Results 7,141 to 7,155 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
02-03-2011, 13:24 #7141
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τυχερή μανούλα, που θα ανανεωθείς, που θα σε έχουν όλοι στα όπα-όπα, που θα ξαναζήσεις αυτό το μεγαλείο, που θα ξαναγελάς με τις γκάφες και τα πρώτα λογάκια του, που θα κλαις πλέον πολύ πιο συχνάς γιατί θα είσαι ευσυγκίνητη!!!
Συγχαρητήρια και πάλι και πάλι!!!!!!!Το έχω ξαναπεί και ίσως φάνηκε και άπό την αντίδρασή μου: είναι ο,τι πιο όμορφο έχω ζήσει και χαίρομαι για όσες από εμάς μπορούν και το κάνουν!!!!
προσοχή και όλα θά πάνε καλά και για σένα και για το πριγκηπόπαιδο που έρχεται!!!!!!!:bisou:
- 02-03-2011, 14:20 #7142
Πριγκηπέσα τι σούπερ νέα είναι αυτά !!! Αντε με το καλό, ζηλεύω τις μανούλες που έχουν τρία παιδάκια, και εγώ θα ήθελα τρίτο αλλά έκλεισα πια, τέλος?. Είμαι σίγουρη ότι θα σε ανανεώσει πολύ το μικρό όταν θα έρθει με το καλό ?.
Τώρα που εμφανίστηκες θα εμφανιστεί και το Ναταλάκι, όχι ότι ζηλεύω !!!!!
Ελπίζω το Μπαρμπούνι να είναι καλά?.
03-03-2011, 00:22 #7143
Ένα γρήγορο φιλί καληνύχτας,ίσα ίσα να μην κλονίσω και την πεποίθηση της Αλαλουμένιας
για την πριγκιπική μου αδυναμία...Τις τσιρίδες μου για τα ευχάριστα τις είχα ρίξει στο κατ'ιδίαν μας...
Η ζωή χαμογελά αργά ή γρήγορα σε όλους μας!Είσαι ευλογημένη και σου αξίζει κάθε χαμόγελο χαράς!
Εμείς το χάραμα έχουμε χειρουργείο του μικρού μου αδερφού(ρήξη χιαστού κατ'αρχήν).
Ενα μόνο θα πω:δεν είναι τυχαίο που δεν έκανα οικογένεια!Δεν την παλεύω!Σας σκέφτομαι
συνέχεια όλες εσάς τις εργαζόμενες μάνες,το νευρικό σας σύστημα,τους πόνους στο κουρασμένο σώμα.
Ένα κλικ παραπάνω το μπαρπούνι,που σηκωνόταν στη μαύρη νύχτα για φαγητό,σιδέρωμα ή τα χειμερινά...
Θα τα πούμε πιο άνετα σύντομα,ελπίζω...Μου λείπετε πολύ!Μου λείπει κι ο καναπές μου,το τηλέφωνο μου,
που έχει ανγκαζάρει η μαμά,το λάπτοπ μου,που ζεσταίνει τα γόνατα του αδερφού μου,πού και πού κι η τηλεόραση μου,
που πλέον παίζει μόνο αθλητικά και ειδήσεις για τον μπαμπά!Μου λείπει η νεκρική ησυχία,το καθαρό
τακτοποιημένο σπίτι και πάνω απ'όλα η "δεδομένη"καλή υγεία όλων όσων αγαπώ...Τι ζητώ τάχα;
Να μου σας προσέχετε!Κλείνω γιατί με περιμένει κι η καληνύχτα του νυσταγμένου καλού μου....
Όνειρα πουπουλένια στ'αχνιστά συννεφάκια μας!Καλό μας ξημέρωμα κι όλα να μας πάνε κατ'ευχήν!Φιλάκιααααα
03-03-2011, 13:48 #7144
καλημέρα, όμορφες και όμορφε!
Ευχόμαστε όλοι μας η σημερινή μέρα να είναι η καλύτερη στη ζωή του μικρού μας Πωλινακίου (μετά φυσικά από αυτή που γέννησε το γιόκα της) Ας της πάνε όλα καλά, όπως της αξίζει, άλλωστε. Για άλλη μια φορά αφηνόμαστε στα χέρια του ναταλίου για την εγκυρη, και εγκαιρη ελπίζω, ενημέρωσή μας.μη μας ξεχνάς, λοιπόν!!
φιλια!!!!!!!
03-03-2011, 14:26 #7145
Καλημερούδια!
Πετάχτηκα για λίγο στο σπίτι κι είπα να μπω ένα γρήγορο να ενημερώσω για το Πωλινάκι μας,
αλλά με έφαγε στη στροφή ο Τάκης...Τέλος πάντων,σήμερα είναι φορτωμένο το πρόγραμμα
των χειρουργείων πολύ κι ενδέχεται να μην προλάβουν και να την χειρουργήσουν αύριο.
Όπως και να'χει όμως η επέμβαση θα γίνει,η Πωλίνα είναι καλά και θετική,κάνει διακοπούλες
μακριά από κακά αφεντικά και δουλειές σπιτιού,ώστε να θρέψει επιδερμίδα για τη μεγάλη της στιγμή!
Κι ο αδερφός μου χειρουργήθηκε το πρωί.Όλα πήγαν καλά...Γκρινιάζει,πονάει,φω� �άζει...ʼντρες...
Εγώ σκέφτομαι ότι τέτοια ώρα θα έφτανα Αθήνα ή Πάτρα,που έχω 6 μέρες διακοπούλες,αλλά τελικά
μου έμελε αυτές τις απόκριες να ντυθώ αδελφή νοσοκόμα και καθαρίστρια...Κάποτε θα έρθει κι η ώρα
του Γιάννη Βαλαώρα!Σύντομα,ελπίζω...Αυ� �ά τα νέα από το μέτωπο...Να μου είστε όλες καλά!
Να έχουμε μια υπέροχη τρίτη μέρα της ʼνοιξης!Όσο το κρύο έξω τόση η θέρμη στις καρδιές μας!
03-03-2011, 15:27 #7146
Αχ, βρε Ναταλάκι, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο πας.... ας είναι περαστικά για όλους, και φτου πια μακριά....μην ξεχνάς και τον εαυτό σου !!!!!!
Ευχές στο Πωλινάκι.... όλα να πάνε καλά.... να μας ενημερώσεις αύριο.
03-03-2011, 19:33 #7147
Αυτό το αδελφή νοσοκόμα ΚΑΙ καθαρίστρια κάτι μου θυμίζει.. Συνήθως τα δύσκολα πράγματα και οι μιζέριες ακολουθούν το ένα το άλλο. Κουράγιο, γιατί όλα περνάνε και ξεχνιούνται.. Μιλάει η πείρα!
04-03-2011, 12:49 #7148
Kαλημέρα και καλή Σαρακοστή!
Αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα, λοιπόν, και ότι συνεπάγεται στο μυαλό και στη ζωή του καθενός μας αυτό(εμένα, ας πούμε μου έρχεται κατευθείαν Πάσχα=εξετάσεις, τέλος σχολικής χρονιάς, καλοκαιρινέ ςδιακοπές κ.λ.π.)
Περαστικά και περαστικά στον αδερφό του Ναταλίου και στο καλο μας Πωλινάκι που μάλλον σήμερα ίσως να είναι και κάπως δύσκολη μέρα (πέρασε και η νάρκωση...)περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!
περαστικά και στην αδερφή-νοσοκόμα που περιοιιείται τους καλούς της και, τάχαμου τάχαμου απορεί με τις έχουσες οικογένεια πώς τα καταφέρνουν, ενώ δεν κάνουμε τίποτε παραπάνω από όσα κάνει και η ίδια στη δική της οικογένεια!
Να πάνε όλα καλά, να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε (με προσοχή και σύνεση οι εγγυμονούσες) όσο για τον αετό, χλωμό το βλέπω αν επαληθευτούν οι προβλέψεις...
Σας φιλώ με την ευχή γρήγορα να βάλουμε νέο τίτλο στο τόπικ μας:"οι πρώην..."
06-03-2011, 10:07 #7149
Originally posted by NADINE
αλλά τελικά μου έμελε αυτές τις απόκριες να ντυθώ αδελφή νοσοκόμα και καθαρίστρια...
Καλό κουράγιο βρε Ναταλία μας.
08-03-2011, 16:36 #7150
Σας ευχαριστώ πολύ,Αλαλουμένια μου,ʼβα μου,παλίρροια και Μητσάρα!Αντέχουμε ακόμα...Αντέχουμε!
Originally posted by tidekpe
...περαστικά και στην αδερφή-νοσοκόμα που περιοιιείται τους καλούς της και, τάχαμου τάχαμου απορεί με τις έχουσες οικογένεια πώς τα καταφέρνουν, ενώ δεν κάνουμε τίποτε παραπάνω από όσα κάνει και η ίδια στη δική της οικογένεια!
Ενώ εσείς τα κάνετε κάθε μέρα,μήνα το μήνα,χρόνο το χρόνο,μια ολόκληρη ζωή!ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!
Εντάξει...έχετε και τα καλά σας...τις χαρές των παιδιών,το σεξάκι...αν και τι σεξάκι να κάνεις όταν πονά το σώμα σου
και παραδίπλα υπάρχουν περίεργα αφτιά στα διπλανά δωμάτια;Ξυπνάς και ξεκινάς να φροντίζεις,το ένα μετά το άλλο
κι εσύ δεν υπάρχεις πουθενά!Μονίμως κάτι παίζει στο σπίτι,κάποιος μιλάει...Πουθενά η νεκρική σιγή...
Ακούς τόσες φορές το όνομα σου,κάνεις αμέτρητα χιλιόμετρα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι και μέχρι να τελειώσει ο ένας γύρος
έρχεται η ώρα για τον επόμενο...Δεν ξέρω...Σίγουρα βλέπω με άλλο μάτι την εργένικη ζωή μου...Πάντως σοβαρά,σας σκέφτομαι συνέχεια!
Originally posted by tidekpe
Σας φιλώ με την ευχή γρήγορα να βάλουμε νέο τίτλο στο τόπικ μας:"οι πρώην..."
Δεν ξέρω τι πρώην έχεις κατά νου,στο δικό μου μυαλό πάντως βολτάρει μόνο η "πρώην ζωή της Ναταλίας"...
Ελπίζω να απολαύσατε τις μέρες αυτές κοντά στους αγαπημένους σας ή ίσως και καλύτερα μακριά τους ,κάπου μόνοι κι ήρεμοι...
Τα φιλιά μου στην καθεμία σας,με την ευχή σύντομα να τα λέμε και πάλι συχνότερα...Μου λείπετε...Να μου σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
08-03-2011, 20:51 #7151
kαλησπέρα και χρόνια μας πολλά, σ'εμάς τις γυναίκες που φέρνουμε τη ζωή,
που παλεύουμε να την κρατήσουμε ζωντανή με όλες τις ανέσεις και τα κανακέματα,
που βάζουμε με το ένα χέρι μπλούζα, παντελόνι και παπούτσια γιατί στο άλλο κρατάμε το ακουστικό ακούγοντας την κολλητή που μας θέλει εκείνη την ώρα ενώ εμείς πρέπει να είμαστε σε δουλειά σε 20 λεπτά,
που μασουλάμε καρότα και αγγούρια για να μας αρέσουμε και να αρέσουμε γενικότερα,
που κρύβουμε έντεχνα ένα δάκρυ όταν αγαπημένοι μας πονάνε ή εκ του αντιθέτου λάμπουν από ευτυχία,
που δήθεν γκρινιάζουμε στους μεγάλους πια γονείς μας, όταν τους φροντίζουμε, ενώ ουσιαστικά πίσω από τη γκρίνια μας κρύβουμε το δικό μας φόβο...μήπως φύγουν...
που απορούμε γιατί μας λέν崨η κυρία" και όχι "η κοπέλα", όπως παλιά
που χαμογελάμε χαιρέκακα όταν βλέπουμε μια παλιά συμμαθήτριά μας που είναι "χειρότερη"από εμάς,
που κοιτιόμαστε στα μάτια με τον καλό μας κι αναζητούμε εκέινα τα δυο παιδιά...
που...που...και που...βάλτε όσα που θέλετε, όσες πολύπλευρες υποστάσεις και διαφορετικές...γιατί είμαστε εμείς πολύπλευρες και διαφορετικές!
Χρόνια μας πολλά, λοιπόν, με την ευχή να μας προκρίνουμε έστω και για λίγο!!
Σας φιλώ.
08-03-2011, 21:50 #7152
ΑΑΑΑΑ τι ομορφα νεα ειναι αυτα Klm!!! Συγχαρητηρια! Με το καλο να ερθει το μωρακι και να ειναι γερο και ευλογημενο!
Και εσυ να εχεις μια ευκολη καλη εγκυμοσυνη και να την χαρεις! Ειναι υπεροχο αυτο που ζεις!!! Δεν μπορουν να μπουν
σε λογια αυτα τα συναισθηματα! Αχ! ζηλευω! (με την καλη εννοια, αλλα δεν με παιρνει για τριτο... )
Ναταλια... υπομονη και κουραγιο! Ευχομαι να τελειωσουν ολες οι περιπετειες σας. Ευχομαι και η αναρρωση του αδερφου
σου να ειναι γρηγορη και χωρις γκρινια! χεχε
Οσο για τον μπαμπακα σου σου στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια για καλα αποτελεσματα και αποτελεσματικη θεραπεια!
Tideμαρια τι ομορφα που γραφεις!!! Σε απολαμβανω!
Μπραβο σου! Καθημερινα δινεις το παρων! Μηπως σου εδωσε η Ναταλια και το απουσιολογιο??? χιχιχι
Μπαρμπιτααααααα η απουσια σου ειναι αισθητη!!!! Γυρνα πισωωωωωωω!!!
Αληθεια η Πωλινα τι κανει? κανενα νεο? Δεν προλαβαινω να διαβασω σε αλλα τοπικ...
Τα νεα μου??? Εχω ΠΑΡΑ πολυ δουλεια στο γραφειο αλλα το απολαμβανω! Ειμαι καλα αυτον τον καιρο και ...τρεχω!
Γενικα κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα αλλα δεν διαμαρτυρομαι καθολου! Ειμαι η Νεκταρια και ειμαι καλα!!!
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβαζω ουτε να γραφω συχνα αλλα εποχη ειναι θα περασει!
Πιστευω μεχρι μεσα Ιουλιου θα ειμαι σε αυτους τους ρυθμους αλλα μετα...... διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!! yeah!!!
(τι εμεινε?.... 4 μηνες μονο!!! :P :P)
Καπου εδω πρεπει να σας αφησω να βαλω τις μικρες για υπνο γιατι ξεχαστηκα και περασε η ωρα...
Φιλακια πολλα υπεροχες και μοναδικες!
08-03-2011, 22:36 #7153
Γειά σας,κούκλες!
Θα συμφωνήσω με την ευχή της λόγιας μας κι όλα όσα για τις γυναίκες ανέφερε
(εκτός από το χαιρέκακο χαμόγελο)κι αναμένω την επόμενη ευχή της...
Νεκταρινέλι μου,γιατί έκλεισε το εργοστάσιο;Μικρό κορίτσι είσαι κι έχεις
και τη βοηθό μαμά-πρωτότοκη κόρη!Ξέρεις πόσο θα το χαρείτε όλοι;
Προτείνω να έρθετε ένα Σ/Κ στην Κατερίνη για να το ξανασκεφτείτε...
Υπομονή για τους επόμενους τέσσερις μήνες.Τουλάχιστον να είναι μόνο τόσοι
γιατί κι άλλες για λίγο είπαν κι έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους,σα δε ντρέπονται!
Το Πωλινάκι μας είναι μια χαρά! (Γκολ για τη Μπάρτσα μας!:roll::bouncy::bouncing: )
Της έβγαλαν το ενοχλητικό σωληνάκι στη μύτη,όλα είναι μια χαρά,
αύριο θα κάνει μια εξέταση με βάριο να δούνε μέσα τι παίζει και λογικά
αύριο μεθαύριο βγαίνει.Από διάθεση και κέφια είναι το γνωστό μας Πωλινάκι!
Τις καληνύχτες μου σε όλες τις ταλαίπωρες εορτάζουσες και τον Μητσάρα μας!
10-03-2011, 14:16 #7154
Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Σας έλειψα? Ναι βρε εγώ είμαι, το Πωλινάκι! Εγινα αγνώριστη? μου φάνικαν τα 7 κιλάκια που έχασα? Αχ σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα
Τί μου κάνετε? όλα καλά?
11-03-2011, 08:35 #7155
καλημέρα παιδάκια μου....Πωλινάκι καλώς όρισες....φιλάκια
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....