ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 436
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 436 of 2553 FirstFirst ... 3363864264344354364374384464865369361436 ... LastLast
Results 6,526 to 6,540 of 38289
    Καλημέρα!!!
    1) να πω NADINE πως ποστάρεις ωραίες εικόνες και 2)επειδή διάβασα τα πρώτα ποστ για το reductil που πρώτη φορά το ακούω τελικά το συνεχίζεις; Είδες διαφορά; Και οι παρενέργειες που έγραφες στην αρχή τι απέγιναν; Και αν το σταμάτησες ξαναπήρες κιλά; Πολλές ερωτήσεις ε;

Senior Member
    Lixouditsa, να σου απαντήσω εγώ σε ό,τι ξέρω...
    1)το ρεντουκτίλ αποσύρθηκε για ευνόητους λόγους...
    2)Προφανώς δεν υπάρχει δέυτερο σημείο απάντησης, δεδομένου ότι η πρώτη απάντηση καλύπτει τις άλλες σου!
    Ό,τι άλλο θέλεις ρώτα...

Senior Member
    Καλησπέρα στην τρελλοπαρέα με τα σκαμπανευάσματά της!!!!
    Τί κάνετε? Εγώ μόλις πηρα το cd με τις φωτογραφίες του γιου μου από την φωτογράφιση που κάναμε και είναι όλες θεικές!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω πιές θέλω!!! Και το κακό είναι ότι απόψε πρεπεί να αποφασίσω πια θέλω τουλαχιστος για να δωσω στοθσ συγκενείς, και να την παραγκείλω για να είναι έτημη μέχρι τέλος βδομαδας.... Αχ δύσκολό... πολύ σύσκολο βρε κορίτσια....

Senior Member
    Θα άξιζε να επισκευτώ τα Παλούκια για έναν και μόνο λόγο: Για να δω από κοντά τον κύριο που είχε την καλωσύνη να φωτογραφίσει και να μας δείξει η Ναταλία μας! Να τον πλησιάσω και να του ψυθιρίσω πως όποιος πηδάει πολλά παλούκια... και να απομακρυνθώ με σαρδόνιο χαμόγελο. Κατά τα άλλα η περιγραφή της εν λόγω παραλίας μάλλον δεν μου κάνει. Στις παραλίες ή θέλω να χαλαρώσω παρέα με ένα βιβλίο ή να ηρεμήσω τη σκέψη μου και να πάρω δυνάμεις για το χειμώνα ή κάτι πιο γήινο, να συνέλθω από το χάγκ όβερ της προηγούμενης νύχτας. Φαντάζομαι πως το Γιανάκηηηηηηηηηηηη μέσα στο αυτί μου δεν είναι ότι καλύτερο. Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό ακριβώς θα τιμωρηθώ παραδειγματικά και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή μου ο πιο ζωηρός Γιαννάκης, για να κάνει κόλαση την παραμονή μου στις παραλίες. Όταν συμβεί αυτό θα πλησιάσω τον κύριο και θα του ζητήσω ευγενικά να απομακρυνθεί από το παλούκι, γιατί ήρθε η σειρά μου να καθήσω.

Senior Member
    Αυτό το βρώμικο μυαλό σας...Εγώ έβαλα μια φωτογραφία ενός αθλήματος
    κι εσείς αρχίσατε τα σεξουαλικά υπονοούμενα...Δείτε και ντραπείτε!

--->Indian Pole Gymnastics

Senior Member
    Originally posted by lixouditsa83

NADINE...επειδή διάβασα τα πρώτα ποστ για το reductil που πρώτη φορά το ακούω τελικά το συνεχίζεις; Είδες διαφορά; Και οι παρενέργειες που έγραφες στην αρχή τι απέγιναν; Και αν το σταμάτησες ξαναπήρες κιλά; Πολλές ερωτήσεις ε;
    Λιχουδίτσα μου,όπως ήδη σε ενημέρωσε η παλίρροια μας,το σκεύασμα έχει από καιρό αποσυρθεί,οπότε και να θέλεις δε θα το βρεις!
    Το πήρα για πολύ λίγο καιρό και να σου πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι αν είχα δει χαΐρι!Ό,τι έγραφα εδώ πιστοποιεί την τότε πορεία μου.
    Οι παρενέργειες σταμάτησαν με το που το σταμάτησα.Το πρώτο διάστημα ήταν πολλές και έντονες.Μετά μάλλον συνήθισα,δεν ξέρω...
    Κιλά πήρα εννοείται,γιατί αυτή είναι η μέχρι τώρα ιστορία της ζωής μου!Προφανώς μου κοστίζει η απώλεια...
    Όπως και να'χει έχω εντωμεταξύ χειρουργηθεί,οπότε η τελευταία μου απώλεια βάρους ανέγεται στην sleeve.
    Bέβαια,έχω κάτι χάπια,που ακόμα δεν έληξαν...Δεν αποκλείεται να μου τη δώσει και να τα ξαναρχίσω κάποια στιγμή...
    Anyway,νομίζω απάντησα στις ερωτήσεις σου!Τι βαθμό μου βάζετε,κυρία;Πήγα καλά στο τεστ;Τι κερδίζω;

Senior Member
    Και μετά λέμε πως έχουμε εμείς εξωτικές χορεύτριες, που έχουν μαεστρία στα παλούκια...

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Εγώ μόλις πηρα το cd με τις φωτογραφίες του γιου μου από την φωτογράφιση που κάναμε και είναι όλες θεικές!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω πιές θέλω!!! Και το κακό είναι ότι απόψε πρεπεί να αποφασίσω πια θέλω τουλαχιστος για να δωσω στοθσ συγκενείς, και να την παραγκείλω για να είναι έτημη μέχρι τέλος βδομαδας.... Αχ δύσκολό... πολύ σύσκολο βρε κορίτσια....
    Αυτά είναι πραγματικά προβλήματα,Πωλινάκι!Είδες πόσο άδικα στεναχωριόσουν για τον γιατρό και την επιτροπή;
    Αααχ!Δεν εκτιμούμε όσα μας συμβαίνουν και τα θεωρούμε πρόβλημα,μέχρι που η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους με αληθινές δυσκολίες
    κι εκεί είναι που συνειδητοποιούμε πόσο άδικα χαλούσαμε διάθεση και φαιά ουσία για ψιλοπραγματάκια!Να σε δω,μάστορα,τώρα τι θα κάνεις;

Senior Member
    Originally posted by Ava

Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό ακριβώς θα τιμωρηθώ παραδειγματικά και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή μου ο πιο ζωηρός Γιαννάκης, για να κάνει κόλαση την παραμονή μου στις παραλίες. Όταν συμβεί αυτό θα πλησιάσω τον κύριο και θα του ζητήσω ευγενικά να απομακρυνθεί από το παλούκι, γιατί ήρθε η σειρά μου να καθήσω.
    Να σε δω,ʼβα μου,όταν με το καλό έρθει η δική σου η σειρά να μου παλουκωθείς,τι τσαχπινιές θα κάνεις!
    Τύπου Ινδού ακροβάτη,τύπου εξωτικής χορεύτριας ή τύπου...άστα να πάνε;

Senior Member
    Μάλλον του τελευταίου τύπου... Πάντως ένα είναι το σίγουρο: Θα σε καλέσω και θα κάθεσαι μπροστά μπροστά!

Senior Member
    :smilegrin: Και να μη με καλούσες,τέτοιο θέαμα δε θα το έχανα,κορίτσι λάστιχο
    κι εξαιρετικής ομορφιάς,μην ξεχνιόμαστε,βεβαίως,βεβαίω ς,του Θεμιστοκλέους!

Senior Member
    Ααααχ, άτιμο εσύ!
    Πέρισυ είχε δείξει ο Λαζόπουλος μία ευτραφή κυρία, ολίγον μεθυσμένη, που για ανεξήγητους λόγους είχε μία τέτοια μπάρα στο σαλόνι της, σε μεταλλικό όμως στυλάκι, τύπου στριπτητζάδικο. Έβαλε το δόλιο σύζυγο να καθήσει στον καναπέ και επιδόθηκε σε ερωτικές χορευτικές φιγούρες. Στωικά ο άνθρωπος παρακολουθούσε (τι να έκανε άλλωστε ο καημένος)? μέχρι που κατέρρευσε η μπάρα με την κυρία μαζί! Γι' αυτό θα είσαι εκεί, γλυκειά μου, να μαζέψεις τα αποκαίδια!

Senior Member
    Όχι,ʼβα μου!Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος,που θα έρθει να μαζέψει τα κομμάτια της φίλης του!
    Εγώ είμαι εκείνη,που θα φροντίσει να βγάλει τον καλύτερο δυνατό εαυτό σου,να μην εκτεθείς!
    Να τρίβει τα μάτια του το ανυποψίαστο κοινό,να μην ξέρει από πού του'ρθε!Αμ μπουός;
    ʼι εμ γιορ νάμπερ ουάν φαν,άφτερόλ! Δε νομίζω να μην έχεις στύλο σπίτι σου να κάνεις πρακτική;

Senior Member
    Έχω δυο τρεις, αλλά όχι πάντα φανερούς. Τους εμφανίζω μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις... Για τα μάτια σου μόνο!
    Δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορεί κάτι τέτοιο στο εμπόριο, μέχρι που το είδα, αν είναι δυνατόν!
    Ευχαριστώ θερμά για αυτό το ευφάνταστο δώρο! Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω πρακτική καθημερινώς και ανυπερθέτως! Θα βγούμε ασπροπρόσωπες!
    Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα γιατί κάποιοι κύριοι ζητούν από τις κοπέλες τους να κάνουν στριπτήζ.. Κυκλοφορούν τέτοια προιόντα κι εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.. Sensual pole dancing for everyone!

Senior Member
    Originally posted by spot

Τελικά το πήγαμε το 3ήμερο ... και περάσαμε τέλεια.
    Αφήκαμε τα παιδούδια μας εις τα γιαγιάς, να 'ναι καλά, και πήγαμε ένα απολαυστικό 3ήμερο,
    με φοβερή παρέα και ωραιότατα χαμάμ και σάουνες ! Ιτ γουάζ μαϊ φέρστ τάϊμ.
    Επιστρέψαμε πολύ μα πολύ κουρασμένοι, αλλά και πολύ πολύ ανανεωμένοι.Αυτά.
    Υποψιάζομαι οτι τις τελευταίες μέρες, γράφω πολύ περισσότερο από την Νεκ στο φόρουμ? Ε?
    Έχασε την παρθενιά του στα μέρη μου ο Σποράκος μου;Πόνεσε πολύ;
    Έχει η Κατερίνη χαμάμ και σάουνες;Μήπως πήγατε καπου αλλού τελικά;
    Αλλιώς,έλα παππού μου να σου δείξω τ'αμπελοχώραφα σου,είμαστε!
    Τουλάχιστον όπου κι αν ήσασταν, ό,τι κι αν κάνατε,περάσατε τέλεια!
    Ελπίζω και η νεαρά να είναι πλέον υγιής!Και να τελειώσει η τιμωρία του Νεκταρινιού
    και να του επιτρέψεις σύντομα να μας παίξει,εδώ στον Βιταμπελόκοσμο!

Όσο για τις απορίες της παλίρροιας πώς γίνεται να γυρίσατε εξαντλημένοι,
    το Νατάλι ασφαλώς και έχει τις θεωρίες του,αλλά ο τόπος δεν είναι κατάλληλος να τις αναπτύξει!
    Για να μη σε αφήσω εντελώς ακάλυπτη,θέλω να δώσεις έμφαση στο "με φοβερή παρέα"! :yes: