Results 6,241 to 6,255 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-11-2010, 23:15 #6241
Ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις το Ναταλάκι τηλέφωνο!
Το θέμα είναι αν θα πιάσεις γραμμή,ειδικά τις βραδινές ώρες.
Αν πιάσεις,τρέχεις να παίξεις λόττο,Πωλινάκι!Το βγάλαμε το δάνειο!
Πάντως από το απόγευμα δεν έκανα διάλειμμα!Ακόμα και τώρα,που σου γράφω μιλώ!
- 03-11-2010, 23:48 #6242
Originally posted by polinaki1983
Μια μέρα ο καβαλάρης του διαστύματος όπως τον αποκαλεί η Ναταλύ μου είπε κάτι πολύ σωστό. μου είπε "έκανες την επιλογή σου που τότε, με τα τότε δεδομένα και τις τότε δεδομένες καταστάσεις θεωρούσες σωστή και την πιο κατάλληλη για σένα" . Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Και γιατί είμαι μαζί του, και γιατί έμπλεξα μαζί του, και γιατί αγαπάω έναν τέτιον άνθρωπο....
για μια δική της ιστορία,που δείχνει να τελείωσε μόλις,μετά από οχτώ χρόνια...
Ας μη μετανιώνουμε για όσα κάποτε επιλέξαμε ως καλύτερο δυνατό την εκάστοτε στιγμή!
Ας φροντίσουμε οι τρέχουσες επιλογές μας να συνάδουν με τον εξελιγμένο εαυτό μας!
03-11-2010, 23:54 #6243
ʼβα μου,τι έγινε τελικά;Η ζωή τράβηξε την ανηφόρα;
Έχω κι εγώ ένα εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ απέναντι
και ξέρω πολύ καλά για τι σπάσιμο μιλάς!Και το βάζουν και τέρμα!
Καντάδες δεν περίμενες και δήλωνες θα έλιωνες;
Είναι αυτό που λένε "πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί!"
Ελπίζω να ηρεμήσαν από ώρα...Τις αγωνιστικές μου καληνύχτες!
04-11-2010, 08:16 #6244
Originally posted by NADINE
Ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις το Ναταλάκι τηλέφωνο!
Το θέμα είναι αν θα πιάσεις γραμμή,ειδικά τις βραδινές ώρες.
Αν πιάσεις,τρέχεις να παίξεις λόττο,Πωλινάκι!Το βγάλαμε το δάνειο!
Πάντως από το απόγευμα δεν έκανα διάλειμμα!Ακόμα και τώρα,που σου γράφω μιλώ!
04-11-2010, 08:39 #6245
καλημέρα και απο μένα...είναι δύσκολο αυτό που περνάς, Πωλινάκι, φαντάζομαι..
Θα χρησιμοποιήσω όμως τα λόγια της Νάταλι...κάτι σε κρατά εκεί, ειδάλλως, θα είχες βρει τρόπο να φύγεις και, φοβάμαι, πως μάλλον ακόμη δε θέλεις να φύγεις! Διαφορετικά θα το είχες κάνει,ε;
Την καλημέρα μου σε όλες με την ευχή τίποτε να μη μας βαραίνει πλέον...(κυριολεκτικά ή μή...)
04-11-2010, 08:51 #6246
tidekpe πολλά πράγματα είναι που με κρατάν έκεί... και θέμα οικονομικού αλλά και άλλα...
04-11-2010, 10:52 #6247
Aγαπημένες μου Καλημέρα και από την άσωτη!
Μπορεί να έχω να σας γράψω μήνες όμως να ξέρετε ότι σας διαβαζω καθημερινά. Γνωρίζω τα νέα σας. Σας κατασκοπεύω μήνες τώρα?
Μετά από μια γκρίζα περίοδο της ζωής μου?νομίζω ότι τώρα το αντιμετωπίζω καλά.
Να ξέρατε πόσο με έχετε βοηθήσει.!!!! Το Νατάλι, η Παλίρροια, η Ξενια, η Σαμπίνα, το Μπαρμπουνέλι?. και όλες σας ξεχωριστά αγαπημένες μου.
04-11-2010, 11:10 #6248
Πριγκίπισσααααααααααααααα αααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ!
Που από τη μία χαίρομαι και θέλω να σε αγκαλιάσω που σε ξαναβρίσκουμε
κι από την άλλη θέλω να σε αρχίσω στα δαγκωματάκια που και τηλέφωνο δε μου σήκωσες
και έχεις το θράσσος να δηλώνεις ξεδιάντροπα πως μας κατασκοπεύεις εδώ και μήνες καθημερινά!
Σκοντάφτω σε δυό λεξούλες όμως και συγκρατούμαι:"γκρίζα περίοδος".Χαίρομαι που φωτίστηκε
ο ουρανός σου κι αλάφρυνε η ανάσα σου!Αυτές οι αποχρώσεις του για όλους μας εναλάσσονται.
Θα ήταν πολύ μονότονα βαρετό άλλωστε διαφορετικά,δε νομίζεις;
Λοιπόν,για τιμωρία σου θέλω τις πριγκιπικές μου υποκλίσεις καλημέρας
κάθε χάραμα,κάπου εκεί στις 7,όπως παλιά,ξέρεις εσύ,πριν το πρωινό των παιδιών!
Καλώς σε βρίσκουμε και πάλι!ʼντε,ένα Χανελέλι έμεινε,μια Λιλένια και μια Λινταλένια και δέσαμε!
Ε...και κάτι ακριβοθώρητες να μας θυμούνται λίγο συχνότερα!Φιλάκιααααααααα� �ααα
http://www.youtube.com/watch?v=iJ500oUISac
04-11-2010, 11:28 #6249
Aύριο είναι η μεγάλη μέρα του Βασουλινίου μας!
Θα μας φέρει με το καλό στον κόσμο ακόμα ένα πανέμορφο κοριτσάκι!
(όσοι έχουμε δει το πρώτο της κουκλί,ξέρουμε τι να περιμένουμε!)
Η αγάπη μας κι οι προσευχές μας θα είναι δίπλα σου να πάνε όλα κατ'ευχήν,να είσαι ήρεμη και χαμογελαστή,
πανέτοιμη για την πρώτη εκείνη αγκαλιά,που κόβει την ανάσα κι ελευθερώνει δάκρυα ευτυχίας!
Η Πέννυ κι εγώ θα πάμε στην κλινική Κυριακή απόγευμα.Μπαρμπούνι και Νεκταρινέλι,αν θέλετε και μπορείτε...
04-11-2010, 11:52 #6250
Καλή μου Ναταλία σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Όσο για το τηλεφώνημα...είμαι ασυγχωρητη όμως δεν ήθελα να με ακουσεις στενοχωρημένη.
Όταν σε νιωθω βαρια στη διάθεση... σε έχω συνεχώς στη σκέψη μου. Χαίρομαι που προσπαθούμε και σηκωνομαστε.
Καλή Λευτεριά στο Βασουλίνι ... μ'ένα πονο.
04-11-2010, 11:58 #6251
Originally posted by polinaki1983
Good morning mi amor!!! Πως είσαι Ναταλύ μου? τελικά δεν σε πήρα επειδή μέχρι να το αποφασίσω ήρθε πάλι πίσω ο κύριος...... σημερα νιώθω πολύ κουρασμένη ψυχολογικά...... Νιώθω σαν να έχει καρφώσει μαχέρι πάνω στην καρδιά μου, και την παρακολουθά σιγά σιγά που ξεψυχά.......
Σου βάζω όμως κι εσένα εργασία για το σπίτι,σαν τη διπλανή σου που σ'έχει στα ψιτ για σκονάκια.
Κλείσε τα μάτια,πάρε μερικές βαθιές,αργές ανάσες και φέρε στο νου σου όσα πολύτιμα έχεις κι αγαπάς!
Φρόντισε να βρεις λίγο χρόνο μέσα στη μέρα να κάνεις κάτι,που αγαπάς,να πάρεις λίγη χαρά.
Πολλές φορές περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν κάτι να μας εκπλήξουν ευχάριστα,
ενώ είναι τόσο απλό να κάνουμε κάτι εμείς ξεχωριστό για τον εαυτό μας!
Βυθιζόμαστε στη ρουτίνα παθητικά ενώ αρκούν δυό μικρές στιγμές,δυό όμορφες σκέψεις,μία κίνηση διαφορετική
να κάνει το χαμόγελο μας να λάμψει και τη μέρα μας να ξεχωρίσει στο πλήθος των παρόμοιων...
Ντύσε τον ήχο με μουσικούλα,που σε ανεβάζει,πήγαινε μια βόλτα στη φύση με το καμάρι σου,
πάρε μια φίλη να πιείτε καφεδάκι,δεν ξέρω αν σε ανεβάζουν οι γυναικείες περιποιήσεις,
ακόμα καλύτερα κλείσε ένα ραντεβού για μασαζάκι,διάβασε ένα βιβλίο που θα σε ταξιδέψει,ένας περίπατος με τα mp3 σου,
πήγαινε σινεμά,θέατρο,σε κάποια έκθεση,εκδήλωση,τι έχει στην πόλη αυτήν την εποχή,που τυχόν σε ενδιαφέρει,
πάρε το αυτοκίνητο για μια βόλτα χωρίς προορισμό,πάρε τη φωτογραφική σου μηχανή
και κλέψε όποια εικόνα κάτι σου κάνει,...κάνε κάτι διαφορετικό στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων σου!
Κάτι άλλο που αγαπώ να κάνω εγώ είναι να παρατηρώ την ομορφιά της ζωής.Ένα λουλούδι που φυτρώνει
σ'ένα σκέπαστρο στάσης,ένα παιδικό πρόσωπο,ένα ζευγάρι που αποχαιρετιέται μ'ένα φιλί,ένα όμορφο σπίτι,
μια γάτα που κουρνιάζει στο ακόμα ζεστό καπώ αυτοκινήτου,η έναστρη ζωγραφιά του νυχτερινού ουρανού,
το κρυφτό με το φεγγάρι ανάμεσα στις πολυκατοικίες και τα στενάκια,τις φιγούρες των σύννεφων τη μέρα,
ένα όμορφο μπαλκόνι όλο φυτά και φωτάκια,σε λίγο θα γεμίσουμε αγγελάκια και Χριστουγεννιάτικα,
δεν παύουν οι ευχάριστες εκλπήξεις!Για να τις δούμε όμως πρέπει να σηκώσουμε λίγο ψηλότερα το βλέμμα!
Ας αρχίσουμε να δημιουργούμε τις δικές μας οάσεις μέσα στην καθημερινότητα!Μικρές απολαύσεις ζωής
από μια εισπνοή αρωματικού καφέ μέχρι μια εκδρομή με αγαπημένους!Έλα,Πωλινάκι μου,να σε χαρώ!
Πάμε να κάνουμε τη διαφορά!Σιγά σιγά,ένα βήμα τη μέρα!Η ομορφιά βρίσκεται παντού,γύρω μας και μέσα μας!
Σας φιλώ όλες γλυκά κι εύχομαι μια υπέροχη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010!
04-11-2010, 12:04 #6252
Αχ Ναταλύ μου..... τί ωραία που τα λες.... για να είμαι ηληκρινής σκευτόμουν να πάρω τον γιο μου και να πάμε να δούμε για χριστουγενιάτικα στολίδια για το σπίτι!!! φέτος πρώτη φορά που θα στολιστεί και πρέπει να έιναι στις ομορφιές του!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κάλή μου... μακάρι να είμασταν πιο κοντά και να πηγαίναμε μαζί για καφέ κάπια στιγμή....
(Ασχετο, πως βάζω φωτογραφίες στα ποστ?)
04-11-2010, 12:15 #6253
Μπορεί να είμαι πεσμένη αλλά άμμα βλέπω αυτό ανεβαίνω στα ύψη!!!! Σας αγαπάω κορίτσια, σας ευχαριστώ για όλα!!!!
04-11-2010, 12:24 #6254
ο γιοκας σου!! να σου ζησει, παντα γερος, τυχερος στη ζωη του! κι εσυ να τον καμαρωνεις!!
04-11-2010, 12:27 #6255
Αμμα βλέπεις αυτό το χαμογελο, αυτά τα γλυκά ματάκια, ε τί θα κάνεις θα κλές? δεν θα κλες!!!! θενκς ντορετα μου το ίδιο εύχομαι και για τα δικά σου παιδάκια!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή