Results 6,256 to 6,270 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-11-2010, 12:39 #6256
Originally posted by polinaki1983
Αμμα βλέπεις αυτό το χαμογελο, αυτά τα γλυκά ματάκια, ε τί θα κάνεις θα κλές? δεν θα κλες!!!! θενκς ντορετα μου το ίδιο εύχομαι και για τα δικά σου παιδάκια!
- 04-11-2010, 12:52 #6257
Καλημέρα κι απο εμένα...σε όλα τα κοριτσάκια της παρέας....
καταρχήν να ευχηθώ στο βασουλίνι να της πάνε όλα καλά αύριο (που θα πάνε δηλαδή)
και να κρατάει αύριο το απογευματάκι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι στην αγκαλιά της..
φιλια πολλά κοριτσάκι μου και όλα θα πάνε πολύ καλά...
πωλινάκι μου διαβάζω αρκετή ώρα την κατάθεση ψυχής που κάνεις σε εμάς τις διαδυκτιακές σου φιλενάδες...
πίστεψε με σε καταλαβαίνω τι περνάς...έχω κατέβει Κύπρο και ξέρω πόσο εύκολο είναι να <<φύγει>> κάποιος με ένα παιδί για άλλη γη κι άλλα μέρη...πόσο μάλλον αν αυτός ο κάποιος είναι ο μπαμπάς ....
δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω το θέμα είναι πολύ προσωπικό, υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψην..
το παιδί, το πως θα τα βγάλεις πέρα..αισθήματα που έχεις.. δυνατά ή μη..
θα σου πω μόνο ένα..
ζούμε μόνο μια φορά, μην αφήνεις την ζωή να σε προσπερνάει..αγάπα τον εαυτό σου
(μην μασας με σάχλες του τύπου πως είσαι έτσι..πίστεψε με όταν ό άνθρωπος είχει πρόβλημα ακόμα και την εμφάνιση της Μπελούτσι να είχες θα σου εύρισκε ψεγάδια)...
κάνε την επέμβαση σου για αρχή,πάτα λίγο στα πόδια σου και μετά κάνε μια πολύ μεγάλη συζήτηση πρώτα με τον εαυτό σου και δικούς σου ανθρώπους για να βρεις μια λύση στο μεγάλο σου πρόβλημα..και τέλος μίλα και με τον άνθρωπο σου...
αν και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω ο άνθρωπος δυστυχώς δεν αλλάζει δεν ξέρω πως ήταν όταν γνωριστήκατα και αν σου είχε δείξει ποτέ στην αρχή αυτή την πτυχή του χαρακτήρα σου ....ή κάποια προβλήματα οικομικά ίσως ή κάτι άλλο που σου διαφεύγει τον κάνει και αντιδρά έτσι..
να ξέρεις όμως ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει και δυστυχώς όταν κάποιος σηκώσει χέρι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι θα το ξανακάνει και κάθε φορά θα είναι και χειρότερα..
ο γιος σου είναι γλύκας και να σου ζήσει, αλλά πρέπει να έχει μια μανούλα γελαστή και δυνατή δίπλα του, βρες τη δύναμη να κάνεις το καλύτερο για την Πωλίνα..
μην μασας με τα κιλα,,, είσαι αυτή που είσαι ένα μοναδικό πλάσμα η Πωλίνα
η αξία ενός ατόμου δεν μετριέται σε μια ζυγαριά..
σου εύχομαι τα καλύτερα .................την καλήμέρα μουσε όλες
04-11-2010, 12:58 #6258
Αννεζίνα μου καλή σου μέρα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. ΄για να σου απαντήσω όχι δεν ήταν έτσι όταν τον γνώρισα. τα πολλά προβλήματα ξεκίνησαν περι τις αρχές Δεκεμβρίου 2009 που αρχίσαμε να δουλεύουμε εμείς μέσα στο σπίτι για οικονομία, και δεν είχαμε χρόνο ούτε για βόλτα. στο σπίτι μας έχει περίπου 3 βδομάδες με ένα μήνα που μετακομήσαμε. γιαυτό του δίνω πίστωση χρόνου. να ολοκληρωθεί η μετακόμηση, να ολοκληρωθουν οι επιμέρους εργασίες, να κάνω και εγώ την επέμβαση μου να δεί και κάτι θετικό από μένα και ασ ελπισουμε πως θα γίνει και πάλι ο Γιώργος που αγάπησα....
04-11-2010, 12:59 #6259
Ti ωραία ατμόσφαιρα, επιτέλους!
Επιστροφη της klm (μωρέ, έχω και εγώ νικνέιμ τρελό, αλλα κι εσύ...σαν τσαντα kem!), με λίγα λόγια αλλά αισιόδοξα, αφού το γκρι πέρασε ή έστω, ξάνοιξε λίγο...άρα, όλοι κοντά είμαστε...εξάλλου, αύριο γεννιέται μια Ελληνίς ακόμη, αυτή της Βάσιας, της εξαιρετικά τυχερής για αυτό που θα ξανανιώσει...με το καλό, να έρθει το μωρό, γερό, χαρούμενο και τυχερό!
Με τον κούκλο της Πωλίνας να φιγουράρει πρώτη μούρη...και την ίδια να ανεβάζει τη διάθεσή της!
να πω και τα δικά μου, συνοπτικά και αυστηρά: σήμερα ξεκίνησε κι επίσημα η διατροφή από τη διαιτολόγο...θα ενημερώσω για αποτελέσματα, πάντως χαλαρή δε νιώθω..τέσσερεις μέρες θα έχω τα τσουπριά μου στο σπίτι λόγω εκλογών να μαλλιοτραβιούνται κ,λ.π. αλλά, το καλό είναι, ότι δε θα πρέπει να ξυπνώ νωρις...πάντως, δεν αισθάνομαι αισιόδοξη αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τις άλλες που ξεκίναγα όλο θάρρος...
Όπως και να έχει, επιμένω να χαμογελώ και να προσπαθώ να μην εστιάζω σε αυτό...
φιλιά πολλά και, πάλι, με το καλό το νέο αγγελούδι της παρέας!
04-11-2010, 13:30 #6260
καλημερα σε ολες! φιλακια! δεν προλαβαινω!
χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα!
04-11-2010, 14:11 #6261
Πωλινάκι ίσως τελικά για όλα φταιει η οικονομική σας κατάσταση η πίεση που βιώσατε η κλεισούρα και γενικός όλο αυτό που περιγράφεις κι εσύ..
δώσε λίγο χρόνο και σε εκείνον και σε εσένα..
κάνε την επέμβαση σου να νοιώσεις καλύτερα, φύγετε κάπου οι δυο σας έστω και για ένα διήμερο θυμήσου τι αγαπησες σε εκείνον και ψάξε να το βρεις ξανά..
σου εύχομαι τα καλύτερα
φιλιά κοριτσάκι !!!!!
04-11-2010, 14:18 #6262
Originally posted by ANNEZINA
Πωλινάκι ίσως τελικά για όλα φταιει η οικονομική σας κατάσταση η πίεση που βιώσατε η κλεισούρα και γενικός όλο αυτό που περιγράφεις κι εσύ..
κάνε την επέμβαση σου να νοιώσεις καλύτερα, φύγετε κάπου οι δυο σας έστω και για ένα διήμερο θυμήσου τι αγαπησες σε εκείνον και ψάξε να το βρεις ξανά..
σου εύχομαι τα καλύτερα
φιλιά κοριτσάκι !!!!!
04-11-2010, 22:43 #6263
Ναταλία μου,
η ζωή προσπάθησε να τραβήξει την ανηφόρα και σκάλωσε κάπου στη μέση. Γύρω στα είκοσι άτομα η "λαοθάλασσα", τζάμπα η φασαρία δηλαδή. Κι εκεί που νόμιζα ότι ησύχασα, σήμερα είχαμε άλλο μουχαμπέτι. Εξέδρα ξανά μανά, ομιλία άλλης κομματικής παράταξης. Πάλι μουσικές, άλλου ύφους αυτή τη φορά, σαξόφωνα και δε συμμαζεύεται. Η λαοθάλασσα περί τα τριάντα άτομα αυτή τη φορά. Η ηχορύπανση εννοείται ότι είναι η ίδια για κάποιον που δεν ασχολείται με τα κομματικά, κάποιον σαν εμένα δηλαδή. ʼντε να γίνουν κι αυτές οι εκλογές, να ηρεμήσουμε λιγάκι!
05-11-2010, 03:21 #6264
Originally posted by ANNEZINA
σου εύχομαι τα καλύτερα
φιλιά κοριτσάκι !!!!!
05-11-2010, 08:04 #6265
Να και η πρώτη καλημέρα της ημέρας. Και μάλιστα Πριγκιπική!!!
Πρώτα απ' όλα τις ευχές μου στη Βασια. Να έχει ενα ευκολο τοκετό και να κρατήσει σύντομα ενα υγιές τρυφερο μωράκι στην αγκαλιά της!!
Αγαπημένο μου Νατάλι, να σε ενημερώσω οτι οι καλημέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα ειναι πριν τις 7 πμ, καθόσον δε προλαβαίνω πια να μπω από το σπίτι επειδή ερχομαι στη δουλεια στις 7:30 αντί του παλαιοτερου 8. Ασε που έχω κοψει και το τσιγάρο, όπερ σημαινει ότι το μισάωρο που ήθελα για καπνισμα τώρα το κερδιζω σε ύπνο. Οπότε, γλυκιά μου, την καλημέρα μου θα την έχετε εκεί γυρω στις 8 παρα...
Παρασκευή σημερα....δε το ξεχασα οτι ειναι ημερα ζυγίσματος. Όμως κοριτσια εγω αποφασισα να ζυγιζομαι μια φορα το μήνα. Είναι για μένα ασκηση αυτοσυγκρατησης. Πιστέψτε με, οσο επεξεργάζομαι με εσωτερικές συζητήσεις τη σκεψη μου να σηκωθω απο τον καναπε και να παω να περπατησω στο λιμανι, αλλα τοσο συγκρατώ και την επιθυμια μου να ανεβω στη ζυγαρια. Ζυγίστηκα στις 1 Νοεμβρίου και ήμουν 86,5. Θα ξαναζυγιστώ στις 30 Νοεμβρίου. Οποτε, αγαπημενες μου, τα νεα για το βαρος μου θα τα έχετε στο τελος του μηνος.
Tidekpe, όντως μοιαζει με τσαντα KEM το νικνειμ μου, αλλά η Ναταλία μολις το είδε το συνδύασε με τις Ολλανδικές αεροπορικες αερογραμμές που έχουν και σήμα το στέμμα. Και απο εκει το συνδέσαμε με το πριγκιπάτο και εν συνεχεία μας προεκυψε και η πριγιπισσα. Και επειδη αποφασισα να ειμαι η πριγκιπισσα της καρδιας της Ναταλίας, εβαλα στο τικεράκι των κιλών τη μικρη ροζ πριγκιπισσα. Ναταλίτσα μου, καλά θυμάμαι;
Νατάλι μου, νομίζω χθες ήταν το ραντεβου με το γιατρό, σωστά; Ελπίζω να μη σου είπε διαφορα τρελλά!!!!
Μπαρμπουνέλι που είσαι; Πως τα πάτε;
Πωλινάκι καλως όρισες και απο μένα και καλή δυναμη σε όσα περνάς. Δώσε χρόνο...μη βιαστεις στις αποφασεις σου. Θα τα λέμε εφεξής
Οι υπόλοιπες ας εμφανιστουν σιγά σιγά: Σαμπινάκι, Αλαλουμάκι, Χανελέλι, Λινταλένια, λιλένια
και όλες οσες ξεχνάω για περάστε παρακαλώ
05-11-2010, 08:14 #6266
Να και η δεύτερη καλημέρα!!!! Και δεν είναι άλλη από το Πωλινάκι σας!!!!!
Καλημέρα λοιπόν στις νέες μου φίλες!!!! Τι κάνετε? Σε ευχαριστώ KLM για το καλοσώρισμά σου!!!! Καλός επεστρεψες και εσύ πίσω στην παραία!!!
Κορίτσια χτες το βράδυ δεν ξέρω τί έπαθα.... Ανέβηκα την σκάλα του σπιτιού μου για να πάω στην αποθήκη να πάρω κάτι που ήθελα, και μολις ανέβηκα το τελευταίο σκαλί σοριάστικα κάτω..... και ήμουνα και μόνη μου σπίτι.... μετά δυσκολίας ανέπνεα... και΄όλα γύρω μου ήταν μαύρα... θα πήρε κανένα 20λεπτο να συνελθω νομίζω... ευτυχώς που δεν έπεσα προς τα πίσω και να κατρακιλίσω από την σκάλα κάτω σαν βαρελλάκι... Από σήμερα αποφάσισα ότι θα τρώω πιο πολύ και ας κάνω και εμετό.... άλλοστε 12 μέρες μήναν, και να πάρα βάρος, θα τα χάσω μετά!!!!
05-11-2010, 08:21 #6267
Πωλινάκι, κακώς εξαντλείς τον εαυτό σου. Σκέψου ότι μετά την επέμβαση θα έχεις αρκετή ατονια λόγω της ελάχιστης τροφής που θα προσλαμβανεις. Προσπάθησε τουλάχιστον, πριν το χειρουργείο, να δώσεις στον οργανισμό σου αποθεματα βιταμινων, πρωτεινών κλπ χωρις κατα ανάγκη να παχύνεις. Μη δημιουργείς επιπλέον επιβαρύνσεις στον οργανισμό σου. Μη τον εξαντλείς και μη φτανεις στα ακρα.
05-11-2010, 08:25 #6268
ο οργανισμος μου είναι ήδη εξαντλημένος.... 6μισι χρόνια τόρα ζούσα με τους εμετούς. αυτη την βδομάδα είπα να τρώω πιο λίγο από όσο χωράει το ταλεπορημένο μου στομάχι, για να σταματίσω τους εμετούς. αλλά μου συνέβικε αυτό χτες και λέω αστο, γ@μ@το, φάε και αν κάνεις εμετό έκανες.
05-11-2010, 09:03 #6269
τεταρτη και γρηγορη καλημερα. καλημερα σε ολες. μπηκα, πηρα τη δοση μου παω για δουλεια!
πωλινακι τελειος ο κουκλος σου. χαρα στη νυφη που θα τον παρει. οχι μονο απο ομορφια αλλά και επειδη κανει ηδη κομπλιμεντα...
οσο για το ατυχημα σου, μηπως εισαι υποτασικη? προφανως δεν σου εχει ξανασυμβει αλλά μετρησε την πιεση 2-3 μερες (σε φαρμακειο στο κανουν δωρεαν). ειδικα εφοσον ετοιμαζεσαι και για την επεμβαση.
05-11-2010, 09:05 #6270
Ξεχάστε την επέμβαση.... τελείωσε..... ακυρώθηκε....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή