ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 429
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 429 of 2553 FirstFirst ... 3293794194274284294304314394795299291429 ... LastLast
Results 6,421 to 6,435 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    Τι χλίδααααααααααα!!!!!
    Τέλειο δωμάτιο, ευχαριστώ Πωλινάκι μου!!!!
    Ναταλία, μάλλον σε έριξε η Πωλίνα... Στο στενό κρεβατάκι θα αράζεις την κορμάρα σου? Σε προσκαλώ στον οντά μου και διάλεξε ναργιλέ. Εγώ διαλέγω τον κόκκινο, έμεινε από ένας για εσάς κυρίες μου!
    Δεν είναι στενο το κρεβατι Αβα μου, είναι πιο μεγάλο απο εναμισαρι, μικροτερο απο διπλο!!!! Πολύ άνετο είναι, αμμα χωράει εμένα και τον γιο μου και καποτε κε τον αντρα μου

Senior Member
    Τότε, ας αφήσουμε την Τουρκία και ας μετακομίσουμε στην Κύπρο! Κρεβατάρες, ναργιλέδες, πασαλίδικα θα περνάμε κι εκεί! Γιούπιιιιι!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by NADINE
    Πωλινάκι,φωτογραφία βλέπω,από πού είναι όμως δε βλέπω!
    Πες μου πως είναι το σπίτι σου να πέσω ξερή κάτω!
    Σπιτι μου είναι Ναταλία μου!!!! Ενα απο τα 5 υπνοδομάτια είναι αυτο!

ΠΕΝΤΕ??? καλε πως το σπιτι πρεπει να ειναι τεραστιο, πως προλαβαινεισ και το συγιριζεις??

Senior Member
    ʼκου τι ρωτάει τώρα! Όσοι έχουν τέτοια σπίτια, έχουν και οικιακές βοηθούς. Συνήθως. Εκτός αν η Πωλίνα είναι νοικοκυρά από τις λίγες, οπότε έχει το θαυμασμό, αλλά και τη συμπόνια μου για όσα τραβάει να φέρει βόλτα ένα τέτοιο σπίτι.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    ʼκου τι ρωτάει τώρα! Όσοι έχουν τέτοια σπίτια, έχουν και οικιακές βοηθούς. Συνήθως. Εκτός αν η Πωλίνα είναι νοικοκυρά από τις λίγες, οπότε έχει το θαυμασμό, αλλά και τη συμπόνια μου για όσα τραβάει να φέρει βόλτα ένα τέτοιο σπίτι.
    Δεν έχω οικιακή βοηθό καλή μου!!!! Μόνη μου τα κάνω όλα!!!! Να φέρω οικιακή βοηθό και στο τέλος να γίνει και βοηθός στο κρεβάτι? Δεν σφάξανε!

Senior Member
    Originally posted by karamela
    Originally posted by polinaki1983
    Πωλινάκι,φωτογραφία βλέπω,από πού είναι όμως δε βλέπω!
    Πες μου πως είναι το σπίτι σου να πέσω ξερή κάτω!
    Σπιτι μου είναι Ναταλία μου!!!! Ενα απο τα 5 υπνοδομάτια είναι αυτο!

ΠΕΝΤΕ??? καλε πως το σπιτι πρεπει να ειναι τεραστιο, πως προλαβαινεισ και το συγιριζεις??
    δεν ειναι και πολύ μεγάλο καλή μου, 175 τετραγονικά είναι όλο κιόλο!

Senior Member
    Αχ!Πωλινάκι,αν και μου αφιέρωσες φάλαινα,που ακόμα απορώ για το συσχετισμό,
    μου αρέσει πολύ ο βυθός!Θα το πάρω το παιδικό μου δωμάτιο!Εξάλλου έχετε άλλα 4 εσείς!
    Δεν είναι να πεις πως σας ξεβολεύω κιόλας!Παρακαλώ πολύ όμως τα καπνίσματα μακριά,οι μεγάλοι!
    και δελφινακι σου αφιέρωσα αγάπη μου, αλλά μάλλον εσύ κόλλησες στο φαλαινάκι!!!! Όσο για το καπνισμα, το δωμάτιο της Αβας είναι στον δευτερο όροφο ενώ το δικό σου στον πρώτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Τότε, ας αφήσουμε την Τουρκία και ας μετακομίσουμε στην Κύπρο! Κρεβατάρες, ναργιλέδες, πασαλίδικα θα περνάμε κι εκεί! Γιούπιιιιι!!!!
    Κοπιάστε όποτε θέλετε!!!! ʼσε που μαγειρεύω και τέλεια και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ζοριστείτε για να φάτε κάτι (βλέπε γεμιστά Ναταλίας¨ )

Senior Member
    δεν ειναι και πολύ μεγάλο καλή μου, 175 τετραγονικά είναι όλο κιόλο! [/quote]

Δηλαδή Πωλινάκι, για εσάς στην Κύπρο, το μεγάλο πώς μεταφράζεται σε τετραγωνικά; Απορώ...

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    δεν ειναι και πολύ μεγάλο καλή μου, 175 τετραγονικά είναι όλο κιόλο!
    Δηλαδή Πωλινάκι, για εσάς στην Κύπρο, το μεγάλο πώς μεταφράζεται σε τετραγωνικά; Απορώ... [/quote]

250, 300 είναι το μεγαλο. 400-500 είναι το πολυ μεγάλο και 600-800 το τεράστιο και 800 και πάνω (υπάρχουν και 1300,1500 και βάλε τετραγωνικά) το παλάτι!!!!!

Αλλά εγώ το δικό μου το ονομάζω μικρό παλατάκι!!!

Της μαμάς μου είναι 110 και θεωρείτε απο τα κανονικά προς μικρά

Senior Member
    Βασικά, οκ το δικό μου είναι με 5 υπνοδωμάτια επιδή το διαρύθμησα σωστά. Μια φίλη μου ας πούμε το σπίτι της είναι 300 τετραγωνικά, αλλά μόνο με 3 υπνοδωμάτια και μάλιστα μικρά επιδή δεν έδωσε σωστή διαρύθμηση. έκανα ένα σαλόνι γήπεδο, και την κουζίνα μεστο σαλόνι ενιαία, και 3 μικρά υπνοδωμάτια. Τελίος χάλια διαχωρισμός των χώρων

Member
    Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους μου.

Senior Member
    Kαλημέρα, ακριβοθώρητε φίλε μας...δεν μπορείς να πεις!!!Τόσο η καλή σου, όσο και η φιλενάδα της έχουν ετοιμάσει σελίδες και σελίδες με διάβασμα και όχι μόνο...καλή ανάγνωση, λοιπόν!

Senior Member
    tidekpe έχεις u2u

Senior Member
    Originally posted by herts

tidekpe έχεις u2u
    Πολλά σούξου μούξου μανταλάκια με την παλίρροια βλέπω,πιτσοκόριτσο!
    Αν αποσκοπείς έτσι να πληροφορηθείς τα καψόνια μύησης,που σε περιμένουν
    ή θα εισηγηθεί υπέρ σου ηπιότερη αντιμετώπιση,πλανάσαι πλάνην οικτρά,κοπελιά!