ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 397
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 397 of 2553 FirstFirst ... 2973473873953963973983994074474978971397 ... LastLast
Results 5,941 to 5,955 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by spot
    Originally posted by tidekpe
    στην υπετυχερή Σαμπίνα καθώς μια γαστρεντερίτιδα θα την κουνήσει τη σκ..ζυγαριά προς τα κάτω
    χεχεχε ... από τα καλύτερα της χρονιάς !
    ΓΚΡΡΡΡ.:smilegrin:
    Δεν έχει κι άδικο,πράγματι την κούνησε.Ξεκόλλησα από το ρημαδοεβδομηντατέσσερα.Τώ� �α είμαι 73,8.Δοξάστε με.Αλλά για διακόσα γραμμάρια,τέτοια αφυδάτωση δεν την άζιζε το ζόρι.χα χα χα

Μπάρμπι,πώς αντέδρασε η κορούλα;Ελπίζω να ήσουν διακριτική.Η μάνα μου όταν ήρθε η Ρωσία βγήκε στη γειτονιά με ένα πακέτο γλυκά και κέρναγε και τους αγνώστους.Εγώ πάλι που ήμουν σοκαρισμένη,αφού ποτέ δε μου είχε μιλήσει γι αυτό κανένας,ήμουν ένα άγαλμα που ήθελε ν'ανοίξει η γη να την καταπιεί από τη ντροπή(των κερασμάτων).ʼκου κάτι έθιμα...και μη χειρότερα.

Σποράκι,εσείς οι άντρες,σανίδα βρεγμένη,χα χα χα.Αφού αφού αφού.Κι εμένα ο δικός μου βοηθάει ο καημένος να είμαι ειλικρινής,αλλά μετά φροντίζω να περνάνε και από τα δικά μου χέρια κάποιες από τις καθαριότητες.Πάντως έχει εκπαιδευτεί στη μαγειρική,έχει γίνει μάστορας.
    Νέκκυ καλημέρα.Πολύ τρέξιμο,καλό κουράγιο.Να φροντίζεις και τον εαυτό σου.Αν δε βάλεις όρια στην τρεχάλα,θα εξαντληθείς κάποια στιγμή.Χρειάζεσαι και μια ανάπαυλα.Πόσο είναι τα παιδιά αλήθεια;

Αva,γεια και σε σένα.Σωστό αυτό που είπε κι ο γιατρός.Πράγματι οι έφηβοι ξεκινάνε τη σεξουαλική τους ζωή νωρίτερα.Δεν είναι κακό,αρκεί όπως είπες να είναι προετοιμασμένα και υπεύθυνα τα μανάρια μας.Να το χαίρονται με σύνεση.Τώρα θα μου πεις,ποιος τη χέ...την σύνεση στα δεκατέσσερα;

Το Ναταλί χάθηκε ξανά;Eίχα είχα μια αγάπη αχ καρδούλα μου,που'μοιαζε συννεφάκι,Συννεφούλα μου.Σαν συνεφφά-συννεφάκι φεύγει ξαναγυρνάει,μ'αγαπάει μια την άλλη με ξεχνάει.Πού το θυμήθηκα πρωινιάτικο.Φιλάκια αν μας διαβάζεις Συννεφούλα.

Καλή μέρα να έχουμε όλοι μας.Κι ας νυστάζω.:yawn:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    ʼντε, Bar, ποιος στη χάρη σου, που έχεις την κοπελάρα σου. Ελπίζω να της έχεις ήδη μιλήσει για τη σεξουαλική ζωή και τους κινδύνους από αφροδίσια νοσήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
    Έχω διαπιστώσει ότι τα κοριτσάκια σήμερα μεγαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Μία φίλη παιδίατρος μου είπε, άκουσον άκουσον, ότι στην πλειοψηφία τους έχουν σεξουαλική ζωή από τα 13! Δεν ξέρω για τη δική σου κορούλα (και φαντάζομαι πως ούτε κι εσύ γνωρίζεις), αλλά αν δεν έχει ερωτικές σχέσεις, εννοείται πως θα βάλει σερβιέτα. Αν έχει μεγάλη ροή, ας δοκιμάσει και τις always long, αυτές για τη νύχτα. Αποκλείεται να έχει "ατυχήματα" με αυτές και είναι και λεπτές, οπότε θα τις φορέσει άνετα.
    ava μου ευχαριστω για τις συμβουλες. για περιοδο ειχαμε μιλησει, ναι. βαζουμε και μαζι τις σερβιετες!! σημερα μαλιστα με φωναξε και μου εδωσε την χρησιμοποιημενη σερβιετα να την πεταξω!!

για τα αλλα ομως τη θεωρουσα πολυ μικρη!! κοιτα να δεις!! 13 ε? πωπω!! το δικανο!! σποτ, ελα και σε εμας! δεν προλαβαινουμε εμεις. εχουμε 3 μπαλκονια!!!

σε ευχαριστω πολυ που το ανεφερες το θεμα. να ξερω να τη μιλησω δηλ πριν καταλαβουμε οτι κατι παθαμε ε?

Senior Member
    Originally posted by sabe
    Μπάρμπι,πώς αντέδρασε η κορούλα;Ελπίζω να ήσουν διακριτική.Η μάνα μου όταν ήρθε η Ρωσία βγήκε στη γειτονιά με ένα πακέτο γλυκά και κέρναγε και τους αγνώστους.Εγώ πάλι που ήμουν σοκαρισμένη,αφού ποτέ δε μου είχε μιλήσει γι αυτό κανένας,ήμουν ένα άγαλμα που ήθελε ν'ανοίξει η γη να την καταπιεί από τη ντροπή(των κερασμάτων).ʼκου κάτι έθιμα...και μη χειρότερα.
    πως αντεδρασε? καλα το πηρε. ηξερε και απο εμενα και απο φιλες της μεγαλυτερες για την περιοδο. μαλιστα η δασκαλα τους τους ειχε πει οτι σταματαει στα πενηντα περιπου (ασχετο αλλά μου το ανεφερε και αυτο!!).
    μια απορια ειχε μονο! που θα βρουμε σερβιετες αφου εγω δεν φοραω!! φυσικα και της ειχα εξηγησει τι φοραω σαν ενναλακτικη λυση. τωρα τι καταλαβε δεν ξερω. ευτυχως ειχα κρατημενες κατι σερβιετες διαφημηστικες και ξελασπωθηκα εγω η μανα!!

Senior Member
    νεκ μου παρομοια τρεξιματα εχουμε βλεπω ε?
    και κανουμε και ιδια διατροφη!!!

αχ εγω το αποφασισα. θα κανω αποσβεση στο ελλειπτικο. ετσι, θα κοψω κολυμβητηριο και θα κανουμε καθημερινα μανα και μορη ελλειπτικο ή διαδρομο!!
    εχανα 3 ημερες επι 2 ωρες στο κολυμβητηριο και ημουν και ρακος την υπολοιπη ημερα. και ειχα ενα συνεχομενο αγχος. ξερετε οτι με το που το πηρα αποφαση μου εφυγε το αγχος??

Senior Member
    καλε η ναταλια τι εγινε?? ταχα για σβ πηγε κατερινη και μας την εκανε παλι!

να κλεισουμε ενα ραντεβου για τα χριστουγεννα? νεκ καλη η ιδεα σου!

Senior Member
    και για οσες εχουν χρονο, ας ψαξουν την αγγελια μου και τις απαντησεις εδω http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2712

Senior Member
    το τεστ δυσανεξιας το εχω κανει, οχι που θα μου ξεφευγε,
    δεν ξερω αλλα νομιζω τζαμπα τα 150 ευρω που εδωσα πριν 5 χρονια
    και τι καταλαβα που εχω δυσανεξια στα φασολακια, μπορει ανθρωπος να παχυνει τρωγοντας φασολακια? δεν νομιζω, αν θα φαω φασολακια με τυρι και βουτα το ψωμι τοτε ναι να παχυνω, τελος παντων, ας κανει μια αρχη το κοριτσι μας και βλεπουμε.
    καλά καλε Σαββατο 23 εννοουσα, το κλεινω ετσι? τωρα θα δουμε για παιδια, ας μαζευτουμε εμεις,
    δεν νομιζω να γεννησω μεχρι τοτε, θα κρατηθω,
    οποιοι πιστοι προσελθετε, η κλικλικα που ειναι? καπου πηρε το ματι μου οτι εχει χασει καμποσο, αντε να την δω και να μην την γνωριζω,
    φιλακια

Senior Member
    δεν ξερω βασια μου. και εγω οταν καταλαβα τυχαια τι κανει ο γιατρος μας, μου ηρθε ενα καπως. αλλά απο την αλλη ειδα πολλα ατομα που εκοψαν τις απαγορευμενες τροφες και ειδαν καλο και στην υγεια τους.
    παραδειγμα χθες μιλουσα με συναδελφο που αντι να παει στο τετραμηνο για επανεξεταση θα παει στο εξαμηνο γιατι δεν ειχε ραντεβου ο γιατρος. μαλιστα της εκοψε αναμεσα στα αλλα και το σιταρι (ψωμι, μακαρονια κλπ) και ενω θελει να τα φαει, κανει υπομονη 2 μηνες μη τυχον και εμφανιστουν οι πονοι στην πλατη που ειχε! κατι λεει αυτο ε?

οσο για τα φασολακια, οχι, απο μονα τους δεν σε παχαινουν αλλά αν εχεις δυσανεξια σε αυτα σε επιβραδυνουν τον μεταβολισμο. τουλαχιστον ετσι λενε αυτοι ε? χθες το εψαχνα στο ιντερνετ. μιλαμε για ολισθικη ιατρικη απο οτι καταλαβα.

Senior Member
    Originally posted by basia
    κοριτσακια μου καλημερα, μου λειψατε, εχω πολυ τρεξιμο και εγω, σαν τον βεγγο απο πανω μου ενα πραγμα, αλλα σιγα σιγα τα φερνω σε μια σειρα, το σπιτι τακτοποιηθηκε, εχθες μας εφεραν και το κρεβατι της μεγαλης, σημερα εχω γυναικα να καθαριστουμε και απο αυριο ξεκιναω να μαζευω καλοκαιρινα.
    εχθες για πρωτη φορα ηπιαμε γαλα και κοιμηθηκαμε χωρις μπουκαλι, μιας και μας τα πηραν οι μαστορες που μας εφεραν το καινουργιο κρεβατι(οι ατιμοι), αλλα μας αφησαν διαφορα αλλα πλαστικα ποτηρακια με την Ντορα, τον Μπομπ το σφουγγαρακι τις πριγγιπισσες και αλλα πολλα.
    βεβαια μας πηρε 12 για να κοιμηθουμε αλλα που θα παει, πιστευω σε κανενα δεκαημερο θα στρωσει.
    το πρωι ακομα χειροτερα, μολις ειδε οτι της ετοιμαζω γαλα στο ποτηρι, πηγε και ξαπλωσε στο κρεβατι και αρνιοταν να σηκωθει.
    θα ειναι πιο δυσκολο απο την πιπιλα αλλα πρεπει να το κανω τωρα πριν γεννηθει το επομενο και δεν προλαβαινω να πλενω μπουκαλια.
    εχω ακριβως 1 μηνα. 5 Νοεμβριου ειναι το ραντεβου μου για καισαρικη.
    δεν σας διαβασα πολυ, μονο τις 2 προηγουμενες σελιδες, ελπιζω να ειστε καλα, αν και ολα καλα τα βλεπω, η μπαρμ να τρεχει, η ναταλια να κανει χιουμορ, η tide να φιλοσοφει, γυρισε και η πενουλα μας...........
    θελω οπωσδηποτε να σας δω πριν γεννησω γιατι μετα ερχεται και χειμωνας και χλωμο το κοβω,
    κανονιστε συναντηση η αυτο η το επομενο ΣΚ να τα πουμε
    φιλακια πολλα

Εχω να σου προτείνω μία λύση που σε εμένα τουλάχιστον έπιασε!! Αντι για απλό ποτήρι χρησιμοποίησε πλαστικό του φραπε (αυτό που παίρνει και το καλαμάκι). Δεν πίνει το γάλα ξαπλωτή, αλλά το βλέπει σα διασκέδαση κάτι. Στην αρχή επινα και εγω καφε εκεί για συμπαράσταση!!!!

Senior Member
    γεια σας κοριτσια
    μπαρμπ, δεν ξeρω τι ευχονται για τις κορες οταν γινονται γυναικες :S ....
    γι αυτο θα αυτοσχεδιασω:tumble:\
    ευχομαι λοιπον ΟΛΟΙ οι αντρες στα ποδια της και τρελος να μη βρεθει στο δρομο της :smug:

οσoν αφορα το τεστ δυσανεξιας, απ οσο γνωριζω γινεται με εξεταση αιματος!
    κ αν καταλαβα καλα αυτος στα γιαννινα δε σας εκανε τετοια εξεταση....
    η εχασα κατι?
    διοτi εχω κ κατι διαλλειψεις

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

στην υπετυχερή Σαμπίνα καθώς μια γαστρεντερίτιδα θα την κουνήσει τη σκ..ζυγαριά προς τα κάτω

Senior Member
    Κι επειδή τη βλέπω τη γκριμάτσα στην δυσκοιλιοπαραπονιάρα μου,
    ενα σπέσιαλ περιποιημένο σε βελούδινο βασιλικό μαξιλαράκι
    για τη μεγαλειότητα της με την ευχή να χαίρει ανάλογης υπερτυχερής εύνοιας!

Senior Member
    Ναταλί γουερ αρ γιου και χαζά!Και να πω πως δε σας είπα πως έχω προβλήματα σύνδεσης;
    Τελικά αγόρασα νέο μοντεμρούτερ και μετά από κάποιες ώρες γκαντεμιάς και παιδέματος
    έχω και πάλι πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου και τις τρελές αγαπημένες πρήχτρες μου!

Κάποια κοριτσάκια γίνονται γυναίκες για να δώσουν τη σκυτάλη σε άλλα κοριτσάκια να εμφανιστούν
    σε λιγότερο από μήνα,κάποια άλλα μεσαία κοριτσάκια παλεύουν να αποκοιμηθούν χωρίς μπουκάλι
    και πού να'ξεραν τα δόλια και το λόγο,που το περνούν όλο αυτό!Καλά για συνάντηση δε μας βλέπω
    σε αυτή τη ζωή με τόσα αγγλικά,σανσκριτικά,αγώνες ,εκδηλώσεις,γάμους,βαφτίσε� �ς,απλωμένους τραχανάδες,που έχετε!
    Κι όχι τίποτ'αλλο η δικιά μου ήταν έτοιμη να σας φέρει και το βρέφος στον παιδότοπο!
    Μου φαίνεται έτσι πως το πάμε στον επόμενο καφέ θα μιλάμε για την περίοδο του νεογέννητου
    παιδιού της μπαρμπουνοκόρης!Μα είναι πληροφορία αυτή να δίνετε στην ήδη φρικαρισμένη μάνα
    για σεξ στα δεκατρία και αντισύλληψη;Εγώ τριανταεννιά έγινα και δε με αφορούν αυτά και θα τα πούμε στο παιδί;

Εντωμεταξύ για να ανεβάσω και πάλι το επίπεδο της θεματολογίας μας,δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου ταμπόν!
    Κι αν χαθεί μέσα στη χαμένη Ατλαντίδα μου;Εδώ τόσοι άντρες και δεν τη βρίσκουν,εγώ πού θα τη βρω αν χρειαστεί;
    Ενώ η σερβιέτα είναι σα να κολάς αυτοκόλητα στο λεύκωμα σου!Καινούρια κάθε φορά σχεδιάκια
    κι ας μην έχεις τη φιλλιπινέζα-μάνα να σου τα πετάει για να βάλεις τον νέο άσπρο καμβά προς δημιουργία!
    Μετά πού να προλάβει να πάει και κολυμβητήριο το μπαρμπούνι άμα το φωνάζουν να τους πετάει ένα ένα τα σκουπίδια!
    "Μαμά!Τσίχλα!Χαρ Φτουυ!" "Γκαρσόν!Λεκιάστηκα!Φέρε νέα σερβιέτα!Μπλιάαχ!" "Τι;Κόκκαλο στο ψάρι μου!Γρήγορααα!"
    Δεν πάμε καλά!Καθόλου καλά!Θυμήθηκα τώρα ένα απαράδεκτο ριάλιτυ,που άλλαζαν οι μάνες οικογένειες!
    Δε νομίζω να χρειάζεται να διευκρινήσω ποιά θα σε αντικαταστήσει μπας και κουνηθεί κανά κωλαράκι εκεί μέσα!
    Και να που πάλι με το μπαρμπούνι ασχολούμαι!Μα πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά να λες κάτι,που μου χαράζει τον εγκέφαλο!

Ρε παιδιά,το έγινε η Λιλένια μας;Και η Μαίρη Λουλού!Και η πριγκίπισσα!Και η Αλαλουμένια!Πάλι σκορπιζόμαστε...Αχ!

Εγώ δεν είμαι στα ανεβασμένα μου για πολλούς λόγους,αλλά προσπαθώ να διατηρώ τη θετική μου οπτική για το μέλλον!
    Κάν'τε βρε παιδιά κι εσείς μια προσευχούλα για την άσωτη αφεντιά μου,μήπως οι δικές σας εισακουστούν τελικά!

Βασικά θέλω:

Κατηγορία πρώτη--->Για μένα:
    1)Υγεία-Αδυνάτισμα
    2)Πτυχίο-επαγγελματική αποκατάσταση
    3)Τον άντρα της ζωής μου + τα παιδιά μου

Κατηγορία δεύτερη--->Για φίλους και συγγενείς μου:
    1)Υγεία
    2)Ό,τι βασανίζει τον καθένα να διαλυθεί
    3)Ό,τι λαχταρά ο καθένας πραγματοποιηθεί

Κατηγορία τρίτη--->Για την ανθρωπότητα:
    1)Υγεία
    2)Ειρήνη
    3)Αγάπη
    4)Όχι πείνα,βασανιστήρια,δουλεία ,ακούσια πορνεία...
    5)Προστασία του πλανήτη και κάθε ζώντος οργανισμού

Και γενικά θέλω (αυτή είναι πάντα η προσευχή μου) να βρούμε όλοι τη φώτιση και τη δύναμη
    να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό μας,ακόμα κι αν προς στιγμή φαντάζει δύσκολο ή δυσάρεστο.

Για αρχή εστιάστε σ'αυτά!Τα είπα λίγο συνοπτικά να μη σας αποθαρρύνω.
    Στην πορεία,μόλις τα πετύχουμε αυτά όλο και κάτι άλλο θα βρω να προσθέσω.
    Ήδη έχω κατά νου πιο μάταιες φιλοδοξίες(τύπου ισόβια αποτρίχωση,νεότητα κλπ κλπ)

Νομίζω σας άφησα αρκετό homework για σήμερα...Πάω στην αγκαλιά των πουπουλένιων μου
    να ονειρευτώ ένα μικρό τους preview...Φιλάκια πολλά πολλά!Υπόψιν,σε λίγο ξημερώνει μέρα ζυγίσματος!
    Εγώ δεν έχω αγωνία!Τις τελευταίες εβδομάδες είμαι 136,2. Ούτε 136,1 ούτε 136,3(εκτός από μία φορά που ξέφυγα στο 136,5 βέβαια)
    Ξανακαληνυχτώ!Ξαναφιλάκια! Ξανά όνειρα γλυκά μας!

Senior Member
    Καλημέρα, πριγκηπέσσες μας!
    Αφού πρώτα δώσω κουράγιο στη Μπάρμπι που κι επισήμως βιώνετε την κοριτσίστικη εφηβεία, εκπλαγώ κι εγώ με την πολυπραγμοσύνη της ως μάνα (και γεμίσω τύψεις που όχι μόνο δεν εξυπηρετώ έτσι αλλά ουρλιάζω κιόλας, αν κάτι,οτιδήποτε δενείναι εκεί που πρέπει, ή η ντουλάπα της είναι λιγότερο τακτοποιημένη από ό,τι εγώ θέλω) και αφού θυμηθώ τραγελαφικά περιστατικά, όταν τη μεγάλη μας που της ήρθε περίοδος τέσσερεις μήνες πριν κλείσει τα δέκα της (μωρό, γαρ) την κυνηγούσαμε (κυριολεκτικά) στο σπίτι για να βάλει τη σερβιέτα ενώ αυτή έκλαιγε ότι δεν θα μπορεί να παίξει με αυτό το πράγμα στο βρακί της (έτσι έλεγε), ο καλός μου σε απελπισία για το" τι θα κάνουμε, Παναγία μου!" κι εγώ να μην ξέρω τι να κάνω, αφού λοιπόν θυμηθώ όλα αυτά, να περάσω στη Ναταλί για να της πω ότι σαν πολλές μου φαίνονται οι κατηγορίες, αντίστοιχες του καινουριου συστήματος που πρότεινε η Διαμαντοπούλου...κάτι σε πιο συνοπτικό;;(για να μη σε βάλω στο δίλημμα να διαλέξεις)
    Και προτείνω να εστιάσουμε στην πρώτη κατηγορία καθώς είναι η μόνη που περνά περισσότερο από τις άλλες από το χέρι μας (για την ακρίβεια, της ενδιαφερομένης..) Για τα υπόλοιπα, άσε Ναταλάκι, καθώς εδώ στηνπρωτεύουσα κυκλοφορούν και σενάρια διάφορα περί γενικότερης, παγκόσμιας αναστάτωσης που ούτε να τα σκέφτομαι δε θέλω...(αλλά όλο το κάνω) Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και όχι μόνο; Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ...θα μου πείτε, είναι τρε-μπανάλ αυτή η θεματολογία για μας...
    και μετά αυτή τη βαθυστόχαστη θεματολογία, θα πάρω το βασανισμένο μου κορμί (είμαι πτώμα...όντως!) μέχρι τον νεροχύτη να κάνω τα γιουβαρλάκια μας, θα καθαρίσω μπάνιο, θ αβάλω σκούπα, σήμερα Παρασκευή θα πάω λαική, θ απάω να πάρω τον Ποπάυ μου μετά, να πλυθεί να φάει, να ετοιμάσω τραπέζι για την Όλιβ που γυρίζει τρεις η ώρα και δεν τη βλέπω τηνκαημενούλα, θα πάω τον Ποπάυ στη μαμά μου και θα συρθώ μέχρι το αυτοκίνητό μου για να ξεκινήσω (όλο κέφι και χαρά) τη δουλειά!!! Βρε ναταλάκι, μήπως μετά την περιγραφή ξανασκεφτείς το β και γ της πρώτης κατηγορίας σου;;;;;
    Λέω, μήπως.....
    φιλιά σε όλους...είναι Παρασκευή, μην το ξεχνάτε...η ζωή εξακολουθεί να είναι ωραία έστω κι αν την κοιτώ από το πάτωμα που σέρνομαι σήμερα!:crazy:

Senior Member
    κοιτα να δεις τι παθαινει ο κοσμος! αυτο το μοντεμ ρουτερ δεν ξερω τι ειναι, παντως φταις που δεν το καταλαβες αμεσως και δεν βρηκες τροπο να μας ειδοποιησεις!

κοριτσια, ευχαριστω για τη συμπαρασταση. βρε Tide τρομαξατε ε? εμενα τουλαχιστον μολις πριν ενα μηνα μπηκε στα 11 και το περιμενα κιολας λογω της αναπτυξης της (υψος ισαμε το δικο μου δηλ 150 κατι , κιλα ισαμε τα δικα μου σχεδον , παπουτσι 3 νουμερα παραπανω απο το δικο μου....τι να περιμενεις δηλ παραπανω για αν σου ερθει η περιοδος?). για λεγε tide ρωτησατε κανενα γιατρο αν ειναι νωρις ή οχι? καλε ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι!! και ο δικος μου αρχισε να ανησυχει και να ζοριζεται. το δικανο το χρειαστηκατε ή οχι?

σμαρτ, ευχαριστω για τις ευχες, ειδικα για εκεινη με τους τρελλους....
    οσο για το τεστ δυνανεξιας, οχι δεν γινεται μονο με εξετασεις αιματος. ειδα αρκετα στο ιντερνετ και ειμαι σιγουρη.

την αλλη φορα ηθελα να γραψω στη σαμπινα οτι και η δικη μου μανα οταν της το ειπα ζητησε γλυκα και μου ειπε να κανω να κερασω κλπ!! καλε τι εθιμα κι αυτα? σιγα μη βγω στο δρομο να κερναω και εξηγω και τον λογο!!! ενα ρεβανακι θα κανω με γλυκαντικη (θα σας πω και συνταγη αν πετυχει) να δωσω στις γιαγιαδες και να βγω απο την υποχρεωση του εθιμου γιατι θα με φανε!!

tide, ιδιο φαγητο εχουμε σημερα. φαντασου μαλιστα οτι εγω εχθες εκανα 2 κατσαρολες, μια με ρυζι και μια με φιδε. αυτη τοιυ φιδε τα γιουβαρλακια ψιλοκομματιαστηκαν αλλά εβαλα και ενα καροτο και μια πατατα μεσα και πηρε πολυ καλη γευση. λαικη ε? ξερεις ποσο καιρο εχω να παω? με αυτα τα σουπερ ξεχασαμε και τα φρεσκα λαχανικα και τα φρεσκα φρουτα και τρωμε οτι μας πλασαρουν! καμια απογευματινη δεν εχουμε δυστυχως! αντε καλα ψωνια!!

καλε ποιος ειπε οτι ειναι σημερα παρασκευη? δηλ επρεπε να ζυγιστω? και ποιος θα με μαζεψει αμα πεσω ταβλα κατω? σιγα μην ανεβαινα.....ας φαω κατι να πανε τα φαρμακια κατω!!!!

οσο για τη προσευχη, εγω περιμενω πρωτα το τηλεφωνο και μετα θα κανω προσευχη! μην υποσχομαστε μονο!!

καφε στις 23 ναταλια?