ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 430
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 430 of 2553 FirstFirst ... 3303804204284294304314324404805309301430 ... LastLast
Results 6,436 to 6,450 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by spot

Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους μου.
    Γειά σου κι εσένα,Λάκωνα φίλε μας!

Μου αρέσει η παλίρροια,που θεωρεί πως θα κάτσεις να διαβάσεις σελίδες ποστ!:tumble:

Σου'χω κάτι πετσέτες δώρο!
    (είπε όλη αθωότητα,ενώ ουσιαστικά ήθελε να τσεκάρει αν ρίχνει μια ματιά έστω στη ζούλα!)

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

δελφινακι σου αφιέρωσα αγάπη μου, αλλά μάλλον εσύ κόλλησες στο φαλαινάκι!!!! Όσο για το καπνισμα, το δωμάτιο της Αβας είναι στον δευτερο όροφο ενώ το δικό σου στον πρώτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!!!!!
    Πωλινάκι,μπορεί να με προόριζες για δελφίνι,αλλά το υποσυνείδητο σου ως φάλαινα με βλέπει
    και μου αφιερώνει!Όχι!Γύρνα πίσω να δεις!Ούτως ή άλλως αποφάσισα να μη δεχτώ το δωμάτιο-βυθό!
    Σιγά μην έχω την καμινάδα ʼβα πάνω στο κεφάλι μου!ʼσε που εγώ είμαι κορίτσι penthouse κι όχι πρώτου ορόφου!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by herts

tidekpe έχεις u2u
    Πολλά σούξου μούξου μανταλάκια με την παλίρροια βλέπω,πιτσοκόριτσο!
    Αν αποσκοπείς έτσι να πληροφορηθείς τα καψόνια μύησης,που σε περιμένουν
    ή θα εισηγηθεί υπέρ σου ηπιότερη αντιμετώπιση,πλανάσαι πλάνην οικτρά,κοπελιά!

χαχαχα Ναταλάκι...περιμένω τα καψόνια μύησης...και όχι ήπια αντιμετώπιση...είμαι στην διάθεσής σας κυρία μου!!!!άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄

Senior Member

Δεν έχω οικιακή βοηθό καλή μου!!!! Μόνη μου τα κάνω όλα!!!! Να φέρω οικιακή βοηθό και στο τέλος να γίνει και βοηθός στο κρεβάτι? Δεν σφάξανε!
    Κάποια σαν πολλές τσόντες να βλέπει:tumble:...

Senior Member
    ʼλλωστε υπάρχουν πολλών ειδών οικειακές βοηθοί!
    Υπάρχουν οι τύπου ..."οικειακή"

Senior Member
    Και οι τύπου ..."βοηθός"

Senior Member
    Ανάλογα τι είδους βοήθεια χρειάζεστε ως οικογένεια,κάνετε την ανάλογη πρόσληψη!
    Σημείωση: Πάντα τσεκάρουμε κάτω από το χαλί για να μη δώσουμε την εν λόγω χαρά στην πεθερά!

Senior Member
    Σα να ξέφυγα πάλι!Πωλινάκι,ελπίζω να μην παρεξηγείς τη χιουμοριστική μου διάθεση!

Senior Member

άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
    μμμμμμμμμμμμμ
    Μου αρέσει που κάνεις και την έκπληκτη!
    Σε πήραμε πρέφααααααααααααααααααααα

Senior Member
    Originally posted by NADINE

δελφινακι σου αφιέρωσα αγάπη μου, αλλά μάλλον εσύ κόλλησες στο φαλαινάκι!!!! Όσο για το καπνισμα, το δωμάτιο της Αβας είναι στον δευτερο όροφο ενώ το δικό σου στον πρώτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!!!!!
    Πωλινάκι,μπορεί να με προόριζες για δελφίνι,αλλά το υποσυνείδητο σου ως φάλαινα με βλέπει
    και μου αφιερώνει!Όχι!Γύρνα πίσω να δεις!Ούτως ή άλλως αποφάσισα να μη δεχτώ το δωμάτιο-βυθό!
    Σιγά μην έχω την καμινάδα ʼβα πάνω στο κεφάλι μου!ʼσε που εγώ είμαι κορίτσι penthouse κι όχι πρώτου ορόφου!
    Εσύ χάνεις Ναταλία μου!!!!! Μόνο άμμα δεις την θέα από το σγκεκριμένο δωμάτιο θα καταλάβεις

Senior Member
    χαχαχαχαχα Ναταλία μου!!!!! Οι παλιοί κάτι ξέρανε που λέγανε φίλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!!!! Ξέρεις πόσες οικιακές σαν την πρώτη φώτο, τελικά γείναν "μανταμ" του σπιτιού? ουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!! Γιαυτό σου λέω, καλύτερα μόνη μου!!!!!!
    Δεν παρεξιγώ, μην ανησηχείς!!!!
    Οκ το παραδέχομαι θα φέρω μια να με βοηθήσει μερικές ώρες για τις χριστουγεννιάτικες δουλιές, αλλά είδη την έχω διαλέξει!!!!! Σριλανκέζα, 45 ετών, που δεν βλέπετε αλλά οι δουλιά της είναι πολύ καλές!!!!!!! σσσσσσσσσσ μην το μαρτυρίσεις

Senior Member

άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
    Όταν σε πήγαμε στο Λούβρο,όλοι κοιτούσαμε το χαμόγελο της Τζοκόντα όσο εσύ άλλα έβλεπες στον πίνακα!

Senior Member

άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
    Όταν σου μιλάμε για αγάπη,εσένα σου τρέχουν τα σάλια,σαν τον Κόμη Δράκουλα,που λιγουρεύεται λαιμουδάκια!

Senior Member

άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
    Κάνουμε κουβέντα για άντρες και τι μας αρέσει πάνω τους κι εσύ απαντάς:

Senior Member

άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
    Και φυσικά η αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδας είναι η Κυριακή και όχι επειδή είναι μέρα λατρείας του Θεού και Πλάστη μας,αλλά: