ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 453
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 453 of 2553 FirstFirst ... 3534034434514524534544554635035539531453 ... LastLast
Results 6,781 to 6,795 of 38289
    Senior Member
    χρονια πολλα και καλα με υγεια και ευτυχια σε ολο το κοσμο.

τι κανετε κουκλες? χαθηκαμε χαθηκαμε?

χρονια πολλα και απο εμενα.

Senior Member
    καλα, τωρα που μπαινω εγω δεν μπαινει κανεις? αισχος!

Senior Member
    Ωστε έτσι, λοιπόν;;;
    Διάλυση τιμών, ε;;;
    Για ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε...δουλειά, διατροφή, παρουσία στο φόρουμ μας...άντε, που ξεμπουρμπουλιαστήκαμε κοτζάμ παρέα, επειδή λείπει το Νατάλι! Βέβαια, αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω, αλλά ας εμφανιστεί η αρχηγός και οι λοιποί παυσθησόμεθα!
    Λοιπόν, επειδή θεωρώ ότι μάλλον περνάτε καλά γι'αυτό ξεχαστήκαμε σας επιτρέπω και τη σημερινή μέρα ως αδειούχα αλλά από αύριο μαζί με τη δουλειά, τη διατροφή και τα σχολεία, περιμένω και σας...φιλιά πολλά, να περνάτε καλά!
    Υγ.Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές της βασιλόπιτας...μας άρεσαν και οι δυο...(καταλαβαίνετε, η ζυγαριά, ε;

Senior Member
    παρουσα!! που εχει διαλυση τιμων να παω?
    καλε η ναταλια τελικα εξαφανιστηκε!!! αλλά σιγα μην εξαφανιστω κι εγω! δεν γλιτωνετε απο εμενα!

Senior Member
    Ούτε από μένα! Καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλή αρχή στη διατροφή μας...κάτι μου λέει ότι πολλές σήμερα ξεκινούν πάλι τη διατροφή και κόβουν τις κραιπάλες...όσο για το Νατάλι, ως γνωστό, Βάρβυ μου θα εμφανιστεί με το καλό και με μία σειρά λεγόμενών της θα γεμίσουν μετά σελίδες......ας μπαινοβγαίνουμε τώρα εμείς ωσαν τις κούκες!βρε, χάθηκε και το Πωλινάκι που ήταν μόνιμος θαμών!Όπως και να΄χει ας κρατάμε εμείς ζεστές τις σελίδες γιατί όλοι κάποτε γυρίζουν...
    φιλιά!

Senior Member
    Ασχετο: Γιάτί μου κόβονται τα τελευταία από τα γραφόμενά μου;;;;;Ο δάιμων;;;Η μήπως τα αναφερθέντα στο Νατάλι αυτολογοκρίνονται;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;

Senior Member
    Εδώ είμαι και εγώ!!!!! Λέω θα με θυμηθούν, δεν θα με θυμηθούν!!!!! Τί κάνετε κούκλες μου? Χερομαι που σου άρεσε η βασιλόπιτα μου Τιντε, μην νομίζεις οτι δεν το είδα!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα ...
    κι επειδή έχω μέρες να μπω θα ευχηθώ σε όλες να έχουμε μια υπέροχη χρονιά ...
    και ναι tide μου πόσο δίκιο έχεις πόσες ξεκινάμε σήμερα δίαιτα και ναι κι εγώ μαζί τους..
    καλοκαίρι έρχεται άντε καιρός να πάμε παρακάτω..
    δεν έχω ζυγιστεί για να μην πάθω κανένα σοκ... θα κάνω μία βδομάδα διατροφή και μετά θα ενημερώσω
    σήμερα έχει αποτοξίνωση και γυμναστήριο (παρόλο που έχω ένα πολύ άσχημο κάψιμο στο χέρι
    μου έπεσε η στιρέλλα και μου το σιδέρωσε στην κυριολεξία) εγώ θα το μπαντάρω και θα πάω

έλα πάμε όλες με τρέλλα
    καλή χρονιά φιλενάδες φιλιά πολλά

Senior Member
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια-αγοράκια να βρουν το χαμένο τους θησαυρό (αν δεν τον έχουν ήδη βρει) τη νέα χρονιά.

Εγώ πήγα στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ και πέρασα πολύ καλά, με πολλά παραπάνω κιλά. Η ζυγαριά για πρώτη φορά στη ζωή μου έδειξε 97,8. Δεν πτοούμαι το κεφάλι ψιλά, και δεν μετρώ αυτά που πήρα, αλλά αυτά που μπορώ να χάσω....

Φιλάκια σε όλες .............

Senior Member
    καλημερα στις παλιες και νεες γνωριμες! χθες πραγματι ηταν η μερα των αποφασεων και της νεας αρχης για πολλες και αυτο σημαινει οτι θα σας εχουμε συχνα πυκνα να σας στηριζουμε!! ναι θα σας στηριζουμε εμεις οι ασωτες που πηραμε 7-8 κιλα σε χρονο dt και ανυποπτα!!!
    φιλακια κουκλες! καλη αρχη σε ολες. αλαλουμακι, αρχιζεις και εσυ ή τα παχη μας τα καλη μας? γιατι υπαρχει και αυτη η εκδοχη! δεν χρειαζεται παντα να αδυνατιζουμε!!
    καστορια ησουν στα ρουγκατσαρια? παραλιγο να βρισκομασταν εκει δηλαδη? θα πηγαιναμε αλλά τελικα μετανιωσαμε λογω κρισης! αντε να τα κρατησουμε τα λεφτουδακια μας ειπαμε!

Senior Member
    καλημέρα..Καλή Χρονιά σε όλους και όλες...
    φιλάκια πολλά

Senior Member
    καλημέρα, κούκλες!
    Αννεζίννα, αλαλουμάκι, Πωλίνα χρόνια πολλά και πάλι!
    Σίδερο, σίδερο πάει το χεράκι...εργατικά ατυχήματα, να ζητήσεις από την οικογένεια αποζημίωση! περαστικά και καλή ανάρρωση γιατί, χωρίς πλάκα, το κάψιμο πονάει και ταλαιπωρεί...
    Γυμναστική ακούω...κι εγώ δεύτερη μέρα σήμερα πονάω από τις ρίζες των μαλλιών μου μέχρι το γαλλικό μανικιούρ(που δεν έχω αλλά θα ήθελα να είχα αν αποκτούσα ποτέ την υπομονή να κάτσω κανένα μισάωρο μπροστά στη συμπαθεστάτη μανικιουρίστ...) Και επί τη ευκάιρία, καθώς πάντα το υποψιαζόμουν τον τελευταίο χρόνο που πήγαινα κέρβσ, τελικά παραήταν λάιτ γυμναστική..υποτίθεται ότι επί ένα χρόνο γυμναζόμουν τρεις φορές την εβδομάδα....ε, τελικά, το πιάσιμο και το κάψιμο των μυών που ένιωσα 2 μέρες τώρα που πάω στο κανονικό γυμναστήριο, εκεί δεν το είχα νιώσει ποτέ...και, Ναι! το κάψιμο και το πιάσιμο είναι ένδειξη ότι δουλεύουν οι μύες....λυπάμαι, που το λέω, αλλά κρίμα τα λεφτά που έδινα! Ίσως, για να μην είμαι κκαι άδικη, στο συγκεκριμένο παράρτημα δεν έδιναν την πρέπουσα σημασία στον τρόπο που έκανες τα μηχανήματα γιατί με άλλα κορίτσια από εδώ μέσα που μίλαγα και πήγαιναν σε άλλα παραρτηματα, έμειναν ευχαριστημένες...
    Εννοείται, ότι ξεκίνησα διατροφή, Πέμπτη έχω διαιτολόγο και την τελευταία φορά μου είχε πει πως θα κάνουμε κάτι δραστικό....για να δούμε, τι εννοεί και αν θα το κάνω....
    λοιπόν, σας φιλώ , καλή επάνοδο στο φόρουμ, στη διατροφη, στη γυμναστική!

Senior Member
    πω πω! καλη αρχη εκανες βλεπω tide! και κανονικο γυμναστηριο και διαιτολογο και διατα!! αντε να δουμε απωλειες!

καλη χρονια herts!

Senior Member
    Hello everybody!
    τι γινετε?

Αντε καινουρια χρονια, καινουριες αποφασεις, καινουρια αρχη!
    Μπορει να πηραμε καποια κιλα αλλα δεν το βαζουμε κατω! Tide πραγματι ωραια ερχη, και διαιτολογο και γυμναστηριο!!!
    Αννεζινα περαστικα για το καψιμο.... αχ αυτο το ατιμο το σιδερο!

Τα δικα μου? Την Κυριακη εκανα ενα ταψι εκμεκ κανταιφι (εγινε ΥΠΕΡΟΧΟ) και τωρα που τελειωσε μπορω να ξαναμπω σε διατροφη και παλι!! χεχε
    Και φυσικα σαν αναποδο πλασμα που ειμαι ...εγω πηρα κιλα πριν τις γιορτες και μεσα στις γιορτες εχασα και 2,5 κιλα!!! Επισημα την Παρασκευη ξεκινω την διατροφη την Πεννυ και θα προσπαθησω να περπατω οσο πιο πολυ θα μπορω! Για γυμναστηριο ....αργοτερα.....

Την Παρασκευη τρεχαμε στο νοσοκομειο με την μικρουλα μας με μια αλεργια (τωρα ειναι καλα) και μετα την Σαββατιατικη βολτα μας, με τα κοριτσοπουλα και ενα αγορι απο εδω, ειναι πολυ καλυτερα! Μακαρι οι ζωες μας και τα προγραμματα μας να ηταν πιο ευρυχωρα , για να συναντιομασταν πιο συχνα!

Αυτην την εβδομαδα εχουμε λιγο παραπανω τρεξιμο στο γραφειο γιατι ηρθε ο υπευθυνος της Ευρωπης και το προγραμμα ειναι πιο γεματο αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεσκονισω λιγο και τα αγγλικα μου!

Αυτα, τωρα παω να σιδερωσω και να μαγειρεψω για αυριο.

φιλακια σε ολες και ολους!

και μη χανεστε!!!

Senior Member
    καλημέρα σε όλους..
    Πολλά φιλάκια Barb μου και tide..:love: