Results 6,751 to 6,765 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
23-12-2010, 09:32 #6751
tide μου να χαιρεσαι και τις 2 κουκλες σου! χρονια πολλα πολλα και ευτυχισμενα για τη μεγαλη σου!
- 23-12-2010, 09:47 #6752
tide,κ εγω συγκινηθηκα
να τι χαιρεσαι
μπαρμπι,κουραγιο -για ολα
καλες γιορτες
23-12-2010, 10:01 #6753
καλημέρα κι από εμένα
καλές γιορτές σε όλες, να περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα να φάτε να πιείτε να χορέψετε και any way να κάνετε ότι σας ευχαριστεί..
tide μου περαστικά στον σύζυγο και να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου...
μπαρμπουνίτσα καλό κουράγιο και μην αγχώνεσαι και εμένα ο γιός μου ήταν και είναι το ΘΗΡΙΟ της τάξης πανέξυπνος μεν ΘΗΡΙΟ δε και μιλάμε ότι πάει πια Λύκειο..
ίσως στο Πανεπιστήμιο στρώσει..........
φιλιά πολλά και ευχές πολλές σε όλα τα κοριτσάκια
ναταλάκι, πωλινάκι, νεκταρινι, tide, barbie, στην βάσια μας που γέννησε το κοριτσάκι της και χάθηκε ......σε όλες τις κοπελιές του φόρουμ..
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΜΑΣ
23-12-2010, 12:05 #6754
Καλημερα
Χαιρομαι να σας διαβαζω και να μαθαινω νεα σας!
Ειστε πολυ καλη παρεα!
Γυρισε η Μπαρμπιτουλα???? καλως την! Μας ελειψες! Η παρεα εδω δεν ειναι η ιδια χωρις εσενα!!! μουτς!!! Εσυ ηρθες Θεσσαλονικη αλλα το να καταφερουμε να βρεθουμε ειναι απιαστο ονειρο!!! Κριμα παντως ...ωραια θα ηταν να πιναμε ενα καφεδακι και να τα λεγαμε λιγακι! Τωρα για Δευτερα ή Τριτη που λες, θα δω λιγο το προγραμμα της εβδομαδας και θα σου πω.
Αλαλουμακι σαν να διαβαζω εμενα....αυτο το ανσανσερ στη ζυγαρια.....και εγω απο 85 ξαναπηγα 95!!!! Αντι να αλλαζουμε δεκαδα προς τα κατω...εμεις εκει!!! παμε προς τα πανω!!!! :S Και αυτο γιατι δεν αλλαζουμε μυαλα...
?Πάντα όμως ελπίζω ότι το νέο έτος θα μου φέρει νέα μυαλά και νέο σκεπτικό, η ελπίδα εξάλλου είναι τσάμπα? εν καιρώ κρίσης?? συμφωνω απολυτα με αυτο που εγραψες!!!!!
Αχ Αννεζινα ποσο δικιο εχεις.. ?κορίτσια εν καιρώ κρίσης τελικά μόνο τα όνειρα μας έμειναν για ταξίδια μακρινά κι ονειρεμένα..
ας χαρούμε τις γιορτές, τα σπίτια μας και τα παιδάκια μας ας είμαστε τουλάχιστον γεροί και ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα (λέτε??)?. Εγω ειμαι μαζι σου! Αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω! Ας χαρουμε τις γιορτες και τους αγαπημενους μας!!! Ας σκεφτουμε αυτα που εχουμε και οχι αυτα που δεν εχουμε!
Πωλινακι περαστικα σας βρε κουκλα μου! Ακομη ταλαιπωρηστε.... Αντε να τελειωνει και αυτη η ιστορια και να γινετε καλα!
Tide με εκανες και δακρυσα καλε! Ευτυχως δεν με ειδε κανενας στο γραφειο...
Να χαιρεσαι τα στολιδακια σου και να τις καμαρωνεις! Να ειναι γερες και καλοτυχες! Τι ομορφα που γραφεις!!!
Περαστικα και στον αντρα σου! Ελπιζω να νιωσει συντομα καλα και να ευχαριστηθητε τις γιορτες!
Ναταλιτσα που εισαι εσυ κουκλα? Μη μας γραφεις αλλα να μας γραψεις!! φιλακια
Τωρα να σας γραψω και εγω τα νεα μου ή οχι? .......
Δεν ειναι ευχαριστα αλλα επιγραμματικα θα σας πω οτι την προηγουμενη Πεμπτη ειχαμε την κηδεια της πιο γλυκειας γιαγιας του κοσμου...της γιαγιακας μου. Εφυγε σε ηλικια 87 χρονων και εζησε μια πολυ πολυ δυσκολη ζωη... Και σας να μην εφτανε μονο αυτο, το Σαββατο επαθε εμφραγμα ο αγαπημενος θειος μου (ο αδερφος της μαμας μου), εκανε μπαλονακι και τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα μας ειπε ο γιατρος. Το Σαββατο ειχαμε τα τριημερα της μιας γιαγιας και τα τριμηνα της αλλης γιαγιας!
Δεν κανω σχεδια για τα Χριστουγεννα αλλα θα προσπαθησω να ρουφηξω καθε στιγμη με τα αγαπημενα μου προσωπα γιατι καθε στιγμη μαζι τους ειναι πολυτιμη!
Να ευχηθω στα κοριτσακια που δεν θα ξαναμπουν αυτες τις μερες: Καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενος ,ευλογημενος και καλος ο καινουριος χρονος!
Να περασετε πολυ καλα, και να απολαυσετε αυτο που εχετε αναγκη η καθεμια!
Την αγαπη μου σε ολες και ολους!!! <3
23-12-2010, 19:06 #6755
Καλησπέρα και από μένα..... σήμερα μου ανακίνωσε ο οφθαλμίατρος πως έχω αδενοϊο, ο οποίος δεν έχει θεραπεία και απλά χωρηγούνται διάφορα φάρμακα για να αποφύγουν εξελήξεις του ιού μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να φύγει (που παίρνει περίπου εναμιση μήνα!!!!!!!). Το υποψιαζόμουνα χτες ότι κάτι τέτιο θα είναι αλλά άλλο η υποψία και άλλο η επιβεβαίωση από τον γιατρό......
Τέλος πάντον ,σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά σας προς εμένα!!
Αχ τιντε μου, πότε θα έρθει και μένα η μέρα που θα απαγγίλει ο γιόκκας μου το πρώτο του ποιηματάκι.....
Προς το παρόν με έβγαλε ασπροπρόσωπη με το ότι χτες πήγε ο Αγιος Βασίλης στο σχολείο τους να φωτογραφιθούν και να τους δώσει τα δωράκια τους, και ο γιός μου, όχι μόνο δεν ήταν το ΜΟΝΟ παιδάκι που ΔΕΝ έκλαιγε, αλλά ΄και μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει "ήρτε αβαλίλη, ήρτε αβαλίλη" (ήρθε ο Αγιος Βασίλης) και έτρεξε τον αγκάλιασε και του είπε "απαπω αβαλίλη!!! (σαγαπώ Αγιε Βασίλη!!!)
Πόσο θα ήθελα να είμαι από μια μεριά και να τον έβλεπα...... μόνο που μου το έλεγε η δασκάλα ήθελα να κλάψω!!!!!
Καλα Χριστούγεννα σε όσες δεν θα ξαναμπούν!!!! Φιλάκια πολλά
24-12-2010, 10:30 #6756
Originally posted by Nekky
Δεν κανω σχεδια για τα Χριστουγεννα αλλα θα προσπαθησω να ρουφηξω καθε στιγμη με τα αγαπημενα μου προσωπα γιατι καθε στιγμη μαζι τους ειναι πολυτιμη!
Νεκταρία μας, μάλλον δύσκολα και για σένα οι γιορτές, ε; Αλλά έχεις τα καμάρια σου και τον καλό σου...ε, όλο και κάποια ένεση ευτυχίας θα σου ρίξουν...
Φιλιά και καλά Χριστούγεννα σε όλες!:smilegrin:
27-12-2010, 16:13 #6757
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Καλέ κορίτσια που χαθήκατε όλες? Εφυγε η Ναταλύ και αποφασίσατε να φύγετε όλες? ¨
Τώρα που σας συνίθησα με εγκαταλείψατε?
28-12-2010, 08:53 #6758
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
28-12-2010, 09:44 #6759
Καλημέρα Ελένη μου..... Αρχισα να νιώθω πως όλοι φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο.....
28-12-2010, 10:05 #6760
Ελπίζω να είναι όντος έτσι..... Εγώ είμαι εδώ επιδή δουλεύω δυστυχώς......
28-12-2010, 10:31 #6761
χαχαχα τοθλαχιστον εισαι εδώ και μου κάνεις παρέα!
28-12-2010, 20:47 #6762
Kαλησπέρα στην όμορφη παρέα μας που σκορποχώρησε...Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά!
Μετά από ένα απόλυτο εγκλεισμό (και το εννοώ το απόλυτο, ούτε στο μπαλκόνι) τεσσάρων ημερών, δειλά, δειλά ξεκίησα μαθήματα με πολλές αναβολές εκ μέρους μου καθώς η μικρή οστρακιοφορούσα επέπεσε σε μια νέα ίωση που απειλεί πλέον και τις προγραμματισμένες εξόδους της πρωτοχρονιάς ενώ η μεγάλη σιχτιρίζει ιούς, κόρες και τα λοιπά συγγενολόγια (όχι, ότι αυτή αποτέλεσε μέρος του εμπάρκο) αλλά έχουμε μάθει και οικογενειακές εξόδους που, παρόλου την ανεξαρτησία που διεκδικεί και, εν μέρει πετυχαίνει, πιστεύω ότι έχει συνηθίσει...)ειδικά, αυτές τις ατελειώτες μεσημεριανές ώρες στην Ερμού που ψωνίζουμε, καθόμαστε για καφεδάκι, τοστάκι και μετά πάλι ξαναψωνίζουμε...ε, φέτος τζίφος, με την ιοφορούσα Αρτέμιδα...Εγώ πάλι, όπως αντιλαμβάνεστε, ομολογώ ότι ξεκουράστηκα, αν και με έφαγε η κουζίνα, δεδομένου ότι μια από τις απασχολήσεις της μικρής είναι και αυτό...έτσι,εκτός από τα καθημερινά μας μαγειρέματα, φτάξαμε τη δεύτερη δόση μελομακάρονων, πειραματιστήκαμε για το ποια βασιλόπιτα θα φτιάξουμε (ευπρόσδεκτες πετυχημένες συνταγές δεδομένου ότι δεν καταλήξαμε..) και κάτι καταπληκτικά σπιτάκια από πτι-μπερ και γλάσο που μας παίδεψαν δυο απογεύματα...
Αυτά λοιπόν τα μαγειρονέα μου και περιμένω τις εκπληκτικές σας συνταγές...από κιλά μάλλον καλούτσικα πάω δεδομένου ότι πρόσεξα τις υπερβολές (και όποτε έγιναν, ένα βράδυ ας πούμε με πίτσα, έγιναν άπαξ...) αύριο πάω στο διαιτολόγο, και βλέπουμε.Έτσι κι αλλιώς έχω συνειδητοποιήσει ότ, αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει υπερβολικά α ρ γ ά...
Σας φιλώ την καθεμιά ξεχωριστά και όλες μαζί με τις καλύτερες ευχές μου...
28-12-2010, 21:05 #6763
Καλησπέρα τιντε και χρόνια πολλά! Περαστικά στην μικρή σου. την δικιά μου συνταγή για βασιλόπητα την έγραψα στις μαγειρικές αλχημείες αλλά θα στην γράψω ξανά εδώ. Πάντος ήδη έχει δοκιμαστεί από μια συμφορουμίτησσα η οποία είπε πως είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ την κάνω εδώ και χρόνια, αν και η μαμά φέτος άρχισε τα βρήκα μια συνταγή, έχει μέσα γιαούρτι, μπλα μπλα μπλα και εγώ λέω οκ μαμά αλλά σπίτι μου θα γίνει γ παραμονή πρωτοχρονιάς και ακόμα μια φορά θα κάνουμε την δικιά μου πετυχεμένη συνταγή!!!!! Δεν φτάνει που δεν ξέρει να μαγειρεύει, θέλει να πειραματιστώ με το αγαπημένο μου "κέικ", την βασιλόπιττα!!!!!! Δεν σφάξανε!
28-12-2010, 21:11 #6764
Αυτή που κάνω εδώ και χρόνια, και αν και είναι πολύ απλή, πάντα κάνει μπαμ και μου ζητάν την συνταγή (που φυσικά ποτέ δεν δίνω) είναι η πιο κάτω. Δεν την δίνω γιατί δεν θελω να φτιάχνουν και άλλοι την δικιά μου συνταγή, προς το παρόν τουλάχιστον!! Αν την φτιάξεις τελικά, σε παρακαλώ μην την δώσεις παρακάτω!
λοιπόν:
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
5 αυγά
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι (κατά προτήμιση φρέσκο)
ξύσμα φλούδας ενός μεγάλου πορτοκαλιού
1/2 ποτηράκι του καφέ (ελληνικού) κονιάκ
1 ποτήρι λάδι φιστικέλαιο
1 ποτήρι κούννες αμυγδάλου σπασμένες σε πολί μικρά κομματάκια (μπορείς να τις βάλεις στον μύλο αλλά μην τις αλέσεις πολύ και γίνουν σκόνη)
4 κουταλάκια baking pawder
αλεύρι όσο σικώσει
1 νόμισμα τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο κε αλευρωμένο (για να μην πάει στον πάτο).
Κτυπάμε καλά στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρι μέχρι να αφρατέψουν. προσθέτουμε τον χυμό, το ξύσμα, το κονιάκ το λάδι, το baking pawder και τις κούννες και συνεχίζουμε το κτύπημα να ανακατευτούν καλά. Έπειτα προσθέτουμε όσο αλεύρι σικώσει για να γίνει σαν μείγμα κέικ. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί μας (μέγεθος 28) και ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι ψηθεί. Γίνεται σαν κανονικό κέικ.
Μην ξεχάσετε το "φλουρί"!!!!!!
Ελπίζω να σου αρέσει και να την επιλέξεις για φέτος!!!!!
Φιλάκια πολλά! καληνύχτα
29-12-2010, 12:36 #6765
καλημερα κουκλες!
χρονια πολλα σε ολες (και ολους) και καλη χρονια να μας μπει.
tide μου περαστκα σας και του χρονου καλυτερα. τι να κανουμε, ετσι ειμαστε οι μανουλες! ενας αρρωσταινει, ολοι ζοριζομαστε!
ελπιζω να περασατε καλα και να μη μας ξεχνατε.
πωλινακι καλα που ειχες και την ελενη για παρεα βλεπω!
η συνταγη σου καλη ακουγεται.
εγω οταν κανω βασιλοπιττα (εκανα τη δευτερα) κανω τη συνταγη τσουρεκοκεικ. εχει ακριβως τη γευση τσουρεκιου και απο ευκολια, χιλιες φορες πιο ευκολη αφου κανουμε σχεδον κεικ.
βασιλοπιττα-γρηγορο κεικ (τσουρεκοκεικ)
1 κιλο αλευρι ρομπεν των δασων ή οποιοδηποτε αλλο ειδικο για τσουρεκια
1,8 ποτηρια ζαχαρη
1,5 χλιαρο γαλα
250γρ μαργαρινη
6 αυγα και 1 για επαλειψη
1 κουταλαικι γλυκου μαχλεπι και 1 κακουλε
90γρ μαγια φρεσκια ή 4 φακελακια ξηρη
0,5 ποτηρι πορτοκαλι χυμο (εγω βαζω αμιτα ή κατι παρομοιο-δεν στιβω)
τη μαγια τη λιωνουμε στο χυμο και στο μισο ποτηρι γαλα σε βαθυ μπωλ και αφηνουμε (συντομα τριπλασιαζεται/τετραπαλσιαζεται). σε αλλη λεκανη ανακατευω το βουτυρο με ζαχαρη (το βουτυρο το εχω λιωσει στα μικροκυματα για ευκολια), ριχνω τα 6 αυγα και ολα τα αλλα υλικα εκτος του αλευριου. ανακατευω και προσθετω εναλλαξ τη μαγια με το αλευρι ανακατευοντας. γινεται χυλος σαν το κεικ και λιγο πιο πυκνος. μοιραζω το μιγμα σε 4 στρογγυλα ταψακια με λαδοκολλα και τα αφηνω στο φουρνο να φουσκωσουν καμια ωρα, μεχρι να διπλασιαστει περιπου. αλειφω προσεκτικα με το αυγο ανακατεμενο με λιγο νερο και ριχνω τρουφα/σουσαμι/αμυγδαλο απο πανω για σχεδιο. ψηνω σε μετριο φουρνο μεχρι να ροδισει απο πανω και μετα θελει λιγο ακομη απο κατω. προσοχη να μη καει απο κατω. μενει αρκετα μαλακο και οταν κρυωσει γινεται σαν τσουρεκι.
φυσικα τα 4 ταψακια ειναι πολλα και επισης συνηθως δεν εχουμε 4! οποτε κανουμε τη μιση δοση!
καλη επιτυχια και καλη ορεξη......
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση