Results 6,736 to 6,750 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
20-12-2010, 15:13 #6736
καλημερα ή καλυτερα καλησπερα απο μια παλια γνωριμη!
ειχα επιτελους λιγο χρονο σημερα και ειπα να μπω να πω μια καλημερα σε ολες τις νεες και τις παλιες της παρεας.
ελπιζω να ειστε ολες καλα.
ενιωσα ενα κατιτις μολις τωρα που με αναφερατε για το τι εκανα περσυ τετοιο καιρο!!
ενω εγω παρεληψα να σας ευχηθω για γιορτες σας, γενεθλια σας κλπ κλπ....αδικαιολογητη οπως παντα!
ενα μελομακαρονο το εκανα, ναι νεκταρινι μου και αννεζινα μου κι εγω την κυριακη αλλά κατα τα άλλα δεν ειμαι με κανενα τροπο εντος κλιματος. καθε αλλο παρα χριστουγεννα περιμενω και ας εχει και κρυο και ας μας χιονισε πριν λιγες μερες.
δεν ξερω τι εχω. μη ρωτατε. νταουν ειμαι. απο κιλα τα παω πολυ χαλια. η κορη μου ακομη χειροτερα.
θα σας πω μονο λιγα νεα ετσι για να ξερετε.
αν θυμαστε ειχα παει την κορη στον γιατρο στα γιαννενα τελη σεπτεμβριου. απο τοτε ειχα μπει σε ενα διατροφικο προγραμμα. κατι δεν εκανα καλα με αποτελεσμα να μη χανει κιλα.
οσο για εμενα επαιρνα...
σημερα, η κορη μου κατα την προταση του γιατρου που την ξαναπηγα θα πρεπει να ξαναξεκινησει χωρις σιταρι αυτη τη φορα μετα τις γιορτες. μεχρι τοτε μαλωνουμε να μη τρωει...
εγω εχω ξεκινησει το δικο μου προγραμμα εδω και 10 μερες και παλευω να κατεβω απο τα 90 (ναι, εκει που ηθελα τον ιουνιο να κατεβω απο τα 80 και τι χαρα ειχα δει και το 79 κατι....). εχθες μαλιστα εκανα το λαθος και χρησιμοποιησα λαθος ξυδι στο φαι μου και περιμενω την τιμωρια....
κατα τα αλλα οπως καταλαβαινετε ολα καλα. γιαυτο βεβαια και ασχολουμαι με το θεμα των κιλων....
τελικα η δουλεια μου με πνιγει.....ή φταιω που θελω να ειμαι μαζι σας?? θα δειξει. θελω να αρχισω να ξαναμπαινω....
λεω να μπω παλι και αυριο. θα δουμε...
- 20-12-2010, 15:16 #6737
Originally posted by tidekpe
Originally posted by NADINE
Ευχαριστώ και τα κιλά μας,που μας έφεραν κοντά!
20-12-2010, 15:22 #6738
Originally posted by NADINE
'Ωστε η "Μπαρμπίτα" είμαι ο οργανωτής ε;
Εγώ φταίω που και στην Πέννυ μίλησα για αποχαιρετιστήρια του 2010 συνάντηση
και στη Μπαρμπίτα σου,τα ελάχιστα λεπτά,που μιλήσαμε στη γιορτή της!
Και μάλιστα βάζοντας προτεραιότητα τα παιδιά σας σκέφτηκα να πάμε
στο «CHRISTMAS MAGIC CITY» στην HELEXPO...Αλλά ποιός με υπολογίζει;
Όχι πως είναι κάτι φοβερό...Καμία σχέση με την Ονειρούπολη Δράμας!Εξάλλου πόσο παραμυθένιο
να'ναι το τσιμέντο;Έχουν κάτι ωραία σπιτάκια γύρω γύρο για να ορίζουν το χώρο(αυτά θα τα ήθελα δικά μου)
ένα μίνι λούνα παρκ,μίνι παγοδρόμιο και κάτι ξύλινα σπιτάκια στη μέση,που πουλούν γλυκίσματα.Έχουν και μια παράσταση...
Τέλος πάντων...Περνώ από κει μέσα κάθε μέρα για τη σχολή!Έχω ζήσει όλη τη διαδικασία με τους εργάτες
από την πρώτη βίδα μέχρι το τελείωμα...Απ'το τίποτα,κάτι είναι για τα παιδιά...Υπάρχει και η Αριστοτέλους φυσικά!
Αυτό το Σ/Κ δύσκολα εγώ...Το άλλο πάλι μάλλον θα φιλοξενώ έναν φίλο μου...Δεν ξέρω...
Λίγο καλύτερα πάντως για μένα το άλλο...Δες Νεκταρινέλι πότε μπορείτε εσείς να αρχίσω τα τηλέφωνα.
Η νέα διπλομάνα δε νομίζω να το σκεφτεί καν...Και της έχω και το δώρο,που ξέχασα να πάω στην κλινική(άσχετο)
Καλό θα ήταν να συναντιόμασταν στα κοντά πάντως γιατί μετά πάμε για τη βάφτιση,τέλη Φεβρουαρίου πάλι...
20-12-2010, 22:09 #6739
Καλησπέρα από την μισή Πωλίνα (δυστιχώς όχι στα κιλά αλλά στην ψυχολογία)!!!!! Η άλλη μισή κάπου ταξιδεύει... Καπου προς Λαπωνία μεριά.... εκεί μεστα χόνια... μαζί με τον Αγιο Βασίλη... (όπιος θέλει να βάλει μέσον τώρα είναι η ευκαιρεία!!!) Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι μια όμορφη γλυκια νύχτα!!!!
20-12-2010, 22:11 #6740
Kαλώς ήρθες πάλι, Βαρβαρομπάρμπι...μας έλειψες αρκετά καθώς συχνά-πυκνά σε αναζητούσαμε...Κάνε υπομονή και ξεκίνα πάλι! Αφού τα κατάφερες μια θα τα καταφέρεις και πάλι...τουλάχιστονβάλε στόχο να μην πάρεις άλλο στις γιορτές και μετά...βουρ! Τώρα, όσο για το παιδί σε καταλαβαίνω...γιατί για τα παντα πονάμε περισσότερο για τα παιδιά μας.Όμως, η μικρή έχει σύμμαχο τα χρόνια της και το μεταβολισμό της, ε;
Λοιπόν, άντε ξεκίνα να μπαίνεις να τα λέμε...
φιλιά και καλή επάνοδο!
20-12-2010, 23:22 #6741
Originally posted by BARB3
κατα τα αλλα οπως καταλαβαινετε ολα καλα. γιαυτο βεβαια και ασχολουμαι με το θεμα των κιλων....
ωρες ωρες πετας κατι κορυφαια!!!!!
παντως εχω την εντυπωση οτι λαθος περιοδο διαλεξες να κανεις διαιτα. χριστουγεννα??? χελοοοοοοοοοου!!!
:smirk::smilegrin:
21-12-2010, 10:52 #6742
Καλημέρα κοριτσάκια κι από μένα.
Γράφω σήμερα αποκλειστικά για να πω ένα γεια στο Μπαρμπουνάκι που χάρηκα τόσο πολύ που το είδα και το διάβασα εδώ μέσα μετά από τόσο καιρό!
Κι ας το άκουσα νταουνιασμένο ...
Μπαρμπουνάκι μου γλυκό σου στέλνω χριστουγεννιάτικα φιλιά, να μπαίνεις να σε διαβάζουμε, η απουσία σου είναι αισθητή!
21-12-2010, 11:59 #6743
Καλημερουδια κουκλες!
ευχαριστω ολες για το καλοσορισμα. ναι, χριστουγεννα διαλεξα εγω για διαιτα και νεα αρχη και ειμαι αποφασισμενη πρωτον για να με χωρεσει το παντελονι δευτερον για να μη ξαναγινω οπως ημουν καποτε (104!)
σημερα ειναι μαλιστα μεγαλη ημερα καθως θα παρουμε βαθμους στο σχολειο. δυο παιδακαι εχω, δυο κατραπακιες περιμενω!
φιλακια!
21-12-2010, 12:31 #6744
Γεια σας όμορφα κοριτσάκια και από μένα μετά από καιρό, μπορεί να μη μπαίνω συχνά αλλά δεν σας ξεχνώ κιόλας?.
Διαβάζω από τη μία για χαμένα όνειρα που αναστήθηκαν και από την άλλη για κοριτσάκια πολύ ντάουν?.
Γλυκό μου τρελοκόριτσο πόσο χαίρομαι που κάνεις καλά πράγματα στον εαυτούλη σου? αμάν πια καιρός ήταν, γιατί όλο με το μαστίγιο τον είχες !!!!! Τελικά θα κατέβεις Αθήνα τι θα γίνει ?
Μπαρμπουνάκι μου?. Δεν είσαι η μόνη που από τα 80 πήγες στα 90 και εγώ από τα 79 που είχα πάει με τα reductil τώρα είμαι πάλι 95?. Υπάρχουν και χειρότερα από σένα δηλαδή? Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι τα μαγικά χάπια και οι μαγικές λύσεις δεν κάνουν τίποτα αν πρώτα εμείς δεν αλλάξουμε διατροφική συμπεριφορά και ΜΥΑΛΑ !!!!
Αν δω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και εγώ ντάουν καραντάουν είμαι, αλλά θέλω να χαρώ τις γιορτές με τα παιδάκια μου και δεν το σκέφτομαι?. Τρώω σαν μικρή όχι μεγάλη γουρουνίτσα και ελπίζω να μην δω τριψήφιο με το νέο έτος !
Πάντα όμως ελπίζω ότι το νέο έτος θα μου φέρει νέα μυαλά και νέο σκεπτικό, η ελπίδα εξάλλου είναι τσάμπα? εν καιρώ κρίσης?
Σας αγαπώ πολύ και είστε μία νότα στήριξης στον αγώνα που λέγεται κιλά και ισορροπημένα μυαλά, γιατί νομίζω ότι πάνε μαζί πια.
Δεν σας εύχομαι ακόμα θα τα ξαναπούμε !!!!!!!
21-12-2010, 14:16 #6745
Kαλημέρα κι απο εμένα
κι εγώ απούσα πολύ καιρό από την παρέα σας λόγω δουλειάς δουλειάς δουλειάς...
μπαρμπουνίτσα και αλαλουμάκι καλώς ήρθατε και πάλι μην ξαναχαθείτε βρε..
πολύ ντάουν βρίσκω τις περισσότερες από εσάς λόγω κιλών ??? ή λόγω ημερών??
θα συμφωνήσω με την φίλη κλικ ότι αυτές οι μέρες δεν είναι για δίαιτα και για νέα ξεκινήματα διατροφής γιατί όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε θα χαλάσουμε το πρόγραμμα και θα στεναχωρηθούμε περισσότερο
.
χαλαρώστε κοπελιές, χαρείτε τις γιορτές, φάτε από όλα αλλά με μέτρο και το 2011 δηλαδή του χρόνου θα ξεκινήσουμε πάλι όλες μαζί τον αγώνα κιλών και ισορροπημένων μυαλών που τόσο σωστά είπε η φίλη αλαλουμάκι..
πωλινάκι τι νέα από λευκωσία?? πως είναι το ματάκι του παιδιού ???
κι εσύ γλυκειά μου ντάουν και ονειρεύεσαι λαπωνίες και δεν σημαζεύετε.
.
κορίτσια εν καιρώ κρίσης τελικά μόνο τα όνειρα μας έμειναν για ταξίδια μακρινά κι ονειρεμένα..
ας χαρούμε τις γιορτές, τα σπίτια μας και τα παιδάκια μας ας είμαστε τουλάχιστον γεροί και ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα (λέτε??)
φιλιά πολλά σε όλες
21-12-2010, 14:22 #6746
Καλησπέρα κορίτσια και από μενα!!!
Καλησπέρα Αννεζίνα μου, το ματάκι του μωρού καλά πάει, εγώ όλως κόλλισα και στα 2 πανέμορφα ματάκια μου, και φούσκωσε το πρόσωπό μου από τις αντιβιωσεις και τις σταγόνες κτλ και βελτίωση δεν βλάπουμε.....
κιαφού τηλεώραση δεν μπορώ να δω, μιας και όλη μέρα στην δουλιά είμαι στον υπολογιστή (ναι, με βλέπουν που έχω τυφλωθεί, και δεν μου λεν πήγαινε κορίτσι μου σπιτάκι σου τα γαιδούρια) και δεν θέλω να κουράζω τα ματάκια μου και το βράδυ, κάθομαι και ονειρεύομαι.... τώρα θα μου πεις γιατί Λαπωνεία? Επιδή ο άντρας μου δεν παει καθόλου το κρύο και έτσι θα πάω μόνη μου!!!!!!!!!
22-12-2010, 14:45 #6747
καλημερα!
απο οτι βλεπετε αρχισα να σας ξαναεπισκεπτομαι καθημερινα.
φιλακια σε αλαλουλακι συντροφισσα συοδοιπορισσα προς την ανοδο και ευχομαι και ξανα προς την καθοδο!!
φιλακια σε αννεζινα που κρατας γερα με τσαμπουκα
φιλακια στο ταλαιπωρημενο πωλινακι που ομως τιποτε δεν μας σκιαζει αφου τραβαμε προς την πολυποθητη επεμβαση (τελικα ειδες βρε που ολα γινονται?)
φιλακια στη ναταλια που τωρα που μπαινω εγω η ναταλια δεν μπαινει (παντα ετσι δε γινεται?)
οχι, δεν ειμαι καλα. η κορη μου εφερε κατι down βαθμους που τρομαξα,
ο γιος ειναι το θηριο της ταξης αν και καλος στα μαθηματα (φτου του και ξαναφτου του) και
ο συζυγος εν μεσω οικονομικης κρισης αποφασισε να κανει λειζερ στα ματια του σημερα για να διωξει τα γυαλια που τα φορουσε καπου 30 χρονια και με τρεχει και εμενα εις τας θεσσαλονικας χωρις λογο. (ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ -ξερετε φανταζομαι ποιες εννοω....)
αντε σας αφηνω γιατι σχολαω για να τρεξω τον ασθενη...και δεν θα πιω και καφε με καμια!!
22-12-2010, 15:38 #6748
Κουράγιο μανούλα..... γιατί διαφορετικά θα πάρεις τα βουνά.... κουράγιο σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!!!!
Τα παιδάκια έχουν και καλές και κακές στιγμές....
23-12-2010, 09:14 #6749
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλά ευτυχισμένα και καλότυχα!
Για μας οι γιορτές αρχίζουν σήμερα γιατί σαν σήμερα πριν 16 χρόνια ήρθε στον κόσμο η μεγάλη μου κόρη και σηματοδότησε από τότε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων! Με φίλους της σήμερα της κανονίσαμε πάρτυ έκπληξη(οπότε φανταστείτε ετοιμασίες) και όλα αυτά με τη μικρή άρρωστη και -δυστυχώς- τον Νίκο σε καθόλου καλή κατάσταση εδώ και δυο εβδομάδες με γνωστούς αλλά σχεδόν ανυπόφορους ιλίγγους! Εντάξει, θα το περάσουμε και αυτό...κι ενώ είχαμε κανονίσει μια μικρή οικογενειακή οικογενειακή εξόρμηση, όπως καταλαβαίνετε, ματαιώνεται λόγω ιλλίγων...προσπαθώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα σχετικά ξεκούραστο αλλά και εορταστικό!
Α! Εχτές είπαμε και το πρώτο μας ποίημα! Με πολύ θαρρετό βήμα, βγήκε στη σκηνή, με έψαξε με το βλέμμα, με χαιρέτησε (λες και δεν υπήρχε κόσμος) μου έστειλε ένα φιλί φυσηχτό και πλησίασε το μικρόφωνο. Στην πρώτη συλλαβή μας ξεκούφανε (της είχαν πει να το λεει δυνατά...) μέχρι το τέλος του ποιήματός της η φωνούλα έτρεμε και έπνιγε το κλάμα της και αφού τελείωσε το ποιήμα της, υποκλίθηκε, σκούπισε τα ματάκια της και΄περπάτησε πάλι πίσω. Ήρωας! μαχήτρια! Ήθελε να κλάψει αλλά έμεινε εκεί και το είπε!!!!! ΦΑντάζεστε το χαιροκρότημα και τα βουνά από χαρτομάντηλα που μου πρόσφεραν! Όταν τη ρώτησα γιατί έκλαιγε μου είπε: Μα, όταν το έλεγα, γελάγατε όλοι....και είχε δίκιο...επειδή φώναζε τόσο στην αρχή όλοι γελάγαμε. να σας πω ότι δάκρυσε κι η αδερφή της...Αχ! Τι κλαψοοικογένεια, Θεέ μου!
΄Λοιπόν, με περιμένει μια δύσκολη μέρα...σας αφήνω,καλές μου! Σας ακουμπώ από ένα φιλί με ελπίδα όλα όσα φοβόμαστε να μη μας βρουν παρά μόνο όταν τα φοβόμαστε πολύ λιγότερο!
Και, μην τρελαίνεστε, γιορτές είναι, θα περάσουν!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
23-12-2010, 09:30 #6750
καλημερα σε απαντες
σημερα ειναι για εμενα μερα ζυγισματος και εχω να πω οτι σε 1 εβδομαδα ειχα χασει 2 κιλα (απο 90,6 σε 88,6) και στην επομενη 1 βδομαδα 0 κιλα (μα ακριβως 88,6 εδειξε!!!), συνολο 2 βδομαδες 2 κιλα.
συνεχιζω αλλά μαλλον απογοητευμενη! τελος παντων.
ο ασθενης ειναι καλα και πλεον χωρις γυαλια. αν σας ελεγα οτι αλλον παντρευτηκα και αλλος μου βγηκε? ενα τετοιο πραγμα!! βεβαια και ο ιδιος το ιδιο λεει καθοτι απο τοτε που με γνωρισε εχω βαλει καμια 30 κιλα αλλά λεμε τωρα!
τα παιδια μου καλα ειναι καθοτι εχθες ηταν η τελευταια ημερα μαθηματων. πηρα την αποφαση να ελεγχω και τη κορη καθημερινα οποτε παλι θα με πιασει το αγχος και δεν θα προλαβαινω αλλά θα δουμε. προς το παρων προσπαθω να μπω στο εορταστικο κλιμα.
το απογευμα εχουμε καθαριοτητα και λεω να κανω και κανενα γλυκο να στειλω στην πεθερα, να κρατησω και μερικα κομματια για εμενα.
νεκταρινι μου τους κουραμπιεδες σου τους εχω στο προγραμμα για δευτερα!!
α, δεν σας ειπα. τελευταια ημερα σημερα στη δουλεια για 2 ωρες μονο και ξανα την τεταρτη.
πρωτοχρονιατικα, για την ακριβεια την δευτερη μερα εγω θα υπολεχθω τους νουνους μετα των 3 τεκνων=5 ατομα=αστα να πανε καθοτι εχουμε και τραπεζωματα και υπνο!
λοιπον σας αφηνω μεχρι την τεταρτη 29 οποτε σας ευχομαι να περασετε καλα χριστουγεννα, με υγεια και ευτυχια.
οποιος ενδιαφερεται για καφε δευτερα ή τριτη ας με τηλεφωνησει ή να στειλει μυνημα στο κινητο.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....