ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Σελίδα 449
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 449 από 2553 ΠρώτοΠρώτο ... 3493994394474484494504514594995499491449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 6,721 μέχρι 6,735 από 38289
    [i]!Καμιά φορά με αγχώνει το θέμα της ηλικίας,αναφορικά με το παιδί,
    αλλά όπως μπορώ το διαχειρίζομαι κι αυτό!
    Να σου θυμήσω πότε έκανα το, δυστυχώς, στερνοπαίδι μου;;;
    Και επειδή νόμιζα ότι άργησα να κάνω το δεύτερό μου, περνώντας ο καιρός και βιώνοντας αλλιώς τη μητρότητα,κατέληξα ότι τελικά δενάργησα στη μικρή...βιάστηκα στη μεγάλη.:smilegrin:

Originally posted by NADINE
    Ευχαριστώ και τα κιλά μας,που μας έφεραν κοντά!
    Πάντα πίστευα ότι τίποτε δε γίνεται τυχαία...γι'αυτό πάχυνα, μάλλον!!!!:thumbup:

Καληνύχτα,γλυκιά μου,παλλίροια,στα βήματα ενός πιάνου,που ακολουθεί τον κυκλοθυμικό σου χορό...

--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ : Τίτλοι Τέλους από τη θεατρική παράσταση "Ο ταλαντούχος κος Ρίπλεϋ"

Kαλημέρα.....
    ναι, ναι χιονίζει στην Αθήνα!!!Είναι πολύ όμορφα και μας φτιάχνει τη διάθεση...δε δουλεύουμε και σήμερα, οπότε...μούρλια!!!
    Καλό και χαρούμενο σαββατοκύριακο.
    σας φιλώ!

Καλημέρα στην εν μέρει χιονισμένη Αθήνα,από μια ηλιόλουστη ανεμοδαρμένη Θεσσαλονίκη!
    Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα,όπως κι αν αποφασίσουμε να την περάσουμε!
    Σε δυό εβδομάδες έχουμε Χριστούγεννα κι αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω!
    Μέχρι πριν μια εβδομάδα εδώ έβλεπες αμάνικα...Τα έπαιξε κι ο δόλιος ο καιρός...Φιλάκιαααα

© Anne Thomes / Mairie de Paris (8/12/2010)

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Καλησπερα

Σας χαιρετω απο την ανεμοδαρμενη, οπως ειπε και η Ναταλια, Θεσσαλονικη! Καλε τι αερας ειναι αυτος? Ευτυχως δεν κινδυνευω να με σηκωσει!!!! Αλλα την κορη μου δεν την στελνω για ψωνια γιατι μπορει να την βρω σε καμια παραλια διπλα στον Λευκο Πυργο! :P

Τι κανετε κοριτσοπουλα? Πως περνατε το ΣΚ σας?

Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας για την μικροΑννουλα μου!! Και να ευχηθω και εγω και στις εορταζομενες και στην γενεθλιαζομενη τα χρονια μου πολλα με πολυ αγαπη!

Εμεις ειμαστε μεσα στο σπιτι και δεν τολμουμε να βγουμε να παμε πουθενα! Η μικρουλα υποτροπιασε και το γυρισε σε ωτιτιδα οποτε με αυτο τον αερα δεν την βγαζω ουτε για αστειο!!! Ξαναρχισαμε αντιβιωση και ολα καλα!

Σημερα ανοιξα το βιβλιο με τις συνταγες μου και ...ειδα την συνταγη της Μπαρμπιτας για τα μελομακαρονα και την τσουρεκοβασιλοπτα και θυμηθηκα οτι τετοια εποχη ηταν περσυ που σας γνωρισα και απο κοντα!!! Αχ! ζουζουνες! Μου κλεψατε την καρδια!!!
    Ειχα γραφτει 3/11 στο φορουμ και σας γνωρισα μεσα Δεκεμβρη! Τελικα ειμαι τυχερη!!

Και οπως λες πολυ ομορφα Ναταλια: ?Ευχαριστώ και τα κιλά μας,που μας έφεραν κοντά! ?

Αυτα πολυτιμες!
    Να εχετε ενα ομορφο Σαββατοβραδο και να μην ξεχαστε να πειτε μια ομορφη κουβεντα στους ανθρωπους γυρω σας που σας αγαπουν!

Καλημέρα κι απο εμένα και καλη εβδομάδα.
    επιτέλους χειμώνιασε, χιόνι κρύο και βροχή σήμερα το πρωί..
    επιτέλους πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και δεν έλεγε δεντράκια φωτάκια και λοιπά μπιχλιμπιδάκια χωρίς κρύο και χιόνι βρε παιδιά..
    η τρέλλα στην δουλειά συνεχίζεται ακάθεκτη και τα Χριστούγεννα είναι τόσο λίγο το χρονικό διάστημα που θα κάτσουμε μόνο δύο μέρες any way..

Nέκυ μου αλήθεια θυμάσαι πέρισυ τέτοιες μέρες που το μπαρμπουνάκι μας μας έστελνε συνταγές και όλες εδώ τρελαινόμαστε από την ενεργητικότητα της, πέντε το πρωί σιδέρωνε έψηνε μαγείρευε !!! απίστευτο μπαρμπουνίτσα που είσαι???? μας λείπεις φιλενάδα..

ναταλίτσα μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που τα είπαμε και στο τηλ, και πόσο χαίρομαι με αυτά που μαθαίνω για σενα,
    τελικά κοπελιές όλα είναι ένα κλικ μέσα στο μυαλό μας..
    έβλεπα εχθές το βράδυ ένα απίστευτο ρεπορτάζ στην TV για τον αλκοολισμό...
    όλοι οι πάσχοντες κατέληγαν στο εξής συμπέρασμα ήταν μέχρι να πιάσουν πάτο και να πουν τέλος..
    βέβαια η παχυσαρκία δεν είναι αλκοολισμός αλλά είναι μία εξάρτηση..
    κάποια μέρα σου γίνεται το κλικ και λες τέλος δεν πάει άλλο
    όλα γίνονται σιγά σιγά όπως λέει και το ναταλάκι.. βήμα βήμα όπως η χελώνα που τερμάτισε αργά αργά αλλά τερμάτισε ενώ το λαγουδάκι ακόμα την κυττάει..

να έχετε όλες μία υπέροχη βδομάδα.. ας είναι η κατάσταση λίγο περίεργη... η ζωή είναι ωραία είναι μία και πρέπει να την ζούμε η ευτυχία είναι στιγμές..
    και όπως λέει και το σουξέ της εποχής..

κομμένα πια τα δανεικά, αν θες να ζήσεις ζήσε με τα αληθινά...
    μόνο ένα στρώμα ζητάει το σώμα... μόνο η καρδιά μετράει πραγματικά...

φιλια πολλά

Καλημέρα και από την κρύα (επιτέλους) Λευκωσία!!!!!!!! ή μήπως προτιμάτε να πώ απο την χιονισμένη Κύπρο? ΝΑΙ!!!! ΧΙΟΝΙΣΕ!!!! Φυσικά όχι στην Λευκωσία, αυτό είναι από τα πιο σπάνεια φαινόμενα. αλλά το Τροοδος (περιοχή στο βουνό) τόχει κάνει λευκό!!!!!!
    Χτες είχαμε τα γενεθλιά μας!!! Γίναμε 2!!!!! Φυσικα ενώ όλη μέρα θέλαμε να μας πουν το happy birthday, όταν ήρθε η ώρα, άρχισε να κλαίει!!!!! όσο άκουγε το τραγουδακι τόσο έκλεε!!!!!!!!!!!! Αν είναι δυνατόν! Τελικά τα έσβησε η μαμά τα κεράκια...... (να πάρει και μια χαρά η μανούλα, όλη μέρα μαγείρευε για να είναι έτοιμο το πάρτυ το μεσημέρι, της άξιζε μια μικρή χαρά δεν είναι? )

Α δεν σας είπα: Σαβατο πρωί τρέχαμε πρώτες βοήθειες......... Το αριστερο μου μάτι και το δεξί του μικρού έπαθαν μόλινση.... μας έδωσαν κάπιες σταγόνες και κρεμούλα, αλλά χειροτέρεψε σήμερα η κατάσταση και θα πάμε το απόγευμα στον οφθαλμίατρο. Πιο πολύ λυπάμαι τον μικρο που έμεινε με ένα ματάκι το καημένο, αφού το άλλο δεν ανοίγει.......

Λοιπον σας φιλώ γλυκά και Σας εύχομαι καλή βδομάδα κοριτσάρες μου!!!!

Χρόνια πολλά στο καμάρι σου, πολύχρονο και καλότυχο...
    γίνεται αυτό στα μικρούλια...και μας η μικρή στα δεύτερα γενέθλιά της έκλαιγε στο τραγουδάκι...
    Περαστικά με τη μόλυνση(θέλει προσοχή με τις πετσέτες, τώρα για να μη μεταδοθεί και στο άλλο ματάκι)
    καλημέρα σε όλα τα ομορφοκόριτσα και καλή εβδομάδα!
    Σας φιλώ!

Σε ευχαριστώ tide μου νασε καλά!
    Το απόγευμα θα μάθω αν έκλεγε και στο σχολείο με το τραγουδάκι των γενεθλίων επειδή σήμερα κανονήσαμε να του κάνει και πάρτυ η δασκάλα στο σχολείο με τα παιδάκια εκεί. Πήραμε μια τούρτα, σαντουιτακια με ψωμί του τοστ και χυμούς. Και του έφτιαξα και κάτι ωραία δωράκια για να δώσει στα παιδάκια!

Τώρα όσο αφορά την μόλυνση, δεν νομίζω να το γλυτώνουμε το 2 ματάκι καλή μου επηδή και ο ίδιος τρίβει με το χέρι μια το ένα μάτι και μια το άλλο.... γιαυτό και βάζουμε φάρμακα και στα 2 ματάκια. Απόψω θα πάμε οφθαλμίατρο να δούμε τί θα πει.

Καλησπέρα...... Λοιπόν πήγαμε στον οφθαλμίατρο. εγώ τελικά δεν έχω μόλυνση αλλά χαλάσιο και μου έδωσε αντιβίωση. Ο μικρός έχει μόλυνση πολύ προχωρημένη και τα φάρμακα που του έδωσαν από τις πρώτες βοήθειες πρώτον δεν κάνουν για αυτή την μόλυνση και δεύτερο είναι πολύ δυνατά για την ηλικία του. Γιαυτό το μωρό μου δεν του πέρασε και χειροτέρευε....... Μας έδωσε τις κατάλληλες θεραπίες και μας είπε να πάμε ξανά σε μια βδομάδα..... Τώρα για να του βάλω τις σταγόνες και την κρεμούλα μέσα στο μάτι, χρειάστηκε πρώτα να βάλουμε σε όλα τα αρκουδάκια στο δομάτιο, στην μαμά και στο μπαμπά και τελευταίος ο αντρέας!!!!!!! Το καλό άμμα έμεινε τελευταίος έκατσε να του βάλω!!!!!! Λοιπόν σας φιλώ γλυκά για όμορφη χειμερινή νυχτα.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Καλημερα ομορφιες!!!

ΚΑλε τι κρυο ειναι αυτο? Σημερα το πρωι κατα τις 8 (στο αυτοκινητο) εδειχνε -3!!! ΠΑγωνια ειχε! Τις μικρες τις κουκουλωσα με κασκολ γαντια και σκουφο για το σχολειο! Ενι γουει

Πωλινα, περαστικα και σε σενα και στον γιοκα σου! να γινετε γρηγορα καλα και οι δυο!

Αυριο σκεφτομαι να κανω τα μπαρμπομελομακαρονα, να μοσχομυρισει το σπιτι Χριστουγεννα!!! Περσυ τετοια εποχη ειχα κανει ηδη την δευτερη παρτιδα! Παρασκευη σκεφτομαι να κανω και κουραμπιεδες! Και το ΣαββατοΚυριακο εχω ΠΟΛΥ τρεξιμο!!!

Που εισαι βρε Μπαρμπιτακι? Μας ελειψες! Ελα πισωωωω!!!!

Εχτες επιασα να φτιαξω και την στολη της μικρης για την γιορτη στον παιδικο! Ειναι το αστερι της Βηθλεεμ! Το πιο λαμπρο αστερι! αυτη και η Βουγιουκλακη!!! χαχααχα

Αυτα ομορφουλες! να εχετε μια πολυ ομορφη, ζεστη μερα παρολο το κρυο εξω...

φιλακια

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Ξεχασα να ευχηθω...

χρονια πολλα στους Ελευθεριους και στις Ελευθεριες!

Ευχομαι ελευθερια και ευρυχωρια στην ζωη σας!!!

Καλημέρα, χρόνια πολλά στους Λευτέρηδες και Ελευθερίες καλή λευτεριά από ό,τι σκλαβώνει τον καθένα μας..
    Αφού κοντεύουμε να φάμε την πρώτη δόση κουραμπιέδων (καταλαβαίνετε τι γίνεται με το θέμα κιλών...) Σαββατοκύριακο Νεκταριά μας, κι εμείς είμαστε για τα επόμενα...Αλήθεια, μια που το ανέφερε η Νεκταρία, έχετε καμιά ιδέα για το τί θα βάλουμε στο κεφάλι μας εμείς που είμαστε απλές, συνηθισμένες (καμιά σχέση με τη μικρή πρωταγωνίστρια της Νεκταρίας )και μια εκ των απείρων χιονονιφάδων;;;;
    Κατά τα άλλα κρυωμένη χάλια αλλά δεν μπορώ να λέιψω από τη δουλειά, οπότε το χειροτερεύω το σκηνικό, ετοιμαζόμαστε για το Σάββατο των αγώνων (ο πληθυντικός είναι ευγενείας, εχτές το βράδυ μου το θύμισε...)αλλά προσποιούμαι ότι το θυμάμαι..από ότι άκουσα, σήμερα θα χιονίσει στη Σαλόνικα...άσχετο!
    Νατάλι, πώς είσαι;;;Τί έγινε με το θέμα της υγείας σου;;Ελπίζω να είσαι καλύτερα..
    βρε κορίτσια, η Μπάρμπι καλά είναι; Τη χάσαμε τελείως...
    Σας φιλώ με την ελπίδα να είστε όλο και καλύτερα σε όλα...:spin:

Καλημέρα,Βιταμπέλες ή μήπως ΒιτΕμπέλες;
    Ούτε μια καλημέρα βρε;Μια καληνύχτα;Κάτι...Ντροπή σας!
    Ας είστε καλά κι ας σκορπίζετε μακριά τις στιγμές σας...

Ξύπνησα με Μάλαμα σήμερα κι η διάθεση μου είναι καλή!
    Η υγεία μου,παλίρροια μου,δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να το κάνουμε θέμα.
    Ας πούμε πως έχω στομάχι με ιδιαιτερότητες κι ας ελπίσω κάποτε κάτι ν'αλλάξει.
    Όλα είναι θέμα οπτικής.Τελευταία με είχε κουράσει όλο αυτό και το έφερα βαρέως.
    Νιώθω δυνατή και πάλι,πως η ζωή μου είναι στο χέρι μου,πως αντέχω τα τιμήματα των επιλογών μου...
    Είμαι καλά κι αναμένω ανυπόμονα τα καλύτερα!Τρέφομαι σωστά,περπατώ περισσότερο,
    αδιαφορώ στον τσαμπουκά της ζυγαριάς και συνεχίζω.Έχω εστιάσει στη σχολή και για ενάμισυ τουλάχιστον μήνα
    θα πρέπει εκεί να συγκεντρωθώ.Πολεμώ το άγχος μου,τα επαναλαμβανόμενα λάθη χρόνων...Όλα καλά!

Τα φιλιά μου σε όλους και τις ευχές μου για ένα υπέροχο εορταστικό Σαββατοκύριακο
    στα χουχουλιάρικα σπίτια,τα πασπαλισμένα με άχνη και σιρόπι,ζεστό καφέ και γέλια παιδικά,
    στους υγρούς δρόμους με τις λαμπερές βιτρίνες και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,
    στις ζεστές αγκαλιές,στην αγάπη,που αιωρείται κι εισχωρεί και στις πιο παγωμένες,πικραμένες μοναχικές καρδιές...

--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας