ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 489
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 489 of 2553 FirstFirst ... 3894394794874884894904914995395899891489 ... LastLast
Results 7,321 to 7,335 of 38289
    Senior Member
    Γειά σας κορίτσια.... Λιντάκι συγνώμη αλλά δεν τα κατάφερα να μπω τόσες μέρες...

Λοιπόν εμείς θα έρθουμε 7 παρά, καθώς τελειώνω τη δουλειά 5, πρέπει να πάω να πάρω τα παιδιά από τα νότια προάστεια, τη Ναταλία πιο κάτω και να έρθουμε Χαλάνδρι....

Οπότε το ραντεβού μας είναι Μ.Τρίτη στα Balloons Χαλανδρίου (Β.Γεωργίου 16 & Γρίβα, τηλ: 210-6858045-6)
    λίγο μετά τις 6:00.

Φιλιά.... περιμένω να σας δω !!!!!!!!!

Senior Member
    Τι να πω;;;
    Την γκαντεμιά μου τη μαύρη...ειχα ετοιμαστεί, αλλαξα τηλεφωνα με το πιτσοπαιδο, βρηκα χαρτη για το ραντεβου μου και...σημερα η μικρη έχει 39!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ακυρο, λοιπόν...για μενα, δυστυχώς!
    δε θα δω, πιτσοπαιδο, Αλαλούμι, Λιντα, γιαννακη και τη γκεστ-σταρ: Ναταλι. :grind:΄
    πραγματι, λυπαμαι...να περάσετε καλά και περιμενω περιγραφές!
    φιλια

Senior Member
    Εντάξει Αλαλουμάκι, με ενημέρωσε και η Ναταλία. Εγώ θα πάω στις 6:15- 6:30 και θα σας περιμένω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    LIDA κοίτα τα u2u

Senior Member
    Η καλη μου η Ζωη, το γνωστό πιτσοπαιδο, με πήρε τηλέφωνο κατα τη συναντηση και πολυ χαρηκα...αν και δεν τα κατάφερα να σας δω! Βρε Ζωουλα, τι σε πειράζει που το Νατάλι σε έχει καταχωρήσει ως "ξετσίπωτη"; Εχει κι αυτο την ομορφια του για εσας τα νεα και ελευθερα κοριτσια...
    Περιμενω εντυπωσεις δωθε-κειθε, να σας δωσω τα φιλια μου και να σας αφήσω με την ευχή να περνατε, αν οχι καλυτερα,τουλαχιστον,όπως φνταστηκατε!
    Ναταλιιιιιι, επειδη για σενα ακομη και οι αποστασεις εκμηδενιζονται, οποτε ξαναρθεις σ'εμάςτους χαμουτζηδες, θα βαλω τα δυνατα μου να σε δω...

Δεν ειναι οτι κατηργησα τους τονους, εχει χαλασει το αντιστοιχο πληκτρο...ασχετο.

Senior Member
    Αχ πόσο ζυλεύω............................

Μακάρι να μπορούσα να πάω και εγώ, κιας με είχε καταχωρημένο όπως ήθελε το λατρεμένο Ναταλάκι μου......

Junior Member
    Είμαι καινούργια, μπήκα στην σελίδα αυτή γιατί είχα δοκιμάει παλιότερα το Reductil. Εγώ πεινούσα κανονικότατα, μην πω και λίγο παραπάνω, αλλά δεν ήθελα να καπνίσω!!!!
    ΝΑΙ!!!! Δεν ξέρω πως μπορεί να δράσει και σε ποιά κέντρα στον κάθε οργανισμό, αλλά σε εμένα λειτούργησε έτσι.Το βρήκα πολύ αστείο και ακόμα το βρήκω.:starhit:

Senior Member
    Χρόνια πολλά για άπιστους και Χριστός ανέστη για πιστούς!
    Μετά από δύο εβδομάδες επέστρεψα σπιτάκι μου,Θεσσαλονίκη!
    Προς το παρόν να περιοριστώ να καλοσωρίσω το κοριτσάκι που δεν ήθελε να καπνίσει,
    να επισημάνω στην παλίρροια πως δεν την πήρε για καλό η Ζωούλα της
    (εγώ της ζήτησα να σε πάρει να σου γκρινιάξω που δεν ήρθες,αλλά ήσουν τυχερή
    που εκείνη την ώρα έβαζες θερμόμετρο στον Ποπάυ και τη γλύτωσες),
    να θυμίσω στην ξετσίπωτη πως μετά από την επιτόπου αντίδραση της
    την έχω καταχωρημένη "πιτσοκόριτσο",να δώσω τις θερμότερες ευχές μου
    στο Αλαλουμενοστερνοπαίδι,που γεννεθλίαζε τις μέρες εκείνες και κλείνω με γιορτινά φιλιά
    σε κάθε ζευγάρι μάγουλα κάτω από το αντίστoιχο ματιών,που αυτήν τη στιγμή διαβάζουν...
    Να χαίρεστε τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες σας!Πωλινάκι κι εσύ τον καλό σου!
    Αφήνω μια καληνύχτα να αιωρείται και τα υπόλοιπα στις καλημέρες μου αύριο με το καλό!
    Πάω στο διπλό μου κρεβατάκι και στα πουπουλένια μου,που μου έλειψαν!Home sweet home!

Senior Member
    καλημέρα σε όλους...Η Πάτμος είναι εξαιρετική...Βέβαια σήμερα είμαι κομμάτια.
    Φιλάκια και Χρόνια Πολλά σε όλους!:love:

Senior Member
    Καλημέρα!!!!!!!!! Αληθώς ανέστη ο Κύριος Ναταλύ μου!!!!!

Χριστός ανέστη στα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρι της παρέας!!!!

Πως περάσατε παιδιά? Εγώ οικογενειακά, με τα ζυμώματά μου, τα μαγειρέματά μου, τις γκρίνιες μου!!!! χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by herts

Η Πάτμος είναι εξαιρετική...Βέβαια σήμερα είμαι κομμάτια.
    Ωραίο το τηλεγράφημα.Περιμένω τώρα το οπτικοακουστικό υλικό που παράγγειλα.
    Το "εξαιρετική" και προπαντός το "είμαι κομμάτια" μου αφήνουν κάποιες υπόνοιες,
    ωστόσο αν δε δω ό,τι μου'ταξες...Κι άντε!Ν'ανεβαίνουμε και καμιά Θεσσαλονίκη σιγά σιγά!

Senior Member
    χαχαχα καλημέρα Ναταλού μου, ότι σου έταξα θα το λάβεις όταν το λάβω και εγώ...
    Γιατί το αμόρε έχει τη μηχανή...κατά τα άλλα όντως νύστεψα...φιλάκια

Senior Member
    Καλησπερούδια ομορφιές μου!Πέρασαν οι γιορτές και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του,φαντάζομαι,πλέον!
    Ελπίζω να τις απολαύσατε σε ονειρεμένα μέρη,με την πιο αγαπημένη παρεούλα και να επιστρέφετε στη ρουτίνα σας
    πλούσιοι σ'αναστάσιμες ψαλμωδίες,γευστικές και άλλες απολαύσεις!Όπου ρουτίνα κι η παρέα μας εδώ,μην ξεχνιόμαστε!

Εγώ είχα δύο γεμάτες εβδομάδες.Αρχικά στην Αθήνα με τον καλό μου και αρκετούς φίλους,ανάμεσα στους οποίους
    και κάποιους από σας και μετά στην Κατερίνη,οικογένεια,φίλοι κι ασφαλώς εκκλησία.Ένα γόνατο που εδώ και 10 μέρες
    με ταλαιπωρεί μου περιόρισε κατά πολύ την άνεση μου(όχι πως θα με πτοούσε να μείνω μέσα φυσικά),κάτι λίγο ο καιρός
    στην Αθήνα που με βρήκε απροετοίμαστη(ανοιξιάτικη κατέβηκα,χωρίς επανοφόρι και δερμάτινα παπούτσια,τρομάρα μου)
    κάτι που δεν είχε κάποια αξιόλογη έκθεση να δω ή φωνή ν'ακούσω,κάτι που με κάποιους δεν καταφέραμε να βρεθούμε,
    αλλά παράπονο δεν έχω!Να τονιστεί αυτό,παρακαλώ,γιατί στη συνάντηση βγήκε η βρώμα πως είμαι γκρινιάρα!Ναι!Το ακούσαμε κι αυτό!

Είχα πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις στις τρεις ελεύθερες μέρες που είχα χωρίς τον καλό μου.Είδα φίλους απ'τα παλιά,
    γνώρισα το παιδί μιας συγκατοίκου μου,ξανασυστήθηκα με φίλο μας σλιβάτο έτσι που αδυνατίζει,είχαμε κάποιες τυπικά
    πρώτες συναντήσεις αν και η αίσθηση ήταν πολύ οικεία.Ίσως επειδή η καλή επικοινωνία προϋπήρξε της διά ζώσης επαφής.
    Προλάβαμε κάποιες ηλιόλουστες βόλτες στην παλιά Αθήνα,έβγαλα τις φωτογραφίες μου,ακούσαμε τζαζ(αν και δεν ήταν ό,τι υποσχόταν)
    πήγα επιτέλους στο μουσείο της Ακρόπολης,σε κανά δυό γκαλερί,έκανα τις βόλτες μου,ψώνισα τα περιττά μου,πήρα τα φιλιά και τις αγκαλιές μου...

Στα της Βιταμπελοσυνάντησης τώρα!(Αφού χωρίσαμε αναρρωτήθηκα γιατί δε βγήκαμε όλες μια φωτογραφία,που είχα τη μηχανή μαζί μου!)
    Η παλίρροια μας δυστυχώς δεν τα κατάφερε(ελπίζω να είναι πλέον καλά ο Ποπάυ σου),το Αννεζινέλι μας ανάρρωνε από μια επεμβασούλα
    (τα τηλέφωνα δε μου τα σήκωσες όμως,κοπελιά,που ήθελα να έρθω να σε δω.Τσιμισκή τώρα για να επανορθώσεις!)
    η Σαμπίνα μας μάλλον θα άλλαξε αριθμό γιατί δεν κατάφερα με εκείνον που είχα να επικοινωνήσω μαζί της,οπότε τελικά
    συναντηθήκαμε η Αλαλουμένια κι η Λινταλένια μετά τέκνων αυτών,το Χανελέλι,το ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο-κατά κόσμον Ζωή
    και η Γιάννα από το αδελφό τόπικ των μανικωμένων ΧΩΡΙΣ ωστόσο να μου φέρει τον Κωνσταντίνο μου!

Πήγαμε σε έναν παιδότοπο,όπου η χαρά ξεκινά με το που τον βρίσκεις μπροστά σου μετά από 27 στροφές δεξιά και 72 αριστερά,
    καθήσαμε σε μια παγωμένη γωνιά με θέα ένα βενζινάδικο και κάθε τρις και λίγο οι καπνίστριες την έκαναν έξω για τσιγάρο!
    Εκεί που ήμουν χωμένη και που όλο κάτι λέγαμε,πέρασε η ώρα,έκλεινε ο παιδότοπος και μας έδιωχναν κι εγώ δεν είχα παίξει καθόλου!
    Αίσχος!Με στρίμωξαν κιόλας γιατί δεν κάνω παιδί και πως προφανώς δεν το θέλω πραγματικά,με έβγαλαν και γκρινιάρα,
    μετά οι ελεύθερες από παιδιά θέλαμε κάπου να πάμε,κάτι να κάνουμε,δε μας άφησαν οι δεσμευμένες μητέρες,
    μία εξ αυτών μου έταξε έξοδο για το επόμενο βράδυ κι ούτε το τηλέφωνο δε μου σήκωνε τελικά...φτύσιμο χοντρό έφαγα
    και μάλιστα από κάποιες που τάχα μου τάχα μου με αγαπούνε!Τι άραγε να περιμένεις μετά απ'όσους απλά σε συμπαθούν;

Εχω μεγάλη καρδιά όμως και προσπερνώ.Γνώρισα και τ'Αλαλουμενόπαιδα επιτέλους!Όμορφα αγοράκια και αυτό που είναι του άντρα σου,
    αλλά και το άλλο,αγάπη,με γλυκά ζεστά μάτια και υπέροχους τρόπους!Ο μικρός λίγο χαδιάρης,ο μεγάλος το κάτι άλλο!
    Τα συγχαρητήρια μου στους τυχερούς γονείς!Ελπίζω κάποια στιγμή να γνωρίσω και τον πατέρα και τα ντραμς σας!

Αναπτύχθηκε κι ένας σύντομος έρωτας με τον Κωνσταντίνο της Γιάννας,που μάλλον με φοβήθηκε μην της τον κλέψω
    και δεν μου τον έφερε στον παιδότοπο.Έναν ολιγόλεπτο πόλεμο μόνο παίξαμε στη Μεσογείων κι αυτόν εντελώς συμπτωματικά,
    που βρεθήκαμε να οδηγούμε στον ίδιο δρόμο με τον καλό μου.Κούκλα η Γιάννα μας,η ητασημαδεμένη,με τα τακούνια της και το τατουάζ χαμόγελο της!

ʼλλο φρούτο η Ζωή μας,την οποία να αποκαλύψω πως καταχρηστικά την παίζουμε!Είναι μια κανονικότατη σε βάρος
    με στυλάτο μαλλί και Αγγλικό αέρα!Σε έδωσα,να μάθεις!Εδώ γράφει μια σειρά κι αυτήν πού και πού,
    ενώ εκεί ήταν ανετότατη λες και βγαίναμε η παρέα κάθε τρις και λίγο!Ώστε όντως νήστεψες ε;Δε φαντάζομαι να μου το χρεώνεις!

Το Χανελέλι μου,η μπαλαρίνα μας,που,αν και λίγο αρρωστούλα,μας τίμησε με την παρουσία της,το καμάρι μου!
    Δεν ξέρετε πόσο δυνατό είναι αυτό το πλάσμα!Πόσο άξιο!Πόσα έχει καταφέρει και πόσα ακόμα σπουδαία την περιμένουν
    στο μεγάλο πέταγμα,που ανοίγει σύντομα τα φτερά της να τολμήσει!Με το καλό όλα,καρδιά μου!

Η Λινταλένια μας,αν και δε μου έδωσε ιδιαίτερη σημασία που όλο μιλούσε με την κολλητή της Αλαλουμένια και μπαινόβγαινε
    για τα τσιγάρα της,οφείλω να ομολογήσω πως για άλλη μια φορά ήταν εκτυφλωτικά λαμπερή!Τέτοια μάτια όλο λαχτάρα
    για ζωή ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί.Δε θα μιλήσω για την εμφάνιση που υποσχόταν μπουζούκια,αλλά μετά πήρε παιδιά για ύπνο.
    Εντελώς μεταξύ μας πάντως,κι εγώ αν είχα δυό κουκλιά σαν τα δικά σου,κοντά τους θα ήθελα συνέχεια να είμαι...

Είστε όλες ευλογημένες!Είμαι τόσο τυχερή και χαρούμενη που βρεθήκαμε!Όσους έχω γνωρίσει από το φόρουμ μας
    είστε όλοι ένας κι ένας!Ανεξάρτητα πόσο ταιριάζουν τα χνώτα μας ή πόσο συχνά επικοινωνούμε,είστε όλοι στην καρδιά μου
    και νιώθω πολύ πλούσια από την αγάπη σας και την παρουσία σας στη ζωή μου!Ευχαριστώ πραγματικά τα κιλά μας και το internet!

Και τώρα πείνασα και κλείνω για να ζεστάνω ταπεράκι μανούλας ή θείας-μανούλας...Έχω μια σημαντική απόφαση να πάρω!
    Τα φιλιά μου σε όλους και τα λέμε και πάλι κάποια στιγμή αργότερα...Κάποιο έμβρυο με φούξια μαλλιά
    αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάπου στην Κέρκυρα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένη!Lunch break!

Senior Member
    χαχαχαχ ζουζουνα μου καλως ηρθες σπιτακι σου!!!!!! λες να εχει το παιδακι μου φουξια μαλλακια???? :love::love:

Senior Member
    Εγώ την παραγγελιά μου την είχα δώσει από παλιά!Θα θυμάσαι τι πήρα απ'τον καθένα σας.
    Συμπληρώνω τώρα τα μαλλιά καθώς δε μου τα ικανοποιεί πλέον η κριτσινωτή του μάνα!
    Όποια κι αν είναι πάντως η εικόνα του,το σίγουρο είναι πως μεγαλώνει μέσα σου
    ένα πολύ τυχερό παιδάκι,καθώς έχει μαμά του εσένα κι είναι καρπός δυό ανθρώπων,
    που βαθειά αγαπιούνται!Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αργότερα τηλεφωνικά.Φιλάκιααααα