ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 487
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 487 of 2553 FirstFirst ... 3874374774854864874884894975375879871487 ... LastLast
Results 7,291 to 7,305 of 38289
    Senior Member
    Ευτυχώς αρχίσαμε να παίρνουμε μπρος!Επιτέλους,κάποια ήπιε τον καφέ της,φαίνεται!
    Λοιπόν!Επειδή Μ.Δευτέρα έρχεται η ξαδέρφη μου κάποια στιγμή από Γερμανία και πρέπει
    να είμαι σπίτι να της ανοίξω και δεν ξέρω τι ώρα θα γίνει αυτό,καθώς δεν είναι να στηρίζεσαι
    στα δρομολόγια των αεροπλάνων και αφού δεν παίζει το Σ/Κ,προτείνω να προσανατολιστούμε
    προς Μ.Τρίτη ή Μ.Τετάρτη,που στάνταρ θα μπορώ όποια ώρα μου πείτε!Αρκεί το μέρος να το ξέρει
    ο σοφέρ μου!Παρεμπειπτόντως,πόσο χρονών αντράκι γίνεται το καμάρι μας;Να το χαιρόμαστε!
    Κάθε ευλογία στο κεφαλάκι του,κάθε τύχη στο δρόμο του,κάθε γκομενάκι στα πόδια του!
    Πωλινάκι,χαδιάρικο και παραπονιάρικο!Καλή επιστροφή στο γραφείο και ψύχραιμα με την αφεντικίνα!
    Το κινητό μου θα είναι πάντα ανοιχτό!Εκτός αν πέσει από μπαταρία και είμαι εκτός.Α!Και κάτι άλλο!
    Θα πάρω φυσικά αθηνόραμα,αλλά αν κάτι ενδιαφέρον είδατε,ακούσατε κλπ. ενημερώστε με αναφορικά
    με το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πόλης!Φιλάκιααααααααααα

Senior Member
    Καλημέρα,Αβουλίνι!Σε ποιά μπουκιά του πρωινού βρισκόμαστε ακριβώς;

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Α, να σημειώσω ότι κάθε μέρα είμαι και καλύτερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης -2,3 σε μιά εβδ... γιούπι !!!!!!!!!!!
    Eγώ αυτό πώς δεν το πρόσεξα νωρίτερα;Μάλλον η βιασύνη μου να τα προλάβω όλα(posts,u2u+τηλέφωνα)
    Αστέρι μου,καμάρι μου!Που πήρες μπρος και ποιός σε πιάνει!Ζουμπανεάζεσαι ή Πεννογλυκαιμιάζεσαι;
    Ότι κι αν κάνεις,ελπίζω να είναι συνετό,να μη σε κουράσει και να είναι με το καλό η τελευταία τέτοιου είδους προσπάθεια!
    Μετά μόνο για συντήρηση να μιλάμε,για άσκηση,σύσφυξη και άλλα συναφή!Συνεχίζουμε δυνατά ε;
    Εγώ έχω ν'αναφέρω(ακριβώς ένα χρόνο μετά την τελευταία μας συνάντηση)μείον 37kg.
    ʼντε να ξανασυστηνόμαστε κοκόνες!Ανανέωση τώρα!Α!Μόλις έκοψα και μαλλί!
    Στυλ:φόρος τιμής-Ελίζαμπεθ Τέιλορ(Κλεοπάτρα)Το μαστίγιο τώρα μου λείπει!Φιλάκιααα!

Senior Member
    -37 μπράβο σου μωρό μου, σούπερ, ντούπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο να γρινιάζεις ξέρεις !!!!!! Τα καλά δεν μας τα λες, παλιοκόριστο. Η τελευταία φορά που σε είδα ήταν στο νοσοκομείο !!!!!!

Ο γιόκας μου κλείνει τα 6 !!!!!! και είναι κούκλος !!!!:tumble::tumble::tumble:

Ούτε Ζουμπανιάζομαι ούτε Πεννογλυκαιμιάζομαι, τώρα Ξενιάζομαι, πήγα στον Κωνσταντίνο Ξένο και μου άρεσε πάρα πολύ, έχει μια πιο επιστημονική προσέγγιση στο θέμα, σήμερα 1 εβδ. με δίαιτα και όχι 6 μέρες που ήταν χθες -3 κιλά. Δηλ από 98 πήγα 95.... είμαι πολύ χαρούμενη όχι τόσο για τα κιλά όσο γιατί επιτέλους ξεκίνησα να κάνω κάτι, ελπίζω στα καλύτερα !!!!!!!

Τώρα για τη συνάντηση Μ.Τρίτη, Μ.Τετάρτη είμαι μέσα.... για ραντεβού το νωρίτερο 6:00.... Αν μένεις εκεί που έμενες και την προηγούμενη φορά και μου δώσεις ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ και όχι στο περίπου μπορώ να έρθω να σε πάρω....

Το θέμα είναι ότι εσύ θα είσαι πιο αδύνατη από την προηγούμενη φορά που σε είδα, ενώ εγώ έχω πάρει 8 κιλά +τα άλλα βέβαια, σνιφ, σνιφ, δεν προλαβαίνω να τα χάσω !!!!!!!!!

Αυτά φιλάκιααααα !!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Α!Μόλις έκοψα και μαλλί!
    Στυλ:φόρος τιμής-Ελίζαμπεθ Τέιλορ(Κλεοπάτρα)Το μαστίγιο τώρα μου λείπει!Φιλάκιααα!
    Κι εγώ γιατί είμαι εδώ???

Η επιθυμία σας προσταγή μου μεγαλειότατη...

Senior Member
    Τα φιλιά μου σε όλες τις όμορφες !!!!!!!

La vita e bella ... Le ragazze sono bellissime ...

Senior Member
    Καλημέρα σε όλη την παρέα!
    Τι υπέροχα νέα είναι αυτά! 37 κιλά μείον, βάλε και το ανανεωμένο μαλλί αλα Κλεοπάτρα, βάλε και το μαστίγιο (που, δεν ξέρω αν φταίει το πονηρό μου μυαλό και η πλανεύτρα φαντασία μου, αλλά κάτι ύποπτο έχει στη λαβή του) και να σου μια ανανεωμένη, σεξουλιάρα, έτοιμη για όλα!!
    Εγώ όμως είμαι εδώ για να επαναφέρω τα "κακά κορίτσια" στην τάξη! Ε, τσούπρες, Πάσχα έρχεται. Νηστεία στη σκέψη, στο λόγο και στα έργα μας. Μετά τις άγιες μέρες μπορούμε να επανέλθουμε στα όργια! Φιλιά!

Senior Member
    Καλημέρα κι απο μένα!!!!!

Αβα μου και εγώ το ίδιο βλέπω το μαστίγιο!!!! Η που είμαστε και οι 2 διεστραμμένα μυαλά, ή που όντος κάτι υπάρχει στην λαβή!!!!!!

Senior Member
    Κορίτσια καλημέρα και από μένα σε όλες τις αγαπημένες.
    Χρόνια και ζαμάνια βέβαια αλλά χτες με πήρε η αγάπη μου....(βλέπε Ναταλία) και είναι Αθήνα.
    Μου ζήτησε να οργανώσω την συνάντησή μας γιατί εκείνη δεν έχει ίντερνετ, οπότε ακούω: ποιές είναι μέσα, για ποιά μέρα ακριβώς και που.
    Για να πω και την δική μου πρόταση από όσο σας διάβασα, μάλλον σας βολεύει η Μεγάλη Τρίτη απόγευμα.
    Το μόνο που θα ήθελα - αν γίνεται- είναι επειδή θα έχω μάλλον μαζί μου και τα παιδιά, να βρισκόμαστε σε ένα μέρος κατάλληλο.
    Προτείνετε και σεις τα μέρη σας, εγώ έχω υπόψη μου ένα καφέ στα Μελίσσια, μπροστά σε μια πλατεία, που είναι πολύ όμορφα και καταπράσινα, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει τις υπόλοιπες.
    Για ρίξτε τις ιδέες σας κορτσούδια!
    (Αλαλουμάκι να σου ζήσει το αγόρι σου! Εμένα έγινε 6 τον Φεβρουάριο. Μπορείς λοιπόν να τον πάρεις κι αυτόν μαζί σου για να παίξει με τον δικό μου μιας και έχουν ίδια ηλικία!).
    Φιλάκια σε όλες. Περιμένω τις προτάσεις σας!

Senior Member
    lida μου και εγώ μέσα είμαι....μου λέτε μέρος και είμαι εκεί..εκτός απροόπτου δουλειάς..
    φιλάκια

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Καλημέρα σε όλη την παρέα!
    Τι υπέροχα νέα είναι αυτά! 37 κιλά μείον, βάλε και το ανανεωμένο μαλλί αλα Κλεοπάτρα, βάλε και το μαστίγιο (που, δεν ξέρω αν φταίει το πονηρό μου μυαλό και η πλανεύτρα φαντασία μου, αλλά κάτι ύποπτο έχει στη λαβή του) και να σου μια ανανεωμένη, σεξουλιάρα, έτοιμη για όλα!!
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα κι απο μένα!!!!!

Αβα μου και εγώ το ίδιο βλέπω το μαστίγιο!!!! Η που είμαστε και οι 2 διεστραμμένα μυαλά, ή που όντος κάτι υπάρχει στην λαβή!!!!!!
    Όχι δεν είναι οφθαλμαπάτη, δεν είναι αντικατοπτρισμός, δεν είναι παρανόηση!! Εκτός κι αν κάνουν "πουλάκια" τα μάτια μας!! :ΡΡΡ Αλλά τόσα σετάκια μάτια να κάνουν λάθος;; Νούδι τί υπονοεί το βρώμικο και σεξοϋπονοουμενοδημιουργικ ό μυαλό σου;;;

Senior Member
    έντιτ!

Καλημέρα είπα;; Δεν είπα!!! Καλημέρααααα!! Ελπίζω να είστε όλοι-ες καλά και να μας την προσέχετε την ταξιδεύτρια εσείς οι της Αθήνας!! Μία την έχουμε τρομάρα μας! Τώρα που την έχει δει και Κλεοπάτρα, ποιός μας σώνει απ'την αφεντιά της!!

Senior Member
    Lindaki τι κάνεις... χάθηκες... λοιπόν για Μ.Τρίτη είμαι μέσα... για χώρο με παιδιά δεν έχω πρόβλημα.... έχω μία ενσταση για την πλατεία και το έξω καθώς λένε ότι όλη την άλλη εβδ θα έχει κρύο και θα βρέχει.... αν μένει και η Ναταλία Ζωγράφου να το κάνουμε αν γίνεται κάπου πιο νότια λίγο, γιατί θα φτάσουμε στις 8....

Senior Member
    Tώρα αν σας πω ότι αυτό δεν το είχα προσέξει & ότι όντως κάνουν ''πουλάκια'' τα μάτια σας,δεν θα με πιστέψετε έτσι??

επομένως δέχομαι τα σχόλια σας ταπεινά και τονίζω: Δεν υπάρχουν πονηρά μαστίγια .. μόνο πονηρά μυαλά..
    Ιδιαίτερα φιλιά σε αλαλουμάκι που έχουμε να τα πούμε καιρό και σε πεννοέρωτα..

Ωστε Αθήνα είναι η πέτρα του σκανδάλου..χμ.. Μόνο 220 χλμ μακριά..

Senior Member
    Ομολογώ οτι θέλω κι εγώ..
    θα προτιμούσα μέσα,λογω καιρού, ας πούμε σε παιδότοπο;;;
    Παρόλ'αυτά, αναμένω νέα των πρωτοστατισσών!