Results 5,866 to 5,880 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-09-2010, 11:39 #5866
Λεπτομέρεια,που σε έσωσε και κάπως διόρθωσες το προηγούμενο λάθος σου
το ότι έγραψες τα νέα σου πρώτα εδώ σ'εμάς και μετά τα αντέγραψες και συμπλήωσες
δυό σειρές στο άλλο σου το τόπικ με τη διαταραγμένη οικογένεια...Δε νομίζω
να χρειάζεται να αναφερθώ στο αντίστροφο ενδεχόμενο τι θα ακολουθούσε...
- 27-09-2010, 11:45 #5867
Originally posted by BARB3
προς ενημερωση σου, καθε βδομαδα αποτριχωνομαι!!! αντε γιατι α!!
και το έκανες Κυριακάτικα(αν κατάλαβα καλά)συνεπώς ξέρουμε πότε κάνεις...εντριβές με τον καλό σου!
Τις υπόλοιπες δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι πως έχεις πονοκέφαλο,καθότι...γδέρνει ς!
27-09-2010, 11:51 #5868
λογικα δεν εχει Big brother. αποτριχωση ειναι αποτριχωση. με αποτριχωτικη μηχανη που βγαζει οτι θυμιθει οποτε θελει εβδομαδιαια για να εισαι σε "ορατη" κατασταση ολη την εβδομαδα!
οκ BIG MOY BROTHER?
27-09-2010, 12:05 #5869
Ηττηθήκαμεν! Μάλλον πρέπει να ελέγξω τις κάμερες μου...
27-09-2010, 12:11 #5870
Καλημερα κοριτσια...και αγορι...μπηκα κι εγω για ενα γρηγορο καθαρισμα....Ας ξεκινησω με τα νεα μου...τα πραγματα με τη δουλεια δεν πηγαν και τοσο καλα...Υπεγραφες για 8 ωρο και τελικα η δουλεια ηταν 9 το πρωι με 10 το βραδυ 6 μερες τη βδομαδα και τα ευρουλακια 700 και σκεφτηκα πως δεν αξιζει καν τον κοπο......Με τα κιλα τα παω παρα πολυ καλα κι εχω φτασει το στοχο...το θεμα ειναι πως αν χασω ακομη 3 μετα δεν θα ηθελα να χασω αλλα....ξερω ακουγεται καπως αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι.....να δουμε τι θα κανουμε...να μη σας πρηζω με τα δικα μου...διαβαζω τα νεα σας οποτε μπορω...και συνηθως μου παιρνει ωρα το διαβασμα και δεν προλαβαινω να γραψω...ΦΙλΙα πολλα σε ολες σας και την αγαπη μου....
27-09-2010, 14:02 #5871
ΒΙΑΖΟΜΑΙ....τι να πρωτοπώ;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ! Τήρώ τους όρκους μου, Ναταλάκι..και τους δυο ,μάλλον, ή εν πάσει περιπτώσει πασχίζω να είμαι συνεπής γαι να κλείνουν τα ματάκια μου το βράδυ! Αλλά στην έσκασα εδώ! προηγήθηκαν οι όρκοι προς τον καλό μου (μεγάλη ιστορία, θα σας τα πω άλλη φορά) και ακολούθησε η δέσμευση προς τη Σχολή...όλες πια εκείνο το πρωινό ντυμένες βαμμένες μετά των γονεών που δάκρυζαν συγκινημένοι, εγώ μετά του επισημου συζύγου μου (και μόνα τα δυο μας, αλήθεια γιατί δεν είχε έρθει κανείς στη ορκωμοσία μου..) να αδημονούμε να τελειώσει να πάμε για κανένα μπανιο..μια φωτο πήραμε που με σφίγγει και με φιλάει έξω από την αίθουσα (κι αυτός ο φωτογράφος μας τσάκωσεμ, ούτε κοιτάμε την καμέρα) παιδιά είμαστε...εγώ 24 κι εκείνος 27...άντε πάλι θόλωσε η οθόνη από τα δάκρυα...μια η Ζίώγα το πρωί που μου θύμισε το μεταπτυχιακό που δεν έκανα στη φωνολογία, μια αυτό..τούμπανο θα πάω για μάθημα...βρωμονατάλι!!!!!!!!
σας φιλώ!
27-09-2010, 14:54 #5872
Kαλημερούδια κι απο μένα..
διαβάζω ....διαβάζω...και τι να πρωτοαπαντήσω
καταρχάς περαστικά στην Νέκκυ μας που αρρώστησες εσύ κοριτσάκι μου καλοκαιριάτικα
και λέω καλοκαιριάτικα γιατί είχα κάτι εξωτερικές δουλίτσες και γύρισα σαν τον ντοναλντ (παπί δηλαδή..) απελπισία ο καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα..θέλω ξανά διακοπές..
ναταλία δεν μας τα λες καλά ότι τάχα μου τάχα μου έκοψες το μαλλί έκανες μοδάτο καρέ και δεν σου αρέσει κιόλας ...εδώ και τώρα ομολόγα ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ????
(αν και να πούμε την μαύρη αλήθεια κι εγώ με το μαλλί έχω ένα θέμα..το θέλω μακρύ..
πρόπερσι που μου το έκαψε μία ηλίθια κομμώτρια που μου έκανε ανταύγιες και μου έπεφτε
τούφα τούφα αγόρασα τρέσσα...για να κουρευτώ βέβαια αραιά και που κάνω ειδικη συμφωνία
με την κομμώτρια ένα ποντάκι και τίποτα άλλο καρέ ξεκαρέ στην μόδα εγώ θέλω να το
παίζω ραπουνζέλ εντάξει δεν έχω τέτοιο μαλλί μην φανταστέιτε)
μπαρμπουνίτσα δεν ξέρω για την διατροφή που θα ακολουθήσετε εύχομαι καλή επιτυχία
πάντως μία τέτοια λίστα μου είχαν βγάλει κι εμένα κάποτε μετά από εξετάσεις αίματος
όχι χοιρινό όχι ζάχαρη όχι λάχανο δεν θυμάμαι τι άλλο και το βασικότερο ΌΧΙ ΚΑΦΕ εγώ χωρίς καφέ δεν ζω εννοείται ότι δεν την έκανα ποτέ..
αλεξάνδρα μου μην ζορίζεσαι με την δουλειά σου δυστυχώς έτσι πια δουλεύουμε όλοι σχεδόν
τα πράγματα είναι ζόρικα παντού ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα καλυτερεύσουν..
tide μου ωραία η κατάθεση ψυχής εκ μέρους σου με συγκίνησες βρε..
μου θύμισες τα δικά μου, κι εμείς μικρά παντρευτήκαμε 20 εγώ 24 ο άντρας μου , και τελικά με την τρέλλα που είχαμε σε εκείνη την ηλικία μην φανταστείς ότι καταλαβαίναμε και πολύ καλά τι κάναμε..
βέβαια τώρα που η κόρη μου είναι 23 χρονών λέω καλά και κάναμε...
αυτά για σήμερα σας φιλώ γλυκά όλες να περνάτε καλά να έχετε μια υπέροχη βδομάδα
όσο για διατροφή τα ψιλοέκανα σαλάτα το σκ έβρεχε κιόλας με είχε πιάσει και μια ψιλοκατάθλιψη
(πάντα το παθαίνω όταν βρέχει) είχα εμμονή για σοκολάτα κέικ....
από σήμερα ξεκινώ δυναμικά ξανά άντε πρέπει να χάσω άλλα 13 κιλά]
έξι σου έρχομαι....φιλιά πολλά σε όλες...ματς μουτς
27-09-2010, 15:22 #5873
γεια σας κοριτσια,παλι δεν εχω διαβασει τιποτα,
ειμαι καλα ομως απλώς δεν προλαβαινω,
πολυ δουλεια και καθαριοτητες στο σπιτι για την προετοιμασια του μωρου
ελπιζω να ειστε ολες καλα
φιλακια
27-09-2010, 16:07 #5874
basia, χιλια χρονια θα ζησεις! και οτι λεγαμε με τη ναταλια τι εγινες και ποτε γεννας!!
φιλακια σε ολες! συνεχιζουμε αυριο
27-09-2010, 17:36 #5875
Bασουλίνι μου,που ετοιμάζεσαι να δωρίσεις το σπουδαιότερο δώρο στον καλό σου για την ονομαστική του γιορτή,όπου να'ναι...
Πολύ μας έλειψες και λέγαμε να προλάβουμε να συναντηθούμε πριν μας τρέχεις στο Γένεσεις,στην άλλη άκρη της πόλης για τα συγχαρίκια!
Το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου μπορείς ή κινούμαστε σ'επικίνδυνες ημερομηνίες!ʼντε,γιατί εγώ έγκυο δε σε είδα!
Και μη μου πεις πως ήσουν την τελευταία φορά που βρεθήκαμε πριν κανά τρίμηνο,γιατί μόνο η μπλούζα παρέπεμπε σ'ενδιαφέρουσα!
Με το μπαρμπουνέλι μου μιλήσαμε για τις λεπτομέρειες κι αποφάσισα να πάω κι εγώ στον γιατρό αυτό,καθώς σίγουρα
κάτι δεν πάει καλά μ'εμένα(πέρα από το προφανές!)Φυσικά θα έρθουν μαζί κι οι σύζυγοι(και η διαδικτυακή και η εξωδιαδικτυακή)
θα το συνδυάσουμε με εκδρομούλα Π-Σ-Κ στα Γιάννενα...Να δούμε πόσες θα μαζευτούμε στο τέλος...Με βαν μας βλέπω στην καλύτερη!
Ο γιατρός μου θα ανέβει τον Οκτώρβιο...Θα τον συναντήσω για να βγω από την υποχρέωση(όχι πως περιμένω και κάτι)...
Αλεκουζάκι μου τι να πω για την περίπτωση σου;Ακόμα δε σε αναγνωρίζω,φτου σου,μη σε ματιάσω!Έχεις περάσει εντελώς απέναντι!
ʼκουσ'εκεί να έχεις αγγίξει ήδη τον στόχο σου και ν'ανησυχείς αν θα συνεχίζεις να χάνεις βάρος!Όσο φίλες σου κι αν είμαστε εμείς εδώ
πώς να μοιραστούμε τον καημό σου,πώς να σε νιώσουμε,πώς να μπούμε στη θέση σου;Μας βάζεις δύσκολα,μαμουζέλ!
Η εκδίκηση της καθαρίστριας στις Κολωνακικές κυρίες,που μόνο να βρωμίζουν το μπάνιο ήξεραν!Αχ...Όλα εδώ πληρώνονται!
ΠαλιρροιοΑννεζίνες,με τις παράλληλες ζωές!Μα είναι δυνατόν να ταιριάζετε τόσο πολύ,να ζείτε στην ίδια πόλη και να μη συναντιέστε;
Πρέπει να κατέβω εγώ πάλι να σας μαζέψω,δυσκίνητες πρωτευουσιάνες,πνιγμένες στον μικρόκοσμο σας;
Όσο για την ερώτηση του ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,το μάτι μου το αλλήθωρο,που τρέχει στον κατήφορο τρέχει!
Δε θα τη βγάλεις έτσι εύκολα την είδηση,κοπελιά!Ακόμα περιμένω εκείνον τον καφέ μετά από βόλτα στην Τσιμισκή
και Τερκενλοκατάσταση!Μου αρέσει που έχει δουλειές εδώ ο καλός σου και συνέχεια πηγαινοέρχεστε!Τελικά μόνο οι καλοί σας
έρχονται!Μήπως τόσον καιρό μιλώ με τα λάθος πρόσωπα;Μήπως να κανονίσω συνάντηση με εκείνους για να έρθετε κι εσείς τρέχοντας μετά;
Γιατί δε νομίζω να με εμπιστεύεστε άμα ανοίξω το στοματάκι μου και τους φουρνίσω όλες τις βρωμιές,που εδώ βγάζετε στη φόρα!
Κι αφού αμόλησα τις απειλές μου να αιωρούνται στο νέφος της Αθήνας,πάω να επισκευτώ κανά άλλο τόπικ....Γειά σας!
27-09-2010, 21:32 #5876
OK το έπιασα το υπονοούμενο, θυμίζω σε όλους και όλες πως παραδέχτηκα πως τηρώ τους όρκους μου, άρα, δε με φοβίζεις, Ναταλοκαρεούσα! Που, τώρα που το θυμήθηκα, μα σου κάνανε το λουκ των ονείρων μου, μα δε σου αρέσει και καλά...που το ονειρεύομαι έτσι ασύμμετρο, πίσω κοντό και μπροστά πιο μακρύ και πού να φανεί σ' εμένα τέτοιο κούρεμα που το μαλλί μου είναι σε κατάσταση άφρο, αλά Μάικλ ((τζάκσον) όταν ήταν ακόμη ζωντανός και νέγρος , κι έτσι και το κόψω θα είμαι ίδια ο συγχωρεμένος...που έχεις μαλλί με άποψη και μιλάς κιόλας!
ΑΝΝΕΖΟΥΛΑ μου πολύ χαίρομαι που σου θύμισα τα δικά σου...20 χρονών η κούκλα σου,ε; Εμένα είναι μόνο 16 (με έψηνε η μάνα μου...μην κάνεις ακόμη παιδί...κάτσε να δεις, κι είχε δίκιο η γυναίκα...σου λέει, ζαβά είναι αυτά, μπορεί και να το διαλύσουν...και τη διαψεύσαμε!)
Αλεξανδρούλα, είσαι η επιβεβαίωση του κανόνα πως όλα σπανίως πάνε ταυτόχρονα καλά...και κιλά και δουλειά!!
Βάσια μας, με το καλό το μωρό μπεμπέ...κι εγώ το σκεφτόμουν πού είσαι αλλά νόμιζα ότι ήδη κρατάς αγκαλιά το γλυκό σου..
και, το ξέρεις, είσαι πολύ τυχερή και σ ε ζ η λ ε ύ ω!!!!!
ΦΙΛΙΑ πριγκηπέσσες μου, καλο βράδυ και ή ρ ε μ ο!
28-09-2010, 09:26 #5877
καλημερα! τι μου κανετε? εσεις της πρωτευουσης γιατι δεν πινετε εναν καφε καλε? τη ναταλια περιμενετε? προς το παρων τη βλεπω να κανονιζει μονο τριημερο στα γιαννενα να συναντησει το γιατρο!
tide, Μη την ακους τη ναταλια. εχει ξεφυγει εδω και καιρο. το μονο καλο ειναι οτι παρατησε τη φαρμα και τα υπολοιπα! ετσι νομιζω δηλ και τωρα βρισκει χρονο να μας επισκεπτεται (αλλο που δνε θελαμε!!)
αννεζινα αληθεια, ποτε θα πιουμε εκεινον το καφε? ολο ερχεσαι και εσυ!! καλα στα ειπε και εσενα η ναταλια!
για τον καφε που λεγαμε εμεις οι της θεσνικης, εγω το επομενο σβ ειμαι μεσα. ευτο το σβ αν και ηθελα, με ειδοποιησε ο μαραγκος οτι θα φερουν το γραφειο του μικρου οποτε ακυρο. οχι οτι μπορουσε η ναταλια αλλά σιγα μη περιμενα ποτε θα τη βολεψει για να ερθω για καφε!!!
θα πρεπει σημερα να αδειασω το ενα παιδικο απο τα παιχνιδια. και για οσες λενε ε, και τι εγινε, σας προκαλω να ερθετε να δειτε ποσα εχουμε και πως τα εχουμε και μετα θα καταλαβετε!!
οσο για τη διατροφη, συνεχιζουμε, κολυμβητηριο συνεχιζουμε. ο μικρος σημερα εχει την πρωτη του προπονηση στο ποδοσφαιρο, η μεγαλη σημερα εχει αγγλικα και χορωδια. α, δεν σας ειπα! μια νεα παττυ γεννιεται!! ναι, παμε και χορωδια! πως θα μοιασουμε την τρελοκοτσιδου αλλιως??
και η μανα να αναρωτιεται πως θα τα καταφερει ολα!! με το ποδοσφαιρο βεβαια δεν ασχοληθηκα καθολου. αφησα τον συζυγο να αναρωτιεται πως εμπλεξε καθοτι σημερα δηλωσα αδυναμια να δοηθησω στη μετακινηση του μικρου! αρκετα δεν κανω ηδη??
αντε παμε για δουλεια!
28-09-2010, 10:28 #5878
ευτο το σβ αν και ηθελα, με ειδοποιησε ο μαραγκος οτι θα φερουν το γραφειο του μικρου οποτε ακυρο. οχι οτι μπορουσε η ναταλια αλλά σιγα μη περιμενα ποτε θα τη βολεψει για να ερθω για καφε!!!
Πολύ καλά μάλιστα!
28-09-2010, 10:30 #5879
tide, Μη την ακους τη ναταλια. εχει ξεφυγει εδω και καιρο. το μονο καλο ειναι οτι παρατησε τη φαρμα και τα υπολοιπα! ετσι νομιζω δηλ και τωρα βρισκει χρονο να μας επισκεπτεται (αλλο που δνε θελαμε!!)
Και το μόνο μου καλό είναι που εγκατελειψα τα φατσοβιβλιοπαίχνιδα!
Ξανακαλάααααααααααααααααα αα!
Ξαναπολύ καλά μάλισταααααααααααα!
28-09-2010, 10:57 #5880
Κι επειδή δε θ'ασχολούμαι μόνο με τις μπαρμπουνοκακίες να στείλω την καλημέρα μου στις πριγκιπέσσες μου
με την ευχή να μας χαρίσει σε κάποιο της σημείο,έστω μια μοναδικά υπέροχη στιγμή!Μία αίσθηση,ένα χαμόγελο,κάτι...
Εγώ ξεκινώ γενική καθαριότητα σήμερα και είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!(Αλήθεια,ρέγγες επιτρέπονται ή πάνε στα αζήτητα μαζί με τις τσιπούρες;)
Αναφορικά με τον γιατρό,θα κλείσω ραντεβού,οκ,αλλά δεν είμαι και πολύ ζεστή με όλο αυτό,όσο το σκέφτομαι περισσότερο...
Γενικά δεν τις μπορώ τις απαγορεύσεις και θεωρώ πως δεν είναι και καλή τακτική για μια ισορροπημένη διατροφή.
Με βλέπω κι εμένα να χαϊδεύω τα μήλα στη φρουτιέρα,που μόνο όταν με χαιρετούσε κανά σκουλίκι από μέσα
τα άγγιζα για να τα πετάξω(όπως είδες σε διαβάζω και στο τόπικ της διαταραγμένης οικογένειας,κοπελιά!)
και φοβάμαι μη γίνει πάλι εκείνο τότε που είχα ακολουθήσει τη δίαιτα των ομάδων αίματος,
μόλις δηλαδή αρχίσω να τρώω πάλι από τα απαγορευμένα,όσο υγιεινά κι αν είναι,να τα παίρνω αδικαιολόγητα πίσω
τα χαμένα κιλά!Τέλος πάντων...Βλέποντας και κάνοντας...Πάντως όσο περισσότερο το σκέφτομαι,τόσο πιο σίγουρη είμαι πως είμαι καντινιασμένη!
Και δεν εννοώ πως είμαι εθισμένη να τρώω βρώμικα από καντίνες(δεν έχει γίνει αυτό ποτέ)
Για τον μύκητα CANDIDA λέω...Κάτι δεν πάει καλά μέσα μου...δε μπορεί...Οπότε έστω γι'αυτό θα πάω!
Oψόμεθα...Σας αφήνω για να ξεκινήσω τις δουλειές μου...Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....