ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 412
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 412 of 2553 FirstFirst ... 3123624024104114124134144224625129121412 ... LastLast
Results 6,166 to 6,180 of 38289
    Senior Member
    καλημέρα και καλό μήνα...με τις ευχάριστες προτροπές της Αννέζας...(που λογικά πήρες κιλάκι, βρε, με τόση ακινησία και φάρμακα..εδώ παίρνουμε εμείς που, όσο να πεις, ένα τρεξιματάκι το ρίχνουμε...) αλλά συμφωνώ! Ας χαμογελάσουμε λίγο πιο αισιοδόξα...μήπως και το πιστέψουμε δηλαδή!
    κορίτσια μου μόλις γύρισα από μια διατροφολογο που, ούτε λιγο ούτε πολύ, τί μου είπε;;;;; Ο,τι και το Νατάλι δηλαδή ότι το έχω παρακάνει θέμα αυτό με τα κιλά, ότι έχω εστιάσει εκεί, ότι χάνω τις μέρες, μήνες κ.λ.π. και το χειρότερο:υποψιάζεται ότι ως έφηβη είχα ανορεξικές τάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εννοείται, ότι δεν το δέχομαι αυτό!!!!Μια χαρά παιδάκι ήμουν, και μάλιστα, χωρίς καμιά έγνοια για το σώμα μου!! Θεωρεί ότι η όποια έλλειψη απώλειας βάρους παρατηρείται γιατί δε μου δίνω χαλαρά χρόνο και το άγχος με γεμίζει τοξίνες και μετά από κάθε αποτυχημένη απόπειρα απώλειας βάρους καταφεύγω σε υπερβολές και πάει λέγοντας!!!!!!!!!!!Σε κάποια ίσως έχεις δίκιο...τα ήξερα κι εγώ απλώς μου το πιστοποίησε! Στο θέμα της ανορεξίας πάντως δεν το πιστεύω!!!!!!! Επί του προβλήματός μου δε μου είπε κάτι συγκεκριμένο, παρά ότι πρέπει να ξεκολλήσει το μυαλό μου να εστιάζει μόνο σ'αυτό και όλα θα πάνε καλά...διαιτολόγιο δε μου έδωσε σήμερα, από Πέμπτη.
    Και ρωτώ η αφελής: γιατί έπρεπε να πληρώσω (ευτυχώς ήταν μικρή η επίσκεψη) για να μάθω αυτά που πολυ΄εύστοχα και ποιητικά μου είπε το Νατάλι;;;;;Ε;;;;Γιατί;;;Και απαντώ η ίδια:γιατί είμαι αμελής μαθήτρια και κοπανατζού! Χωρίς πλάκα πάντως κάπου εκεί είναι η αλήθεια!
    Α! Εννοείται ότι της μίλησα και για εσάς!! Και μου είπε ότι μου κάνει πολύ καλό και να σας συνεχίσω. Δηλαδή τώρα το τόπικ ΚΑΙ με συνταγή γιατρού....
    Λοιπόν, άντε πάμε πάλι από την αρχή, όχι ότι έχω τον ενθουσιασμό που πρέπει αλλά μου το χρωστάω
    κι εσείς σε σας!!!
    Φιλια
    ΥΓ>Νατάλι, θα κρατήσει για πολύ η περίοδος της σιωπής;:fake sniffle:

Senior Member
    Κορίτσια καλησπέρα!!! καλό μήνα!
    Σήμερα ο γιός μου ο οποίος είναι 22μισι μινών με έκανε να ξεκινήσω την μέρα μου υπέροχα. Καθόταν το πρωί και με έβλεπε που ετοιμαζόμουν και σε κάπια φάση μου λέει "όμοφη μάμα" "τί είπες αγάπη μου του λές?" λες και δεν το άκουσα την πρώτη φορά "όμοφη μάμα" μου λέει ξανά. "Ευχαριστώ αγάπη μου του λέω, και εσύ είσαι όμορφος". Μετά από λίγα λεπτά φόρεσα και τα παπούτσια μου και έμεινε και τα έβλεπε. Πρώτη φορά τα έβαζα. Και μου λέει "Οαία παπούκια μάμα" (οραία παπούτσια μάμα σε κοινή μετάφραση) "Ευχαριστώ αγάπη μου του λέω, και τα δικά σου είναι πολλά ωραία" και μου λέει "πολλά όμοφη μάμα, πολλά οαία παπούκια μάμα" ε και τότε το πήρα πάνω μου και όλη μέρα ήμουν στα΄καλά μου!!!!! Απο μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια δεν λένε? Ορίστε το μωρό που είπε την αλήθεια!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα πριγκηπέσσες μας!!!
    Χαμογελάστε, ορε! Που μουτρωθήκαμε και χωθήκαμε στις σπηλιές μας βαθειά...ωραίες μέρες μας κάνει, ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, ο γιος της Πωλίνας της έκανε το πρώτο κομπλιμέντο και χ..κε από τη χαρά της (υπομονή! έχεις να ακούσεις πολλά γλυκόλογα από τον κανακάρη σου, είναι τρυφερά τα αγοράκια)
    η συνεδριούσα μπήκε, είδε, μας ακούμπησε κι αυτή το μαύρο οβολό της κι αποχώρησε...
    το Μπαρμπούλι μας ποιος ξέρει τι αναζητά και χάθηκε, όσο για την προεδρεύουσα την κατήφεια μας τη μαύρη προφανώς ακόμη αναρρώνει...
    τα άλλα κοριτσάκια;;;η Βάσια τι έγινε; έχετε κανένα νέο;;;Δε μιάω για Λίλη...(ανα)ζητείται! και άλλη πρόθεση να βάλετε σωστ'ες θα ε'ιστε! Βρε, μήπως σας απασχολεί η εκλογική αναμέτρηση γι'αυτό σιωπάτε;;;;Μην ανησυχείτε..με όποιο εκλιγικό αποτέλεσμα τους ίδιους ή αντίστοιχους μαάκες θα εκλέξετε...
    φιλιά καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας..ΟΛΕΣ!

Senior Member
    καλημερα και απο εμενα. απο κεφια ειμαι καλα. μετα τα αναποδα που ειχα την παρασκευη ειμαι καλυτερα. εχω δουλιτσα και ολο παω να μπω και κατι προκυπτει και το κλεινω.
    απο εδω και μεχρι τελη νοεμβριου δεν θα μπαινω συχνα γιατι πρεπει να βγαλω δουλεια. ειπα να κανω μια ακομη αρχη απο θεμα διαιτας και αρχισα weight watchers με 85,6 κιλα σημερα.
    αννεζινα μου, νεκκυ μου, tide μου, να εχετε ολες μια καλη ημερα και γενικα καλες μερες μεχρι να ξαναμπω!
    φιλια πολλα σε βασια που δεν βλεπω να ξαναμπαινει μεχρι να αποκτησει το μπεμπε (την παρασκευη αν ολα πανε καλα εχουμε γεννητουρια), σε ναταλια που μας μουτρωσε παλι για τα καλα και περιμενουμε ποτε θα της περασει, σε πολινακι με το τελειο μωρο (καλε πες μου τι του ταιζεις να ταισω και τα δικα μου!!!) και σε οσες αυτη τη στιγμη ξεχναω!!

Senior Member
    χεχεχε τίποτα το ιδιέταιρο δεν τον ταίζω ΒΑΡΒ μου απλά εχει μια τόσο γλυκιά μαμά, ε δεν θα εβγενε και αυτός γλυκος?
    tidekpe το ξέρω!!!!! είναι πολύ τρυφερα όσο είναι μικρά. μεγαλόνοντας και καθώς γίνονται αντρες είναι που γίνοντε τελίος γουρούνια!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Και ρωτώ η αφελής: γιατί έπρεπε να πληρώσω (ευτυχώς ήταν μικρή η επίσκεψη) για να μάθω αυτά που πολυ΄εύστοχα και ποιητικά μου είπε το Νατάλι;;;;;Ε;;;;Γιατί;;;
    Και αναρρωτιέται και το Νατάλι:
    Γιατί τόσα χρόνια δε χρεώνω τις φιλίες μου;

Senior Member
    Βιταμπελλίτες και Βιταμπελλίτισες!
    Ελπίζω να σας βρίσκω καλά σε υγεία και διάθεση
    και να περάσατε όμορφα τις μέρες αργίας,που όλοι λίγο πολύ είχαμε!
    Εκεί που ήμουν στα μπλε μου και καταπιεζόμουν να πάω να συνεχίσω τη γενική μου καθαριότητα,
    μου την έδωσε κι αποφάσισα στις 12:30 τη νύχτα να πάω Πάτρα με το πρώτο πρωινό.
    Αρκετά με τα πρέπει!Όπου το θέλω βρίσκει λίγο χώρο ν'αναπτυχθεί,πλέον δεν το σαμποτάρω.
    Πέρασα πολύ όμορφα,είχε υπέροχο ήλιο,ήμασταν όλη μέρα στη γύρα,από το κάστρο της Αχάϊα Κλάους και το φρούριο
    μέχρι τη θάλασσα από Ρίο μέχρι τ'αγαπημένα μου Βραχναίικα,σε καφέ,σε ουζερί,σε μπυραρίες,ακόμα και σε ρεμπετάδικο
    έφτασε η χάρη μου!Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ φωτογραφίες μαζί σας!Συνάντησα και το Νούδι και το Μαρικάκι!
    Kαι ξέρω πως δεν ήρθα Αθήνα λόγω της απεργίας των τρένων και τελικά μπήκα σε λεωφορείο για πολύ μακρύτερο ταξίδι,
    αλλά είχα ανάγκη να δω δυό πρόσωπα,που μόνο εκεί θα μπορούσα να συναντήσω.Η Αθήνα θα περιμένει λίγο ακόμα...Sorry!

Αναφορικά με τη διάθεση-ανσανσέρ μας.Θεωρώ πως δε χρειάζεται να την ενοχοποιούμε και να τη φοβόμαστε.
    Η στασιμότητα είναι επικίνδυνη.Εκείνη που σε βουλιάζει μέσα στην απάθεια της και παραιτήσαι από συναισθήματα.
    Οι μεταπτώσεις είναι αντίδραση στη δράση της ζωής!Δε νοείται άλλωστε εξέλιξη διαφορετικά!
    Οι μπλε μου περίοδοι έχουν κι εκείνες να προσθέσουν το πολύτιμο λιθαράκι τους!Όχι μόνο επειδή
    φωτίζουν τις υπόλοιπες μέσω της εναλλαγής,αλλά κυρίως γιατί μέσα από αυτές μαθαίνω περισσότερα για μένα
    και τις ανάγκες μου!Κι αν συντονιστώ περισσότερο στην ικανοποίηση τους, σε αυτές κυρίως το χρωστώ
    παρά στις ρόδινες περιόδους.Εξάλλου και όσα μας λείπουν αναπόφευκτα βαραίνουν τη διάθεση μας.
    Μόνο όταν το τίμημα τους γίνει αβάσταχτο θα στραφούμε στην επιδίωξη τους.Η ευθεία γραμμή τι έχει να προσφέρει,
    πέρα από έναν πιο σύντομο δρόμο για το τέλος της διαδρομής;

Για να επανέλθω στα δικά μου,είμαι σίγουρη πως θα ξανάρθουν στιγμές,που η οπτική μου θα σκοτεινιάσει,
    που όσα δεν πέτυχα ακόμη θα με βαραίνουν,που η αισιοδοξία μου για όσα έπονται θα κλονιστεί...
    Το καλό είναι πως στο πέρασμα του χρόνου ανέχομαι αυτή τη μιζέρια όλο και λιγότερο,αρνούμαι να με δω ως θύμα
    και επανασυντονίζομαι στην κατεύθυνση,που θεωρώ πως λειτουργεί βοηθητικότερα για μένα.Κάποιες φορές
    θέλω και λίγο σπρώξιμο(καλή ώρα κάτι μέρες πριν,τότε που με έπαιρνε το Πωλινάκι και μιλούσα).

Μην ανησυχείτε για μένα περισσότερο από όσο οι συνθήκες απαιτούν και προπαντός μην ανησυχείτε
    για τα δικά σας σκοτεινά κομμάτια.Φροντίστε όσο μπορείτε να τα κατανοήσετε,να συμφιλιωθείτε μαζί τους
    ν'αφεθείτε με όλες τις αισθήσεις σας τεντωμένες να σας διαφωτίσουν με την πολύτιμη σοφία τους!

Και τα κιλά μας είναι μεγάλο σχολείο.Όσο δε μαθαίνουμε αυτό που έχουν να μας διδιάξουν,στην ίδια τάξη θα μένουμε
    κι απολυτήριο δε θα δούμε ποτέ!Όσο κι αν κλέψουμε με σκονάκια όσο κι αν παπαγαλίσουμε και πιάσουμε κανά τεστάκι,
    αν δεν κατακτήσουμε τη γνώση τους,φοβάμαι,δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω...Τάδε έφη το Νατάλι.

Η ζωή είναι ωραία,είναι μία,το ταξίδι μετρά κι όχι τόσο ο προορισμός,οκ,αλλά μέσα σ'αυτήν είναι και οι μπόρες και οι καταιγίδες.
    Και θα χαθούμε στο δρόμο και θα ξαναβρούμε τα σημεία του ορίζοντα μας κι αυτή είναι κι η ομορφιά της τελικά!
    Σας φιλώ γλυκά,όπου κι αν χαρίζετε τις ανάσες σας!

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά!!!
    Σήμερα όταν σχόλασα από την δουλιά, δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι με έσπρωχνε να έρθω από άλλο δρόμο σπίτι.... Από εναν δρόμο που στην ουσία δεν είχα περάσει για πολλή καιρό. καθώς παιρνούσα λοιπόν από αυτό τον δρόμο διάβασα πάνω σε ένα τοίχο "Η ζωή είναι ωραία... Αλλά τα έχει με άλλους" και αυτό με έβαλε σε σκέψεις..... Γιατί άραγε να πιστεύουμε πως η ζωή τα έχει μόνο με άλλους και εμάς μας ξεχνά? Γιατί να νιώθουμε πως σε κάπιους άλλους δύνονται ευκαιρίες που σε εμάς δεν θα δοθούν ποτέ? Αραγε οι άλλοι δεν έχουν προβλήματα? δεν έχουν στεναχόριες? Κιόμως ίσως βλέπουν την ζωή με ένα πολύ πιο όμορφο τρόπο όσα κύμματα και να τους κτυπάνε.....
    Σταμάτισα σε μια μεριά του δρόμου, και σκέφτικα, τί μου έχει δώσει εμένα η ζωή? μου έχει δώσει την υγεία μου, μου έχει δώσει ένα υπέροχο γιο, μερικούς καταπλυκτικούς φίλους..... Γιατί πρέπει να παραπονιέμαι που μου έχει δώσει και μερικά παραπανίσια κιλά? γιατί πρέπει να λέω πως μου στάθηκε άδικη η ζωή μετά από όλα όσα μου έχει προσφέρει?
    Εκείνη την ώρα με πήρε η ξαδέλφη μου τηλέφωνο, και μου είπε πως ανακοίνωσε στον άντρα της πως είναι έγκυος το 2 τους μωρό, και τότε εκείνος άρχισε να βρίζει θεούς και να κατεβάζει δέμονες..... να λέει πως αν δεν πάει η ίδια να το σκοτώσει, θα της το σκοτόσει αυτός και άλλα πολλά.... αυτό δεν είναι αδικία της ζωής? να πετάς από την χαρά σου για κάτι τόσο όμορφο, και ξαφνικά ο ίδιός σου ο σύντροφος να σου την ρουφάει? Κιόμως ή ίδια δεν έπεσε.... λέει έτσι είναι η ζωή, αν δεν θέλει εκείνος το μωρό τότε θα μας χάσει και τους 3.
    Και τότε κατάλαβα πως η ζωή δεν είναι άδικη, η ζωή δίνει και παίρνει ισάξια σε όλους. Δεν αφίνει κανέναν πίσω, απλά εμείς πρεπει να αναγνωρίσουμε τα θετικά της και να την δεκτούμε όπως είναι.
    Ηρθα σπίτι, βρήκα τον γιο μου με τον άντρα μου να παίζουν σαν 2 μωρά, να γελάν, να κιλιούντε στο πάτωμα, και σκέφτικα αυτό είναι ζωή!!!! Μπορεί να μου έχει δώσει ένα μέτριο σύζηγο αλλά έδωσε στον γιο μου ένα υπέροχο πατέρα!!! Σαγαπάω ζωούλα μου και με τα καλά και με τα κακά σου!!!

Senior Member
    Εχεις δίκαιο Ναταλία μου!!!! Αυτά τα έλεγε και η γιαγιά μου.... αχ αυτή η γιαγιά πόσο σοφή ήτανε...... έλεγε πάντα "κόρη μου, αν δεν σου στίλει και λίγες στεναχώριες, και λίγα μαράζια, και λίγα σκαμπανεβάσματα ο θεός, πώς θα εκτιμήσεις τις ωραίες σου στιγμές? Η ζωή σε ρίχνει για να ξανασικωθείς. Αμμα δεν πέσεις, πως θα συκωθείς πιο δυνατή μετά?"..... Αχ βρε Ναταλία μου τί μου θύμισες........

Senior Member
    Έχω που έχω δέρμα κρεμασμένο γιαγιάς,ας έχω και λίγη από τη σοφία της,Πωλινάκι μου...
    Ίσως η γιαγιάκα σου να ήθελε κάτι να σου υπενθυμίσει μέσα από τα λόγια μου...

Senior Member
    Ισως... ξέρεις μου λίπει πολύ...... Μαλλον θα πάω το σάβατο να ανάψω το καντύλι τους (γιαγιάς και παππού)

Senior Member
    Kαλησπέρα καλοκόριτσα...
    Νατάλι ζηλεύω τρελά αυτή την ελευθερία που έχεις, που θέλεις να φύγεις με το πρώτο πρωινό και...φεύγεις!Οι δυο όψεις του νομίσματος...με τα καλά και τα κακά τους!
    Πωλινάκι μας γλυκό...με έκανες και δάκρυσα με τις διαπιστώσεις σου..αυτή είναι η αλήθεια, τόσο απλή που το δικό μου στενόμυαλο κεφάλι σκέφτεται πως δενείναι δυνατό να είναι τόσο απλό....και ηλιθιωδώς το προσπερνώ!
    μαθαίνω, νατάλι μου, ε;;;;
    καλό βράδυ, γλυκές μου!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

μαθαίνω, νατάλι μου, ε;;;;
    Είναι πολύ νωρίς ακόμα...Έχουμε δρόμο μπροστά μας...Θα δείξει...
    Προς το παρόν,μελέτησε καλά το παρακάτω σχεδιάγραμμα,παιδί μου:

Senior Member
    Nadine μου καλημέρα.... Έχω μελετήσει το διάγραμμά σου και αποφάσισα πως πρέπει να αλλάξω κάτι για να είμαι και εγώ ευτυχισμένη...... Ξέρεις σε τί αναφέρομαι φαντάζομαι......

Senior Member
    καλημέρα και απο μένα...
    Ψψψψψ Πωλίνα, πες και σε μένα..στην πρώτη ερώτηση του τεστ, κόλλησα! σφύριξέ μου το!!