ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 461
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 461 of 2553 FirstFirst ... 3614114514594604614624634715115619611461 ... LastLast
Results 6,901 to 6,915 of 38289
    Senior Member
    φιλακια και σε τραβεστι!

ναταλακι, πες μας πως πας με τους πονους στη μεση? καλυτερα? και απο κιλα? χανουμε κατι, ειμαι σιγουρη. αργα αλλά χανουμε?

Senior Member
    Κοίτα,μπαρμπουνέλι μου...Όλοι μου λένε πως ξεφούσκωσα,πως φαίνεται η διαφορά κλπ.
    Εμένα στο μάτι μου δεν είναι και πολύ εμφανές κάτι τέτοιο,αλλά στις αισθήσεις μου αρκετά.
    Ο ύπνος είναι χωρίς ξυπνήματα πόνου ή αλλαγής στάσης κι όταν περπατώ έχω πολύ μεγαλύτερη
    αντοχή στις αποστάσεις.Μπορώ να κάνω κάμποσες δουλιές σε μία έξοδο.Βέβαια,μετά είμαι διαλυμένη,
    αλλά πάλι ο πόνος δε συγκρίνεται.Η καθημερινότητα μου λοιπόν έχει γίνει αρκετά πιο εύκολη.
    Δυνάμεις ιδιαίτερα βέβαια δεν έχω και μερικές φορές ζαλίζομαι(όχι να πέσω)αλλά ασπρίζω
    και με πιάνει κρύος ιδρώτας.Οι πόνοι του φαγητού και των υγρών έχουν αισθητά περιοριστεί.
    Πάλι βέβαια αποφεύγω εκείνη τη στιγμή να μιλήσω,χρειάζομαι χρόνο κι ειδικές συνθήκες,
    αλλά όλα είναι πιο λάιτ!Μόνο το κάψιμο στον οισοφάγο αρκετά με ταλαιπωρεί(κανά μαλόξ
    συνήθως παίρνω στις ανυπόφορες καούρες),η αίσθηση της εμετίλας και πως το φαγητό
    μου κάθεται στο λαιμό,κατάλοιπο των δακτυλίων αυτό...Οκ,το παλεύουμε...

Από κιλά τώρα είμαι κάπου στα 127(το λατρεμένο μου 27).Είμαι 9 μήνες χειρουργημένη(στα 160 κιλά)...
    Αν σκεφτείς πως κάποτε ήμουν 180,μια χαρά είμαστε,κάπου στη μέση!Προχθές σκεφτόμουν πως άλλα τόσα
    να χάσω,είμαι τέλεια!Κι αν για κάποιους φαίνονται πολλά,για μένα που υπολόγιζα κάποτε πάνω από 100
    είναι πολύ ενθαρρυντικό νούμερο.Καμιά φορά σκέφτομαι πως είμαι κάπου σαν το Πωλινάκι κι άλλες μας φίλες
    και όχι στη δική μου ανώτερη ξεχωριστή κατηγορία...Ένα τσουπ μέχρι το διψήφιο κι άλλο ένα μέχρι το φυσιολογικό.
    Όχι πως είναι εύκολο ούτε γρήγορο,αλλά φαντάζει πλέον πιο εφικτό...Μακάρι να προλάβω να ζήσω τη μητρότητα!
    Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω.Πάντως τόσο υγιεινά ως στάση ζωής κι όχι λόγω κάποιας δίαιτας ποτέ δεν έχω τραφεί!
    Νιώθω πως έχω βρει την ισορροπία στη σχέση μου με την τροφή κι είναι μεγάλη ανακούφιση!Μας το εύχομαι όλους!

Senior Member
    XAAXXAA κουρίες μου, μην κάνουμε ένα λάθος.....:cul:

Senior Member
    Καλημέρα από την περιορισμένη στο σπίτι φίλη σας... ο μικρούλης έχει πνευμονία, και μας είπε ο γιατρός μάσκες κορτιζόνης ανά 4ωρο, αντιβίωση ανά 12ωρο και περιορισμό στο σπίτι......Θα περάσει και αυτό, πού θα πάει...

Ναταλάκη μου τί ευχάριστα νέα είναι αυτά? Καταρχάς είσαι στα δικά μου κιβικά, άρα θα είσαι μια θεά, όπως βλέπω εγώ τον εαυτό μου!!!!!! Πέρα από αυτό όμως, το γεγονώς ότι η καθημερινότητά σου έχει γίνει πιο εύκολη, αυτό είναι υπέροχο!!!! Και δεν είσαι καθόλου μακριά από το 100!!!! Αν συνεχίσεις με την σωστή στάση ζωής που οιυοθέτησες, θα το δείς και το 100 αλλά και το τρομερό δυψίφιο 98!!!! (δεν λέω 99 γιατι αυτό έυκολα γίνετε 100).

Εχε πίστη στον θεό και σίγουρα θα βρεις και τον πρίγκηπα της ζωής σου, και θα νιώσεις και το θαύμα της μητρότητας. δεν θα σε στερήσει ο θεός από αυτές τις χαρές, είμαι σίγουρη γιαυτο.....

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Κοίτα,μπαρμπουνέλι μου...Όλοι μου λένε πως ξεφούσκωσα,πως φαίνεται η διαφορά κλπ.
    Εμένα στο μάτι μου δεν είναι και πολύ εμφανές κάτι τέτοιο,αλλά στις αισθήσεις μου αρκετά.
    Ο ύπνος είναι χωρίς ξυπνήματα πόνου ή αλλαγής στάσης κι όταν περπατώ έχω πολύ μεγαλύτερη
    αντοχή στις αποστάσεις.Μπορώ να κάνω κάμποσες δουλιές σε μία έξοδο.Βέβαια,μετά είμαι διαλυμένη,
    αλλά πάλι ο πόνος δε συγκρίνεται.Η καθημερινότητα μου λοιπόν έχει γίνει αρκετά πιο εύκολη.
    Δυνάμεις ιδιαίτερα βέβαια δεν έχω και μερικές φορές ζαλίζομαι(όχι να πέσω)αλλά ασπρίζω
    και με πιάνει κρύος ιδρώτας.Οι πόνοι του φαγητού και των υγρών έχουν αισθητά περιοριστεί.
    Πάλι βέβαια αποφεύγω εκείνη τη στιγμή να μιλήσω,χρειάζομαι χρόνο κι ειδικές συνθήκες,
    αλλά όλα είναι πιο λάιτ!Μόνο το κάψιμο στον οισοφάγο αρκετά με ταλαιπωρεί(κανά μαλόξ
    συνήθως παίρνω στις ανυπόφορες καούρες),η αίσθηση της εμετίλας και πως το φαγητό
    μου κάθεται στο λαιμό,κατάλοιπο των δακτυλίων αυτό...Οκ,το παλεύουμε...

Από κιλά τώρα είμαι κάπου στα 127(το λατρεμένο μου 27).Είμαι 9 μήνες χειρουργημένη(στα 160 κιλά)...
    Αν σκεφτείς πως κάποτε ήμουν 180,μια χαρά είμαστε,κάπου στη μέση!Προχθές σκεφτόμουν πως άλλα τόσα
    να χάσω,είμαι τέλεια!Κι αν για κάποιους φαίνονται πολλά,για μένα που υπολόγιζα κάποτε πάνω από 100
    είναι πολύ ενθαρρυντικό νούμερο.Καμιά φορά σκέφτομαι πως είμαι κάπου σαν το Πωλινάκι κι άλλες μας φίλες
    και όχι στη δική μου ανώτερη ξεχωριστή κατηγορία...Ένα τσουπ μέχρι το διψήφιο κι άλλο ένα μέχρι το φυσιολογικό.
    Όχι πως είναι εύκολο ούτε γρήγορο,αλλά φαντάζει πλέον πιο εφικτό...Μακάρι να προλάβω να ζήσω τη μητρότητα!
    Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω.Πάντως τόσο υγιεινά ως στάση ζωής κι όχι λόγω κάποιας δίαιτας ποτέ δεν έχω τραφεί!
    Νιώθω πως έχω βρει την ισορροπία στη σχέση μου με την τροφή κι είναι μεγάλη ανακούφιση!Μας το εύχομαι όλους!
    κοιτα, οτι εχεις χασει, φαινεται. επισης και το οτι εχεις κανει μεγαλο βημα και πανε ολα καλα! τετοιο ελπιδοφορο μυνημα απο εσενα ειχα πολυ πολυ πολυ καιρο να διαβασω!!

το θεμα της μητροτητας να κυνηγησεις λιγο ακομη χωρις να μασας!

απο εμενα, εχεις ολη τη θετικη μου ενεργεια!

Senior Member
    καλημερα σε ολους και ολες!!!!

ναταλια!!!!!

χαιρομαι τοοοοοοοοοοοοοοσο που εισαι εδω?

θες να ζησεις και μανουλιτσοκαταστασεις???

αυτο ειναι τελειο και στο ευχομαι απο την καρδια μου!!!!

δεν μπορω προσωπικα να σε καταστησω μανα..... χε χε!!!

αλλα θα ευχομαι ολοψυχα γι αυτο!!!

οπως χαιρομαι για την θετικοτητα των πραγματων που μπαινουν μεσα σου.... ως τροφη εννοω!

ευχομαι τετοιες υγειινες επιλογες και σε αλλους τομεις...με τη βοηθεια του Θεου

και σε σενα και σε μενα φυσικα

και σε ολες τις κοπελιτσες που εχουν ιερο σκοπο

της μητροτητας!!!!

και της υγειας της σωματικης και της ψυχικης!!!! αυτααααααααααα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα από την περιορισμένη στο σπίτι φίλη σας... ο μικρούλης έχει πνευμονία, και μας είπε ο γιατρός μάσκες κορτιζόνης ανά 4ωρο, αντιβίωση ανά 12ωρο και περιορισμό στο σπίτι......Θα περάσει και αυτό, πού θα πάει...
    περαστικα στο πωλινομωρουλι το αρρωστουλι!

Senior Member
    Θεά δε με λες,Πωλινάκι μου,ούτε καν ημίθεα...Κι ούτε με πολυνοιάζει...
    'Ομως τις άλλες χαρές,που αναφέρεις τις λαχταρώ χρόνια τώρα!Ελπίζω κι εγώ να τις αξιωθώ!
    Περαστικούλια στον μικρούλη σου!Ελπίζω να λυτρωθεί σύντομα το αναπνευστικό του!Φιλάκιαααα

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια. Ναταλία μου, δεν είσαι απλά θεά. είσαι κάτι παραπάνω. Ολη η ομορφια σου κρίβετε μέσα σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πιστέψεις, και θα δείς πως τότε όλα γύρω σου θα αλλάξουν.

Senior Member
    Mπαρμπούνι μου,ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια!Μου είναι πολύτιμη!
    Έχουμε βέβαια πολλές λεπτομέρειες ακόμα να διευθετήσουμε και θα πάρει χρόνο...
    Παρακούω και τις συμβουλές σου,βλέπεις...Πώς μετά να δω προκοπή;

Μαρουλάκι μου!Τι κρίμα που δε διαθέτεις τα προσόντα να με καταστήσεις έγκυο!
    Μ'ενα σπάρο δυό τριγώνια θα είχαμε μετά κι εσύ κι εγώ!Πάντα με συγκινείς με τα λόγια σου...
    Να μου σε προσέχεις στο δρόμο για το καλύτερο δυνατό μας!Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Ti έγινε, τσούπρες;;;
    Εμφανίστηκε το Νατάλι και τρεέεεεεεεεεξατε όλες να καταθέσετε διαπιστευτήρια;;;;;
    Έτσι κάπως είναι οι λαοπρόβλητοι τύραννοι, αγαπητοί στο πλήθος και ικανοί να σπείρουν τη μαζική υστερία...τυχαία σε αποκαλώ Χίτλερ νομίζεις;;;έχεις όλα τα χαρίσματα ενός τέτοιου ηγέτη!!!!!!Κι εγώ, τι νομίζεις, πόσο θα σου αντισταθώ;;
    Για λίγο... ίσαμε να πω στο Πωλινάκι να προσέχει τον κούκλο τόσο, όσο (μη φτάσεις σε υστερία)καθώς η πνευμονία χρήζει προσοχής (δεν είναι εννοώ μια κλασική ιωσούλα)
    Να πω στη γλυκειά μου Βαρβίτα, να συνεχίσει τη μάχη κατά του τέρατος-ζυγαριάς...αύριο, πάω κι εγώ μάλλον θα είναι η σειρά σας να με παρηγορείτε!
    Στη Ζωούλα=πιτσόπαιδο δε θα πω ΤΙΠΟΤΕ δεδομένου ότι καλά την είχα κόψει...με είχε για αρπαχτή και παραδόθηκε αμαχητί στη σαγηνεύτρια δικτάτορα ξεχνώντας τις καλές στιγμές μας!
    Χάρηκα που είδα όλες σας να μπάινετε, ελπίζω να τα λέμε και συχνότερα!
    πράσινη από τη ζήλεια μου που όλες τσιμπάτε άμα τη εμφανίσει του Ναταλίου, σας φιλώ με την ευχή για μια όμορφη μέρα!
    ΥΓ.Χαίρομαι πολύ και για την εξομάλυνση της καθημερινότητάς σου Ναταλία και για την ισορρόπηση της σχεση σου με το φαγητό!(αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχω ξεπρασινίσει)

Senior Member
    έλα παραπονιάρα μου εσύ...:love:

Senior Member
    Το ξέρω τιντε μου. δεν ειναι η πρώτη μας φορά, αλλά ούτε και η τελευταία. είναι το μόνο πρόβλημα που μας άφησε η προωρότητα του μικρού. Την μια να είναι καλά, και αμέσως να ξυπνάει και να είναι με πνευμονία. δεν υπάρχει κατί στο μέσος να μας ενημερώσει!!!! Το θετικό είναι ότι του αρέσουν οι μασκούλες. Αμμα δεν είναι μου τις ζυτάει και ο ίδιος!!!! Θα το περάσουμε και αυτό.

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

...πράσινη από τη ζήλεια μου...
    Ξεπρασίνησε γιατί δε σου πάει,όπως βλέπεις...

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα...
    λείπω μέρες έχω χάσει πολλά επεισόδια από το πρωί διαβάζω διαβάζω και προσπαθώ να σας προλάβω αλλά γράφετε τόσα πολλά και χρόνος τόσος λίγο...
    καταρχάς θα απολογηθώ δια την μεγάλη απουσία μου,όχι δεν είχα άδεια ούτε πήγα πουθενά απλώς είχαμε ένα θεματάκι με την σύνδεση στο γραφείο και είμαστε δεκαπέντε μέρες και βάλε χωρίς σύνδεση..
    κατά τάλλα όλα καλά, συνεχίζω διατροφή την παρασκευή θα πάω το απόγευμα να ζυγιστώ,
    γυμναστήριο πάω αλλά όπως λέει και η tide νομίζω ότι τσάμπα πάω, τελικά τα curves είναι μόνο για κανένα τρίμηνο, αλλά ας όψεται που έχω πληρώσει χρόνο..
    ναταλία μου χαίρομαι που αισθάνεσαι τόσο καλύτερα..
    μπαρμπουνάκι μου μην απογοητεύεσαι με την ζυγαριά συνέχισε με ότι κάνεις και να δεις θα ξαναδεις επτά μπροστά σου και θα βάλεις και το άσπρο σου το παντελόνι (θυμάσαι???)
    πωλινάκι μου περαστικά στο μωράκι σου, κι εμένα ο γιος μου αρρώσταινε πολύ όταν ήταν μικρούλης και ήταν με μάσκες κ.λ.π εμένα πάντως τον βοήθησε απίστευτα το κολυμβητήριο..
    τριών χρονών πήγαμε και έκτοτε δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε ποτέ ξανά μάσκα..
    τώρα είναι 16..
    τα φιλιά μου σε όλες να έχετε μια υπέροχη μέρα