ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 415
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 415 of 2553 FirstFirst ... 3153654054134144154164174254655159151415 ... LastLast
Results 6,211 to 6,225 of 38289
    Senior Member
    πωλινακι, νοικιασε το κ με λιγοτερο, μην μας τρελαινεις τωρα!!!
    το ζητημα ειναι να βρεις μαι λυση για αρχη, μετα βλεπεις.
    μην τα θες οπως τα θες!
    μπορεις να νοικιασεις το σπιτι σου κ εσυ να βρεις ενα μικροτερο να νοικιασεις για να μεινεις.
    ετσι ενα μερος του εισοδηματος απο το ενοικιο θα παει για το δικο σου ενοικιο κ το υπολοιπο στο δανειο.

Senior Member
    Σμαρτ, αυτό που λες είναι λίγο παράλογο, επιδή εδώ ένα μικρό διαμέρισμα. μονάρι ας πούμε και να κιμάμε με το μωρό, πάει παρίπου 500 ευρώ. ε΄πόσο θα δώσω το δικό μου και να μου μένουν κιαπό πάνω? το σπίτι μου είναι με 5 δωμάτια, ενα σαλονι, μια κουζίνα 2 τουαλέτες με τις ντουζιέρες του και μια τουαλέτα εξτρα. πόσο να το δώσω? 600? 700? και πάλι τι θα μου μένει εμένα άμμα νοικιασω αλλου?, τίποτα.

Senior Member
    τοτε κανε μεσοτοιχια, απομον ωσε ενα μερος του σπιτιου, καντο δυο σπιτια.
    το ενα μερος να το νοικιαζεις, στο αλλο να μενεις !

Senior Member
    το σκεφτηκα!!!! Μια είσοδος υπάρχει όμως Ασε και όταν έρθεί η ώρα να τον διώξω θα έχω βρεί και την λύση

Senior Member
    ΧΕΝΙΑ!!! ΧΕΝΙΑ!!
    πηρα μυνημα στα email μου οτι μου εστειλες σημερα u2u και ανοιγω να το δω και δεν το πηρα! στειλτο παλι!

Senior Member
    ΠΩΛΙΝΑΚΙ, εγω ναι, θα το χωριζα στα δυο, θα εκανα και δευτερη εξωπορτα και επισης θα σκεφτομουν σοβαρα να μεινω στην μαμα για ενα διαστημα.
    αλλά οπως λες κι εσυ, ολα θα γινουν αν το παρεις αποφαση.

Senior Member
    ΒΑΡΒ μου στης μαμάς δεν γίνετε. δεν υπάρχει χόρος..... όσο για 2 είσοδο στο σπίτι πάνω νομίζεις αν γινότανε δεν θα την έκανα εξαρχής? αλλά δυστηχώς δεν επίτρεπόταν. είναι η διαρύθμηση του υφηστάμενου σπιτιού κάτω τέτια που δεν μου επέτρεπε να κάνω κάπια πράγματα.

Senior Member
    Κορίτσια, για δέστε τι διάβασα κάπου

It?s literally true that you can succeed best and quickest by helping others to succeed.

Γιαυτό ας βοηθησουμε η μια την άλλη και τότε όλες θα πετήχουμε τον στόχο μας!!!!

Senior Member
    Μεγάλες φωτιές άναψαν με το σχεδιάγραμμα,βλέπω...Τι είναι ευτυχία;Τι ο κάβουρας;Τι το ζουμί του;

Θέλω να έρθω όμως στα φλέγοντα,στο Πωλινάκι μας.Φαντάζομαι ο άντρας σου τελευταία θα έχει τρελαθεί να φτερνίζεται,
    για να μην πάω στα χειρότερα,τύπου να κυκλοφορούν κουκλάκια-ομοιώματα του,γεμάτα καρφίτσες σε κάτι κλικλικόσπιτα και όχι μόνο...

Ίσως σε θυμώσω με αυτό που θα πω,αλλά δε μπορώ να μην το πω.Το να μη νιώθεις έτοιμη να προχωρήσεις σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου
    και έτσι ο,τιδήποτε προτείνεται να το βλέπεις μη εφικτό,το σέβομαι απόλυτα!Η εικόνα όμως που μου δίνεις,Πωλινάκι,είναι αυτή του θύματος
    και αρνούμαι να σε δω έτσι!Ο άνθρωπος αυτός είναι δική σου επιλογή και φοβάμαι πως αντικατοπτρίζει την εικόνα,που κι εσύ έχεις
    για τον εαυτό σου,αυτό που θεωρείς πως σου αξίζει να υφίστασαι...Από τη μία νιώθεις εγκλωβισμένη να εμμείνεις στην επιλογή σου,
    επειδή αυτό περιμένουν από σένα κι οι δικοί σου,επειδή υπάρχει ένα παιδί,ένα δάνειο κι από την άλλη μόλις αδυνατίσεις
    θα τον σουτάρεις (σα να μην υφίστανται πλέον τα όποια εμπόδια) αν δεν αρχίσει να σου φέρεται πιο ανθρώπινα.
    Με αυτό,που λες,είναι σα να συναινείς κι εσύ μαζί του στο ότι η εικόνα σου είναι εκείνη,που ευθύνεται για την συμπεριφορά του
    και κατ'επέκταση ελπίζεις πως μόλις αυτή θα βελτιωθεί θα συνεπιφέρει ανάλογη βελτίωση και στο πώς εκείνος θα σου φέρεται.

Κάπου διάβασα και για σωματική βία και πως κατά τα άλλα είναι υπέροχος πατέρας...Δεν μπορώ να διανοηθώ πού στοιχειωθετείται αυτό.
    Ένας βίαιος άνθρωπος απέναντι στη γυναίκα του,χωρίς σεβασμό,θα φερθεί ανάλογα κι απέναντι στο παιδί του.Αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνει,
    η εικόνα που εισπράττει το παιδί για τη σχέση των γονιών του μόνο θετική δεν είναι.Διδάσκεται συμπεριφορές μέσα από το παράδειγμα αυτό!
    Εξάλλου ο πατέρας που δεν στέκεται και ως σύντροφος στη σύζυγο του,πέρα από τις συνέπειες της δράσης του στην ψυχολογία της,είναι πιθανόν
    να συνεπιφέρει έναν γιο σε ρόλο συζύγου για τη μάνα.Έναν γιο στον οποίο θα εναποθέσει κάθε της ανάγκη για αγάπη,τρυφερότητα,αποδοχή,
    έναν γιο δέσμιο αυτής της σχέσης όσο μεγαλώνει με ασφυκτική ευθύνη απέναντι στη μητέρα του,με ένα σωρό αρνητικά επακόλουθα.

Πωλινάκι μου,η επέμβαση αυτή που περιμένεις με το καλό θα σε βοηθήσει σε ένα μόνο μικρό κομμάτι όσων έχεις να διαχειριστείς.
    Τα υπόλοιπα και σοβαρότερα οφείλεις να τα δεις πολύ υπεύθυνα με όλο το θάρρος και τη δύναμη,που διαθέτεις,ν'αντικρύσεις κατάματα
    όλους τους συνειρμούς,όλα όσα σημαίνει η δική του πράξη και παράλειψη,η δική σου ανοχή...Ποιά εικόνα έχεις για σένα,
    ποιά ποιότητα ζωής,τι σε βολεύει,τι σε τρομάζει,τι ονειρεύεσαι και πόσο απέχεις από αυτό,ποιός δρόμος θα σε οδηγήσειε εκεί που θέλεις,
    πού σε οδηγεί αυτός που προς το παρόν διανύεις...Για μένα το θέμα δεν είναι να βρεις μια έξυπνη ατάκα να του πεις να τον αποστομώσεις
    στην επόμενη κατραπακιά του.Αυτό μόνο κλιμάκωση της μεταξύ σας έντασης φέρνει κι ακόμα μεγαλύτερη απομάκρυνση.
    Και ξέρω καλά από πρώτο χέρι πως όσοι είναι έξω από το χορό μια χαρά βρίσκουν την τέλεια ατάκα,η χορεύτρια όμως,
    που νιώθει βαθιά μέσα της πως αυτό της αξίζει,θα σκύψει το κεφάλι και θα το δεχτεί στωικά.Στην αρχή θα διαφωνεί ίσως από μέσα της,
    στο πέρασμα του χρόνου θα της γίνει πλύση εγκεφάλου και θα το ασπαστεί κι εκείνη,ενώ στο τέλος θα παραιτηθεί από τη ζωή
    και τα όνειρα της,θα πει πως αυτή είναι η μοίρα της και το πολύ πολύ να κάνει τα παράπονα της παραέξω,μήπως βρει εκεί
    λίγη από τη συμπόνοια και την αγκαλιά,που δεν εισπράττει από εκείνον που τη χρειάζεται...Ή πάλι όχι!Να τολμήσει την ανατροπή,όπερ κι εύχομαι!

Σου υπογράφω ό,τι θέλεις πως ο άνθρωπος αυτός έχει δικά του ζητήματα άλυτα και ξεσπάει σε εσένα.Φαινομενικά φταίνε
    τα κιλά σου!Αν δεν ήταν αυτά θα έβρισκε,πίστεψε με,κάτι άλλο.Απλά αυτά είναι ο οφθαλμοφανής αποδιοπομπαίος τράγος.Και βολεύει πολύ!
    Κι αν ήταν άλλη στη θέση σου,πάλι ανάλογα θα φερόταν(άλλο ζήτημα βέβεια εκείνη τι όρια θα του έβαζε,τι θα του επέτρεπε).
    Εμένα δε με αφορά εκείνος γιατί κάνει ό,τι κάνει.Εμένα με νοιάζει το Πωλινάκι γιατί θεωρεί πως αυτό του αξίζει!
    Στα δικά μου μάτια η ζωή σου αξίζει πολύ περισσότερο από 220.000 ευρώ!Καθώς φυσικά κι εκείνη του παιδιού σου!
    Το θέμα είναι εσύ πόσο τις κοστολογείς και τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις γι'αυτό.
    Όποτε θέλεις τα λέμε και τηλεφωνικά,αν βέβαια ακόμα με συμπαθείς.

Senior Member
    Nadine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εισαι καταπληκτικη!

εισαι τι να πω κοπελα μου!

τι υπεροχα τι καρδια τι λογος τι γλυκυτητα τι νοιαξιμο

εχει τετοια δυναμη αυτο που νιωθω για σενα τωρα που να μπορουσα μ ενα φυσημα να διωξω ολο τον μανδυα των κιλων σου

οχι τιποτα αλλο αλλα για να σε ερωτευθει ολος ο κοσμος οσο εγω!!!!!

σε ευχαριστω που υπαρχεις γαμωτο!

τιποτ αλλο ! φιλια!

Senior Member
    Xαχαχα! Φύσαααααααα,Μαρουλάκι μου!Φύσα δυνατάααααααα!

Εγώ σ'ευχαριστώ για τη συγκίνηση,που μου δίνεις...
    Δεν είμαι εγώ το θέμα όμως τώρα.Όλοι μια αγκαλιά για το Πωλινάκι μας!

Senior Member
    οχι θα κανω το αλλο

θα φυσηξω τον κοσμο

να παιθει κατι να παθει αμοκ

να ερωτευονται μονο ανθρωπους με παραπανισια κιλα

να τους πιασει αμοκ

να αρχισουν να ξερογλυφονται για ολους εδω του φορουμ!

αυτο θα κανω! να σου κανουν εικοσι κανταδες κατω απο το μπαλκονι σου

να μην ξερεις ποιον να πρωτοκαταβρεξεις!

Senior Member
    Χαχαχα!Φοβερή ιδέα!Πάω να γεμίσω κουβάδες!

--->Who's Afraid of the Big Bad Wolf

Senior Member
    λοιπον

σε Πωλινα εχω να πω

να μην υποτιμας αλλο τον εαυτο σου Πωλινα

και να μην υποτιμας ουτε τον ανθρωπο σου

μερικες φορες δεν μας φερονται με σεβασμο

αφου πρωτα εμεις διδαξουμε στους αλλους τον τροπο πως να μην το κανουν

αρχισε σιγα σιγα να σε σεβαεσαι να σου φερεσαι γλυκα εσυ η ιδια

ειτε πας 70 κιλα ειτε 700

δεν εχει σημασια

εισαι ο ιδιος ανθρωπος

αγαπησε ευτο που εισαι για να δωσεις το καλο παραδειγμα

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Χαχαχα!Φοβερή ιδέα!Πάω να γεμίσω κουβάδες!

--->Who's Afraid of the Big Bad Wolf
    χαχαχαχαχα!

http://www.youtube.com/watch?v=9tFRpo-qlYk