ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 434
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 434 of 2553 FirstFirst ... 3343844244324334344354364444845349341434 ... LastLast
Results 6,496 to 6,510 of 38289
    Senior Member
    Είναι πεσμένα τα κοριτσάκια μου;
    Πρέπει να παίζει μια πανσέληνος στα κοντά...
    Πάντα βολεύει να τα ρίχνουμε στα άστρα!

Η αλήθεια είναι πως έχουμε τρομοκρατηθεί τελευταία
    κι εκεί που είχαμε να παλέψουμε με την προσωπική μας ανασφάλεια
    προστέθηκε και η εθνική οικονομική,στην οποία νιώθουμε τελείως ανίσχυροι.
    Περιμένουμε να δούμε τι θα μας ξημερώσει,νιώθουμε πως χάσαμε τον έλεγχο,
    πως τιμωρούμαστε για αλλότρια σφάλματα,πως πρέπει να κόψουμε οποιαδήποτε πολυτέλεια...

Οκ,υπάρχει αυτή η οπτική,που μας αποδυναμώνει,λες και μόνο από το χρήμα αντλούμε δύναμη.
    Δεν υποτιμώ τον βασικό του ρόλο στην ποιότητα της ζωής μας,ωστόσο κάπου είχαμε χάσει τη μπάλα
    με την υπερκατανάλωση κι όσα κενά απέτυχε να μας καλύψει.Σαφώς μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα
    κι αν γίνει αφορμή να επαναπροσδιοριστούμε,μπορ� �ύμε να ζήσουμε και καλύτερα!Να εκτιμήσουμε ό,τι υποτιμήσαμε,
    ό,τι προσπεράσαμε χωρίς να επιτρέψουμε τη λάμψη του να μας αγγίξει,ν' αφουγκραστούμε τις αληθινές μας ανάγκες,
    να εστιάσουμε στην πηγή του προβλήματος κι όχι στον φανταχτερό αποπροσανατολισμό.

Ο πλούτος στον καθένα μέσα μας δεν είναι στη σφαίρα επιρροής κανενός,πέρα από τη δική μας!
    Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ενισχυθεί ο ρόλος του.Να πάρει επιτέλους το χώρο του να λάμψει!
    Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσουμε λίγη από τη μαγική χρυσόσκονη του ο καθένας!

Senior Member
    καλημέρα σε όλους:bisou:

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα!!!! Εκανα μερικές απουσίες αλλά δεν είμαι και πολύ στα καλά μου αυτές τις μέρες.... Φιλιά!

Senior Member
    Καλημέρα,όμορφες!
    Δεν έχω χρόνο για πολλά πολλά,αλλά μια καλημέρα είναι αυτή,πες την κι ας πέσει κάτω...
    Ακούς μπαρμπούνι;Καλά οι άλλες...Κι εσύ,τέκνον Βρούτε;Τουλάχιστον να μου είστε καλά!
    Τα φιλιά μου και τις ευχές μου για μια υπέροχη μοναδική Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010!

Senior Member
    Μη δω όμορφες, σπεύδω να απαντήσω το ψώνιο!
    Καλημέρα σε όλες τις υπόλοιπες όμορφες!
    Κρύο σήμερα, καιρός για χουχούλιασμα. Ανυπομονώ να τυλιχτώ στα παπλώματα και στα ζεστά μου. Φιλάκια!

Senior Member
    καλημέρα λοιπόν, στις απίστευτα όμορφες(για να ικανοποιήσω την ʼβα μας !)
    Σας ζηλέυω που σας επισκέφτηκε ο χειμώνας κι έχετε ευκαιρίες για χουχούλιασμα ενώ εμείς ακόμη ιδρώνουμε σε κάθε μας βήμα! Περιμένουμε κι εμείς την έλευσή του...άντε, μήπως και καταλάβουμε Χριστούγεννα!
    Σας γιλώ με τηνευχή για μιά όμορφη ημέρα...

Senior Member
    Αααα, γίναμε και απίστευτα όμορφες τώρα! Ωραίο αυτό για τη μεταξύ μας χρήση.
    Καλός ο χειμώνας, δε λέω, είναι η αγαπημένη μου εποχή. Ας βάλουμε, όμως και λίγη σως μιζέριας, χεχε! Τα έξοδα θέρμανσης πού τα πας? Σύμφωνα με ατάκα του Κίνγκ, δε μπορώ να νιώσω ότι έχει αρκετή ζέστη αν δεν είμαι σε θέση να φυτέψω μια φοινικιά στο χώρο που βρίσκομαι. ʼσε που όταν κάνει κρύο ανοίγει και η όρεξη..
    Όσοι ιδρώνετε σε κάθε σας βήμα, απολαύστε την οικονομική και διαιτητική αναμονή των Χριστουγέννων και αφήστε τους άλλους να ξοδεύονται και να αυξάνουν τον όγκο τους.

Senior Member
    Καλημέρες στις όμορφες , λοιπόν(αφού τόσο αρέσει στην ʼβα μας ο χαρακτηρισμός!)
    Να σας ζηλέψω που, επιτέλους έχετε κρύο και ευκαιρίες για χουχούλιασμα ενώ εμείς ακόμη τίποτε...περιμένουμε βέβαια κρύο,από ότι άκουσα.
    φιλιά και να περνάτε καλά!
    Κάποια βλακεία έκανα και ξανανέβηκε το μηνηματάκι...όσο για τα έξοδα θέρμανσης, ¨Αβα μου, έχω ξαναπει ότι αυτή η συγκεκριμένη φράση μου τη δίνει τρελά, που ακούω γύρω μου...οπότε, ούτε καν την υιοθετώ ως σκέψη!!!!
    Και ως προς το όμορφες γιατί νά το καταλανώνουμε μόνο ιδιωτικά;;;Μια χαρά δεν είναι να το καθιερώσουμε γενικά;;;
    φιλιά

Senior Member
    Υποβιβαστήκαμε σε σκέτο όμορφες... :fake sniffle: Θα το αντέξουμε κι αυτό!

Senior Member
    Μα γι' αυτό την ανέφερα αυτή τη φράση... Είναι όντως μίζερη και ακούγεται παντού τελευταία.
    Όσο για το χαρακτηρισμό, ναι, μου αρέσει μεταξύ φίλων που καταλαβαινόμαστε ως προς το πνεύμα μας, αλλά δε μπορώ να με φανταστώ να τη λέω παραέξω. Αν και ίσως θα έπρεπε, έτσι, για να χαζέψω μερικές φάτσες, που θα είναι ως εξής: :question:
    ή κάπως έτσι::wow:
    ή έτσι: :shocked2:
    μπορεί και κάπως έτσι: uzzled:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Μα γι' αυτό την ανέφερα αυτή τη φράση... Είναι όντως μίζερη και ακούγεται παντού τελευταία.
    Όσο για το χαρακτηρισμό, ναι, μου αρέσει μεταξύ φίλων που καταλαβαινόμαστε ως προς το πνεύμα μας, αλλά δε μπορώ να με φανταστώ να τη λέω παραέξω. Αν και ίσως θα έπρεπε, έτσι, για να χαζέψω μερικές φάτσες, που θα είναι ως εξής: :question:
    ή κάπως έτσι::wow:
    ή έτσι: :shocked2:
    μπορεί και κάπως έτσι: uzzled:
    χαχαχα! Θα επρεπε, ʼβα μου...να τους τοκάνεις! το χρειάζονται!

Senior Member
    Α! Ξέχασα την προσφώνηση: εκθαμβωτικής ομορφιάς, ʼβα μας!

Member
    Καλημέρα παρεάκι !

Ναταλία ... την χρυσόσκονη μην την ξοδεύουμε έτσι αλλόγιστα ... κρίση έχουμε ! Εδώ όλοι αγοράζουν χρυσό, κι εμείς θα την πασπαλίζουμε εδώ κι εκεί την χρυσόσκονη? :P

Ρε παιδιά, αυτή η νταουνίλα, αυτή η κακή διάθεση .... την βλέπω σε πολύ κόσμο, χωρίς προφανή λόγο (πχ κρίση) ... Μας ψεκάζουν? Τι να πω? (κι εγώ στα ίδια είμαι αυτές τις μέρες).

Senior Member
    Kαλημέρα!
    ʼμα έχει ακεφιές κι ο Σποράκος,ζήτω που καήκαμε!
    Να μάθουμε πως και το μονίμως γελαστό Νεκταρίνι και μπαρμπούνι νιώθουν έτσι,να πάμε να φουντάρουμε οι υπόλοιποι!
    Αυτή η πανσέληνος ή ό,τι άλλο ευθύνεται για τη γκρίζα οπτική μας,πότε θα ξεκουμπηθεί να ησυχάσουμε;Ουφ!
    Εδώ έχει ένα φωτεινό ουρανό!Ψύχρανε λιγουλάκι,αλλά όχι φοβερά πράγματα...Υπέροχος καιρός για βόλτες και φωτογραφίες!
    Καλή δύναμη σε ό,τι κάνουμε!Έχω την αίσθηση πως τελευταία χρειαζόμαστε ακόμα πιο έντονα το θετικό μας εαυτό σύμμαχο!
    Τρέχω για μάθημα και δουλίτσες...Να μου είστε όλοι καλά!Φιλάκια πολλά πολλά,απλά όμορφες κι εκθαμβωτικής ομορφιάς ʼβα!

Senior Member
    kαλημέρα, όμορφες,ομορφούλες, απίστευτα όμορφες και ʼβα μας...
    καλημέρα στο Σπότ που τον κολλήσαμε νταούνιασμα!
    Την παλεύουμε και σήμερα...γι'άλλη μια μέρα σούρνομαι προς της δύση..
    Αυτό με το ψέκασμα το ανεφερε μια κυρία προχτές στο γυμναστήριο, όχι όμως με τη μορφή ερωτησης, όπως ο Σπότ, αλλά με βεβαιότητα! Υποψιάζεστε τι βλέμμα είχα, όταν την κοίταξα, ε;uzzled:
    Βέβαια, τελευταία τα πρωινά κοιτώ συχνότερα τον ουρανό και όχι για να δω αν θα βρέξει!
    Αχ, αυτή η ψυχολογία της μάζας...

φιλιά και με το καλό και γρήγορο να νυχτώσει, μήπως και ξεραθώ μια ώρα αρχύτερα.