ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 410
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 410 of 2553 FirstFirst ... 3103604004084094104114124204605109101410 ... LastLast
Results 6,136 to 6,150 of 38289
    Senior Member
    καλε τι θυμοι ειναι αυτοι? εμεις φταιμε που ειμαστε κοντα της ?? καντο και εσεις να ειναι κοντα σας! καντε το ταξιδι εσεις!! εγω δηλαδη πως ξενιτευομαι για ενα καφε?

κουβαλαω και τα παιδια σε καθε ταξιδι τα οποια παρεπιπτοντως την επομενη φορα δεν θα τα παρω, με επρηξε η μεγαλη μου! δεν αφησε κομμα και τελεία που να μην ακουσει!! αντε μετα να μιλησεις!!

καλε, ξανθια ειμαι? εγω κατι ανταυγιες εκανα!! μου αρεσε ομως και ας με λετε ξανθια=χαζη!!

λοιπον εγω πηρα καναδυο ρουχαλακια απο τη βασια. και βεβαιωνω οτι οταν την ειχα γνωρισει ηταν λιγο κατω απο 100. γιατι να μην υπηρξε ποτέ 120? ε, κυρια ναταλια?
    βεβαια δε τα δοκιμασα ακομη καθοτι τρεχω αλλά στο size ειναι οκ, το γουστο οκ οποτε με βλεπω να τα φοραω! θα σας ενημερωσω!

Senior Member
    Έχω δύο ντουλάπες μαύρα ρούχα,Πωλινάκι μου,ευχαριστώ!Κι έτσι που μένω πάνω κάτω στα ίδια κιλά τόσα χρόνια
    και να χάσω και να βάλω,πάλι έχω να φορέσω μπόλικα!Σήμερα κλείνω 6 μήνες από το χειρουργείο μου κι η ζωή εδώ δεν είναι ωραία!
    Έχουμε κολλήσει στα -25 κιλά!Ξέρω σε κάποιους φαίνονται πολλά,αλλά για την επέμβαση που έκανα και δη στα κιλά μου,
    δε νομίζω να είναι τόσο θετικό το αποτέλεσμα.Όχι φυσικά πως δε νιώθω καλύτερα,με λιγότερους πόνους,οκ,
    αλλά υποτίθεται το πρώτο διάστημα αημειώνονται οι μεγάλες απώλειες κι εγώ είμαι στους πέντε μήνες -12 κιλά!
    Νομίζω πρέπει ν'αρχίσω να το παίρνω απόφαση πως δε θα αγγίξω ποτέ το φυσιολογικό μου βάρος,ούτε καν διψήφιο όπως με βλέπω,
    δε θα νιώσω τη μητρότητα,δε θα έχω σχέση,δεν,δεν...Δε συνεχίζω,δεν υπάρχει λόγος να ελευθερώσω τις σκέψεις μου...
    Ούτε να θυμώσω δεν έχω διάθεση με την Αλαλουμένια!Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα τις μέρες αυτές!Τα φιλιά μου!

Senior Member
    ελα που αρχισες παλι! η ζωη ειναι ωραια!! ολα θα γινουν! το μειον 25 δε σου λεει κατι? πας καλα, το ξερεις?
    α, κοριτσια θυμαστε που γκρινιαζε για τα μαλλια της?? μην την ακουτε! μια χαρα ειναι! ουτε καν κοντοκουρεμενη!!
    ελα ναταλια! σκεψου θετικα!

Senior Member
    ξενια χθες μπηκες και εγραψες αλλου!! εγραψες στο http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2595 !!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Έχω δύο ντουλάπες μαύρα ρούχα,Πωλινάκι μου,ευχαριστώ!Κι έτσι που μένω πάνω κάτω στα ίδια κιλά τόσα χρόνια
    και να χάσω και να βάλω,πάλι έχω να φορέσω μπόλικα!Σήμερα κλείνω 6 μήνες από το χειρουργείο μου κι η ζωή εδώ δεν είναι ωραία!
    Έχουμε κολλήσει στα -25 κιλά!Ξέρω σε κάποιους φαίνονται πολλά,αλλά για την επέμβαση που έκανα και δη στα κιλά μου,
    δε νομίζω να είναι τόσο θετικό το αποτέλεσμα.Όχι φυσικά πως δε νιώθω καλύτερα,με λιγότερους πόνους,οκ,
    αλλά υποτίθεται το πρώτο διάστημα αημειώνονται οι μεγάλες απώλειες κι εγώ είμαι στους πέντε μήνες -12 κιλά!
    Νομίζω πρέπει ν'αρχίσω να το παίρνω απόφαση πως δε θα αγγίξω ποτέ το φυσιολογικό μου βάρος,ούτε καν διψήφιο όπως με βλέπω,
    δε θα νιώσω τη μητρότητα,δε θα έχω σχέση,δεν,δεν...Δε συνεχίζω,δεν υπάρχει λόγος να ελευθερώσω τις σκέψεις μου...
    Ούτε να θυμώσω δεν έχω διάθεση με την Αλαλουμένια!Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα τις μέρες αυτές!Τα φιλιά μου!
    Διακρίνω απογοήτευση και αυτό δεν μαρέσει Ναντιν μου.... Δεν είναι η μόνη που παραμένει σταθερή στα κιλά της..... αντί να μου απογοητεύεσαι και να μου στεναχοριέσαι, δες να κάνεις κάτι να ξυπνήσεις λίγο το σώμα σου. όσο για την μητρότητα, και εγώ στα 125 έμεινα έγκυος, πούντο πρόβλημα? θα μου πείς δεν υπάρχει άντρας? Υπάρχει λύση. Τράπεζα σπέρματος! έτσι κάνεις και το μωράκι σου, και δεν έχεις και κανένας στο κεφάλι σου να στα πρείζει!!! Μιλώ εκ πείρας!
    Ας αφίσω όμως την πλάκα. Μιλάω σοβαρά, όσο απογοητεύεσαι δεν γίνετε τίποτα... Νομίζεις εγώ δεν φοβάμαι πως και με το μανίκι πάλι στα ίδια θα μίνω? Αλλά προσπαθώ να μην το σκεύτομαι. Δώσε δύναμη στον εαυτό σου, και βάλε κάπιο στόχο.
    Και να σου πω κάτι που μου έμαθε η γιαγιά μου από μικρή. Για να σε αγαπήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να δεκτείς και να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου. Πως περιμένεις να σε δεκτεί κάπιος όπως είσαι, αν δεν αποδέχεσαι εσύ πρώτα τον εαυτό σου? Αν θυμάμε καλά πρέπει τώρα να είμαστε στα ίδια περίπου πάνω κάτω? Γιατί δηλαδή πιστεύεις πως δεν μπορείς να έχεις σχέση? εγώ δεν το πιστεύω αυτό.
    Νομίζω πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά εμείς οι 2 από τηλ! δεν γίνετε να σε βλέπω έτσι! Αντε!

Senior Member
    Ναταλάκι μου γλυκό, γλυκό μου τρελοκόριτσο, τι απογοήτευση είναι αυτή και τη βαρύγδουπες δηλώσεις, εσύ που δίνεις κουράγιο στους άλλους, χάθηκα να δώσεις και σε σένα λίγο?. Καταρχήν τα 25 είναι πάντα 25 δεν είναι ούτε 1 ούτε 2? και ας μην τα περιφρονούμε? θα φτάσεις διψήφιο είμαι σίγουρη, όσο για την μητρότητα υπάρχουν γυναίκες που γέννησα στα 160, μην τρελαθούμε?.. Θετική σκέψη, θέληση και αγάπη για τον εαυτό μας, και όλα θα γίνουν, Ναι εγώ το λέω που με παίρνει από κάτω για ψύλλου πήδημα?.. Σ? αγαπώ πολύ (ναι ξέρω μην το πες Μαρία Αλιφέρη)

Senior Member
    Οσο για σένα μικρό μπαρμπούνι, ναι εσύ φταις που είστε κοντά και όλο μου είστε σούρτα φέρτα .... κοίτα να μου την ανεβάσεται για να μου έρθει στην Αθήνα....

Senior Member
    Μαρία Αλιφέρη,με έκανες και έκλαψα!Είμαι στα ψυχοπλακωτικά μου πάλι τελευταία...
    Με πιάνει το παράπονο για όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων τριάντα μου χρόνων
    κι όσο κι αν ξέρω πως δε με βοηθά όλο αυτό,ενίοτε αφήνομαι να μην το παλεύω...
    Τέλος πάντων...μην αναλωνόμαστε στα δικά μου...Κι εγώ σ'αγαπώ και μου λείπεις!

Πωλινάκι,είναι πιο πολύπλοκο το θέμα μου από αυτό που λέει η γιαγιάκα σου...
    Όποτε θέλεις,τα λέμε και τηλεφωνικά,γιατί όχι;Δεν ψάχνω απλά για σχέση πάντως.
    Ψάχνω εμένα στο πέρασμα των χρόνων,ψάχνω το λόγο για τον οποίο ήρθα στη γη...

Μπαρμπουνέλι μου,μη μ'εκνευρίζεις κι όσα δεν άκουσε το Αλαλουμίδιο,ακούσεις εσύ!
    Τα μαλλιά μου τα έκοψα πάνω από δύο παλάμες,απλά μπροστά κόπηκαν μία μόνο.
    Δεν είπα πως φαλάκρεψα,αλλά άμα βλέπατε πόσες τούφες έβγαζα το καλοκαίρι
    μετά απο κάθε λούσιμο θ'απορούσες κι εσύ πώς έχω ακόμα μαλλιά!Η μαμά μου έκλαιγε
    που τα είδε!Δεν έχω πλέον θέμα με τα μαλλιά μου,χάνω πολύ λιγότερα,το κόψιμο
    αυτό μου κάνει πολύ εύκολη τη ζωή κι εξάλλου δε με νοιάζει και η εικόνα μου ιδιαίτερα.
    Όσο για τα εικοσιπέντε κιλά,για μένα δε σημαίνουν κάτι σημαντικό,όχι επειδή είμαι αχάριστη
    αλλά επειδή φοβάμαι πως τόσο ήταν ό,τι ήταν να με βοηθήσει αυτή η επέμβαση κι είναι πολύ λίγο!
    Δεν έκανα τρία χειρουργεία για να είμαι 135 κιλά και να θεωρώ κι επιτυχημένη την πορεία μου!
    Στα κιλά αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από όσα αγαπώ και στερούμαι.Και κουράστηκα
    κι απογοητεύομαι και μεγαλώνω και ρισκάρω να τα χάσω όλα όσα κάποτε ονειρεύτηκα!
    Δε θέλω να είμαι μίζερη και γκρινιάρα,αλλά κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι πέρασα
    τόσα χρόνια εγκλωβισμένη σ'αυτό το σώμα,ποιά είναι η ποιότητα της ζωής μου,
    πόσα μου λείπουν,αν από κάπου παίρνω χαρά και δύναμη κλπ κλπ...
    Αν με θέλετε παρούσα,θα με ακούτε να σας ανεβάζω,θα με ακούτε και να πέφτω.
    Και τελευταία κοιμάμαι στο πάτωμα...γιατί υπάρχουν κι άτομα,που γίνονται κομμάτια...

Senior Member
    Μαρία Αλιφέρη,με έκανες και έκλαψα!Είμαι στα ψυχοπλακωτικά μου πάλι τελευταία...
    Με πιάνει το παράπονο για όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων τριάντα μου χρόνων
    κι όσο κι αν ξέρω πως δε με βοηθά όλο αυτό,ενίοτε αφήνομαι να μην το παλεύω...
    Τέλος πάντων...μην αναλωνόμαστε στα δικά μου...Κι εγώ σ'αγαπώ και μου λείπεις!

Πωλινάκι,είναι πιο πολύπλοκο το θέμα μου από αυτό που λέει η γιαγιάκα σου...
    Όποτε θέλεις,τα λέμε και τηλεφωνικά,γιατί όχι;Δεν ψάχνω απλά για σχέση πάντως.
    Ψάχνω εμένα στο πέρασμα των χρόνων,ψάχνω το λόγο για τον οποίο ήρθα στη γη...

Μπαρμπουνέλι μου,μη μ'εκνευρίζεις κι όσα δεν άκουσε το Αλαλουμίδιο,ακούσεις εσύ!
    Τα μαλλιά μου τα έκοψα πάνω από δύο παλάμες,απλά μπροστά κόπηκαν μία μόνο.
    Δεν είπα πως φαλάκρεψα,αλλά άμα βλέπατε πόσες τούφες έβγαζα το καλοκαίρι
    μετά απο κάθε λούσιμο θ'απορούσες κι εσύ πώς έχω ακόμα μαλλιά!Η μαμά μου έκλαιγε
    που τα είδε!Δεν έχω πλέον θέμα με τα μαλλιά μου,χάνω πολύ λιγότερα,το κόψιμο
    αυτό μου κάνει πολύ εύκολη τη ζωή κι εξάλλου δε με νοιάζει και η εικόνα μου ιδιαίτερα.
    Όσο για τα εικοσιπέντε κιλά,για μένα δε σημαίνουν κάτι σημαντικό,όχι επειδή είμαι αχάριστη
    αλλά επειδή φοβάμαι πως τόσο ήταν ό,τι ήταν να με βοηθήσει αυτή η επέμβαση κι είναι πολύ λίγο!
    Δεν έκανα τρία χειρουργεία για να είμαι 135 κιλά και να θεωρώ κι επιτυχημένη την πορεία μου!
    Στα κιλά αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από όσα αγαπώ και στερούμαι.Και κουράστηκα
    κι απογοητεύομαι και μεγαλώνω και ρισκάρω να τα χάσω όλα όσα κάποτε ονειρεύτηκα!
    Δε θέλω να είμαι μίζερη και γκρινιάρα,αλλά κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι πέρασα τόσα χρόνια εγκλωβισμένη σ'αυτό το σώμα,ποιά είναι η ποιότητα της ζωής μου, πόσα μου λείπουν,αν από κάπου παίρνω χαρά και δύναμη κλπ κλπ...Αν με θέλετε παρούσα,θα με ακούτε να σας ανεβάζω,θα με ακούτε και να πέφτω.
    Και τελευταία κοιμάμαι στο πάτωμα...γιατί υπάρχουν κι άτομα,που γίνονται κομμάτια...

Ναντιν μου στιλε μου με γιου2γιου το τηλ σου.

Επισεις μην λες πως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να καταλάβει τι περνάς μέσα στο σώμα σου, γιατί όπως πολύ καλά ξέρεις και εγώ ήμουν πάντα παχούλλή. και εγώ έχω φτάσει στα 140-145 κιλά κάποτε. και εγώ είμαι κολλημένη τόσα χρόνια σε αυτα τα 125 κιλά και ξέρω πολύ πως είναι να κάνεις υπεράνθρωπες προσπάθειες και πάλι να είσαι στα ίδια..... μην λεν οτι δεν σε καταλαβαίνει κανεις....

Senior Member
    Πωλινάκι,γυναίκα αυταρχική με τις προστακτικές και τις παραθέσεις σου!
    Σου στέλνω το τηλέφωνο μου,αλλά καλύτερα δώσε μου εσύ το δικό σου,
    που έχω απεριόριστες κλήσεις σε Κύπρο.Δεν είναι θέμα βάρους η κατανόηση.
    Μια ιδέα έχουμε μόνο από όσα βαραίνουν την ανάσα των άλλων...Δεν έχω την απαίτηση
    να με νιώσετε,απλά μου τη δίνουν τα άρχισες πάλι και σιγά,πώς κάνεις έτσι...
    Κι ας ξέρω πώς τα εννοεί το μπαρμπούνι μου και ποιά είναι η πρόθεση της,
    αλλά όταν είμαι στις σκοτεινές μου...μην του μιλάτε του παιδιού,αφήστε το να κλάψει...

Senior Member
    ΜΑΤΣ, ΜΟΥΤΣ, ΜΑΤΣ, ΜΟΥΤΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ σας εύχομαι καλό 4ημερο, για όσες το ζήσουν, ας αγαπήσουμε λίγο περισσότερο όλες τον εαυτό μας, τι ταλαιπωρία τραβάει και αυτός από εμάς..... αν τα έκανε κάποιος άλλος όλα αυτά στον εαυτό μας, θα λέγαμε, τον παλιανθρωπο.... μήπως είμαστε τελικά οι παλιανθρωποι του εαυτού μας, και οι καλύτεροι για τους άλλους ????

Βρίσκομαι σε αναζήτηση της κιβωτού μου αυτή την εποχή, μη μου δίνεται και πολύ σημασία, ελπίζω να περάσει !!!!!!!!

Senior Member
    Καλά να περάσεις κι εσύ,Νόε!Κι άμα δεις καμιά ξέμπαρκη κιβωτό παραδίπλα,σφύρα,μήπως είναι η δική μου,ε;Φιλάκιαααααα

Senior Member
    Με κοροιδεύεις ε!!! καλά δεν θα σε δω, θα σου βγάλω και το υπόλοιπο μαλλί, και θα κυκλοφορείς σαν το κορίτσι της Τεργέστης !!!!!!

Senior Member
    Πωλινάκι,γυναίκα αυταρχική με τις προστακτικές και τις παραθέσεις σου!
    Σου στέλνω το τηλέφωνο μου,αλλά καλύτερα δώσε μου εσύ το δικό σου,
    που έχω απεριόριστες κλήσεις σε Κύπρο.Δεν είναι θέμα βάρους η κατανόηση.
    Μια ιδέα έχουμε μόνο από όσα βαραίνουν την ανάσα των άλλων...Δεν έχω την απαίτηση
    να με νιώσετε,απλά μου τη δίνουν τα άρχισες πάλι και σιγά,πώς κάνεις έτσι...
    Κι ας ξέρω πώς τα εννοεί το μπαρμπούνι μου και ποιά είναι η πρόθεση της,
    αλλά όταν είμαι στις σκοτεινές μου...μην του μιλάτε του παιδιού,αφήστε το να κλάψει...
    Σε παίρνω αλλά μιλάει!!!! Σου έστηλα και τα δύο τα δικά μου, διάλεξε και πάρε! φιλια!

Senior Member
    Mπα, μπα! Μαύρα κι άραχνα το Νατάλι, βλέπω...για τα κιλά και για το ότι δεν ξέρουμε πώς είναι να είσαι εγκλωβισμένη στο σώμα και για πράγματα που δεν έκανε;;;;;;;κι άλλα πολλά και δύστηνα!

<Κι εμεις τα νιώθουμε, χαρά μου!!!!!(και μη μου πεις ότι είσαι 2 παλίρροιες...κι εγώ είμαι δυο παλιές Μαρίες)...

κι εμάς μας παίρνει από κάτω που περνά ο καιρός και προφανώς δε θα κάνουμε πράγματα που κάναμε και όπως λέει και αγαπημένος σου Θουκυδίδης στο γνωστό του Επιτάφιο:"δυστυχία είναι νά στερείσαι αγαθά που έχεις συνηθίσει να απολαμβάνεις"¨.

Κι εμάς μας πήρε το παράπονο και ο καημός και ανασκουμπώθηκες και μπηκες δυναμικά να με στηλώσεις (με αιχμηρό τρόπο, ομολογώ). Και για να μη φανεί σα στείρα ανταπόδοση, δηλώνω από τώρα ανίκανη να πω έστω και μια κουβέντα παρηγοριάς ακόμη και σε περιπτώσεις τραγικών συμβάντων (εχτές διαγνώστηκε καρκίνος αίματος στον άντρα μια φίλης και το μόνο που κατόρθωσα να ψελίσω στη δόλια που έκλαιγε είναι...πρέπει να βρεις δουλειά, άμεσα...σκεφτόμενη πρακτικά πώς θα επιβιώσουν μετά το τραγικό συμβάν).
    ʼρα, δε λέω για να λέω κι αυτά που λέω προφανώς δε στοχεύουν εις παραμυθία καθώς μόνες μας γλύφουμε τιςπληγές μας.... μόνο ίσως πως κάποια βρωμονατάλια μας σπρώχνουν να το κάνουμε..
    ελπίζω να το έκανα κι εγώ για σένα...
    Φιλιά...