηνε κι άμα...ρουτινιάσεις,πιάσ'την� �!
    Περαστικά στο κρεβατωμένο μας κοτοπουλάκι! [/quote

καλημερα!!!!!!!να βοηθησω λιγακι?
    με την εντριβη προκαλειται υπεραιμια....μεσω της υπεραιμιας μεταφερονται γρηγοροτερα και τα ''ερεθισματα'''.......
    αντιλαβου????ή θελεις να κανω και κακα?
    ε????????:spin::starhit::wow:

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

..άσε που μου θυμίζει ένα καφέ στη θεσσαλονίκη που πήγαινα και λεγόταν ¨βιβλίο,τσάι και συμπάθεια" τότε που ακόμη δεν είχα αποδεκτειί τη λαική μου φύση και πάσχιζα να το παίξω κουλτούρα...αλλά τελικά είχα καταλήξει στη Μελενίκου, στου καράφλα που είχε τον καφέ λίγο πιο ακριβά αλλά, όσο να πεις, είχε περάσει από κει κι ένας Κύρκος..πιο πολύ όμως στο κυλικείο της σχολής την έβγαζα...αχ! αχ! Τα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη, που ήταν τα μάτια καθαρά κι είχε η καρδιά γαλήνη...
    Εμ,γιατί,κοπελιά,λες τόσα χρόνια να μην παίρνω το πτυχίο μου και να διαιωνίζω τα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη;
    Δε θα αντέξω να μολυνθεί η καθαρή οπτική μου και να διαταραχτεί η γαλήνια καρδιά μου και πληρώνω
    το τίμημα της στασιμότητας,της κοινωνικής ρετσινιάς,των παρακολουθήσεων,του μόνιμου άγχους των εξεταστικών...
    Τελείωσες στον καιρό σου,εργάζεσαι,παντρεύτηκες ,έγινες μάνα,ξανάγινες μάνα...τι κατάλαβες,που τα'κανες όλα ως όφειλες;
    Πάντως,όποτε ξανάρθεις από τα μέρη μας(παρεμπιπτόντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ανέβηκες κι εσύ το Σ/Κ μαζί με τον καλό σου
    και τον Ποπάυ)μία Ζώγια θα την πάμε!Για να φέρει στην επιφάνεια η τσαγίλα την κουλτουριάρικη πλευρά σου,
    καθώς αυτή σου η λαϊκή δε συνάδει με τις παλιρροιακές σου αναζητήσεις...Τα φιλιά μου στα κινούμενα σου σχέδια!

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...--->ΖΩΓΙΑ : ΒΙΒΛΙΟ,ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ

Λογικά εδώ μέσα έδωσες όρκους πίστης,κάποια χρόνια πριν δώσεις τους άλλους στον καλό σου...ʼραγε τους κράτησες;

Senior Member
    Originally posted by XENIA!

με την εντριβη προκαλειται υπεραιμια....μεσω της υπεραιμιας μεταφερονται γρηγοροτερα και τα ''ερεθισματα'''.......
    αντιλαβου????ή θελεις να κανω και κακα?
    ε????????:spin::starhit::wow:
    Eχμ...μάλλον χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες...
    Δε θα τα αποφύγεις τα κακά...ό,τι κι αν αυτό σημαίνει...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Kαι να έρθω στις καλησπέρες μου!
    Χαίρομαι που σας ακούω καλά σε υγεία και διάθεση,γεμάτες ενέργεια και όρεξη για θετικά πραγματάκια!
    Από τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια μέχρι τα σιδερώματα,τα μαγειρέματα και τα πλυντήρια
    (με ή χωρίς αλβανίδες) μανούλες της φροντίδας και εργαζόμενες του ίντερνετ,πολύ μας χαίρομαι
    αν και μου λείπουν τρομερά τα κοριτσάκια,που δε μας επισκέπτονται πλέον...Λέτε να αρχίσω τις πιέσεις;
    Να πέσουν τηλεφωνήματα και συναισθηματικοί εκβιασμοί;Γιατί σα να παράγινε το κακό χωρίς τη Λινταλένια μου,
    τη Λιλένια μου,το Χανελέλι μου,το Μαρικάκι μου και τις πλέον αραιά εμφανιζόμενες ΜαιρηΛουλούδες,Αλαλουμένι� �ς,Πεννευγενίες,
    Λούμπια...Καλέ!Σήμερα είναι του Αγίου Λουμπιδίου!Γιορτάζει η σεξουάλα της παρέας μας(μία μάλλον από τις πολλές)

Χρόνια σου πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα,Λούμπι μου,όπως τα λαχταρά η ψυχούλα σου!
    Να μας είσαι πάντα καλά κι εσύ κι ο μπαμπακούλης σου,οι Φωταρραβωνιαστικοί σου,
    μακριά από πεθεροπληξίες και στεναχώριες και σύντομα να μας κάνεις ένα λουμπιδάκι όλο γλύκα!
    Αυτή είναι η ευχή μου για φέτος!Να σας κάνω σιγά σιγά όλες μάνες!Τρόπος του λέγειν να σας κάνω,
    καθότι,όσο κι αν περισσεύουν τα κρέατα πάνω μου,αυτό το συγκεκριμένο θαυματουργό κομματάκι,μου λείπει...

Και να σου λέει σε λίγα χρονάκια:

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες....και τι τελειο γραμματακι.....καλα αν κανω παιδι και μου φερει τετοιο σημειωμα............θα λιωσω....................!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα! σε αρρωστες και μη, σε πονηρες και μη, σε σεξουαλες και μη, μανουλες και μη, συζυγους και μη!

λοιπον τα νεα του γιατρου που λιγο πολυ ολες δειχνετε ενδιαφερον!

ο ανθρωπος ή απατεωνας ειναι ή σωτηρας ειναι! εντοπισα ενα σωρο ατομα που εχουν παει. απο ολη σχεδον την ελλαδα. οσοι καταφεραν να ακολουθησουν την διατροφη που τους προτεινει ειναι αδυνατισμενοι και πιο υγιεις!

διαβαστε εδω μερικες λεπτομερειες
    καλημερα κλπ. τι εχει το κοριτσι? πιασε αυτα κουκλα μου. της δινει 2 ραβδακια καλωδιωμενα με το λαπτοπ του.
    λεμε οτι εχει χοληστερινη και εκζεμα. αρχιζει ρωταει προς γονεις: ποιος απο τους δυο σας εχει λιπος στο ηπαρ? εγω απανταει ο συζυγος. και ξυνιλες στο στομαχι? εγω απανταει ο ιδιος. και η μικρη εχει πολλα αερια στα εντερα? ναι λεω εγω. και προβλημα στη μυτη? στα ιγμορεια? ναι λεω εγω-εχει αλλεργια και φταρνιζεται και τρεχει η μυτη της. ναι, το βλεπω μου λεει (στον υπολογιστη του το εβλεπε...).
    μαλιστα μας λεει. λοιπον εχουμε και λεμε λεει: (εχει μπροστα του μαι κολλα Α4 με ολες τις τροφες και αρχιζει διαβαζει και σβηνει) αρνι οχι, γαλοπουλα ναι, ζυγουρι οχι, κατσικι ναι, κοτοπουλο ναι, κουνελι οχι, μοσχαρι, προβατινα, συκωτι, ναι, χοιρινο οχι, τραγος, λαγος, παπια, μπεκατσα ναι, ...συνεχιζει......βρωμη ναι, σικαλη, ναι, κριθαρι οχι, σιταρι ναι, (καμια φορα κοιταζει και τον υπολογιστη του ) ......και ετσι τελειωνει τη σελιδα του. στο τελος εχει και τα φαρμακα σβηνει και 2-3 απο εκει. μετα αρχιζει η εξηγηση. οτι εχει σβησει απαγορευεται να τα φαει μεχρι την επομενη επισκεψη. απο τα υπολοιπα τρωει οτι θελει οσο θελει. προσοχη στα κρυμενα πχ σογιαελευρο σε φρυγανιες. γιατι σογια απαγορευεται ενω σιταρι επιτρεπεται και αυτοι που κανουν φρυγανιες, δεν βαζουν μονο σιταρι....
    νομιζω 15 λεπτα μας πηρε.
    γραφω τι τικαρισε απο αρρωστιες πανω πανω στη σελιδα: candida, ελικοβακτηρια, υγμορεια, ηπαρ, εντερο. αφησε τα ανοσοποιητικο, θηροειδης, γεωπαθητικο, πνευμονας, σπληνα, νεφρα, λεμφικο.
    απο φαγητα απαγορευσε αρκετα. σε καποια θα ζοριστουμε, σε καποια οχι. οποιος θελει να δει το χαρτι μας του το στελνω email, στειλτε u2u.

τι θα μας ζορισει: χοιρινο, προτηγανισμενες πατατες, ριγανη, μηλο, ζαχαρη, σογια, ρυζι, κιτρινα τυρια, φασολακια, πιπεριες πρασινες, πρασα τσιπουρες κα.
    ομως υπαρχουν και χειροτερα οπως το να σε κοψει το σιταρι ας πουμε!

αυτα! και επειδη βιαζομαι, σας αφηνω. διαβαστε και θα ξαναμπω για αποριες!

Senior Member
    Λούμπι μου!Ετοιμάσου να λιώσεις!Το βλέπω εγώ το κουκλί να μας έρχεται!

Τις Δευτεροκαλημέρες μου σε όλες τις πριγκιπέσσες της παρέας μας,απούσες και παρούσες!
    Μπαρμπουνέλι ακόμα περιμένω εκείνο το τηλεφώνημα...Τουλάχιστον δώσε εδώ τα νέα σε τίτλους.
    Νούδι,θα βγάλω φωτογραφία το χέρι μου και θα σου τη στείλω να σκάσεις από τη ζήλεια σου!
    Έχει δύο κόκκονες καρδιές με βέλη κι ενδιάμεσα τους γράφει "Σ'αγαπώ πολύ"κι από κάτω Θεοδώρα+επίθετο
    κι όλο αυτό με κόκκονο μαρκαδόρο και πλαισιωμένο!Πιάνει φυσικά όλον τον βραχίωνα
    κι ήταν μια αυθόρμητη εκδήλωση κάποια στιγμή στις 9 ώρες,που χθες παίζαμε!
    Αχ!Και το άλλο το κουτσικουνέλι...η πνευματική μου κόρη...Μα τι παιδιά κάνω ε;
    Και δε σε ζήτησαν καθόλου!Μάλλον πρέπει να έρθεις πάλι στα κοντά να τους φρεσκάρεις τη μνήμη...
    Όλο και κάποιο Σαββατοκύριακο,που θα είμαι αναγκασμένη να λείψω πάλι από την πόλη,θα το φροντίσεις ε;

Που λέτε κάναμε χθες το Πεννόσπιτο κομμωτήριο.Τρεις γάμοι και μια κηδεία!
    Κούρεμα η Πέννυ,κούρεμα το στεφάνι μου,χτένισμα το στεφάνι μου(μέχρι εδώ οι γάμοι)
    και κούρεμα εγώ(εδώ είχαμε κηδεία).Όχι δεν έκλαψα και δε με νοιάζει πώς είμαι,
    αλλά πέρα του ότι βρίσκονται στις χωματερές του εξωτερικού κάπου δυόμισυ παλάμες μήκος μαλλιά μου
    έφυγα με ένα κούρεμα που δε νιώθω εγώ.Για να ικανοποιήσω το στεφάνι μου,που με ήθελε Σαμπρίνα
    (εκείνο το κοντό,που γύρισε η Σαμπρίνα από το Παρίσι,όπου πήγε κάπως όπως εγώ-φράντζα και μακρύ μαλλί)
    έγινα καρετζού(το καλό κορίτσι,που σιχαίνομαι)με τη λεπτομέρεια πως πίσω τα μαλλιά
    είναι στον αυχένα,αλλά όπως έρχονται μπροστά γίνονται όλο και πιο μακριά...Μόνο στο ανισόρροπο αυτό ταιριάζουμε...
    Τέλος πάντων...μια ψυχή που ήταν να βγει,βγήκε...Θα με συνηθίσω κάποια στιγμή ή θα τα κόψω πάλι...
    Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φύγω Κατερίνη...Αν θέλετε και μπορείτε το επόμενο συναντιόμαστε,κοκόνες!

Και τώρα πάω να ξεκινήσω τη μέρα μου!Καλή μας Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου(κλείνω 5 μήνες μανικωμένη)
    καλή μας εβδομάδα,δημιουργική,καλοδ ιάθετη,θετική,όπως τη λαχταρά ο καθένας μας!Φιλάκιαααααααα

Senior Member
    Ax...τα μεγάλα πνεύματα...μαζί γράφαμε μπαρμπουνέλι και μας τα έγραψες τα νέα...Ωραία!
    Ελπίζουμε να είναι μεγάλος σωτήρας και όχι απατεώνας ο γιατρός σας και πάνω απ'όλα να έχουμε
    καλά κι ισόβια αποτελέσματα πρώτα απ'όλα για την κούκλα μας και μετά και για την υπόλοιπη οικογένεια!
    Σβήσε αυτό,που έγραψες πως θα στείλεις με mail σε όποιον το ζητήσει το χαρτί του γιατρού
    και γιατί ήδη παραβίασες αρκετά τα προσωπικά δεδομένα της κόρης σου και γιατί είναι αποκλειστικά προσωπικό
    και φοβάμαι πως όποιος το ζητήσει ίσως μπει στον πειρασμό να το ακολουθήσει,χωρίς να είναι κατάλληλο για εκείνον.
    Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου και τη δοτικότητα σου,αλλά μη με αναγκάζεις να σε μαλώνω και να γίνομαι κακιά!
    Καλή δύναμη στα τρεχάματα σου!Με το καλό η καινούρια σας προσπάθεια!Και μπράβο που το ψάχνετε τόσο πολύ!

Senior Member
    κουρεμενη καρε? ξερεις οτι ειναι η τελευταια λεξη της μοδας το κουρεμα σου? ταχα παραπονιεσαι. για νεξτ τοπ μοντελ ετοιμαζεσαι και ας ειναι μονο -2 το μηνα.
    θελω καφε! και εχουμε και βαπτιση στη θεσσαλονικη την κυριακη! σιγα μη συνδιαζονται. σαββατο ο καφες, κλεισαμε!
    εχεις δικιο, ακομη μεριμενεις το πηλεφωνημα. καλε τι εκανα ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο και παλι δε τα προλαβα οσα ηθελα? οκ. μισο σαββατο ημουν σουπερ και το αλλο μισο περνουσα κουρτινες. ηρθαν τα κοιυρτινοξυλα μου οποτε επλενα και κρεμουσα! και μια ολοκληρη κυριακη? δεν ξερω. μαγειρεμα, σιδερο, αποτριχωση (ναταλια δεν εισαι η μοναδικη που κουρευτηκες χθες!!!)....που να προλαβω να τηλεφωνησω!!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

καλε τι εκανα ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο και παλι δε τα προλαβα οσα ηθελα?
    ...αποτριχωση (ναταλια δεν εισαι η μοναδικη που κουρευτηκες χθες!!!)....που να προλαβω να τηλεφωνησω!!
    Kατάλαβα...

(Προειδοποίηση για παλίρροια:Η επόμενη εικόνα είναι ακατάλληλη για Ποπάυδες!)

Senior Member
    ναταλια μου εχεις δικιο. αρχισαν τα κρουσματα ζητησης. αλλαζω ελαφρως το μυνημα μου και ενημερωνω οτι:

κανενας μα κανενας δεν παιρνει ακριβως την ιδια διατροφη. θα στειλω το φυλλο του γιατρου αλλά μισό και οχι για να ακολουθησετε τη διαιτα αλλά για αν δειτε τι εννοω σε οσες τις ενδιαφερει. να φανταστειτε οτι ουτε εγω την ακολουθω επειδη δεν ειναι για μενα. εγω θα ξεκινησω οτι μου δωσει στις 1 μαρτιου που εχουμε τοτε οικογενειακο ραντεβου (3 μαζι)

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by BARB3

καλε τι εκανα ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο και παλι δε τα προλαβα οσα ηθελα?
    ...αποτριχωση (ναταλια δεν εισαι η μοναδικη που κουρευτηκες χθες!!!)....που να προλαβω να τηλεφωνησω!!
    Kατάλαβα...

(Προειδοποίηση για παλίρροια:Η επόμενη εικόνα είναι ακατάλληλη για Ποπάυδες!)
    ολα τα καταλαβες!! καπως ετσι ΔΕΝ ημουν!! προς ενημερωση σου, καθε βδομαδα αποτριχωνομαι!!! αντε γιατι α!!