Results 7,126 to 7,140 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-02-2011, 22:00 #7126
Originally posted by polinaki1983
Σε μια βδομάδα τέτια μέρα θα περιμένω να με παν στο χειρουργειο!!!!Αχ πόσο θελω να ξαπλώσω στο "κρεβάτι του πόνου"!!!! Ξέρω θα με πείτε μαζόχα, αλλά δεν είναι αυτό. είναι που ανυπομονώ να αλλάξει η ζωή μου!!!!!
Εύχομαι από καρδιάς η επέμβαση αυτή να σηματοδοτήσει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου στο κατά δύναμιν θετικότερο
σε όλους τους τομείς!Πρώτα απ'όλα σ'αυτόν της υγείας σου και μετέπειτα σε όσους άλλους χρήζουν βελτίωσης!
Με το καλό να χαρίσεις κι ένα αδερφάκι στον μικρό Αντρέα τον ζαχαροπλάστη!Δυνατά για το "κρεβάτι του παυσιπόνου"!!!!!!!!!
- 24-02-2011, 22:07 #7127
Κι αφού σχολίασα τα των όσων κάτι μας έγραψαν,ας έρθω στη μεγάλη απούσα της ημέρας,
αυτήν που υποσχέθηκε πως θα με σκέφτεται 4-5 φορές τη μέρα και φοβάμαι πως με ξέχασε τις τρεις!
Αν νομίζεις πως θα την κάνεις μ'ελαφρά,εκμεταλλευόμενη τα πολλα ανοιχτά μέτωπα,που αυτόν τον καιρό έχω,
πλανάσαι πλάνην οικτρά,κοπελιά!Αύριο περιμένω αναφορά!Βάλε κάτι τώρα στην τσάντα γιατί όταν έρθει το βουνό
θα σου γεμίσει το γραφείο με δεκατιανά!ʼντε μην τα πάρω κι αρχίσω να σου κόβω τσιγάρα και καφέδες για πρόστιμο!
24-02-2011, 22:15 #7128
Ναταλάκι μου γλυκό, γενικός πολλά πράγματα που είδες σε μένα δεν νομίζω να τα έχεις δει σε άλλο άτομο!!!!! Είπαμε, είμαι μοναδική σε όλους τους τομείς, άλλωστε γιαυτό όλοι μαγαπάτε τόόόόόόσο!!!!!!!!
Α καλά το ότι ο γιός μου θα γίνεις μέγας Σεφ, αυτό είναι σίγουρο!!!! Αν όχι με σπουδές, σίγουρα στο σπίτι η μελλοντική νύφη μου (Βλέπε Αννούλα Αδαμαντίας χαχαχαχα) θα απολαμβάνει απίθανα φαγάκια από τα χεράκια του χρισοχέρι του γιού μου!
Ακριβώς όπως το είπες, πρώτα ο τομέας υγεία και τα άλλα αν δεν βελτιωθούν, απλός αλλάζουν!!!!!!
6 μέρες λοιπόν για την μέγα αλλαγή!!!!!
24-02-2011, 23:29 #7129
Ώστε έτσι οι συμπέθεροι;Τα κάνατε πλακάκια ήδη με τον Τάκη;
Ήδη έχουμε ένα ζευγαράκι με συμπεθέρες το μπαρμπούνι και το Βασουλίνι!
Ποιός ξέρει και πόσα άλλα θα προκύψουν καθώς έχουμε και νέα γενιά φορουμωρών!
Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε επικίνδυνα!ʼντε βρε,με το καλό!Κουμπάρος το παιδί μου!:bouncy:
24-02-2011, 23:36 #7130
Ε μα να μην πάρουμε το κελεπούρι τώρα που το βρήκαμε? ομορφο κορίτσι, προκομενο, νυκοκοιρούλα, τί άλλο θέλουμε? Α και το πιο βασικό, ξέρουμε την μαμά της
χαχαχα
Αντε βάλε μπρος αν θα προλάβει το παιδί σου να μπει κουμπαρος/κουμπαρα !!!!! Ασε που βρήκαμε και ραφτενα για το νυφικό!!! Την νινα!!!!! Καλά άμμα δεις τί νυφικά ράβει, θα μίνεις άφωνη!!!!! :wow::wow::wow::wow::wow:
26-02-2011, 09:03 #7131
Καλημερούδια,Βιταμπέλες ΚΑΙ ΒιτΕμπέλη!
Σήμερα σηκώθηκα από τις 6 κι έχω και μακριά μέρα μπροστά μου!
Αγορά το πρωί και καφεδάκι με φίλο,ενώ στη συνέχεια αγκαλίτσες
με το αυριανό μου πνευματικό παιδί,ώστε αν κλάψει να ευθύνεται μόνο
ο κακός ο παπάς κι όχι η καλή η νονά!Εννοείται θα ζουζουνιστώ
και με τη Θεοδώρα μου!Ε,όσο για την Πεννομάνα...ένα φιλί στην αρχή
κι ένα στο τέλος και πολύ της είναι!Να μην κάνετε τσαχπίνικα παιδιά
να μην τραβούν όλο μου το ενδιαφέρον!
Ο ουρανός είναι μέσα στην καταχνιά...Τουλάχιστον μη βρέξει πάλι...
Τι τραγούδι να βάλω να συνοδέψει τη μελαγχολία του;Το βρήκα!
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ
Να έχουμε όλοι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο είτε τρελό κι ανεβασμένο
στα πλαίσια των αποκριάτικων ημερών είτε χουχουλιάρικο και χαλαρωτικό
σε ζεστές αγκαλιές και παθιάρικα φιλιά!Αχ...πόσο μου έλειψαν...ʼτιμα 478 χιλιόμετρα!
27-02-2011, 15:42 #7132
Καλησπερα σας !
Τι κανετε?
Μερες εχω να μπω και να γραψω αλλα εγιναν πολλα και δεν μου εμενε καθολου χρονος ελευθερος... Ενι γουει
Σημερα ειχαμε την χαρα να παραβρεθουμε στην βαφτιση της μικρουλας της Πεννυ! Κουκλιτσα η μικρη, οπως και η μαμα και η νονα! Να ξαναευχηθω καλοφωτιστη και ευλογημενη!!! Να την χαιρεστε! Και η νονα παντα αξια!!!
Ερχεται δυσκολη εβδομαδα με πολλες πολλες δουλειες και υποχρεωσεις αλλα θα προσπαθησω να μπαινω και να διαβαζω τα νεα σας.
Αντε βρε Μπαρμπιτακι... που εισαι? Μου ελειψες... Ελπιζα να σε δω και σενα σημερα αλλα δεν τα καταφερες τελικα...
Πωλινακι με το καλο να ερθει η μεγαλη μερα!
Αυτα τα λιγα στα γρηγορα για τωρα.
Φιλια πολλα σε ολες!
28-02-2011, 09:31 #7133
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι της !!!!!!! Καλή βδομάδα να έχουμε, πάνω από όλα με υγία!!!!!
Σήμερα τελευταία μέρα στη δουλιά, ίσως και τελευταία μέρα στο διαδύκτιο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κλέψω αύριο λίγη ώρα για να μπω, αλλά έχω πολλά να κάνω. Θα δείξει.
Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα μέχρι τώρα!!!!!
28-02-2011, 11:41 #7134
Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από εμένα.
Τι να πω για την νονά? Όπως σου είπα και χθες, είσαι φτιαγμένη για να είσαι ψηλά, να σε βλέπει ο κόσμος και να σε θαυμάζει.
Η δε μαμά ... τι να πεις ! Όλη η φάμιλυ αστέρια. Η νεοφώτιστη Τριανταφυλλένια ήταν το κάτι άλλο. Έκλαψε λιγάκι, αλλά .... σιγαστήρα του έβαλαν του παιδιού?
Βαρβάρα, μας έλειψες, περιμέναμε να σε δούμε.
28-02-2011, 12:58 #7135
Βιαστικά αλλά όχι εκ του προχείρου, να ευχηθώ στους ευτυχείς γονείς τα καλύτερα για το νεοφώτιστο, στη λαμπερή(όπως ηκούσθη, νονά) να είναι πάντα σοφή και δίπλα στην Τριανταφυλλένια μέ την φοβερή της οξύνοια...
Να ευχηθώ στο Πωλινάκι, που ίσως δεν προλάβει να ξαναμπεί, γρήγορη ανάρρωση και να ξέρεις ότι θα σε σκεφτόμαστε, εσένα την τυχερή που αγγίζεις το όνειρό σου...
Καλή εβδομάδα σε όλους-ες και σς φιλώ με την ευχή να μην επαληθευτούν όσα φοβόμαστε....
28-02-2011, 14:56 #7136
Καλημέρα κι απο εμένα και καλή εβδομάδα..
καταρχάς να ευχηθώ κι εγώ στην πενούλα και στην οικογενειά της να χαίρονται το νεοφώτιστο στην τσαχπίνα νονά πάντα άξια και τα καλύτερα έρχονται...
επειδή έχω φοβερή δουλειά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω δερμάτινες φουστίτσες και το πόσο φοβάμαι η φοβιτσιάρα το νυστέρι ναι ναι κι ας έχω κάνει δύο νυστέρια παρακαλώ μέχρι σήμερα που γέννησα...θα επανέλθω δριμύτερη..
όμως θα ευχηθώ και στο ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ
κοριτσάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα... να πάνε όλα καλά...
οι σκέψεις μας και η θετική μας ενέργεια κοντά σου...περιμένουμε να μπεις ξανά να μας λες τα νέα σου που θα αφορούν απώλιες κιλών πιά.. τι άλλο να σου ευχηθώ..δεν είμαι και τόσο καλή στον γραπτό λόγο........φιλιά φιλιά φιλιά power κοριτσάκι μου....
28-02-2011, 16:13 #7137
Καλησπέρα Βιταμπέλες και Βιταμπέλε!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές... με συγκινείτε απίστευτα! Η βάφτιση είναι ακόμη μέσα σε ένα συννεφάκι στο μυαλό μου, δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα πέρα απ'όσα γινόταν με τη νονά και το μωρό! Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο οπτικο-ακουστικό υλικό για να μου φρεσκάρουν λίγο τη μνήμη! Σποτ συμφωνώ απόλυτα για τη νονά... ήταν άψογη, υπέροχη, μαγική! Το σιγαστήρα του παιδιού ακόμη τον ψάχνουμε γιατί με το που γυρίσαμε σπίτι τα πάντα δουλεύουν μέσω ηχείων πάλι
Μα δεν ήταν το παιδί μου αυτό... τσιμπιόμασταν με το σύζυγο να δούμε μήπως ήταν όνειρο!! Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές, σημαίνουν πολλά για μένα! Τα υπόλοιπα... η νονά αυτοπροσώπως!!!
28-02-2011, 16:57 #7138
tidekpe και ANNEZINA μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.... Αχ και τί θα κάνω εγώ χορίς εσάς τόσες μέρες μου λέτε? Νομίζω θα τρελλαθώ, ή θα τρελλάνω στα τηλέφωνα αυτές που έχω τον αριθμό τους (Ναταλία ακούς????) Φιλάκια κούκλες μου, σας ευχαριστώ και πάλι. Με την πρώτη ευκαιρία θα έχετε νέα μου!!!!
01-03-2011, 16:35 #7139
Πεννούλα, να σου ζήσει η κορούλα σου να'ναι πάντα γερή, δυνατή και πολύ, πολύ ευτυχισμένη......
Νονά, πάντα άξια.... αλλά αν δε δω φωτογραφίες δεν πιστεύω τίποτα, δεν φτάνει που δεν μας καλέσατε, ούτε φώτο !!!!!
Να έρθεις Αθήνα επειγόντως μαζί με το άλμπουμ.... άντε γιατί έχεις να κατέβεις από πέρσι?.. ή πρόπερσι ?
Πωλινάκι, οι σκέψεις όλων είναι μαζί σου, όλα να πάνε καλά σε περιμένουμε να επιστρέψεις γρήγορα να μάθουμε νέα σου.
02-03-2011, 09:24 #7140
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!
Να ευχηθώ και εγώ στη Πεννούλα να χαίρεται το μικρό της και να είναι παντα γερή να τα καμαρώνει. Χαρές να έχουν πάντα στη ζωή τους.
Ναταλίτσα μου, πάντα άξια και ευχομαι σύντομα οι επιθυμίες να πραγματοποιηθουν. Εξάλλου όλο το συμπαν συνηγορεί σ'αυτό.
Στη Πωλίνα όλη μου τη θετική ενεργεια, να της πανε ολα καλά!!! Δε ξέρω ποτε ακριβως χειρουργείται, αλλα μου φαινεται σημερα. Καλή επιτυχία Πωλινάκι. Εχω διαβασει τις στενοχωριες που περασες και ευχομαι όλα να σου πανε κατ'ευχήν.
Η Μπαρμπι εχει καιρο να μας γραψει....ΒΑRB που είσαι;
Και τωρα να σας πω το μεγαλο νεο:
Μετά από 10 χρονια, ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ!!! Το σοκ οπως καταλαβαινετε υπηρξε τεραστιο. Όμως την αποφαση μου την πηρα και με το καλο να μας έρθει και αυτο.
Φιλάκια σ'όλες και στον μοναδικο μας κύριο
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση