Results 586 to 600 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-03-2009, 03:27 #586
Καλημέρα,καλέ μου ανθρακορύχε!
Μου φαίνεται πως σήμερα θα σ'αφήσω μοναχούλα στο πρωινό σου ζύγισμα...
Σαν να νύσταξα...Πάω γρήγορα στο κρεβάτι μου μη μου φύγει...
Καλή δύναμη στην απαιτητική τελευταία μέρα κι αυτής της εβδομάδας!
Υποψιάζομαι θα έχουμε πολλές απώλειες σε παρουσία ζυγίσματος σήμερα
και παρουσία απωλεσθέντων κιλών σε αρκετές συμφορουμίτισσες,
πάντα λόγω ανάδρομου Ερμή,μην ξεχνιόμαστε...Ψυχραιμία,κορ ίτσια!
- 27-03-2009, 07:14 #587
Τη καλημέρα μου να έχετε. Δε με περίμενες Ναντίν μου και είναι μαύρα τα μαντάτα:80.500 δηλαδη τα ίδια με την Προηγουμενη Παρασκευή, αφού όμως είχε προηγηθεί μια εβδομάδα δίαιτας με μοναδική παρασπονδια τα δύο κομμάτια χαλβα. Εύχομαι οι υποψίες της Ναντίν για πολλές απώλειες τουλάχιστον να ισχύσουν στις υπόλοιπες. Καλή επιτυχία με τις ζυγαριές σας!!!!!!
27-03-2009, 11:07 #588
καλημερα κοριτσακια
απο οτι φαινεται, εσεις οι ελευθερες περνατε καλυτερα απο εμας τις παντρεμενες εκτος αν ο καλος σας ειναι σαν τον αντρα της φωτογραφιας ή .....καλυτερος!!!!
nadine, εδω πειναμε. και ο κεφτες καλος ειναι οπως το χαλαζι στην ξερα....ειδικα αν η ποσοτητα ειναι σαν το χαλαζι!!!!
Βλεπω κοιμηθηκες και νωρις σημερα/χθες για να εισαι ετοιμη για το μεσημερι. παρε δυο βιαγκρα ομως. τρεις εμεις, μια εσυ.....
οσο για το ζυγισμα, αφηστε το για αυριο. ουτε προλαβα να ανεβω κοριτσια στη ζυγαρια. εχθες που ανεβηκα, παλι στα ιδια ειμαι. ουτε θυμαμαι για ποσο καιρο. Μαλλον σκεφτομαι να παω σε πιο αυστηρη διαιτα. ολο σκεφτομαι, ολο θα και θα...καλη ειμαι και του λογου μου...
Δεν πειραζει. κι αυριο μερα ειναι. ελπιζω η προεδρινα μας να μη μου τις βρεξει οταν με δει....
φιλακια σε ολες και καλο σαββατοκυριακο.
27-03-2009, 11:52 #589
Πάλι ξύλο πρέπει να δώσω;Μα δεν μπορώ να πιω κι εγώ έναν καφέ σαν άνθρωπος,βρε παιδί μου;Αμάν πια!
Φοβάμαι σαλιγκαρένια πως ούτε οι πεντρεμένες ούτε οι ελεύθερες περνάνε καλά,γιατί παρά τις διαφορές τους
έχουν μια καταλυτική ομοιότητα:γεννήθηκαν ελληνίδες γυναίκες.Από κει και πέρα όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες...
Κι εδώ πεινάμε,Barbie μου,αλλά όχι απαραίτητα για φαγητό...Κι αν τη δική σου πείνα τη σώζουν κάποιοι κεφτέδες,
εμείς από κεφτέδες και λαπάδες έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε...Μερικές φορές,πίστεψε με,πολύ καλύτερη η πέινα!
27-03-2009, 12:00 #590
μη βαρατε καλε...ενα αστειακι ειπαμε να γραψουμε. πειναμε κι εμεις για αλλα πραγματα. για παρεα και καφε ας πουμε, για ατελειωτες συζητησεις, για χρονο να γραφουμε καθημερινα Α3 κειμενακια προς ολη την ομαδα Rainbow και οχι μονο....αλλά τι να κανουμε εμεις οι καημενες ελληνιδες?
μηπως να ξεκινησουμε απο τους καφεδες με καλη παρεα?
27-03-2009, 12:10 #591
Κούλουμα μου ήθελες με χαλβάδες,αυτά έχουμε τώρα!Τι να σε κάνω,πριγκίπισσα μου;
Αλλά κι εγώ τιμωρήθηκα που σε παράτησα με στασιμότητα και στα δικά μου κιλά...Μάλλον δεν πρέπει να το επιτρέψω
να επαναλληφθεί...Ακόμα κι αν σε κερατώνω τα άλλα πρωινά(γιατί με βλέπω να επιστρέφω από τη βρυκολακοχώρα)
τις Παρασκευές πρέπει να βάζω κι εγώ το ξυπνητήρι στις 6:30' μαζί σου,μπας κι έχουμε καλύτερα χαμπάρια...
Παρανόησες όμως τα λεγόμενα μου αναφορικά με τις απώλειες της ομάδας μας(καταλαβαίνω,είναι τα στερητικά,
που σου έλειψα...το παθαίνουν οι άνθρωποι όταν είναι μακριά μου,μη νιώθεις αμήχανα)...Αναφέρθηκα σε απουσίες
μελών στο σημερινό ζύγισμα(κάποιες θα δεις ούτε καν θα μπουν στον κόπο να μπουν ν'απολογηθούν,όπως η BARB)
και παρουσία κιλών που είχαμε χάσει(για όσες φυσικά θα μπουν στον κόπο να ζυγιστούν σήμερα),κοιώς χάλια εβδομάδα.
Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ,αν και σπάνια εως ποτέ πέφτω έξω(ποιά νομίζεις πως είσαι,ρε μεγάλη;Πωπω...έπαρση...)
ʼντε,καλό μας Σαββατοκύριακο...Αν δεν μπει και σήμερα η Αλαλουμένια,από Δευτέρα πάλι θα τα πούμε όλες μαζί...
Ελπίζω να είστε όλες μια χαρά,το ίδιο και οι δικοί σας άνθρωποι και να έχουμε ευχάριστα πολλά να πούμε next time.
Φιλάκιαααααααα
27-03-2009, 12:21 #592
Originally posted by BARB
μη βαρατε καλε...ενα αστειακι ειπαμε να γραψουμε. πειναμε κι εμεις για αλλα πραγματα. για παρεα και καφε ας πουμε, για ατελειωτες συζητησεις, για χρονο να γραφουμε καθημερινα Α3 κειμενακια προς ολη την ομαδα Rainbow και οχι μονο....αλλά τι να κανουμε εμεις οι καημενες ελληνιδες?
μηπως να ξεκινησουμε απο τους καφεδες με καλη παρεα?
που σήμερα θα κάνεις την καλή αρχή,που ίσως επιφέρει αποτελέσματα και στις άλλες σου πείνες...Και λέει με το που γυρνάς σπίτι,
όλοι αναλαμβάνουν τα πάντα και δε σ'αφήνουν να κάνεις τίποτα,έχεις όλο το εικοσιτετράωρο μόνο για την πάρτη σου,σε τέτοιο βαθμό,
που θα βαρεθείς τις κούρες,τις ξάπλες,τις βόλτες,τις αγορές,τους καφέδες και θα τους παρακαλάς να σε αφήσουν να κάνεις κάτι κι εσύ!
ʼντε,καλή αρχή,φιλενάδα!
27-03-2009, 12:36 #593
Καλημερα κοριτσια μου γλυκα και ομορφα!Δεν γραφω πολυ αυτον τον καιρο γιατι ειναι μια φαση..παραξενη.Αλλα...!!Πιστη στο ζυγισμα της Παρασκευης σας ανακοινωνω οτι ειμαι 76.500!!!!!!!Ειχαμε χαρες και τετοια στο μπανιο πρωι πρωι!!Σε λιγο θα παω να δω την αδερφουλα μου στη Χαλκιδα γιατι θα ειναι μοναχουλα(ο δικος της πρεπει να φυγει για σκ) και με βλεπω 3 μερες χωμενη στους σταβλους τα αλογα και τα χωματα!!Δεν παραπονιεμαι,καλο θα μου κανει.Σας φιλω ολες.ξεχωριστα για να μην εχετε παραπονο!Αλαλουμενια ευχομαι ολα να πηγαν καλα!Και γλυκια μου Σαμπινα,να τον χαιρεσαι τον καλο σου!(εντελως καθυστερημενα βεβαια).Ναταλακι, we 'll be in contact!!!Hyvaa Viikonlloppua!!!(καλο σαββ/κο)
27-03-2009, 12:56 #594
τι κατρακυλα ειναι αυτη? δεν σε συγκρατουμε χανελιτσα. αχ τι θα γινει στις παραλιες το καλοκαιρι με σαμπινα και χανελιτσα....
οι απουσες δεν εχουν να αναφερουν τιποτε? τηρουν σιγη ιχθυος? εμπρος αναφερθητε μη σας αναφερουμε στην προεδρο και σας περιλαβει.
27-03-2009, 13:19 #595
Εμπρός καλό μου δεξί χέρι!Για ξεκούρασε με λιγάκι...
Χανελέλι μου,αστέρι μου,καμάρι μου,εσύ!Έίσαι το καθαρό μας το κούτελο!Εσύ θα μας βγάλεις ασπροπρόσωπες!Μπράβο σου!
Τι καλά που θα πας στην αδελφούλα σου,εκεί στη φύση,με τ'αλογάκια...Είναι αγχολυτικό πολύ!Κάτι παραλύεις από τη μυρωδιά,
κάτι από το σοκ της λασπουριάς,κάτι η μύγα που κάνει την ουρά του να κουνιέται όλο και πιο συχνά και ν'ανακινεί τις ευωδίες,
λένε βέβαια πως κάτι κάνει και η επαφή με το ζώο,αλλά εγώ νομίζω θα ήμουν ήδη τακτοποιημένη από τα προηγούμενα...Μια χαρά!
Βέβαια,αυτός που πραγματικά ζηλέυω-μην το πάρεις προσωπικά-είναι ο φίλος της αδερφής σου,που θα πάει για σκι!Αχ!Σκι!Αχ!Βαχ!
27-03-2009, 14:27 #596
Originally posted by Hanelle
ο δικος της πρεπει να φυγει για σκ)
27-03-2009, 14:31 #597
Καλά,NADINE δεν παίζεσαι,να΄σαι καλά οι απαντήσεις σου γράφουν ιστορία και οι φωτο είναι για gallerie....υποκλίνομαι στην γαληνότητά σου...
όσο για το lipotox το ξεκίνησα,το reductil το λιγότερο που μου έφερνε ήταν αρρυθμίες και τα νεύρα τα'κανε κρόσια αχ,αχ.... και οψόμεθα
θα γίνω τελικά χαμένο κορμί,ή θα παραμείνω βαρυσήμαντο άτομο....
27-03-2009, 14:35 #598
Τέτοια μου κάνεις και θ'αρχίσω πάλι τις λευκές νύχτες πάνω που είπα να επιστρέψω στην ανθρώπινη ράτσα...
Μα ούτε ένα πρωινό δε μπορώ να σε αφήσω;Αχ!Μη μου αγχώνεσαι,καρδιά μου,εδώ είμαι,δίπλα σου...Λοιπόν!
Παίρνουμε βαθιές ανάσες,πίνουμε λίγο νεράκι,παέι η καρδιά και πάλι στη θέση της κι ακούμε προσεκτικά:
Το Χανελέλι μας θα πάει για τριήμερο στη Χαλκίδα,όπου ζει η αδερφή της,που θα είναι τις μέρες αυτές μοναχούλα
επειδή ο φίλος της(της αδερφής πάντα)θα πάει για σκι.Κι έρχομαι εγώ μετά να σταθμίσω άλογα με σκι και μετά από
πολύ μεγάλο βασάνισμα να καταλήξω πως αντί να ζηλέψω το Χανελέλι μας,ζηλεύω το φίλο της αδερφής της τις μέρες αυτές.
Το΄χουμε;Όσο για το ζύγισμα,ζητούμενο είναι να πέφτουν τα νούμερα κι όχι η ψυχολογική μας κατάσταση!Για ν'ανεβαίνουμε!
27-03-2009, 14:38 #599
Οκ,ανακαλώ...Μάλλον εγώ είμαι αυτή που δεν πάω καλά κι όχι εσύ,πριγκίπισσα μου!
Τώρα γύρισα και διάβασα το περίφημο "σκ )",που εξέλαβα ως "σκι"!Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!
Αϊνταααααα...Κι εγώ νόμισα πως σου είμαι απαραίτητη...Τι να κάνω;Θα το πιω και αυτό το πικρό ποτήρι...
27-03-2009, 14:42 #600
Originally posted by ΚΕΦΤΕΔΟΥΛΑ
αχ,αχ.... και οψόμεθα
θα γίνω τελικά χαμένο κορμί,ή θα παραμείνω βαρυσήμαντο άτομο....
Από τη μια το "χαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη" κι από την άλλη το "βαρυσήμαντο άτομο"με όλο το επιπλέον βάρος που συνεπάγεται...
Κι είσαι και σε δίαιτα...Τι να σου πω...δεν ξέρω για σένα...εγώ πάντως είμαι ένα "βαρύ κι ασήμαντο χαμένο κορμί"!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή