ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 414
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 414 of 2553 FirstFirst ... 3143644044124134144154164244645149141414 ... LastLast
Results 6,196 to 6,210 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    tidekpe μου αυτό προσπαθώ να κάνω... αλλά κάποτε πέφτω.... Φύσικά σε λίγες μέρες θα κάνω και την επέμβασή μου και θα αρχίσω να πέφτω και σε κιλά!!!!
    Μακάρι, όλα να σου πάνε καλά, γενικώς! Ποιος θα σε βοηθάει με τον μπέμπη, όταν θα χειρουργήθείς;

Senior Member
    Με το καλό, Πωλίνα, καλή επιτυχία στο χειρουγείο σου...και στα άλλα!

Senior Member
    tidekpe ελα στο τσατ!

Senior Member
    Η μαμά μου και ο γάιδαρος ο αντρας μου καλή μου θα κρατήσουν το μωρό. Το καλό είναι ότι το σπίτι μας είναι πάνω από της μαμάς μου και είναι εύκολο

Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    tidekpe ελα στο τσατ!
    τώρα το είδα..πώς να έρθω;

Senior Member
    καλε ποτε γραψατε τοσα? χαιρομαι κοριτσια που σε γενικες γραμμες ειμαστε ολες καλα. με μια εξαιρεση το πωλινακι μας που νομιζω οτι θα πρεπει να κλεινει τα αυτια της οταν μιλαει ο συζυγος και να τα ανοιξει οταν μιλαει ο πατερας του παιδιου της. οπως πολυ καλα το εθεσε, τουλαχιστον ειναι καλος πατερας...κουραγιο πολινακι και μπορει να φτιαξει η ιστορια. ξερεις μηπως αν εχει προβληματα στη δουλεια και ξεσπαει ετσι? εχεις προσπαθησει αν βρεις τι μπορει να φταιει? ρωταω εγω. μπορει να τα εχεις εξαντλησει ολα και να ειναι απλα γαιδαρακος αλλά λεμε τωρα...

Senior Member
    τυχερουλες που τσατιαζεστε...

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    καλε ποτε γραψατε τοσα? χαιρομαι κοριτσια που σε γενικες γραμμες ειμαστε ολες καλα. με μια εξαιρεση το πωλινακι μας που νομιζω οτι θα πρεπει να κλεινει τα αυτια της οταν μιλαει ο συζυγος και να τα ανοιξει οταν μιλαει ο πατερας του παιδιου της. οπως πολυ καλα το εθεσε, τουλαχιστον ειναι καλος πατερας...κουραγιο πολινακι και μπορει να φτιαξει η ιστορια. ξερεις μηπως αν εχει προβληματα στη δουλεια και ξεσπαει ετσι? εχεις προσπαθησει αν βρεις τι μπορει να φταιει? ρωταω εγω. μπορει να τα εχεις εξαντλησει ολα και να ειναι απλα γαιδαρακος αλλά λεμε τωρα...
    Εχω ψάξει τα πάντα καλή μου. δεν βρήκα τίποτα εκτός από το ότι τον ενοχλώ εγω.... ο χαρακτήρας μου... η εμφάνισή μου.... η φωνή μου (που όλοι λεν πως έχω ωραία φωνή) γενικός ότι έχει σχέση με μένα. και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.....

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Εχω ψάξει τα πάντα καλή μου. δεν βρήκα τίποτα εκτός από το ότι τον ενοχλώ εγω.... ο χαρακτήρας μου... η εμφάνισή μου.... η φωνή μου (που όλοι λεν πως έχω ωραία φωνή) γενικός ότι έχει σχέση με μένα. και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.....

εχεις ακουσε αυτο που λενε ....
    τον ενοχλουν και οι τριχες απο τα αρ........α του???/
    αυτος εχει το προβλημα πωλινακι...σταματα να σκας!
    με τους αλλους πως ειναι?λεει καλα λογια για τον περιγυρο σας?ή τους θαβει και αυτους?οι κομπλεξικοι βρισκουν σε ολους ελαττωματα...για να νιωθουν αυτοι καλα....

Senior Member
    Οχι σε όλους βρίσκει ελαττώματα. Ακόμα και σε ταινείες που μπορεί να δούμε βρίσκει πάντα ελαττώματα. Γενικός για κανέναν δεν λέει κάτι καλό.... Λές το πρόβλη΄μα να είναι δικό του? και τώτε εγώ τί του φταίω? Πολλές φορές νιώθω ότι το κάνει για να μου ρίξει της αυτοπεπηθηση.... Επιδή ξέρει πως ποτέ δεν ένιοθα άσχημα για το πώς είμαι, και πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου

Senior Member
    ειχα και γω εναν τετοιο καποτε και ξερω τι σου λεω.....
    ολοι και ολα ηταν χαλια κατα την γνωμη του....το κομπλεξ του αιωνα!
    κατα βαθος σε ζηλευει και εχει αναγκη να σε μειωνει για να νιωθει αυτος καλα....
    προσπαθησε να το δουλεψεις με εναν ειδικο ισως γιατι εχετε οικογενεια μαζι...
    διαφορετικα παρτο αποφαση οτι θα ζεις ετσι....
    μην κατηγορεις ομως τον ευατο σου!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μα αμμα δεν πάει και ο ίδιος στον ιδικό πως θα μπορέσω να το δουλέψω εγώ καλή μου? προς το παρόν το αφήνω, να ασχολιθώ με εμένα, και αν σινεχίσει έτσι και μετά την απόλεια των κιλών μου, τότε μπαι μπαι. δεν θα ζήσω μια ζωή έτσι.

Senior Member
    Μα αμμα δεν πάει και ο ίδιος στον ιδικό πως θα μπορέσω να το δουλέψω εγώ καλή μου? προς το παρόν το αφήνω, να ασχολιθώ με εμένα, και αν σινεχίσει έτσι και μετά την απόλεια των κιλών μου, τότε μπαι μπαι. δεν θα ζήσω μια ζωή έτσι.
    εννοειται οτι θα πατε μαζι...
    αναρωτησου μηπως και εσυ τον ακυρωνεις με τον τροπο σου....μιλα του ανοικτα...πες του να σου πει τα παραπονα του.....μηπως βγαλεις καμμια ακρη...σου ευχομαι οτι καλυτερο!και εδω ειμαστε να τα λεμε

Senior Member
    πωλινακι, λεμε τωρα. αν τον διωξεις και μεινεις στη μαμα σου, παιζει να νοικιαζεις το σπιτι και να παιρνεις ενα καλο εισοδημα για να πληρωνεις το δανειο? τι ενοικια εχετε εκει?
    ασε που θα παιρνεις και διατροφη ε?

Senior Member
    Διατροφή δεν θέλω, επιδή αν χωρίσουμε θέλω να φύγει από Κύπρο. να΄πάει πίσω. δεν θέλω να ζω με την ένια μήπως μια μέρα πιάσει το μωρό και φύγει. τα ενοίκια μας εδώ είναι πολύ ΄καλό εισόδημα. όμως παίζουν 2 προβλήματα 1) δεν μπορο να μένω στην μαμά μου επιδή είδη μένουν 6 άτομα με το μωρό της αδελφής μου στο σπίτι εκείνο
    και 2) το σπίτι μου είναι πολύ μεγάλο, άρα θέλω και ψιλό ενοίκιο. ʼνετα πάει 1100 τον μήνα. Αλλάς πιος θα το νοικιάσει?