ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 442
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 442 of 2553 FirstFirst ... 3423924324404414424434444524925429421442 ... LastLast
Results 6,616 to 6,630 of 38289
    Senior Member
    Πάω για άλλη αιώρα...Εδώ δε χρειάζομαι κανέναν...
    Έχω τις ηλιαχτίδες να με χαϊδεύουν και τη θάλασσα να μου τραγουδά!
    Πωλινάκι,δε νομίζω να μου γκρεμίσεις κι αυτό μου το λίκνισμα!

Uploaded with ImageShack.us

Senior Member
    χαχαχαχαχα

Senior Member
    Απολαυσέ το λοιπόν... Δεν θα σου πάρω και αυτή την χαρά!

Senior Member
    Οκ,λικνίστηκα και σήμερα!Τέρμα το διάλειμμα!Τα κεφάλια μέσα!Πάω να κάνω καμιά δουλειά...Φιλάκιαααααααα

Senior Member
    καλημέρα...είδες πωλινάκι; Μόνο του σπανού τα γένεια δε γίνονται, κατά τα λεγόμενα της γιαγιάς μου!
    Πολύ καλά τα νέα σου...
    Κούνιες βλέπω πρωινιάτικα...για να μην πω το κλασικό "κούνια που σε κούναγε..." αντιπαρέρχομαι για να σας ενημερώσω επί της επίσκεψής μου στη διαιτολόγο: δεύτερο δεκαπενθήμερο στη σειρά αλλά αυτή τη φορά δε σταθήκαμε τόσο τυχερές Ίσως θυμάστε την τρομακτική απώλεια των 300 γραμμαρίων το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.
    Ε, αυτό την ισοπέδωσε την καημένη: Τ Ι Π Ο Τ Ε!
    Της είπα ότι προβλέπω ότι το επόμενο 15ήμερο θα έχω πάρει κιόλας και γέλαγε...μου ψιθύρισε κάτι του τύπου "θα δούμε, θα δούμε"και άρχισε να μου εξηγεί το νέο διαιτολόγιο...
    Αυτό ως απάντηση σε διάφορους (δυστυχώς και σ 'αυτό το σάιτ) που διατείνονται ότι το αδυνάτιμσα είναι απλά μαθηματικά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη χάσει κανείς, όταν είναι συνεπής στη διατροφή και στην άσκηση!!!!!!! Κι όμως η γη κινείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι καλά διακρίνετε μια πικρόχολη διάθεση...βαρέθηκα όσους μου λένε ότι δεν προσπαθώ αρκετά ή όοσυς πλέον αρνούνται να ασχοληθούν μαζί μου γιατί δε με πιστεύουν! Το δηλώνω ευθαρσώς σε περιπτώσεις (των οποίων το νούμερο αγνοώ) δεν είναι απλά μαθηματικά και αυτοπειθαρχία, δυστυχώς!!!!!!Οπότε, τέρμα οι εξυπνάδες!!!!!
    Σας φιλώ και εύχομαι να έχετε μια χαρούμενη μέρα!

Senior Member
    καλημέρα...tidekpe ελπίζω να μην είσαι όσο φορτισμένη ακούγεσαι....
    σε πιστεύω ότι δεν χάνεις εύκολα καθόλου...αλλά ρε μάτια μου κάνε λίγο
    υπομονή τί άλλο να κάνεις...δεν μπορεί θα ξεμπλοκάρει ο μεταβολισμός...
    δεν μπορεί...γαμώτο!!

Senior Member
    tidekpe, κ εγω σε πιστευω!

πωλινα , δε σε μαλωνω, αλλα ετσι που γυριζεις δεξια κ αριστερα κα λες αλλα εδω κ αλλα εκει, παραλιγο να χασω το μεγαλο νεο!!
    ανοιξε ενα δικο σου τοπικ για να μπορουμε να παρακολουθουμε τις δικες σου εξελιξεις
    μπρρρρρρρρρρρρρρραβο, υπεροχα νεα

Senior Member
    Hahahaha smart μου δεν το σκέφτηκα!!! Τώρα τελείωσε, θα ανοίξω το δικό μου τόπικ μόλις έχω ημερομηνία, μετά τις 11.1.11 δλδ!!!! και εκεί θα σας ενημερώνω πλήρως!

Senior Member
    οχι , ανοιξε απο τωρα να λες κ για τις εξετασεις σου κ ολα τα σχετικα.
    αμα λες αλλα εδω κ αλλα εκει θα σε χανουμε-εγω τουλαχιστον δεν τα διαβαζω ολα σε μονιμη βαση.

Senior Member
    οκ θα το κανω μεστο σαβατοκυριακο!

Senior Member
    HELLO EVERYBODY.
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛʼ ΑΓΩ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΝ ΓΡΑΨΩ ΝΕΑ (ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΔΗΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ). ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ", ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΙΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΡΩΩ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ....
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...

Senior Member
    Originally posted by BARB3

HELLO EVERYBODY.
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛʼ ΑΓΩ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!
    Εδώ εβριβόδι!Γραφείο μέχρι τις 10 το λέμε τώρα;Μάλιστα!
    Και τόσον καιρό μακριά μας...και λακωνική και κεφαλαία...
    Σα να μην είναι το μπαρμπούνι,που ξέρουμε κι αγαπάμε...
    Δε μας τα λες καλά,κοπελιά!Καθόλου καλά!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Κούνιες βλέπω πρωινιάτικα...για να μην πω το κλασικό "κούνια που σε κούναγε..." αντιπαρέρχομαι για να σας ενημερώσω επί της επίσκεψής μου στη διαιτολόγο: δεύτερο δεκαπενθήμερο στη σειρά αλλά αυτή τη φορά δε σταθήκαμε τόσο τυχερές Ίσως θυμάστε την τρομακτική απώλεια των 300 γραμμαρίων το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.
    Ε, αυτό την ισοπέδωσε την καημένη: Τ Ι Π Ο Τ Ε!

...!Ναι καλά διακρίνετε μια πικρόχολη διάθεση...βαρέθηκα όσους μου λένε ότι δεν προσπαθώ αρκετά ή όοσυς πλέον αρνούνται να ασχοληθούν μαζί μου γιατί δε με πιστεύουν! Το δηλώνω ευθαρσώς σε περιπτώσεις (των οποίων το νούμερο αγνοώ) δεν είναι απλά μαθηματικά και αυτοπειθαρχία, δυστυχώς!!!!!!Οπότε, τέρμα οι εξυπνάδες!!!!!
    Δεν είσαι χοιρομέρι (Ένα διακόσια!Να κόψω ή τ'αφήνω;) ούτε η καλή διάθεση της εβδομάδας σου θα εξαρτηθεί από κάποια γραμμάρια!
    Είσαι πολλά περισσότερα από αυτό,έχεις πολλά σοβαρότερα να διαχειριστείς καθημερινά,να αγγίξεις ζωές ανθρώπων,χίλια δυό να!
    Δεν υποτιμώ πόσο σημαντικό είναι το να χάσεις βάρος για σένα,ώστε να ξαναβρείς τον εαυτό,που αγαπάς και μια ζωή συνήθισες,
    αλλά όχι έτσι!Όχι με αγωνία τι θα δείξει η ζυγαριά της διαιτολόγου κι ανάλογα να αισθάνεσαι υπόλογη ή ακόμα χειρότερα αποτυχημένη!
    Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν!Όποιος καταλαβαίνει,καλώς,για τους άλλους,λυπούμαστε πολύ!ΕΣΥ να σε πιστέυεις!
    Φρόντισε εσύ το σώμα σου για σένα μόνο και το αποτέλεσμα θα έρθει!Αν δε σε βοηθά το εβδομαδιαίο ζύγισμα,κάνε το πιο αραιά.
    Δεν είναι εκεί η ουσία.Το σημαντικό είναι η αλλαγή στάσης ζωής και σχέσης με το φαγητό!Αν αυτό γίνει,τα υπόλοιπα αργά ή γρήγορα ακολουθούν.
    Κάποιες μέρες νωρίτερα δεν αξίζουν ούτε το ψυχικό βάρος,που υφίστασαι ούτε το ρίσκο να κλατάρεις και να τα παρατήσεις!
    Βλέπουμε το δάσος κι όχι το δέντρο και συνεχίζουμε να βαδίζουμε το μονοπάτι,που διαλέξαμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας.
    Θέλεις να βλέπεις εντωμεταξύ τις κόκκινες ενδείξεις στους κορμούς,που δείχνουν πόσο δρόμο έχεις ακόμα να καλύψεις,θέλεις να μην τις βλέπεις,
    σημασία έχει να συνεχίσεις να προχωράς!Αν πεις "τόσον καιρό περπατώ κι ακόμα εδώ είμαι,δε γαμιέται,τα παρατώ!"χαμένη στο δάσος θα μείνεις!
    Η επιλογή δική σου!Και για τον στόχο και για τον τρόπο,που θα επιχειρήσεις να τον αγγίξεις!Τάδε έφη Νατάλι.Συγχίστηκα νυχτιάτικα!

Senior Member
    Καλημέρα στην όμορφη παρεά!!! Τί κάνετε? όλα καλά? Thank god its FRIDAY!!!!!!!! Σας εύχομαι μια ήσυχη Παρασκευή και ένα γεματο χαρα weekend!!!! Kisses to everybody!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μένα.
    Επιτέλους είδα και το μπαρμπουνάκι να γράφει κι ας μην είναι και στις καλές του!
    Τέτοιες εποχές πέρσυ έστελνε συνταγές για μελομακάρονα και κουραμπιέδες....
    Ναταλάκι μου κουνιστό?
    Πως μου είσαι εκεί τόσο μακριά μου?
    Τι κέφια έχεις σήμερα?