Results 6,976 to 6,990 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-02-2011, 15:12 #6976
d
- 03-02-2011, 15:14 #6977
Τώρα το έγραψα σωστά ????
03-02-2011, 15:15 #6978
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
03-02-2011, 15:16 #6979
και φιλάκι ...... :kiss::kiss::kiss::kiss:
03-02-2011, 15:23 #6980
Βλέπω κυκλοφόρησε και στα μέρη σας η ταινία μου!Τάχα στο συμβόλαιο έλεγε πως είναι μόνο για το εξωτερικό...
Ουπς!Μα τι λέω;Δεν έδωσα συγκατάθεση να τραβηχθεί η προσωπική μου στιγμή με τον καλό μου!Κι ας φαίνεται πως ποζάρω!
Θ'ασκήσω μυνήσεις για διαφυγόντα κέρδη,συκοφαντική δυσφήμηση κλπ,καθότι ξέχασα επίσης ν'αναφέρω πως δεν είμαι εγώ!
Εντωμεταξύ,παίζει να είμαι η μόνη στην Ελλάδα,που δεν είδε την ταινία της Τζούλιας!Πωλινάκι,βάλε κι αυτήν στο γενέθλιο πακέτο!
03-02-2011, 15:29 #6981
Θα χάσεις πάσα ιδέα από τσόντα άμμα δεις την ταινία την Τζούλιας και είναι κρίμα μωρό μου όμορφο αυτο.... Μιλάμε πιο ξενέρωτη ταινία δεν έχω δει. Την διέυθυνση σου όμως ακόμα να μου την στείλεις με γιου του γιου (και της κόρης άμμα θες δεν με χαλάει) χαχαχα
03-02-2011, 15:39 #6982
όντως Nathalie η ταινία της Τζούλια, χάλια... βαριέσαι να την βλέπεις, ξενέρωτη....
όσο για τη νύφη μου, που δεν μου ετοιμάζεις όλο διακαιολογίες είσαι...............
Μην με πεις γαιδούρα αλλά δεν θυμάμαι πότε έχεις γενέθλια, θυμάμαι τον Φεβρουάριο δεν θυμάμαι μέρα και έτος !!!!!!
Θα μου πεις την μέρα τουλάχιστον...
03-02-2011, 16:18 #6983
Το έτος τι να το κάνεις βρε αλαλουμάκι μου? θα τις ανάψεις τα κεράκια πάνω στην τούρτα? ΄γιαυτό υπάρχει και το κεράκι ερωτηματικό!!!!! την μέρα δεν στην λέω αν και την ξέρω, ετσι για να σε τιμωρήσει το Ναταλάκι μας που το ξέχασες!
03-02-2011, 16:41 #6984
έλα στείλε μου ένα u2u... δεν βλέπει τώρα
03-02-2011, 18:17 #6985
Γεια σας κορίτσια. Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο φόρουμ και σήμερα είπα να επανέλθω. Τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά.. Έκανα μια χαρα τη διατροφη μου ενα μηνα και ειχα χάσει κάποια κιλά όμως εδω και ενα μήνα γίνεται ο απόλυτος πανικός με το φαγητό. Έχω παχύνει πάλι αλλά δεν επιχειρησα να ζυγιστω. Δεν θα το κανω μέχρι να τελειώσω με την εξεταστική γιατι θα στεναχωρηθώ πολύ. Ειλικρινα στο μηνα της διατροφης ήμουν πολυ καλα και δεν ενιωθα καθόλου κουρασμένη. Τώρα όμως νιωθω. Έχει κουραστεί το μυαλό μου και νιωθω οτι μου έπεσαν παλι όλα μαζεμένα. Θέλω να πιστεύω οτι ειναι θέμα ημερών και γιατι οχι ωρων να αρχίσω ξανά. Το ελπίζω..
03-02-2011, 21:19 #6986
Οχι, οχι και πάλι οχι αλαλουμακι μου!!!! Δε σου λέω!!!! Για να έχεις μετά να λες οτι δήθεν το θημήθηκες? Γιατί υπάρχουν τα ριμαιντερ στα κινητά καλή μου? ε? ε? γιατί? χεχεχεχεχε
Gilda μου σε έπερνα τηλέφωνο το απόγευμα αλλά δεν μου απάντησες.... Κάτι μου έλεγε πως δεν ήσουνα καλά..... Ελπίζω να τα πηγαίνεις καλά με την εξεταστική σου κούκλα μου και να τελειώσει σύντομα. Θα προσπαθήσω να σε πάρω άυριο τηλέφωνο να τα πούμε λίγο. Φιλάκια κούκλα μου
04-02-2011, 08:26 #6987
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!! Thank God its Friday!!!! Θενκ γκοντ ιτς Φραϊντευ (αλα ελληνικά!!!) !!!!!!!!!! Τί κάνετε ? όλα καλά?
04-02-2011, 08:53 #6988
Πωπω χαρές και πανηγύρια,που είναι Παρασκευή!Μα τι σου κάνουν στη δουλειά,Πωλινάκι και υποφέρεις τόσο;
Αχ...που σε πληρώνουν για να μας κάνεις παρέα και μιλάς κι από πάνω;Για να συμμαζευόμαστε,παρακαλώ πολύ!
Και βασανίζεις και την Αλαλουμένια μου,που δε θυμάται τα γενέθλια μου.Τάχα εγώ θυμάμαι τα δικά της,νομίζεις;
Ξέρω πως είναι Νοέμβρη,αλλά πόσο;Αχ...Τα νιάτα...με τα δυνατά μυαλά και την τεχνολογία με τις υπενθυμίσεις της!
Εξάλλου η Πωλίνα έτυχε να διαβάζει που το έγραψα στη sleeve χθες και το έμαθε,ενώ έπρεπε ήδη να το ξέρει από το φατσοβιβλίο!
Μη στεναχωριέσαι,"και φιλάκι μου"θα σου δώσω εγώ το σκονάκι!Σε έξι μέρες έχω γενέθλια και μάλιστα γίνομαι ελληνική ταινία!
Δεσποινίς ετών 39!Ποτέ δε μου άρεσαν τα κεράκια ερωτηματικό!Είμαι κάθε μου στιγμή,που με έφερε εδώ,
όσο κι αν άλλα είναι εκείνα,που αγαπώ-γι'αλλού,γι'αλλού ξεκίνησα...Για κάποιο λόγο η ζωή μου πήρε αντίστροφη τροπή
από την αναμενόμενη...Κάποια στιγμή θα μου φανερωθεί!Το έργο ακόμα εκτυλίσεται,η δε πλοκή δένει πάντα λίγο πριν τους τίτλους τέλους.
Κι αν είμαι κάπου στη μέση της,έχω πολύ φιλμ ακόμα να ζήσω,πολλές ανατροπές να μου κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό.
Τώρα που το σκέφτομαι,στάνταρ θα βαριόμουν την προβλεπόμενη προβολή της ζωής μου.Σας φιλώ και πάω να σκηνοθετήσω!Τίτλος ταινίας:
04-02-2011, 09:05 #6989
Originally posted by Gilda
Γεια σας κορίτσια. Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο φόρουμ και σήμερα είπα να επανέλθω. Τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά.. Έκανα μια χαρα τη διατροφη μου ενα μηνα και ειχα χάσει κάποια κιλά όμως εδω και ενα μήνα γίνεται ο απόλυτος πανικός με το φαγητό. Έχω παχύνει πάλι αλλά δεν επιχειρησα να ζυγιστω. Δεν θα το κανω μέχρι να τελειώσω με την εξεταστική γιατι θα στεναχωρηθώ πολύ. Ειλικρινα στο μηνα της διατροφης ήμουν πολυ καλα και δεν ενιωθα καθόλου κουρασμένη. Τώρα όμως νιωθω. Έχει κουραστεί το μυαλό μου και νιωθω οτι μου έπεσαν παλι όλα μαζεμένα. Θέλω να πιστεύω οτι ειναι θέμα ημερών και γιατι οχι ωρων να αρχίσω ξανά. Το ελπίζω..
Ξεκινάς με το ότι πέρασες έναν μήνα με σωστή διατροφή,καλή διάθεση κι ανεβασμένη ενέργεια
και κλείνεις με την δύναμη της πίστης σου πως πολύ σύντομα θα ξαναβρεθείς εκεί!Μπράβο,να σε χαρώ!
Εντάξει,στη μέση κάνουμε μια μικρή κοιλιά,αλλά είναι τυφώνες οι εξεταστικές περίοδοι κι ακόμα
και οι πιο δυνατοί κλονίζονται λιγουλάκι!Κι η υποφαινόμενη για τον αυτό λόγο,δε χάλασε μεν τη διατροφή της,
αλλά επέτρεψε αρνητικές σκέψεις παραίτησης να την κατακλύσουν κι αυτό είναι μεγάλος κλονισμός
για κάποια,που τη συστήνουν ως "τρίτο συννεφάκι δεξιά"!Δε μασάμε!Δεν πτοούμαστε!Επικεντρωνόμασ� �ε
στις απαιτητικές προκλήσεις αυτής της περιόδου,που έχουν προτεραιότητα(ευτυχώς λίγο έμεινε)
κι επανασυντονιζόμαστε σύντομα με πιο καθαρό νου και στα υπόλοιπα!Χαμογέλα μου,πάρε βαθειά ανάσα,
βγάλε βαριά ανάσα,ετοίμασε ζεστό καφεδάκι κι απόλαυσε τη μοναδική αυτή μέρα,που ξημερωθήκαμε!Φιλάκιααααα
04-02-2011, 09:05 #6990
Τι μου κάνουν Ναταλύ μου? με υποτιμούν.... και όσο γιαυτό που λες ότι με πληρώνουν για να σας κάνω παρέα, θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως όλοι οι υπόλοιποι συναδέλφοι, είναι όλοι μέρα στο φεισμπουκ και το μσν και μιλάν, και μόνο εγώ τρώω παρατήρηση που έχω ενομένο το μσν χωρίς να μιλάω ιδιαίτερα!!!! Αλλά το έκλεισα και αυτό, να δούμε τί άλλο θα βρουν να πουν. Οτι δεν καταλαβενόμαστε μου είπανε, ότι δεν είμαι καλή στη δουλιά μου μου είπανε (επειδή δεν μπόρεσα να βγω μέσα από ένα ποσό πως δημιουργήθηκε, ενώ ούτε η ίδια η αφεντικίνα μπορούσε να το βρει, ε πως θα το εβρησκα εγώ?), ότι δεν ξέρουν πότε απουσιάζω από το γραφείο μου είπανε (συμπληρώνω ετήσεις άδιας τις οποίες και υπογράφουν και μου αποκόπτουν από τον μισθό μου κάθε τέλος του μήνα), ότι θα πάω για χειρουργείο και θα μήνουν κρεμμασμένοι μου το είπανε (κιας ξέρουν από τον Οκτώβριο ότι κάπια φάση θα πάω για χειρουργίο) . Αλλά κάνω υπομονή. Να περάσει το χειρουργείο μου και μην τό είδατε το πωλινάκι μετά!!!!
Ας μην χαλάσω όμως την ανεβασμένη μου διάθεση σήμερα!!!!
Καλη σας μέρα λοιπόν και φιλάκια!!!!
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή